HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 KALAND - Vak Szerencse

Go down 
SzerzőÜzenet
Borsalino

avatar

Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: KALAND - Vak Szerencse   Szer. Júl. 01, 2015 9:28 pm

Vak Szerencse


Kaland hossza: rövid.
Kaland nehézsége: közepes.

Résztvevő: Urgathoa, Jackal.

Postolási határidő: nincs.

Nos, az első körnél a fantáziátok szeretném leginkább próbára tenni. Mivel nagy folyamatosan a ki- és bevándorlók listája a szigeten, közöttük pedig igencsak sok a nagyobb beosztásban dolgozó szerencsejáték függő nem könnyű a bejutás. Így az elején arra kérlek meg titeket valami úton módon találjatok ide, majd jussatok be. És némi közösködést is kérni fogok (amennyiben nincs ellenvetésetek) a későbbiekben, így találkozzatok. Hogy kint vagy bent, azt teljes mértékben rátok bízom.
[/color]

_________________
Vissza az elejére Go down
Jackal

avatar

Hozzászólások száma : 6

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3100  (2000/3100)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő130
Befolyás20
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Vak Szerencse   Csüt. Júl. 09, 2015 2:40 pm

- Találtunk egy térképet, ami elvezet egy ládához...~ - nem volt jó hangom, ezt nem is tagadtam le sohasem. De ez az egyszerű tény nem állított meg abban, hogy fennhangon énekeljek, ha éppen olyan kedvem támadt. - Lakatokkal lezárva, és mélyre eltemetve~ - ahogy végigsétáltam West Blue egyik, általam nem ismert szigetén, sokan rosszallóan néztek rám, amit én dicséretnek vettem. Állj hozzá mindenhez önteltséggel és ki nem érdemelt optimizmussal, és nem is olyan szörnyű ez az élet, ahogy Henry mondta néha-néha. A város, aminek a feltételezhető főutcáján sétáltam végig, nem volt nagy. Vagy akár mondhatnánk úgy is, hogy jelentéktelenül kicsit volt. Egy tucat ház, egy kocsma és egy kereskedés, ennyi volt mindössze az egész. Ezek közül nyilvánvalóan, mint minden szomjas tengerész az ivót céloztam meg elsőnek, ami meglepő módon eléggé népes volt. Változatos tengeri és szárazföldi söpredék itta le magát az asztal alá, vagy bagózta halálra a tüdejét, egyesek kártyával ütötték el az összekapargatott pénzüket. Odasétáltam a bárpulthoz, ahol a kocsmáros, egy szikár, nyúzott arcú férfi az asztalt törölgette egy szutykos ronggyal.
- Mit? - kérdezte tömören és velősen, mire kényelmesen helyet foglaltam az egyik bárszéken.
- Egy korsó sört, meg egy kis adag rumot. - feleltem, amire semmi látható reakciót nem mutatott.
- 12 ßeli. - kotorászni kezdtem a zsebemben, majd a dzsekim zsebében, aztán minden elképzelhető zsebben, amit találtam, de semmi. Az utolsó fityingem is elfogyott, mivel Henry nem adott túl sok útravalót, mikor egyszerűen kitett valahol.
- Köhmm... -kezdtem a kínos mondandómat elegánsan, mire a kocsmáros felvonta a szemöldökét. - Azonnal visszajövök, addig tartsa hidegen, amit rendeltem. - lendületesen felálltam, és körbenéztem, honnan is szerezhetnék be némi pénzt. Lopni körülményes lett volna, és nem is biztos, hogy kifizetődő, tehát ezt gyorsan elvetettem. Pillantásom egy hármas társaságon állapodott meg, akik valami kártyajátékot játszottak. Egyikük hatalmas hévvel felugrott, és fújtatva kirontott a kocsma bejáratán; nyilván valóan nem volt nyerő szériában. Megnyerő mosollyal odasétáltam az üresen álló székhez, és leültem.
- Úgy látom éppen megüresedett egy hely. Szabad? - kérdeztem kettejükre pillantva.
- Hogyne, csak tessék. - felelte a tőlem balra ülő nő, akinek természetből adódó bájait csupán jobb karjának befáslizott csonkja rombolta kissé. Bár nem nagyon. Hiányzó végtagjához képest egészen ügyesen keverte a lapokat, így hamar rá kellett jönnöm, hogy nem kispályás. Ez hasonlóan elmondható volt a nekem jobbra helyet foglaló férfiról, akinek tiszta ruhája, villogó aranylánca és hibátlan fogazata kicsit kirítt a tömegből. A póker egy érdekes szörnyeteg. A trükk, hogy ugyanazt az arcot kell vágni az elejétől a végéig, különben felfal és a gatyádból is kiforgat. Hazudni pedig nálam kevesen tudnak csak jobban, így a látszólag könnyű menet gyorsan fordult át izzasztó arénaharccá. Nem voltak különösen jó kártyáim soha, de úgy látszott senkinek. Azonban hármunk közül a másik férfire mosolygott legkevésbé fortuna, aki többször volt kénytelen bedobni a lapjait, mint szerette volna. Végül, mikor az utolsó ßelije is odalett, megtörölte a homlokát és meglepetésemre, elégedetten elmosolyodott.
- Nocsak, ez érdekes végkimenetel. Ritkán veszítek ennyire. - Tartott egy rövid szünetet, hátha megvigasztaljuk, de mivel egyikünk sem mutatkozott hajlandónak erre, kibökte végre, mit akar. - Érdekelné önöket valami nagyobb játszma?
- Hát hogyne. - csapott le a homályos, körvonalak nélküli lehetőségre a nő, mire én csak megvontam a vállam.
- Mégpedig? - kicsit túl zsákbamacska volt ez nekem.
- Hallottak már Beli Islandről? - A válaszom egy fejrázás volt, mivel azon kívül, hogy a legrosszabb névválasztás egy kalózoktól hemzsegő tengeren, nem rémlett fel bennem semmi. Mintha egy hajót Price-nak neveznének és elvárnák, hogy nyugodtan célba érjen.
- Talán... - felelte bizonytalanul a lány, mire a férfi gyorsan elmagyarázta, mi az. Amit sikerült levonnom, hogy ez a ßeli Island egy úszó szerencsejáték paradicsom, aminek a pontos helyét csak az ilyen fontoskodó majmok tudják, mint amilyen a férfi is volt. De milyen kalóz lettem volna, ha nem csapok le egy ilyen lehetőségre?
- Akkor, mire várunk még? Kinek a hajóján megyünk? - vigyorodtam el, amire a nő egy furcsa gesztussal reagált- Kis ideig eltartott, míg leesett, hogy ez a kézfeltartásos vállrándítás egyoldali megfelelője.
- Szerintem akkor az enyémmel. Azonnal indulhatunk, ha készen állnak. - adta be a derekát a férfi.
- Felőlem mehetünk. - feleltem gyorsan.
- Pénzre fel! - osztotta lelkesedésemet a lány. A lány. Mintha valami kimaradt volna...
- Egyébként Jackalnak hívnak, vagy alávaló kalóz féregnek, partnertől függ. - hajoltam meg kissé, ahogy bepótoltam az elmaradt formalitást.
- Urgathoa, örvendek. - felelte most már nevet is viselő társam a bajban. Amint a kötelező rituálét letudtuk, gyorsan fel is szedelődzködtünk és a férfi méregdrága hajóján elindultunk a leszakítani való érett gyümölcshöz hasonló sziget... féle felé. A tenger nyugodt volt, a nap ragyogott, úgyhogy nem zavartattam magam, és az egyik árboc aljában szundítottam egyet, míg tudtam. Ennek köszönhetően fogalmam sincs, mikor értünk oda, de hamarosan hozzákapcsolódtunk egy gigászi, több hajóból álló úszó városhoz, ami csak úgy sütött a költeni való pénz hívogatásától. No meg az ellenőrző kordon taszításától, bár társunk, aki Stanford Langleigh néven mutatkozott be, elegendő protekciót biztosított, hogy ne akadékoskodjanak. Habár rosszalló tekintetük végigkísért, ahogy átengedtek az ellenőrzőkapun, amit egy szemtelen vigyorral köszöntem meg nekik. Nos akkor, hol lehet itt a legtöbbet kaszálni?
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Vak Szerencse   Csüt. Júl. 23, 2015 1:56 am

Nos, mivel Borsalino nagy valószínűséggel itt hagyta az oldalt, ezért a kalandot átveszem. Persze, csak ha Jackal-nek nem okoz túl nagy gondot. Továbbá még egy rossz hírt kell, hogy közöljek, mivel Urgathoa személyes okok miatt nem tud ebben a kalandban részt venni. Így a kaland egy játékosra szűkült.

Nos a hajóvárosba mind bejutottatok, kivéve Urgathoát, akit valamiért nem engedtek át a rendkívül szigorú ellenőrök. Így ő úgy döntött kényszerből, hogy a hajón megvár titeket. A városban hatalmas tömeg volt, ezt kihasználva rengeteg zsebes és pitiáner tolvaj is a szigeten tanyázott, hogy a részegen dülöngélő vagy eszméletlen alakokat kirabolják. A várost belepte a fény és a hangzavar, gyakorlatilag olyan hangos volt a különféle zenétől és emberi hangoktól, hogy már-már csak ordibálva hallottátok meg egymást. A városban haditengerészetnek nyoma se volt, mivel a hely meglehetősen illegális volt. Azonban a bejáratoknál öltönyös biztonsági őrök tömkelege figyelte a tömeget. Miután körbejártátok a szigetet bementek az egyik kaszinóba. A helyiségben vegyes arcokat láttok. Van aki most triplázta meg azt amivel jött, de olyanok is akadtak, akik éppen pont most kártyázták el mindenüket. Egy jó fél órát töltötök bent, amikor az egyik pókerasztalnál kiemelik az egyik játékost, mert rajtakapják, hogy csalt. Kiviszik a fedélzetre, ahová ti követitek. A férfit a földre dobják és négy vagy öt biztonsági őr körbeveszi majd a földön szabályosan félholtra rugdossák. Aztán pedig bedobják a háborgó tengerbe, ahogyan az itteni csalókkal szokás. Nagyjából eddig várom a posztot, és annyit írj még hozzá, hogy mindezek után mit csinálsz.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Vak Szerencse   

Vissza az elejére Go down
 
KALAND - Vak Szerencse
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Helyszínek :: West Blue :: Egyéb helyszínek :: Beli Island-
Ugrás: