HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Zoel Row története

Go down 
SzerzőÜzenet
Zoel Row

avatar

Hozzászólások száma : 4

Karakterlap
Tapasztalatpont:
1900/2000  (1900/2000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő80
Befolyás50
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Zoel Row története   Szomb. Jún. 27, 2015 11:54 pm

Zoel Row
Faj: ember
Neme:
Kor: pontos kora ismeretlen, a húszas éveiben jár, megtalálásának ideje január 27

Szakmája / Mestersége / Rangja: Felderítő-Navigátor, volt Zászlós

Származási hely: megtalálásának helye a Calm Belt, East Blue és Grand Line között
Tartózkodási hely: Loguetown

Felszerelések:
Öltözék:
- tengerzöld taktikai ruházat
- vízálló csuklyás köpeny
- könnyű bakancs
Málhaöv
Kulacs
Oldaltáska:
- távcső
- iránytű
- tolvajkulcsok
- zártörő kések
- pár napi csomagolt és konzervétel
Fegyverek:
- 2 tőr
- pisztoly
- gépkarabély

Kinézete:
Szemszín: zöld
Hajszín: piszkosszőke
Bőrszín: enyhén árnyalt, kevert rasszú
Magasság: 168 cm
Súly: 66 kg
Ismertető jegyek: enyhén szeplős

Jellem:
Kétlekedő, megfigyelő alkat, aki nem szeret és nem is tud bízni sokakban és sokszor inkább csak figyel másokra, hogy megismerje őket. A megfigyeléseiben bízik, és ezek alapján könnyen megítél másokat. A benyomásai alapján gyorsan dönt arról, hogy megbízik-e valakiben, vagy sem, illetve ezek alapján választja meg a viselkedését másokkal szemben.
Egyáltalán nem szeret korlátok között élni és gondolkodni, így a legtöbb normából, ideálból igen könnyen kilép ha úgy ítéli meg, hogy nincs szüksége rájuk, illetve visszatartják, sőt, hátráltatják. A szemlélete nagyon kiegyensúlyozott - leglábbis a saját szemeiben - és pontosan ugyanúgy bánik másokkal, illetve a helyzetekkel amiben van, ahogyan azok álltak hozzá.

Viselkedés:
Távolságtartó, de kifejezetten kommunikatív. Szeret alkalmazkodni azoknak a stílusához és ritmusához, akikkel kötöttségbe kerül, számára ez a bizalom és a közelség jelzése. Ettől függetlenül nehezen nyílik, meg, és évek után is képes bizonyos részeket magában tartani a személyiségéből.
Szereti a magányt, amikor pihenésre van lehetősége, viszont a napok aktív része során beleveti magát bármilyen együttműködést igénylő csapatmunkába, és kifejkezetten szeret tervezni, vitázni.
Azokkal, akikhez nincs kötöttsége, teljes mértékben közömbös tud lenni, akárt sértően rideg is, ami leginkább csak a másik fél felfogásától függ.


Előtörténet:
When you reach the point
Where food loses its meaning
Where drugs have no worth
Where sleep is just a burden
And even sex is just a turn
Of events so monotone
You already know
You can never have your fill
Not anymore
And that's the exact moment
When you have to tell
All to yourself
Honest
What you really want

Huszonegy évvel ezelőtt készült egy anyakönyvi kivonat Loguetownban. A kivonaton szinte minden mező üres volt, kivéve a nevet, és a születés dátumát, ami az előző év Január huszonhetedikét jelölte meg, viszont a megjegyzések mezőben egy roved jelentés állt: "A gyermeket hajóroncson sodródva lelte a tengeren Traum Kapitány hajója; származása, családja ismeretlen."
Feltehetőleg ez az egyetlen dokumentum, ami Zoel Rowról rendelkezésre állt a nyilvános közegben, egészen addig, amíg ebben a hónapban ezen dokumentum összes példányát is bekérték a nyilvántartásból a tengerészet parancsára. Azon kevesek, akik voltak hozzá annyira közel, hogy elkezdjék hiányolni, és keresték a kapitányságon, meglepő híreket kaptak: Zoel Row megfosztatott korábbi zászlós rangjától, és hivatalos helyzete szerint dezertőrré vált.

Az egész hirtelen jött, de azoknak, akik tényleg olyan közel álltak hozzá, mégsem volt teljesen váratlan. Talán mert ők tényleg ismerték Zoel életét, és az éveket, amik lépésről épésre rombolták le a hitet, amivel annak idején az "apja" nyomába akart lépni. Mind a négyen megértő tekintettel, egy félmosollyal léptek ki az iroda ajtaján, miután a hírek elérték őket, és talán sejtették is, de nem sokkal a kérdezősködésük után beidézték őket a kapitényságra, kihallgatásra.

- Todd Kazo!
- Jelen.
- Marie Yenarie!
- Jelen.
- Gilbert Jelanuo!
- Jelen.
- Wano Saruo!
- Jelen.
- Azért hívattuk önöket erre a meghallgatásra, hogy információt szerezzünk a jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó Zoel Row dezertálásának okairól - olvasta fel a meghallgatást vezető tiszt az előtte levő papirost. A négy meghallgatott rezignált tekintettel tűrte a légkört. A tisztek akik jelenleg voltak, mint legalább kapitányi rangban voltak, és a nevük igen nagy volt Loguetown parancsnokságán. Köztük volt Zoel apja is, Traum. Marie, nyíltan ellenséges takintetet vetett az apa felé, és egyből szolgált is egy válasszal.
- Traum Kapitánynak tudnia kellene miért is "dezertált" a lánya. - Traum nem válaszolt, azonban a meghallgatást vezető kapitány ráförmedt Marie-ra.
- Nem fogom tűrni a hasonló megszólalásokat.
- Ez pedig engem nem érdekel, Dredt Kapitány - szólalt meg azonnal Marie, mire a kapitány feje paradicsomvörösre váltott, viszont még mielőtt eljárások sokaságába váltott volna a helyzet, Traum közbeszólt.
- Dredt Kapitány, nézzük el a jelenlegi helyzetben a személyes fűtöttségből eredő kifakadásokat. Ha jól sejtem a négy előttünk Zoel Row közeli barátai. - Wano szája megrándult a kifejezés hallatán; mintha csak egy teljesen idegent hallott volna beszélni Zoelről, holott ő volt az az ember, akire a lány annyi ideig felnézett, az "apja." A többiek is hasonló gondolatokkal küzdhettek, mer mindegyikük inkább nyelte a gondolatait, ahelyett, hogy bármit is mondtak volna.

- Én kérdeznék, hogyha egyikük sem emel magyarázatot - szólalt meg a legöregebb meghallgatójuk, Wertzuio Kapitány, aki nagy tiszteletnek örvendett, okos taktikus, és tapasztalt vezető hírében állt, ezért talán a legkedveltebb, legtiszteltebb tengerész lehetett a központban. - Zoel Row Zászlós az előző két évben figyelemreméltó fejlődést mutatott, amit megelőzően majd egy évig eltávozáson töltött. Az eltávozás okaival tisztában vagyunk, ám azzal nem, hogy az eltávozás ideje alatt többször hónapokra is eltűnt, és az életvitele sok kivetnivalót hagyott maga után. - Wertzuio felemelte a kezét, látva, hogy többen is a barátok közül haragos felszólalásra készültek. - Természetesen érthető az eltávozás, és az is, ahogyan Row Zászlós viselkedésmintája festett az említett időszakban; ezt nem is kívánjuk megkérdőjelezni. Amire sokkal kíváncsibb lennék az az, hogy tudomásukban volt-e olyan időszak, amíg önök elvesztették a zászlóssal a kapcsolatot, amíg nem tudták kikkel álhatott kapcsolatban, illetve, hogy az odáig vezető változások a zászlós életében adtak volna-e okot arra, hogy ne őszinte okokból térjen vissza a kötelékbe? - A barátok, hallva az öreg indoklását érthetőnek vélhették az indoklást, és bizonyára a kapitány iránti bizalmuk is visszatartotta őket hirtelen válaszoktól, sőt. Sajnos tényleg voltak olyan idők abban az évben, habár csak pár elszórt hét, amikor nem tudták, hogy Zoel merre is volt...
- Nem tudunk ilyen okokról, kapitány - szólt végül Todd, akinek le kellett küzdenie egy csalódással teli gócot a torkán. - Volt pár hét, amikor nem tudtuk pontosan, hogy hol is van, de ezek nem egy huzamban történtek, és nem olyan utak voltak, amikről levontunk akkor következtetéseket. Sokkal inkább egyértelműen átmulatott időszakok, amikből ki kellett... Segíteni... - A beálló kínos csöndet egy prcig nem torte meg senki, de mivel nem jött bizonytalan felszólalás, sem pedig zavart jelek, a négy baráttól, az öreg kapitány újra kérdezett.
- Akkor viszont a jelenlegi időszakról kell kérdeznünk. Tisztában vagyunk azzal, hogy olyan nehézségek után amiken a zászlós átment nem feltétlenül nehéz letenni a fegyvert, vagy éppen másfelé fordítani, viszont arról nem tudunk, hogy esetleg a jelenkori események között volt-e olyan új ismeretség, vagy olyan ügy, amit a zászlós a magáénak érezhetett, olyannyira, hogy úgy dönt, elhagyja érte a szolgálatot?
- Miért keresnek annyira a tengerészeten kívül? Miért olyan hihetetlen, hogy Zo nem "csak" ebben a parancsnokságban csalódott? - Marie kérdése sokkal inkább hallatszott kifakadásnak, mint párbeszédnek, de a tisztek tényleg elnéztek fölötte. Wertzuio válaszolt.
- Azért, mert akármennyire is magyarázható egy ilyen esemény, a kormánynak és a tengerészetnek egyre komolyabb ellenféllel kell szembenéznie. A lázadók pont az ilyen esetekből táplálkozhatnak, és tévhitekkel vértezhetnek fel valakit, aki meginog az ügyünk érdekében... - Csend volt. Mindenki értette az indoklást, de a négy barát még így sem elégedett meg vele. Ők, ott és akkor nem éreztek elégségesnek ehhez hasonló magyarázatokat.
- Ha kell egy ok, akkor ott van Grewas Zászlós - szólalt meg először Gil, és a többiek a tekinteteikkel tisztázták, hogy mennyire be is találhatott a tipp. Igazából ők sem tudtak semmiről. Pontosabban semmi egyébről. Mert ami annak idején történt, azon tudták, hogy teljesen átlépni, vagy elfelejteni, egyszerűen lehetetlen let volna. - Mivel Grewas Zászlós még mindig zászlós, bizonyára a bíróság másként döntött de ez nem változtat azon, hogy Zo mit élt át, és hogy látta azokat a dolgokat amik megtörténtek. - Senki sem zavarta Gilt, így úgy döntött, a többiekkel összenézve, hogy elmondják, mindazt amit ők is tudtak, amin átsegítették Zoelt annak idején.
- Zo a poklot élte át annak idején. 16 volt amikor Grewas hajójára került, és ahogyan azt a bíróságon is hallhatták, Grewas egyáltalán nem titkolta, hogy nem értett egyet egy lány jelenlétével a hajón, csakhogy ez nem volt teljesen igaz. Zo nekünk sokkal többet mondott. A feladatok amiket csinálnia kellett, és ahogy mindazokra rá let utasítva, ahogyan ki lett téve mindenki elé, megalázva, navetség tárgyává téve, ahogy minden egyes napjáért amikor mutatkozott szégyelnie kellett magát, és ahogy a munkája fölött állt Grewas, és a legénysége többi tagjának jegyezte mag a nők minden hibáját ami egy hajón szerinte lehetetlenné teszi, hogy helyt álljanak, hogy gyengébbek, hogy minden fegyelem lazulásának ők az okai. És ami ezek után jött, a legénység követte Grewas gondolkodását, ahogy elharapózott a helyzet, ahogy verték, és folyamatosan ellehetetlenítették a munkáját, és végül, hogy megpróbálták megerőszakolni.
- Ezekről a dolgokról soha sem voltak képesek bizonyítékot felmutatni - szólalt fel az egyik kapitány, aki ismeretlen volt a négy barátnak, de bizonyára nem tért el sokban a többi jelenlevőtől.
- Bizonyára azért, mert nem is igyekeztek keresni. Amikor Zoék hajója hazaért én nekem kellett ápolnom, vágásokkal volt tele a karja, és mindenütt kék-zöld volt. Bizonyára ha a parancsnokság ról ellátta volna valamelyik orvos, akkor jelentést is kellett volna készítenie... - Marie rideg kijelentésére megfagyott a levegő, és mindenki tudta, hogy bármilyen környezetben túl messzire ment volna, azonban érződött, hogy az eljárás itt egy kissé más fordulatot vett.

Traum felállt, és fel-alá kezdett járni a teremben, miközben újra összegyűjtötte a pontokat, amiket addig elértek.
- Szóval, a lányom, önök szerint ezen felgyülemlett csalódások miatt hagyta el a szolgálatot? Azon események vezettek idáig, amik Grewas Zászlós hajóján történtek óta kigyűrűztek az életében? Viszont miért volt Grewas felmentése ekkora benyomás, azok után, hogy elvilag újra talpra állt, és minden addiginál jobb eredményeket ért el? - A kapitány kérdése őszinte volt, sokkal őszintébb, mint a korábbi megszólalásakor, ezért a barátokban előjött az inger, hogy az utolsó titkukat is elmondják a meghallgatóiknak.
- Hát - kezdte Gil - az, hogy a Zászlóssá való kinevezése után, amikor felderítői feladatkörbe került, át kellett mennie egy biztonsági átvilágításon, és ekkor a tudomására jutott, hogy nem Traum Kapitány családjának vér szerinti tagja. Hogy a valódi múltja és eredete teljesen ismeretlen...
A csend amit a meghallgatásra ült az összes résztvevőt teljesen átfonó kínos csöndbe burkolta, és érződött, hogy a lehetséges elvarratlan szálak sehová sem vezettek. A négy barát szinte egy időban álltak fel, és egyáltalán nem lelkes szalutálásokkal fordultak volna a kijárat felé, azonban Wertzuio még egy kérdést feltett, ő maga is felállva a helyéről.
- Nem kaptak esetleg valami üzenetet Zoel Row Zászlóstól a távozása előtt? Bármit, ami segítene elhelyeznünk őt egy skálán, tudják, ez formaság, de így kell lennie.

A barátok, össszenéztek. Igazából ők em beszéltek sokat Zoel eltűnése óta. Mind a helyzet súly alá kerültek, és többynire csak szótlanul ültek egymással ,amikor idejük let volna találgatni. Ott, a meghallgatáson viszont mindegyiküknek eszébe jutott az utolsó találkozásuk, amikor még nem tűnt semi speciálisnak, semi nagynak, de mégis...
- Amikor utoljára láttam, éppen arról beszélt, hogy kíváncsi arra, hogy mi van a világban, és hogy többet akart tudni arról, hogy mi is van amögött, amit csinálunk, mi, mármint a tengerészet... - Gil vezette a szót, de a többiek is ezt hallották Zoeltől, illetve: - Aztán amikor elköszönt, akkor hozzátette, hogy...
- "Még visszatérek ide" - mind a négyen egy emberként mondták ki az utolsó szavakat, amire az öreg kapitány megértően bólogatott, és intett, hogy a négyes mehet a dolgára.

A barátok azóta sem hallottak semi újabbat, semi fejleményt az ügyben. Zoel státusza nem változott, de sem vérdíj, sem pedig eljárás nem indult a barátjuk ellen; nekik pedig maradt a várakozás...
Vissza az elejére Go down
Trafalgar Law
Adminisztrátor
avatar

Male Hozzászólások száma : 37
Tartózkodási hely : New World

TémanyitásTárgy: Re: Zoel Row története   Vas. Jún. 28, 2015 10:09 pm

Kedves Zoel!

Megleptél, sok ideje vagyok már a "szakmában" mégsem láttam soha ilyen egyedi előtörténetet, melyben ténylegesen nem szerepel maga a karakter. Bár nagyon keveset tudunk meg rólad, ennek ellenére módfelett felkeltette az érdeklődésemet, és mindenféleképpen látom a potenciált a jövőbeli jellemkiépítésben. Kisebb elírások ugyan vannak, talán átfuthatnád az irományodat miután megírod, illetve megköszönném ha beszíneznéd a párbeszédeket.

További kertelés nélkül, az előtörténeted ELFOGADOM!

Szinted: 3
TP: 1900
Vagyon: 50.000 ßelly
A kasztod egyelőre polgár, ez a jövőben persze változhat.

Erő: 80
Befolyás: 50
Intelligencia: 70

Miután elkészítetted az adatlapod itt már játszhatsz is!

Ne feledd, különleges nyitó-akciónk keretében van 1(havi)+1(bónusz) pörgetésed a szerencsekereken.

Jó játékot, kellemes időtöltést kívánok!
Vissza az elejére Go down
 
Zoel Row története
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» -=Unazaki klán=-

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Nyilvántartás :: Előtörténetek :: INAKTÍV KARAKTEREK-
Ugrás: