HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 KALAND - Két lépésre a sötétségtől - LEZÁRT

Go down 
SzerzőÜzenet
Eustass Kid

avatar

Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: KALAND - Két lépésre a sötétségtől - LEZÁRT   Csüt. Jún. 25, 2015 12:43 pm

Két lépésre a Sötétségtől
- Magánkaland Morinas részére -


Nehézség: Könnyű
Hosszúság: Rövid

Pont másodpercekkel azelőtt, hogy belehalnál az unalomba, valamelyik igen tisztelt felettesed a következő parancsod továbbítja feléd:  North Blue egy, a Red Linehoz igen közeli szigetén égető szükség lenne egy haditengerész bázisra, de a helyi vezetőség hallani sem akar a dologról, mivel nem bíznak a haditengerészetben. Azonban annyit megengedtek, hogy néhány tengerész megszállhasson a szigetükön és bebizonyíthassa, hogy valóban védelmi és nem elnyomó tevékenységet fognak végezni. Ez lennél te: menj el erre a bizonyos szigetre és győzd meg a vezetőit, hogy nincs mitől tartaniuk, sőt, előnyükre válna a kapcsolat.

A sziget maga a Balor nevet viseli és őszi éghajlat uralkodik rajta, partvonala szinte teljesen lakatlan, egyetlen kikötőt és a hozzá tartozó apró falut kivéve. Amit sem a parancs, sem feletteseid nem említenek, az a hatalmas, szigetnél nagyobb barlangszáj, ami a Red Line sziklafalában nyílik és baljóslatú, sejtelmes légkört áraszt magából. Valamint, ha kérdezősködnél, senki nem hajlandó mondani róla semmit. A köröd eddig tart, érkezz meg a kikötőbe és készülj fel a feladatra.

Határidő nincs, posztolj ahogy jól esik. Very Happy


A hozzászólást Eustass Kid összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 28, 2015 7:41 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Morinas

avatar

Male Hozzászólások száma : 36
Kor : 27

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3260/4500  (3260/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő125
Befolyás80
Intelligencia125

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Két lépésre a sötétségtől - LEZÁRT   Csüt. Jún. 25, 2015 2:58 pm

Egyszerűen semmi tenni való. Hogy lehetséges ez? A kalózoknak s banditáknak piros betűs ünnep lenne ez a hét? Vagy esetleg tüntetnek valahol, hogy ennyire ne legyen semmi különös teendő? Végre megszereztem a hajómat, és szereztem rá pár vállalkozó szellemű kadétot, ám mit sem érnek, ha nem mehetek velük misszióra. Már azon morfondíroztam, hogy csinálok valami törvénytelenséget és kínomban elkapom magam, mikor az egyik felettesem hivatott. Marienford viszonylag nagy, így beletelt egy némi kis időbe míg megtaláltam, de végre megvolt az irodája. Kopogtattam, majd jött a válasz, hogy bejöhetek.

- Elnézést Uram, hivatott?
- igen Morinas kapitány, fáradjon beljebb.
- Mit tehetek Önért?
- Volna egy misszió, amire azt gondoltam, hogy tökéletes feladat lenne a számára. Egy szigetre kéne menni, melynek neve Balor. A sziget létfőfontosságú stratégiai pozíciót jelent a tengerészetnek. Mint tudja, a sziget orth Blue-n található, és a sziget roppant közel van a Red Linehoz, így ha a tengerészet kitud építeni egy bázist, akkor a tenger azon szakaszát felügyelhetné. Viszont a helyiek nem éppen bíznak bennünk, de viszont megengedték, hogy pár tengerész megszállhat a szigeten, s bizonyíthasson, hogy csupán védelmi szempontból akarunk oda menni. Itt jön maga a képbe. Ki'Noa Al-Admirális bátran ajánlotta magát, mivel szerinte rendkívül meggyőző tud lenni. Nos vállalja?

Szinte gondolkodás nélkül rácsaptam a kínálkozó lehetőségre és elvállaltam a feladatot. Kaptam egy térképet és egy kis útba igazítást a szigethez. Soha életemben nem jártam még North Blue-n, de legalább most már leszek. Így nagy örömmel kihorgonyoztam a kikötőből a hajómmal s egyenesen elindultam Balor felé.

Pár nap alatt elértem Balort. Szerencsére minden probléma vagy kalóztámadás nélkül. A sziget nem volt túlzottan nagy, s távolban csak egy kis falu látszódott. Annyira jelentéktelen kis pontnak tűnt az egész hely, hogy kissé el is bizonytalanodtam, hogy tényleg ez az a hely, ahová bázist akarnak építeni. Mondjuk tény ami tény tényleg közel volt a Red Linehoz. A szigethez közeledve észrevettem egy barlangot is ami a Red Line hegységből nyílt ki. A lyuk a hegységben csak úgy sugározta magából azt az érzést, hogy nem tanácsos oda bemenni. A dolgon viszont nem morfondírozhattam tovább, mivel a hajóm éppen most kötött ki a város egyetlen kikötőjében. Szóltam az embereimnek, hogy kössék ki a hajót, és hogy egyelőre maradjanak a fedélzeten addig, amíg én másképp nem szólok. A falu meglehetősen barátságos jellegű volt. A fák lombkoronái három vagy négy színben pompáztak, és folyamatosan estek lefele a levelek. A levegő teli volt a frissen leesett avar illatával, mely roppantul kellemes hangulatot adott a pici településnek.
Vissza az elejére Go down
Eustass Kid

avatar

Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Két lépésre a sötétségtől - LEZÁRT   Csüt. Jún. 25, 2015 3:23 pm

Hogy mégis miféle vezetőséget kellene keresned, azt a pár falusi azonnal el is magyarázza neked. A sziget belseje felé, szinte a mértani közepén van egy nagyobbacska város, az ottani tanács irányítja az életet Baloron. Őket kell meggyőznöd arról, hogy csakis a jó szándék vezérli a főnökeidet a bázis építésével kapcsolatban. A város, habár nagyobb valamivel a falunál, nem üti meg a világ más nagyvárosainak szintjét, az olyan metropoliszokról, mint Marineford vagy Water Seven nem is beszélve. Építészete tipikus barokk vonalakat mutat, különösen a városi tanács épülete, amely pár méterrel a többi fölé magasodik a város északi negyedében. Utad közben változatos boltok, fogadók, polgári lakások és egyéb épületek mellett sétálsz el, míg meg nem érkezel a célodhoz. Haditengerész kabátodat meglátva senki nem akadékoskodik, egyenesen bejuthatsz a főterembe, ahol kér férfi és egy nő fogad.
- Üdvözlöm a szigeten, kapitány! - áll fel az egyik férfi, magas, kecskeszakállas és már felettébb ősz. - Remélem nem kopott meg a tiszti rangjelzéseket illető ismeretem. Miben lehetünk a segítségére?
Itt lehetőséged van bemutatkozni, illetve jó első benyomást tenni. Amint végére értél a mondandódnak, a másik férfi, felettébb fiatal, hátranyalt szőke haját végigsimítva rossz pillantásokat vet rád.
- Azt hiszem, kifejeztük a véleményünket a tengerészeti főhadiszállás felé. Mit gondol, mit tudna tenni, hogy másképp döntsünk? - kérdezi érzelemmentes hangon. Mielőtt válaszolhatnál, a nő, megköszörüli a torkát és szót kér.
- Voltaképpen volna itt valami. Tudja, mi egy félreeső, apró sziget vagyunk, így a legkisebb probléma is hatalmas lehet, ha nem kezelik időben. Nemrég kikötött nálunk egy Lauerano nevű kalóz, akinek 600.000 ßeli kitűzött vérdíj van a fején. Nem tudjuk, mit akar, de szeretnénk, ha semmi zűrt nem jelentene. El tudná ezt intézni csendben, diszkréten? Jelenlegi tartózkodását nem tudjuk, de nem túl nagy a város, egészen biztos vagyok benne, hogy ráakad. - igenlő válasz esetén átadják neked a férfi körözési plakátját és sok sikert kívánnak neked. Posztod eddig tartson.
Vissza az elejére Go down
Morinas

avatar

Male Hozzászólások száma : 36
Kor : 27

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3260/4500  (3260/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő125
Befolyás80
Intelligencia125

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Két lépésre a sötétségtől - LEZÁRT   Pént. Jún. 26, 2015 10:30 am

Úgy döntöttem, hogy a legjobb az lesz, ha a város központja felé haladok. Ám azért biztos ami biztos megkérdezek egy helyi lakost az útiránnyal kapcsolatban. Odamentem az egyik zöldséges bolthoz. A tulaj egy idősebb asszony volt s éppen pakolta a ki a friss áruját a bolton kívül elhelyezkedő standokra.

- Elnézést a zavarásért, de meg tudná mondani merre, találom a tanács épületet?

A nő nem válaszol azonnal, hanem szemmel láthatólag végigmért. Szerencsére az uniformisom beszélt helyettem is, így gyorsan leszűrte, hogy a tengerészettől vagyok. Amint ebben megbizonyosodott onnantól már sokkal segítőkészebb volt. Elmagyarázta, hogy ha ezen az úton végig megyek, akkor végén lesz egy város, s annak az északi részén található legnagyobb épületet keressem. Megköszöntem a segítségét, és vettem tőle pár helyi különlegességet, hogy ha már eljutottam erre a helyre, akkor próbáljuk ki az itteni helyi gyümölcsöket is.

A várost viszonylag hamar elértem még kényelmes séta tempóban is. A város meglehetősen szép volt, és viszonylag nagyobbacska is, ha az előző kis faluhoz viszonyítom. A fő utca telis tele volt különféle épületekkel, amiket még sohasem volt módon tapasztalni. Csodálkoztam az épületek stílusában, és kinéztem magamnak egy fogadót, hogy ha esetleg tovább kéne maradom mint egy vagy két nap akkor legyen fedél a fejem alatt.

A tanács házát könnyedén megtaláltam, mivel jóval nagyobb volt, mint a többi épület ami körülvette, s a bejutással se volt gond, mivel a tengerész ruhámat látva nem akadékoskodtak az őrök. Beléptem az épület fő tanácstermébe, ahol úgy tűnik már vártak. Három embert láttam, pontosabban két férfit s egy nőt. A két férfi közül az idősebbik kecskeszakállas köszönt először. Meg kéne próbálnom a legjobb első benyomást kelteni.

- Üdvözlöm a szigeten, kapitány! Remélem nem kopott meg a tiszti rangjelzéseket illető ismeretem. Miben lehetünk a segítségére?
- Üdvözlöm Balor sziget mélyen tisztelt tanácsát! A nevem Morinas. A rangom pedig, ahogyan mondani tetszett kapitány. A tengerészet azért küldött, hogy biztosítsam Önöket arról, hogy a szándékunk tiszta, és a bázis melyet ide építenénk, csupán védelmi tevékenységeket szolgálna és mindkét fél javait szolgálná.

A szavaim úgy tűntek a három tanácstag közül csupán kettőnél ért célba. A fiatalabbik férfi, aki sokkal fiatalabbnak tűnt, mint a másik, meglehetősen szúrós szemekkel figyelt, és én azt éreztem, hogy nem igen hatották meg szavaim. Gyorsan hangot is adott aggályainak.

- Azt hiszem, kifejeztük a véleményünket a tengerészeti főhadiszállás felé. Mit gondol, mit tudna tenni, hogy másképp döntsünk?

Már fogalmaztam magamban a választ, de ekkor a harmadik női tag is felszólalt.

- Voltaképpen volna itt valami. Tudja, mi egy félreeső, apró sziget vagyunk, így a legkisebb probléma is hatalmas lehet, ha nem kezelik időben. Nemrég kikötött nálunk egy Lauerano nevű kalóz, akinek 600.000 ßeli kitűzött vérdíj van a fején. Nem tudjuk, mit akar, de szeretnénk, ha semmi zűrt nem jelentene. El tudná ezt intézni csendben, diszkréten?
- Természetesen segítek Önöknek, ahogyan csak tudok, hiszen ezért vagyok itt.

Feleltem mosolyogva. Aztán elgondolkodtam, mivel a kikötőben nem láttam másik hajót a magamén kívül. Tehát akkor a kalózhajó valahol máshol kötött ki. A tanácstagok sok sikert kívánva átadták a Lauerano nevezetű férfi körözési plakátját. Miután alaposan megnéztem összehajtottam, betettem a tengerészeti kabátom egyik belső zsebébe. majd azzal a lendülettel kiléptem az ajtón.
Vissza az elejére Go down
Eustass Kid

avatar

Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Két lépésre a sötétségtől - LEZÁRT   Pént. Jún. 26, 2015 10:21 pm

Hát akkor indul a rablópandúr, keresd meg a kedves kalóz tagot, és lásd el a baját. A részleteket skypeon megbeszélhetjük, és ott kapod a további instrukciókat is.
Vissza az elejére Go down
Morinas

avatar

Male Hozzászólások száma : 36
Kor : 27

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3260/4500  (3260/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő125
Befolyás80
Intelligencia125

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Két lépésre a sötétségtől - LEZÁRT   Szomb. Jún. 27, 2015 6:23 pm

Ismét az utcán voltam, s gondoltam akkor ideje munkának látni. Kinyitottam Lauerano körözési plakátját, hogy megtudjam hogyan is néz ki a célpontom. A North Blue-i kalózokat annyira nem ismertem, így szükségem van minden apró információ morzsára. A plakát szerint a férfi
a Fekete Fog kalózcsapat kapitánya. A férfi pedig valami iszonyatosan nézett ki. Teljesen kopasz, rengeted piercinggel, és a nyakában pedig egy emberi fogakból kirakott nyaklánc ékeskedett. Ezt a férfit kell megkeresnem. Azt a módszert, hogy körbekérdezősködöm, hogy látták e, szinte azonnal elvetettem. Felesleges pánikkeltés, és minden csak nem diszkrét. A legjobb az lesz, ha a partot körbejárva megkeresem a kalóz hajóját, és városon kívül találkozom vele.

Visszamentem a hajómhoz, és kiadtam a parancsot, hogy a sziget körüljárva megkeressük a kalózcsapatot. A sziget barlangra eső oldalán meg is találtam a Fekete Fog kalózcsapat hajóját, ami ott pihent egy kisebb öbölben. A távolban kikötöttem a hajóval, és úgy döntöttem az lenne a legjobb, ha harc nélkül próbálom elintézni ezt a dolgot. Ezért azt a parancsot adtam ki az embereimnek, hogy maradjanak a hajónál. Kicsit civilesebbre öltöztem, hogy ne szűrjék le egyből, hogy tengerész vagyok. Rámentem egy ösvényre, ami pont odavezetett a hajójukhoz. Kicsit még a távolban maradva felmértem a helyzetet, elvégre bizonytalanba nem szívesen sétálok be. Két férfi őrködött a hajó aljában egy-egy ládán üldögélve, míg és egy pedig a hajón járkált. Viszonylag egyszerűen voltak felfegyverezve. Pár kard és kis kések, de semmi különös veszélyesnek mondhatót nem fedeztem fel. Talán az egyetlen dolog, amire figyelnem kell a férfi a palackkal, amelyből egy gyutacs lóg ki. Odamentem, kezemet felemelve, hogy jelezzem békés szándékaimat. A két férfi azonnal felfigyel rám, és nyugtalankodva a kardjuk felé nyúlnak mire én ezt felelem:

- Elnézést, nem akarok problémát. Csak a kapitányukkal szeretnék beszélni.

Próbálok annyira ártatlannak tűnni amennyire lehet, viszont fél szemmel a két férfit figyelem, hogy ha esetleg támadnának, akkor résen legyek.

- A kapitánnyal, eh? – Az egyik férfi megkérdez, közben meglehetősen végigmért - Mi dolgod vele tündérke?
- A dolog bizalmas, csak a kapitányotokra és rám tartozik – Megpróbáltam elővenni a legmézesmázosabb hangomat és közben mosolyogni, majd folytattam - nagy szívességet tennétek fiúk, ha megmondanátok, hogy merre találom.
- Hát peched van, szívecském, mert éppen dolga akadt. De megvárhatod, addig elszórakozhatunk... – felelte végül ugyanaz a férfi, arcán pedig egy olyan vigyor jelent meg, mint ha most nyerte volna meg a főnyereményt a lottón.
- Hát, ha nincs más választásom... - majd felmegyek a kalózok hajójára és helyet foglalok az egyik széken.

Nos, a csendéletet mindenképpen megtörtem a hajón, mivel hamar a figyelem központjába kerültem. A három jómadár oly módon körém csoportosult, mint ha ez lenne az első alkalom, hogy nőt láttak. Vedeltek, sőt próbáltam engem is kínáltak, de én elutasítottam, elvből. Illetve, mert mivel szerettem volna józan maradni. Hamar lerészegedtek a sok rumtól, ami nem is zavart, viszont a dolog elérkezett egy vízválasztó pontig. Az egyik odajött hozzám, és rámarkolt a combomra. Az undor, s düh vegyes keveréke gyulladt fel bennem. A dolgot csak fokozta, amikor oda is hajolt hozzám, és az alkohol áztatta leheletével az arcomba mondta a következő szavakat:

- Egyébként én vagyok az elsőtiszt. Bármi dolgod van a kapitánnyal, nekem is elmondhatod...

Szinte reflexszerűen elkaptam a kezét és tiszta erőből megszorítom. A férfi fájdalmában felkiáltott, és megpróbálta lefejteni a kezemet a kezéről, ám meg se tudta mozdítani. Szinte gyilkos hanggal azt mondtam neki, hogy:

- Azt hiszem, hogy világos voltam. Csak a kapitánnyal szeretnék beszélni. Üzleti ügy.

A férfit utána a kezénél fogva pedig meglehetősen nagy erővel ellököm, aki ettől felszántja a fedélzet fa padlózatát és fa korlátnak csattan. Ezután a kezemet a kardomra teszem meglehetősen látványosan, hogy észrevegyék, ha továbbfolytatják ezt, akkor használni fogom.

- Te szuka!

Üvöltött fel, s az alkohol ittas férfira azonban már nem hatott se szép szó se pedig erőszak. Dühösen felpattant, és rám kiáltva nekem rontott, hogy egy irtózatosan nagy pofont lekeverjen nekem. Azonnal kihúztam a kardomat, és szinte mielőtt reagálhatott volna odarohantam hozzá, s pengémet a torkának szegeztem.

- Higgadj le, nem balhézni jöttem.

Aztán belemarkoltam a szabad kezemmel az ingjébe a mellkasánál, és rádobtam a kis dobozra, amin egy perccel ezelőtt ültem. A kis fa doboz recsegve összetört a férfi alatt, aki meglehetősen nagy erővel csapódott be.

- Ha tovább ugrálsz, akkor letartóztatlak.

Aztán pedig kivettem a zsebemből egy kendőt, amin a tengerészeti szimból tökéletesen kivehető volt, s ezzel elárultam a kilétemet, hogy a tengerészettől vagyok. Ez sajnos csak olaj volt a tűzre, mivel így a másik két férfi is meglehetősen átváltott egy erőszakosabb módba, és kardot rántva szinte egyszerre rám kiabáltak.

- Te ribanc! Mit akarsz itt? Mi dolgod a kapitánnyal? Ha nem beszélsz, felaprítunk!
- Utoljára mondtam, hogy beszélni. Ha akartam volna, már elsüllyesztettem volna a hajót. Szóval tegyétek le, különben komoly gondok lesznek.

Ekkora már kezdtem elveszíteni a türelmemet, hiszen gyakorlatilag a szájukba rágtam, hogy nem akarok semmi problémát. Továbbá elhatároztam, hogy ha továbbra is akadékoskodnak, akkor hatástalanítom mind a hármat, amire sajnos sor is került, mert nekem rohantak. Sóhajtva kihúztam a második kardomat, majd erő és gyorsaság fölényemet kihasználva átszaladtam köztük, amit lereagálni se tudtak. Közben megejtettem három nem halálos vágást, majd a tokjaiba csúsztattam a kardjaimat. A három férfi már csak arra eszmélt, hogy vágás érte őket, és eszméletlenül egyenként eldőltek. Megráztam a fejemet, majd egy kupacba tettem őket, aztán pedig úgy döntöttem, hogy itt megvárom a kapitányt. Továbbá szóltam az embereimnek, hogy legyenek készenlétben.
Vissza az elejére Go down
Eustass Kid

avatar

Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Két lépésre a sötétségtől - LEZÁRT   Szomb. Jún. 27, 2015 7:25 pm

Ahogy ücsörögsz a kalózok hajóján, lépések hangjára leszel figyelmes. Kisvártatva feltűnik a horizoton egy 5 főt számláló csapat, élükön a plakátról ismerős kapitánnyal, Laureano-val. A férfi élőben sem szebb, mint a képeken, és csak tovább csúfít megjelenésén a kezében forgatott jókora, rozsdás alabárd, mely emberemlékezet óta nem járhatott kovácsnál. A vele lévő négy társa hasonlóan van felszerelkezve a három őrhöz, kivéve, hogy kettőnél pisztoly, egynél kovaköves puska van. Itt a lehetőség megtárgyalni az ügyet, ám sajnos a végkimenetele eléggé negatív: nem sikerül meggyőznöd a kalózt. Újabb harc következik, még nagyobb létszámfölényben. Azonban ez sem alakul úgy, ahogy szeretnéd, mivel győzelmed pillanatában egy fekete köpenyes, arcát csuklyával takaró, ébenszínű katanát szorongató férfi ugrik be közéd és a kalózkapitány közé. Posztod eddig tartson!
Vissza az elejére Go down
Morinas

avatar

Male Hozzászólások száma : 36
Kor : 27

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3260/4500  (3260/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő125
Befolyás80
Intelligencia125

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Két lépésre a sötétségtől - LEZÁRT   Szomb. Jún. 27, 2015 8:17 pm

Fél óra várakozás után léptek neszére lettem figyelmes. Felálltam, s a távolban öt embert véltem felfedezni. A plakátról ismerős kapitányt szinte rögtön kiszúrtam, s úgy döntöttem a legjobb az lesz, ha most biztosra megyek. Szóltam Den Den Mushin az embereimnek, hogy hajózzanak lő távon belülre, és ha két ujjamat felmutatom, akkor vegyék célba, ha pedig hármat, akkor tüzeljenek teljes erővel a hajóra. A férfi, ahogyan közeledett úgy lett egyre rondább és rondább. A plakáton szerintem még szépítettek is, hogy legalább azon ne legyen ennyire ronda. Laureano-nál egy hatalmas rozsdás alabárd volt található. Az egyik társánál hasonló fegyver volt, míg két társánál egy-egy pisztoly, míg a harmadiknál egy puska. Láthatólag észrevettek, vagy azt, hogy a két őr már nincsen a helyén, mert szaporábban vették a lépéseket. Odamegyek a hajó korlátjához, majd nekitámaszkodok, s elmosolyodom, aztán pedig megszólítom őket.

- Már vártam Önöket.

Laureano megtorpan, végigmér, majd így felel.

- Igazán?  És ki maga?

Lenyúlok a mellettem fekvő eszméletlen első tisztre, és felemelem a grabancánál fogva jó magasra, hogy mindenki lássa. Az öt férfi meglepődve figyeli ezt a mozdulatomat.

- Egy olyan tengerész, akivel nem tanácsos ujjat húzni. Arra szeretném megkérni őket, hogy haggyák itt a szigetet, és akkor nem járnak így.

A négy férfi azonnal emelné a fegyvereit, de Laureano megállítja őket. Felvonom a szemöldökömet, mert nem erre a reakcióra számítottam.

- Sajnálom, hogy el kell keserítenem, kislány, de még egy jó darabig nem megyünk innen sehová. Tudja, nem szeretnénk lemondani az elsőnek érkezők jutalmáról. Ha nem sértem meg, eltakarodna a hajómról?
- Nohát, egy igazi úriember veszett el magában. Nagyon szerettem volna ezt az egészet erőszak nélkül elrendezni, szóval ez az utolsó szava?

Majd jelzek az embereimnek két ujjamat felemelve, hogy vegyék célba a hajót az összes ágyúval. A férfit azonban nem hatotta meg a dolog.

- Már ez is több szó volt, mint amit általában egy tengerészeti majomra fecsérlek. Úgyhogy nagyon gyorsan tűnj el, és máshol integess, te szajha! - feleli vicsorogva.
- Hát azt kell mondjam, hogy csalódtam. Akkor nem hagy más választást.

Újabb jel, felemelem három ujjamat, ezzel parancsba adom, hogy lőjenek. Pár másodperc múlva elkezdődtek az ágyúdörrenések. Ezzel egy időben,leugrom két karddal a kezemben, s körülbelül tíz méterre érkezem földet az ellenségtől. Közben a mögöttem lévő hajót eltalálja pár ágyugolyó és szép lassan meggyullad.

- Iker Vágás!

Kiáltom, s két kardomat hátratartom, s előre lendítve elindítok egy X alakú támadást, ami csak úgy szeli a földet, és hatalmas gyorsasággal halad az ellenséges kapitány felé. Laureano már nem tudja kivédeni, se kitérni előle, de az utolsó pillanatban balra nyúl, és az egyik társát egyenesen belerántja a támadásba. A támadásom hatalmasat csattan az emberi pajzson, s egy tátongó X alakú heg jelenik meg a szerencsétlen férfin, aki vért köhög fel. A hűtlen kapitány elengedi a férfit, aki eszméletlenül landol a földön valószínűleg életét vesztve. Elkap az undor, hogy valaki így bánik a saját embereivel, illetve értetlenül nézek, hogy a társai ettől még mellette állnak. Nem esik le nekik, hogy csak feláldozható bábukként tartja őket? Nekem támad az egyik bárdos férfi, s a fegyvereink egymásnak feszülnek. Távolról a puskás férfi célba vesz és lő. Pont kitérek előle, és kitörök a férfi támadásai alól azzal, hogy hátra ugrom. A férfi előre esik egyensúlyát vesztve, ezt kihasználva pedig egy gyors vágással a mellkasán, a férfi pedig holtan esik össze. Utána két erős vágást csinálok a levegőbe, s ezzel egy-egy repülő vágást indítok a Lauendro két társa felé, akik telibe kapják őket, majd ők is összeesnek.

- Csak ennyi?

Kérdezem kissé gúnyosan. Lauendro elvigyorodik, majd köp egyet. Előhúzza hatalmas alabárdját és egy hatalmasat lendít felém. Az ő támadása is repül, amit megpróbálok kivédeni. Azonban a vágás olyan erős, hogy hiába blokkolom. mert egy vagy két métert hátrább tol akkora lökete volt.

- Na ez hogy tetszett te korcs?
- Hát, majdnem megizzasztott… – aztán egy újabb Iker Vágást indítok felé, amire a férfi már számított, így blokkolni tudott, de őt ez a támadás jóval távolább lökte mint az övé engem.

- … de csak majdnem!

Azzal rátámadok, s megpróbálok a gyorsaságommal felé kerekedni, mivel azzal a hatalmas fegyver ellen így tudok a legegyszerűbben felülkerekedni. A férfi meglehetősen ügyesen bánik a fegyverével, azonban nem tudja tartani a tempót amit diktálok. A férfi vízszintesen suhint egyet, de én lebukva átbújok alatta, hogy bevigyem az utolsó végső támadásomat. A férfi szeme kitágul. Látja, hogy ezt már nem kerülheti ki, és felkészül az elkerülhetetlen végre, amikor egy alak beugrik közénk, és blokkolja a támadásomat miközben ellöki Lauendrot, aki elesik. A kardom nagy erővel összeütközik a közbe avatkozó alak fekete katanájával. Megnézem, hogy ki ez az alak, de egy fekete köpeny volt rajta, így eltakarta igazi kilétét.
Vissza az elejére Go down
Eustass Kid

avatar

Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Két lépésre a sötétségtől - LEZÁRT   Vas. Jún. 28, 2015 4:23 pm

A kalóz megrökönyödve nézi a fekete köpenyes alakot, majd elégedetten elvigyorodik
- Gresh! A főnök küldött?
- Hallgass el, te kalóz féreg! Nem megmenteni jöttelek, hanem a tengerésznek keresztbe tenni! Tűnj el innen! Menj a városba, és kavarj zűrt! - a kalóz vicsorog egy pár másodpercig, aztán kényelmes tempóban elsétál a sziget belseje felé. - Ami téged illet... - fordul vissza feléd, hátradobva csuklyáját. - ... a megbízóm nem szeretné, ha sikerrel járnál. Úgyhogy meg kell öljelek, vagy fel kell tartóztassalak. Melyiket választod? - a férfi profi kardforgató, ittoryu technikák birtokában van és veled egy erőszinten áll. Azonban ez a harcod is befejezetlen marad, ugyanis mikor felülkerekednél rajta, hátraugrik és elvigyorodik.
- Nos, remélem eléggé elhúztam az időt. Talán még találkozunk, haditengerész! - azzal alakja megvibrál és eltűnik a szemed elől. Itt az ideje a kalóz után eredni és semlegesíteni, mielőtt valami zűrt okozna!
Vissza az elejére Go down
Morinas

avatar

Male Hozzászólások száma : 36
Kor : 27

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3260/4500  (3260/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő125
Befolyás80
Intelligencia125

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Két lépésre a sötétségtől - LEZÁRT   Vas. Jún. 28, 2015 6:57 pm

Lauerano feláll a földről, egy kemény pillantást vet a megmentőjére, majd elvigyorodva megszólítja.

- Gresh! A főnök küldött?
- Hallgass el, te kalóz féreg! Nem megmenteni jöttelek, hanem a tengerésznek keresztbe tenni! Tűnj el innen! Menj a városba, és kavarj zűrt!

A kopasz férfi még vigyorog, de aztán, mint ha az égvilágon semmi dolga nem lenne, elindul a város felé.

- Ami téged illet... - a fekete köpenyes férfi felém fordul, s beszéde közben hátradobja a csuklyáját -... a megbízóm nem szeretné, ha sikerrel járnál. Úgyhogy meg kell öljelek, vagy fel kell tartóztassalak. Melyiket választod?

A férfi rövid fekete haja volt, s tiszta arca. Nagyjából húsz év körüli lehetett, akárcsak én. Borostyán sárga szemeiben semmi empátiát vagy együttérzést nem véltem felfedezni, csak olyan sötétséget amilyen a katana-ja volt. Tehetetlenül néztem, ahogyan Lauerano elmegy, s ez a tehetetlenség rendkívül türelmetlenné és meggondolatlanná tett. Idegesen elkezdtem a férfihoz beszélni, hátha tudok rá hatni.

- Ezzel ártatlanokat fogtok veszélybe sodorni!
- Először is: úgy nézek ki, mint akit érdekel? Másodszor: Itt az ideje megtanulnod, hogy senki nem ártatlan.

Hirtelen fellángolt bennem a harag, hogy ennyire szívtelen emberek is léteznek. Ha most nem érem utol a társát, akkor ártatlan emberek fizethetik meg ennek az árát. Nincs más választásom, le kell győznöm amilyen gyorsan csak lehet, hogy tovább haladhassak.

- Majd azt pont a hozzád hasonlók fogják ezt eldönteni. Akkor marad a harmadik opció.

A kardjaimat támadópozícióba tettem, s elindítottam az egyik támadásomat, melyet Azúr Esőnek neveztem el. Sok kis vágást indítottam el a férfi felé, aki lazán kivédte valamennyi kisebb repülő vágást, míg a többi elől könnyedén kitért. Amint befejeztem a támadást, a férfi csak ott állt, s egy karcolás se esett rajta. Látszott rajta, hogy nem akar támadni, csak feltartóztatni. Így ismét neki estem, s két kardommal felé suhintottam, amit ő kivédett. Kardjaink egymásnak feszültek, s sikeresen ellen tartott. Rég volt már, hogy olyasvalaki ellen küzdöttem, aki egyenlő ellenfelem. Viszont a különbség a kettőnk között, hogy én valami jó célért küzdök, ami erőt ad, míg ő neki semmi ilyesmije nincs. Így szépen lassan kezdtem felülkerekedni a férfin, aki ezt észrevéve kissé hátrább ugrik, ezzel kitörve szorításomból. Majd elmormogott egy képességet.

- Baki!

Egy vízszintes irányú csapás közeledett felém. Éppen blokkolni tudom, hogy az egyik kardomat merőlegesen lefelé fordítom, azonban a támadásban olyan erő volt, hogy Gresh támadását hiába blokkoltam, a mögöttem lévő fát könnyedén kettévágta, ami recsegve kidőlt. A férfi újabb támadást indított felém.

- Hiryu Kaen

Gresh elrugaszkodott a földről majd nekem lendületből rám csapott. Éppen, hogy kissé védeni tudom, azonban ez nem elég. A támadás a bal karomat megvágja, s a seb kék lángra gyullad. Felszisszenek, és ráteszem a kezemet a sebre, amitől elalszik. A kék tengerészeti kendőt megfogom, és a sebre rákötöm, hogy elszorítsam a vérzést. A férfi gúnyosan nevetgélt, nekem pedig most lett elegem ebből a játszadozásból. Most pedig elintézem ezt a harcot a következő támadással.

- Iker Vágás!

Az X alakú támadást elindítottam, mely egyenesen a férfi felé repült. A férfi blokkolni akarta, azonban én a támadás után mentem. S a férfi háta mögé kerültem, amire nem számított. Így a hátát meg tudtam vágni, s ezzel a kardját leengedte. Ez azzal járt volna, hogy az Iker Támadásnak út nyílik a férfi mellkasa felé. Ám mielőtt a támadás betalálna, a férfi az utolsó pillanatban elugrik. Utána pedig tesz két gyors ugrást hátrafelé, és elvigyorodik.

- Nos, remélem eléggé elhúztam az időt. Talán még találkozunk, haditengerész! - azzal alakja megvibrál és eltűnik a szemeim elől.
- Az Istenit!!!

De nincs időm Gresshel foglalkozni, hiszen Lauerano már a városban lehet. Olyan gyorsan elkezdek szaladni amilyen gyorsan csak lehet, közben pedig a hajóra szólok a Den Den Mushimmal, hogy menjenek azonnal vissza a városba. Be is érek, és meg is találom a férfit a külváros egyik negyedében, aki éppen vigyorogva nézelődik. Valószínűleg éppen azon morfondírozik hogyan is okozzon minél nagyobb káoszt. Odaszólok neki, közben a kardjaimat felmutatom neki.

- Most, vagy feladod magad, vagy nem kerülsz ki erről a szigetről egy egész darabban. – Aztán pedig beblöffölök neki valamit - Az előző fekete ruhás barátod is pórul járt. Remélem, te okosabb leszel.

Erre Lauerano elkap egy arra járó nőt, s átkarolja a nyakát.

- Igazán, te patkány? Lássuk, hogy működik az igazságod! Gyere csak! - közben a túszul ejtett nő kétségbeesetten kapálódzik, mindhiába.

Gyilkos tekintettel és szemekkel felé rohanok, amilyen gyorsan csak tudok, hogy a legkevesebb ideje legyen reagálni, és egyenesen azt a kezét veszem célba, amivel az alabárdot tartja, hogy levágjam. Ám figyelek a nőre, nehogy véletlen őt vágjam meg, mivel a szemétládából kitelik, hogy a kardjaim elé húzza. Szerencsére a férfi már túlságosan is fáradt volt, így egy esetlen mozdulattal próbálkozott, ám mindhiába. A támadásom túl jut rajta, és a karja, amivel fogja az alabárdot a földön köt ki. Felkiált, és a sokktól elengedi a nőt. A kardomat végül a torkának szegezem. Intek neki, hogy vegye fel a végtagját, majd az egyik árusnak, hogy hozzon fáslit, amivel gyorsan becsavarom vele a megcsonkolt karját. Utána pedig elvezettem a hajómhoz, ahol már a társaim vártak. Ott a hajó felcsernek átadtam, aki szakszerűen ellátta a férfit, majd engem.
Vissza az elejére Go down
Eustass Kid

avatar

Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Két lépésre a sötétségtől - LEZÁRT   Vas. Jún. 28, 2015 7:17 pm

Akkor nem maradt más hátra, mint jelenteni a tanácsnak és a feletteseknek, utolsó kör, hajrá!
Vissza az elejére Go down
Morinas

avatar

Male Hozzászólások száma : 36
Kor : 27

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3260/4500  (3260/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő125
Befolyás80
Intelligencia125

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Két lépésre a sötétségtől - LEZÁRT   Vas. Jún. 28, 2015 7:38 pm

Visszamentem a tanácsépületbe. Az őrök a sebemet látván kérdezősködtek a jóllétem felől. Majd miután megnyugtattam őket, hogy csak karcolás az egész tovább engedtek. A fő terembe belépve, ugyanaz a három ember fogadott, mint korábban. Azonban az arcuk meglehetősen más árnyalatot vettek fel az előző találkozásunkhoz képest. Az idősebb férfi sokkal nyugodtabbnak tűnt. Szinte látszódott rajta, hogy eléggé jó hatással van számára a jelenlétem. A nő látszólag boldogabbnak festett. Viszont a fiatalabb férfi pedig frusztráltabbnak, a feje olyan volt, mint ha most evett volna meg egy egész citromot. Meghajoltam előttük, s jelentettem az eredményeket.

- A Lauerano kalózt elkaptam. Jelenleg a hajómon van, mint fogoly. Akkor én teljesítettem az egyezség rám eső részét.
- Azért a városból is hagyott épen valamit? - kérdezi rosszallóan a fiatal férfi.

A férfi stílusa igazán nem tetszett, de azért válaszoltam neki.

- A küzdelmek városon kívül zajlottak, szóval a városban szerencsére nem esett kár a tudomásom szerint.
- Ne kukacoskodj már, Phillipe! - néz rá rosszallóan a nő, majd az idősebb férfi megköszörüli a torkát.
- Nos, akkor, mint Balor szigetének városi tanácsának elnöke, engedélyt adok a Haditengerészetnek, hogy szigetünkön bázist létesítsen. Az erről szóló pontosabb információkat tárt karokkal várjuk, illetve a papírmunka elvégzésére is kerítünk majd időt. Köszönjük a városért végzett tettét, kapitány.
- Számomra volt a megtiszteltetés. Akkor az engedelmükkel, jelentést írok a feletteseimnek és közlöm velük a jó hírt.

Majd búcsúképpen meghajlok, s kimegyek a teremből magam mögött hagyva a triót. A hajón a társaim már vártak.

- Kapitány asszony! Jelentem a foglyot a tömlöcbe zártuk, s sérüléseit amennyire tudtuk elláttuk.
- A karjával mi van?
- Nos, még időben jegeltük, és visszavarrtuk. Innentől már csak a szerencsén múlik a dolog.
- Köszönöm Taylor. Írok egy jelentést, ha bármi gond van, akkor szóljon.

A jelentésben megírtam az ütközetemet a Fekete Fog kalózokkal, s hogy a tagjai egy ember kivételével mind halott. Továbbá, az ismeretlen Gresh nevezetű férfiről személyleírást. Továbbá, hogy a megérzéseim azt mondják, hogy a tanácsból az egyik tag, pontosabban Philippe kapcsolatban állhat a támadókkal, és azt javaslom, hogy kerüljön megfigyelés alá.

Aztán úgy határoztam, hogy másnap kora reggel visszaindulok Marinefordba, hogy közöljem a feletteseimmel a nagyszerű hírt, hogy Balor sziget engedélyezi a haditengerészeti bázis építését.
Vissza az elejére Go down
Eustass Kid

avatar

Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Két lépésre a sötétségtől - LEZÁRT   Vas. Jún. 28, 2015 7:40 pm

Nos akkor a küldetés sikeresen teljesítve, a kalandot lezárom!
Vissza az elejére Go down
Trafalgar Law
Adminisztrátor
avatar

Male Hozzászólások száma : 37
Tartózkodási hely : New World

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Két lépésre a sötétségtől - LEZÁRT   Vas. Jún. 28, 2015 11:59 pm

Marinefordra visszaérvén egy zászlós rangú férfi kopog be az irodádba és átad egy hivatalosnak tűnő levelet. A levélben mindössze annyi információ áll, hogy Quirin admirális szeretné megköszönni a Balor szigetén nyújtott munkádat. Mivel úgy döntöttél, hogy elmész, ezért megkeresed az irodáját. Nem nehéz hisz, minden tiszt számára ismert az admirálisok irodájának a helye, mégis viszonylag ritkán hívatnak be oda embereket. Mikor bekopogsz bentről egy rekedtes, mély hangú férfi szól ki, hogy bemehetsz.

Az iroda igen érdekesen néz ki. Teljesen elárasztja a cigarettafüst, nem dohányzó ember számára még a puszta levegővétel is nehézséget jelent. Quirin az asztalánál ül és éppen egy újabb cigarettát nyom el a hamutáljába. A férfinek hosszú fekete haja van melyet hátrafogva hord. Ruházata a tipikus admirálisi uniform. Ami még felettébb érdekes lehet, hogy az irodában össze vissza röpködnek a pillangók, körülbelül tizet számlálsz meg rövid ott tartózkodásod idején. A falak tele vannak plakátokkal, többnyire ezek haditengerészeti információk illetve körözési plakátok, de akadnak köztük pillangós poszterek is.

- Miss Morinas ugye? - mér végig téged a férfi és észreveszed hogy a bal szeme kicsit tikkel.
- Igen, Uram. Hívatni tetszett?
- Ja ja, elég a formaságokból üljön le. Mondja miért lett maga tengerész? - kérdezte miközben a fiókjában kezdett el kutakodni.
- Hogy miért lettem tengerész? Hát gyerekkoromban történt ez az egész, nem is nagyon volt más választásom. Szóval arra a kérdésre, hogy miért lettem tengerész sajnos nem tudok választ adni. Viszont, arra, hogy miért vagyok tengerész, már kielégítőbb válasszal tudnék szolgálni.
- Gondolom a világ megmentése, a rendszer fenntartása meg a többi maszlag. - a férfi nagyot sóhajt és abbahagyja a pakolgatást. Felemeli a kezét mire az hirtelen átalakul pillangókká amik szétrepülnek. Pár másodperc múlva ismét hús vér kéz van a helyén. - Magában van ambíció? Ambíció arra, hogy továbblépjen a ranglistán?
- Ambíció bennem? Mondja meg maga.
Az admirális kíváncsian felvonja a szemöldökét majd újabb cigarettára gyújt.
- Nagyra van magával mert teljesített egy küldetést kadét?
- Félre ne értsen, egyáltalán nem. Tudom, hogy vannak olyanok a tengerészetnél akik jóval többet tettek már le az asztalra mint én. De igyekezni fogok teljes erőmmel, hogy ezt egyre kevesebb ember mondhassa el magáról.
A férfi félszegen bólint majd hátradől a székében.
- Még valamit mondjon meg Miss Morinas. Ha megölte volna a kalózt akkor megkaphatta volna a vérdíját is a fizetése mellé. Miért nem tette?
- A férfit már legyőztem. Onnantól megölni már nem láttam értelmét. Az eszetlen gyilkolás a pénzért a kalózok és fejvadászok stílusa. Nem az enyém.
- Értem. Maga tényleg azt gondolja, hogy annyira különböznének ezek a bizonyos kasztok?

Bár válaszra nyitod a szádat ő leint, és odanyújt egy borítékot melyben a jutalmad van.

- Szép munka kadét. - mondja majd feláll és kinéz az ablakon.
- Köszönöm. További kellemes napot.

Majd felállsz s meghajolsz, aztán kimész.


Pénzjutalom: 40.000ßelly
Tapasztalatpont jutalom: 160TP
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Két lépésre a sötétségtől - LEZÁRT   

Vissza az elejére Go down
 
KALAND - Két lépésre a sötétségtől - LEZÁRT
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Helyszínek :: North Blue :: Egyéb helyszínek-
Ugrás: