HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Alucar D. Lance

Go down 
SzerzőÜzenet
Alucar D. Lance

avatar

Hozzászólások száma : 10
Tartózkodási hely : South Blue

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3100  (2000/3100)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő130
Befolyás10
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Alucar D. Lance   Kedd Jún. 09, 2015 4:16 pm

Név: Neko (Sir Arthur Menéndez de Avilés)
Faj: Macska
Nem: Hím
Kor: Ismeretlen
Felszerelés: A nyakörvét egy csengettyű díszíti, amelyben egy kisméretű Den Den Mushi lett elrejtve - ezen keresztül képes kommunikálni Lance-szel.
Képesség: Ismeretlen okoknak köszönhetően megérti és beszéli az emberek nyelvét, macska létének hála pedig az állatokkal is képes szót érteni. Élete legnagyobb részében utazgatott, ezért sokat tud - persze ingyen nem osztja meg tudását.

Kinézet: Első ránézésre egy átlagos macska, fekete bundával és világos szemekkel. Piros nyakörvet hord, amin egy kis csengettyű lóg.

Jellem: Ha egyetlen szóval kéne jellemezni, az „összetett” illene rá a leginkább. Életvidám, kissé felelőtlen alak - szinte semmit sem vesz komolyan, az életet egyszerűen csak élvezni akarja, épp’ ezért gyakran keresi a kalandokat. Egoista, önimádó (tipikus macska), adottságaival előszeretettel él vissza - kihasználja az embereket, illetve le is nézi a legtöbbjüket... Legalábbis a férfiakat, hiszen annak ellenére, hogy Ő „csak” egy macska, rendszerint keresi a nők társaságát. Meglepő mód’ ő azon kevesek egyike, akivel Lance meglehetősen sokat beszél, talán amiatt, mert kettejük között félelmetesen gyakoriak a konfliktusok. Mindezek ellenére van egy komolyabb, filozofikusabb oldala is, amely rendkívül ritkán tör a felszínre. Ilyenkor igaz társ és barát lehet azok számára, akiket a bizalmába fogadott.

- Még mindig nem tudom felfogni, mi ütött belém... miért tartottam veled? - hirtelen nyomást éreztem a mellkasomon; már órák óta próbáltam elaludni, ám ez a kellemetlen hang folyton megtörte a csendet, valahányszor úgy éreztem, végre sikerül álomba merülnöm. Milyen kellemetlen. Szemeimet kinyitva a mellkasomon ücsörgő bajszos bolhazsákra pillantottam. Látszólag nem mondott neki semmit a „személyes aura” fogalma, meglehetősen frusztrált, hogy ilyen közel merészkedik hozzám, hogy milyen békésen tisztogatja a bundáját.
- Pont ezen gondolkodtam Én is. - motyogtam alig hallhatóan, miközben letessékeltem magamról a fekete macskát, és öregesen felültem. - Egy szóval se mondtam, hogy velem tarthatsz. - körbenéztem. Egy elhagyatott, rozoga házba költöztem be erre az estére. Ugyan otthonosnak egy kicsit sem volt otthonos, nem panaszkodhattam, hiszen tető volt a fejem fölött - mióta elhagytam az utolsó falut, ahol leadtam legutolsó trófeámat, legtöbbször a nyílt ég alatt aludtam, teljesen kiszolgáltatottan.
- Ostoba! Hálásnak kéne lenned, hogy megjutalmazlak a társaságommal. - milyen önelégült… már az első perctől kezdve nyilvánvaló volt számomra, hogy nem éppen az a hallgatag, szerény típus, ámbátor még most se sikerült hozzászoknom ahhoz, hogy ennyire egoista. Egyáltalán mire ez a hatalmas önbizalom? Hiszen Ő csak egy beszélő macska.
- Jól van, Neko, igazad van… - hagytam rá halvány mosollyal az ajkaimon, miközben rágyújtottam egy cigire. Hirtelen felém ugrott, s jobb mancsával végigkarmolta csupasz felsőtestem - látszólag nem tetszett neki a név, amit adtam neki.
- Hogy merészeled… már ezerszer elmondtam, hogy az Én nevem Sir Arthur Menéndez de Avilés! - siránkozott.
- Nem fogok egy ilyen hosszú és bonyolult nevet megtanulni egy macska miatt. Jó neked a Neko név is. - feleltem, majd talpra álltam, s kinéztem az ablakon. A Nap már előbukkant ezzel mindenki számára világossá téve, hogy lassan reggel lesz. Hiába nem aludtam semmit, ideje volt tovább indulni.
- Ha ennyire nincs kedvedre a társaságom, akkor most szétválhatunk. Én arra, Te pedig a másik irányba. - javasoltam neki, majd szó nélkül elindultam abba az irányba, amelybe az előbb is mutattam. Alig tettem meg néhány lépést, karmok fúródtak a testemben, ám, amilyen hirtelen jöttek, olyan gyorsan el is tűntek. Helyette arcom jobb oldalát kezdte el cirógatni valami - egy fekete bunda, aminek tulaja a vállamon ülő állat volt.
- A fenébe! Nekem is pont arra van dolgom, szóval muszáj veled tartanom, kölyök.
- Lance. - javítottam ki.
- Szóval nem szereted, ha kölyöknek hívlak? - vigyorodott el.
- Tudod, mit? Hívj, ahogy akarsz, csak fogd be…

Vissza az elejére Go down
Trafalgar Law
Adminisztrátor
avatar

Male Hozzászólások száma : 37
Tartózkodási hely : New World

TémanyitásTárgy: Re: Alucar D. Lance   Kedd Jún. 23, 2015 9:52 pm

A kedves kis macska pályázatát ELFOGADOM!
Vissza az elejére Go down
 
Alucar D. Lance
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Nyilvántartás :: Pályázatok-
Ugrás: