HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Elsa White - Morinas

Go down 
SzerzőÜzenet
Morinas

avatar

Male Hozzászólások száma : 36
Kor : 27

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3260/4500  (3260/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő125
Befolyás80
Intelligencia125

TémanyitásTárgy: Elsa White - Morinas   Szer. Jún. 17, 2015 5:42 pm

Képességpályázat

Ezt kezdő képességnek szeretném. Smile

Neve: Twin Slash / Iker Vágás
Típusa: távolsági
Hatótáv: 9 + (szint*1) m
Használata: A felhasználó felülről a háta mögé emeli a kardjait, erősen ügyelve arra, hogy a két kard középen keresztezze egymást, és egy X-et formáljanak. Majd egy másodperc után a fegyvereket előrelendíti, úgy hogy a két kardot akkor húzza szét, mikor azok a felhasználó előtt vannak, és ezzel egy gyors és erős X-formájú vágás indul meg előre.
Hátrány: 1-2 másodperces töltései ideje van, mikor a kardok a felhasználó háta mögött vannak.
Vissza az elejére Go down
Z
Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 111

Karakterlap
Tapasztalatpont:
100/100  (100/100)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő
Befolyás
Intelligencia

TémanyitásTárgy: Re: Elsa White - Morinas   Szer. Jún. 17, 2015 9:52 pm

Szia!

Igazság szerint nem tűnik vészesnek, a képesség, bár a távolság picit nagy. DE mivel egy tanú szeme láttára, önként lemondtál a +50.000 Bellidről, bizonyságott tettél a lelkiismeretedről, amit én nagyra tartok, szóval mindenféle ellenszolgáltatás nélkül használhatod ezt a nagy távolságú támadást.
Vissza az elejére Go down
http://onepiece.hungarianforum.com
Morinas

avatar

Male Hozzászólások száma : 36
Kor : 27

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3260/4500  (3260/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő125
Befolyás80
Intelligencia125

TémanyitásTárgy: Re: Elsa White - Morinas   Csüt. Jún. 18, 2015 12:25 am

Kezdő Haditengerészeti Pályázat

Hajó neve: Kristálypenge
Mely banda tulajdona: Haditengerészet, Morinas kapitányé
A rászánt összeg bontásban: Kezdő tengerészeti hajó, semmi extrával.
Története:

A Goa Kingdom-i csata után pár hét telt el. Én épp Marinefordon állomásoztam, hogy ha bármilyen misszió érkezne, akkor azonnal tudjak indulni. Továbbá mert még nem volt saját hajóm, amivel aztán bejárhattam volna a kék tengert. Milyen kapitány az, akinek nincs hajója? Háborodtam fel magamban. Már több hónapja betöltöttem eme rangot, és egyszerűen nincs egy hajóm. Milyen megalázó. Ezekkel a gondolatokkal mentem lefele a tengerészeti bázis edzőtermébe, hogy a felgyülemlett feszültséget valamin levezessem. Jó fél óra múlva két ismerős arc lépett be az edzőterem ajtaján. Ki'Noa Al-Admirális és Rogers kapitány. Próbáltam nem felfigyelni rájuk, de a két férfi szemmel láthatólag felém közeledtek. Én próbáltam a bokszzsákra öszpontosítani, majd hirtelen akkorát rúgtam belé, hogy az leszakadva nekirepült a falnak, majd hangosan a földre esett a másik öt mellé, amit ebben a fél órában tönkre tettem.

- Hoppá...

Mondtam álcázott sajnálattal, és nyúltam is volna a hetedik tönkre teendő bokszzsák felé, amikor hozzám szóltak.

- Ha így folytatod, levonjuk a béredből.

Mondta komoly hangon, elfojtott mosollyal az Al-Admirális majd mellém állt. Aztán mielőtt válaszolhattam volna, tovább folytatta.

- Ha végeztél a bokszszákok kiirtásával, szeretném ha elmennél a négyes számú dokkhoz, ott foglak várni.

Azzal intett Rogersnek, és sarkon fordulva távoztak. Én néztem a csukott ajtót még egy darabig, aztán felakasztottam a hetedik bokszszákot, melyet túlságosan is nagy erővel rúgtam meg ismét, így az most az alsó fele repült el, a felső része ott maradt, ám a benne lévő töltő anyag a padlóra hullott, s akkor porfelhőt keltett, hogy belepett engem és vagy jó néhány tengerészt 5 méteres körzetben. Gyorsan lezuhanyoztam, majd kimentem ahhoz a dokkhoz, amit az Al-Admirális úr mondott. Meg is találtam a férfit, egy hajón. Felmentem hozzá, majd észrevettem, hogy egy öreg férfi is van a hajón.

- Áh, Morinas kapitány! Pont jókor. Briggs, ő itt Morinas. Morinas, ő itt Briggs. Az úr egy hajóács, és hajóépítéssel foglalkozik. A tengerészet pont most építtetett pár hajót, amiket újdonsült ígéretes kapitányoknak szándékozott majd adni. És itt is volnánk. Tudomásom szerint neked nincsen még hajód, tévednék?

- Nem téved.
- Már, hogy a pokolba ne tévednék? Hisz azon állunk!
- Tessék?
- Ez a hajó immáron egyedül csak a tiéd.

Ez aztán a meglepetés, gondoltam magamban. Gyorsan körbenéztem a hajón. Semmi extra nem volt benne. Az volt benne a legjobb, hogy az enyém, és oda mehettem vele ahova akarok.

- Csak toboroznod kell hozzá legénységet. Illetve, a legfontosabb dolog majdnem kimaradt.
- Micsoda?
- Mi legyen a hajónév?
- Mi a hajó eredeti neve, ha szabad kérdeznem?
- Kristálypenge – felelte Briggs
- Szerintem nem változtatom meg, nekem tetszik ez a név.

Majd a kábulattól mindezek után szépen berendeztem a kapitányi hálószobát a cuccaimmal, és alig vártam, hogy elkezdhessem a toborzást és neki láthassak a hajómmal az első kalandnak.

Képesség Pályázat

Neve:  Azúr Eső / Azure Rain / 1. Szint
Képesség Szint: 1
Típusa: távolsági
Hatótáv: 5-7 m
Vágások száma: 10/mp
Használata: Nagyban hasonlít a Rankyaku Ran Rokushiki támadáshoz, csak a felhasználó vad kardcsapásokba kezd, amelyek gyenge repülő vágásokat indít el maga el. A technika hangsúlya a mennyiségen van, nem az erősségen és pontosságon. Éppen ezért ezek a támadások ezen a szinten még igen gyengék, karcolásokat, kisebb felszíni sérüléseket tud okozni, ha 1-1 vágás betalál. Mindezek mellett jó, ha a vágások 1/5-e célt talál. Az ellenfél viszont okosan térjen ki a vágások elől, mert még a végén belerohanhat egybe.
Hátrány: A vágások gyengék és viszonylag pontatlanok, azonban sok kicsi sokra megy, így ha sok betalál komoly sérülést is okozhat.

Neve:  Azúr Eső / Azure Rain / 2. Szint
Képesség Szint: 2 (Kitanulása felváltja az előző szintű képességet)
Típusa: távolsági
Hatótáv: 5-8 m
Vágások száma: 20/mp
Használata:
Az előző technika felfejlesztett verziója, a vágások száma megduplázódik, és az erejük is megnő. Azonban a pontatlanság továbbra is marad.
Hátrány: A vágásokat egy azonos szintű ellenfél már megérzi, de továbbra sem túlzottan halálos. Viszont, mivel most már van benne erő, de a pontatlanság marad a felhasználónak meg kell néznie, hogy mikor alkalmazza, még a végén olyasvalakit talál el, akit nem szeretett volna.

Neve: Azúr Eső / Azure Rain / 3. Szint
Képesség Szint: 2 (Kitanulása felváltja az előző szintű képességet)
Típusa: távolsági
Hatótáv: 5-10 m
Vágások száma: 40/mp
Használata: Végső technika. A vágások száma ismét duplázódik, és az erő tovább nő, ráadásban a képesség viszonylag pontos is. (3/5) Azonban nem lesz a felhasználó vele egy mesterlövész. A támadásokban már van elég erő, hogy ha netalántán egy betalál, akkor komolyabb sérülést is okozzon. Továbbá a környezetbeli elemekben, például falakban, fákban is komoly kárt tud tenni.
Hátrány: Viszonylag pontatlan, és felelőtlen használata épület részeket rombolhat le, vagy akár eltalálhat egy ártatlant aki arra járkál.

Neve: Fém Átvágása
Típusa: passzív
Használata: A kardforgató, ha elsajátítja ezt a képességet ezentúl semmiféle alap fém (vas, acél.) nem állhat útjába. A pengéi, vagy esetleges repülő támadásai átmennek ezen anyagokon mint a kés a vajon. Mindezek mellett, a tömegével gyártott minőségtelen alap fém fegyvereket is képes átvágni, vagy eltörni a saját fegyverével.

Neve: Repülő Vágások
Képesség Szint: 1
Típusa: passzív
Hatótáv: 5 + (1*Karakterszint) m
Használata: A kardforgató támadásai eredetileg közelharca alkalmasak. Ezen technika elsajátításával a kardforgató mostantól a sima kardvágásai és közelharci technikái olyan erősek, hogy pár méterre még képesek egy roppant éles és erős levegőáramlatot indítani.

Neve: Repülő Vágások
Képesség Szint: 2
Típusa: passzív
Hatótáv: 5 + (5*Karakterszint) m
Használata: Az előző technika felerősített verziója. A légáramlatok még erősebbek és messzebb mennek.

Neve: Repülő Vágások
Képesség Szint: 3
Típusa: passzív
Hatótáv: 5 + (10*Karakterszint) m
Használata: A támadás végleges formája. A kardforgató immáron tökélyre fejlesztette eme technikát. Csupán pár magas rangú harcos képes erre. A légáramlatok már száz méterre is elrepülhet akár, és épületeket is képes kettévágni. Élő ember meg jobb, ha kivédi vagy elugrik a támadás elől.
Vissza az elejére Go down
Trafalgar Law
Adminisztrátor
avatar

Male Hozzászólások száma : 37
Tartózkodási hely : New World

TémanyitásTárgy: Re: Elsa White - Morinas   Kedd Jún. 23, 2015 9:58 pm

A hajó pályázatot ELFOGADOM!

Az Azúr eső 1. szint illetve Repülő vágások 1. szint pályázatot ELFOGADOM!

Az Azúr eső 2. szintjét illetve a Repülő vágások 2. szintjét 4000 TP-től használhatod!

Az Azúr eső 3. szintjét illetve a Repülő vágások 3. szintjét 6-os szinttől használhatod!

A Fém átvágását 3500 TP-től használhatod, valami nagyobb harcban, szépen és hosszan körülírva ahogy a karaktered átlépi a saját korlátait!
Vissza az elejére Go down
Morinas

avatar

Male Hozzászólások száma : 36
Kor : 27

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3260/4500  (3260/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő125
Befolyás80
Intelligencia125

TémanyitásTárgy: Re: Elsa White - Morinas   Szer. Júl. 01, 2015 6:37 pm

Ördöggyümölcs Pályázat

Név: Maho Maho no Mi (Bűbáj Gyümölcs)

Leírás: Az az ember aki megeszi ezt a gyümölcsöt onnantól képes lesz tárgyakat, pontosabban fegyvereket megbűvölni, bűbájokat tenni, ezzel bizonyos hatást tud kiváltani a fegyveren amelyen a bűbáj van, vagy azon az emberen aki fogja az adott fegyvert. A gyümölcsfelhasználó két féle bűbájt képes alkalmazni. Erősítő/Gyengítő Bűbáj és Módosító Bűbáj. A bűbájt oly módon tudja feltenni a felhasználó, hogy fizikailag megfogja, kimondja azt a bűbájt, amit éppen alkalmazni akar, s az adott bűbáj rajta van. Ugyanígy tudja levenni. A bűbáj akkor is eltűnik, ha az adott fegyver, amin rajta van egy bűbáj 200 méteres körzeten kívülre megy a felhasználótól.  A bűbájok amint felkerültek a kardra, akkor a kard egyik oldalán megjelenik a bűbáj neve régi rúnaszavakkal kirakva. Fontos, hogy egy fegyverre maximum két bűbáj kerülhet fel, s ugyanabból a típusból kettő nem. Tehát két erősítő/gyengítő vagy két módosító bűbáj egy azon fegyveren nem lehet. Ha mégis megpróbálja a felhasználó feltenni rá a másodikat, akkor a második felváltja az elsőt.

Az Erősítő/Gyengítő Bűbájok egy adott emberi tulajdonságot képesek megsokszorozni vagy éppen meghányadozni annak, aki éppen fogja a fegyvert a felszerelt bűbájjal. Ezek közé hozzá tartozik a fizikai erő, gyorsaság, reflexek, mentális erő, koncentráció, regenerálódás, ruganyosság és ellenálló képesség stb.

A Módosító Bűbáj a fegyveren tesz kisebb módosításokat, melyek felérnek akár egy dial erejével. A fegyverre lehet így jég, tűz, szél vagy méreg és más elementális támadásokat tenni, vagy esetleg ellenállóbbá teheti az adott fegyvert, s nehezebben törik vagy használódhat el, vagy esetleg láthatatlanná teszi a fegyveren lévő bűbájokat, esetleg a fegyvert magát. A határt csak a képzelet szabhat.

Hátrány: Ha a bűbájjal rendelkező karddal már nem érintkezik az adott ember, akkor a bűbáj hatása szertefoszlik mind addig, amíg újra nem kerül valamilyen testi kontaktusba az adott fegyverrel. Továbbá ha az ellenfél felveszi a felerősített kardot, akkor könnyedén sajátjává tudja tenni azt az előnyt ami eddig ellene harcolt.
Mindezek mellett, a gyengítés varázslat oly módon kivédhető, hogy az ellenfél a gyengítéssel felszerelt fegyvert szimplán nem használja vagy eldobja.
Vissza az elejére Go down
Perona

avatar

Female Hozzászólások száma : 3

TémanyitásTárgy: Re: Elsa White - Morinas   Szomb. Aug. 01, 2015 12:34 pm

Tetszik a gyümölcs, ötletes, szép és jó ám csak ésszel használd, mert igen unfair dolgokra is képes lehet Very Happy
Hosszas agyalás után, (elolvastam aztán azonnal beugrott egy ár) 1.500.000 belibe fog fájni.

Jóra használd ^^

_________________

 
Vissza az elejére Go down
Morinas

avatar

Male Hozzászólások száma : 36
Kor : 27

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3260/4500  (3260/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő125
Befolyás80
Intelligencia125

TémanyitásTárgy: Re: Elsa White - Morinas   Szer. Aug. 05, 2015 2:15 am

Meito pályázat

Neve: Yonkoro
Kinézete:
Kép:
 
Legenda: Szóbeszéd járja, hogy ezer éve, a legjobb kardforgatói címet négy ember viselte. Bár a harcmodoraik és fizikális adottságaik teljesen különböztek egymástól, valamiért sose tudták eldönteni, hogy ki is igazából a legjobb kardforgató közöttük. Az East Blue-i kardforgató a gyorsaság mestere volt. Nem volt a földön, ki gyorsabban mozgott vagy reagált volna bármire is. A West Blue-i kardforgató maga volt a megtestesült erő. Puszta kezével sziklatömböket mozgatott, és egyetlen kard suhintása vetekedett akár száz óriás erejével. North Blue-i kardforgató, ha lehetett inkább az eszére hagyatkozott mint sem az izmaira. Taktikai érzékével és bölcsességével társai felé kerekedett. S végül, de nem utolsó sorban a South Blue-i kardforgató, akinél szívósabb embert a Grand Line még nem látott. Tucatnyi sérülés borította az egész testét, nem egyszer veszített liternyi vért, azonban még nem akadt olyasvalaki aki földre kényszeríthette volna. Mind a négy birtokolt olyasvalamit, amit a másik három nem tudott. Így együtt tették ki a tökéletes kardforgatót abban az időben. Azonban annak az időszaknak is megvoltak a maga feltörekvő kardforgatói, akikben túlontúl buzgott a tettvágy s bizonyítani akarás. Az egyik ifjonc egyszer felkereste mind a négyet külön-külön, s kihívta őket egy párbajra. A párbajban legyőzte a négy kardforgatót, s kardjaikat megsemmisítette. Azonban a négy kard darabkáit összegyűjtötte, s egy szentélybe vitte ami a Grand Line-on található. A szentély állítólag a helyiek egyik istenéé volt, aki éppenséggel a kovácsolás és fémek istene volt. A férfi beleöntötte a kard darabokat egy tégelybe, majd egy rituálé folyamán megpróbálta egyesíteni a négy kardot. Hatalmas villanás, a templomot belepte a fény, s megjelent a négy holt kardforgató szelleme. A négy szellem gratulált a legyőzőjének, azonban kijelentették, hogy nem hagyják, hogy kardjaik egy tiszta szív nélküli ember tulajdona legyen. A kard darabkák felemelkedtek a tégelyből, s a négy lélek beleszállt a sajátjának megfelelő kardtörmelékekbe, majd minden elsötétült és a kard darabkák eltűntek. A férfi dühében ordított egyet, s megfogadta, hogy egyszer a jövőben megszerzi ezt a kardot, és ő lesz a legjobb kardforgató a világon!

Képessége:Amikor a kardforgatókat megölték, akkor a lelkük a kardjukba menekültek, így a kard, amit a darabkákból kovácsoltak tartalmazza a négy lelket. Így a tulajdonos tud a négy lélekkel kommunikálni, s a lelkek a tulajdonossal. (Gyakorlatilag mint, ha a fejében laknának). A lelkek teljes öntudattal rendelkeznek, és emlékeznek, hogy mi történt ezer éve. Ha a kard elfogad valakit tulajdonosnak akkor a négy lélek ami a kardban van az egyesül az új tulajdonos lelkével. Ez azzal jár, hogy a tulajdonos  automatikusan megtanulja a négy kardforgató régi képességeit, és a négy kardforgató fizikai erejüket, gyorsaságukat, szellemüket és kitartásukat is részben átadja a felhasználónak. Ez a kapcsolat akkor se szakad meg, ha például a tulajdonos nem fogja a kardot, vagy éppen más fogja, vagy éppen a világ másik felén van. A kardnak mindezek felett van egy képessége amivel egy rövid időre megidézheti a négy régi kardforgatót, ezzel fizikai testet adva nekik és a régi kardjaiknak. Így rövid időre képesek harcolni a tulajdonos oldalán. Ezalatt az idő alatt, a felhasználó képes egy igen erőteljes támadásra, ami azzal jár, hogy a négy lelket vissza zárja a kardba, s ezzel egy támadás erejéig iszonyatosan megnő a tulajdonos ereje és gyorsasága. (Mint, ha a felhasználó és a négy kardforgató egyszerre ütne) Ezután a támadás után, viszont a kard lemerül, és minden adottságát elveszíti. Egy nap kell neki az újra töltődéshez.
A kard pedig ezektől eltekintve remek kovácsmunka eredménye. Erős, ellenálló és éles. Pont amilyennek egy minőségi kardnak kell lennie.

Megszerzése: Később. még írom.


Megjegyzés: A kardhoz írnom kell majd négy NJK-t, és rengeteg képesség pályázatot. Továbbá, mikor a lelkeket megidézik, és például az egyik "meghalna", akkor csupán össze esik, és ha lejár a képesség ideje akkor visszazáródik a kardba.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Elsa White - Morinas   

Vissza az elejére Go down
 
Elsa White - Morinas
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A Hall

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Nyilvántartás :: Pályázatok-
Ugrás: