HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Raizo Scott

Go down 
SzerzőÜzenet
Raizo Scott

avatar

Male Hozzászólások száma : 5

TémanyitásTárgy: Raizo Scott   Vas. Jún. 07, 2015 7:02 pm

Név: Raizo Scott
Kor: 25
Faj: Ember
Nem: Férfi
Származási hely: East Blue – Orange Town
Tartózkodási hely: A North Blue környékén
Kaszt: Polgár
Rang: - 
Foglalkozás: Kalandor, botanikus, harcművész
Képességek: 
- Mivel botanikus, kiválóan ismeri a növényeket. Kutatja és vizsgálja is őket. 
Navigáció és léghajó kormányzása. (Az apja tanította ki)
- Jártas a Acier Fouet Kenpo nevű harcművészetben, ami annyit jelent, hogy borzasztóan erős és villámgyors ütésekre és rúgásokra képes. Támadásai pusztító erejűek. A sok edzésnek köszönhetően a lábai és karjai olyanok, mint egy acélkorbács. 
- A csontjai jóval erősebbek egy átlag emberénél. Sokat edzett úgy, hogy kemény tárgyakat ütögetett/rugdosott így egy idő után a csontjai megkeményedtek.
Gyorsabb egy átlag embernél. Szintén az edzéseknek köszönheti, sokat edzett úgy, hogy a lábain és a hátán nehéz súlyokat viselt. Ahogyan fejlődött, úgy a súlyok tömege is nőtt. Ezért képes gyors mozgásokra. 
- Alapszintű kardvívó tudás. (Jövőbeli cél, az Ittoryu technikák elsajátítása)


Felszerelés:
-1db nagyméretű odachi kard (odachi=lényegében olyan, mint egy katana, csak sokkal nagyobb), amit az apjától örökölt. 
-1db nagy hátizsák benne: növénytani szakkönyvek, apja jegyzetei, egy nagyító, egy csipesz, metszőolló, iránytű, sátor, hálózsák, kulacs és élelem
-1db bronz zsebóra
- Egy saját kisebb méretű léghajó, ami fatüzelésű gőzgéppel működik, és képes a vízre is leszállni végszükség esetén. 

Kinézet: 
Raizo 190 cm magas és 85 kg. Izmos és szálkás testalkatú. Hosszú fekete haját copfban hordja. A szeme színe zöld, emellett egész jóképű is. Nyakában egy aranylánc, medállal. Egy barna színű sok zsebbel ellátott erős anyagból készült térdig érő rövidnadrágot visel. Ezen kívül van rajta egy rövid ujjú zöld színű ing. Mivel sokat mászkál különféle nehéz terepen, ezért magas szárú túrabakancs van a lábán. Valamint van egy fekete bőr kalapja is, kék szalaggal. 

Jellem: 
Igazi vérbeli kalandor, aki mindig az új dolgokat keresi. Bátor, de nem vakmerő, mindig előbb gondolkodik, és csak utána cselekszik. Igazi ravasz belevaló csibész. Emellett kíváncsi természetű is, sok minden érdekli. Nyitott személyiség, bárkivel képes jól kijönni.

Előtörténet:
 Raizo Scott  25 évvel ezelőtt született az East Blue-i, Orange Town-ban. Egy egyszerű kis vidéki házban nőtt fel. Az apja Daron Scott egy neves botanikus professzor volt, és emellett kiváló kardforgató is. Anyját nem ismerte, mert az belehalt a szülésbe, testvérei sem voltak. Az apa sokat volt távol, hiszen rengeteg tudományos expedíciót vezetett, amiknek a célja az volt, hogy bejárja az egész világot, és feljegyezze minden egyes földrészen található növényfajt. Ezek az expedíciók nagyon hosszú időket vett igénybe, Doran ritkán járt haza. Éppen ezért Raizo-t a nagyszülei nevelték fel. A nagyapa Jerry Scott, a Acier Fouet Kenpo nevű harcművészetnek volt a mestere. Raizo élete nagy része tanulással telt el, hiszen az apja azt szerette volna, hogy a fiából is botanikus legyen. Nem csak az iskolában kellett tanulnia, hiszen délutánonként az iskola után, nagyapja elkezdte oktatni a harcművészetre is. Ezek az edzések rendkívül kemények voltak. Kezdetben kisebb lábsúlyokkal kellett neki edzenie, majd és egy pokróccal körbetekert fának a törzsét kellett rugdosnia és ütnie, nem beszélve a sok nyújtógyakorlatokról. De ahogy telt múlt az idő azok a súlyok is egyre nehezebbek lettek. Ezek az edzések egész testet és lelket kívántak meg. Ám a nagyapa kiváló mester volt, fokozatosan és apránként vezette rá unokáját a harcművészet rögös útjára. A fiú az idő előrehaladtával elkezdett okosodni és erősödni. Az iskolában jó tanulónak számított. Szinte mindene meg volt, de volt valami, amire nagyon vágyott, még pedig arra, hogy felfedezze a világot, a saját szemével akarta látni azt. Élt benne a kalandvágy, szeretett volna végre kimozdulni otthonról. Bár apját szerette, viszont haragudott rá, főleg azért, mert keveset volt otthon és ennek köszönhetően, kevés időt szakított rá, ugyanakkor irigyelte is, mert ő legalább a világot járta. Azonban arra is rájött, hogy ha ő maga is kitanulja a botanikus szakmát, akkor a későbbiekben az apjával együtt mehet az expedíciókra, és így bepótolhatják az elveszett időd előbb-utóbb, valamint az apa-fiú kapcsolat is megjavulna. Azonban a sors kissé máshogy alakította a dolgokat. Ez az átalakított sors kezdetben pozitív volt, de később sajnos negatívvá vált. 
 Mikor Raizo 19 éves lett, az apja visszatért a sokadik expedícióról, de sajnos az egyik lába nélkül. Ez komoly érvágás volt, egy ilyen kitartó tudósnak, mint amilyen Daron volt. A maradandó sérülése végett, örökre fel kellett hagynia az expedíciókkal, így rokkantan otthon maradt. Az apa is tudta, hogy megromlott a fiával való kapcsolata, éppen ezért, hogy ez ne romoljon tovább, elkezdte fiát kardvívásra tanítani. Kezdetben komoly problémái akadtak Raizo-nak ezzel a fajta harcmodorral, mivel nagyapja csak pusztakezes harcmodorra tanította őt, így semmilyen elképzelése sem volt a fegyveres harcmodorról. De a két évig tartó intenzív kardforgató edzés, meghozta az eredményt. Egész ügyes kardforgató vált belőle. Ezen kívül elsajátította a léghajó kormányzását és üzemeltetését is, az apjával sokat repült Orange Town körül, Raizo egyébként szeretett repülni, így ebbe hamar beletanult. Megszerette azt a tetű lassú hangos léghajót. Az apja és a közte való viszony is jelentősen megjavult. De sajnos ez csak öt évig tartott, ugyanis az apját megtámadta egy ismeretlen betegség, az orvosok sem tudták meggyógyítani. Daron állapota folyton csak romlott. 
 Amikor Raizo 25 éves lett, akkor az apja odahívta őt a halálos ágyához és így szólt hozzá:
- Raizo drága fiam, tudom nem voltam valami jó apa, és ez az egy dolog az, amit megbántam az életem során. Büszke vagyok rád, egy erős és okos fiatalember lett belőled. Kitanultál mindent, amit csak lehetett. Sajnos nem sikerült elérnem a célomat, fel szerettem volna fedezni a bolygó minden növényfaját, de sajnos a sors közbe szólt és nem engedte. Befejeznéd azt, amit félbe hagytam? -
- Igen apám. – mondta Raizo sírva.
- Köszönöm, fiam. Most már nyugodtan halhatok meg. – mondta Daron és mosolyogva meghalt. A temetés után, a fiú úgy döntött, hogy teljesíti apja utolsó kívánságát, be fogja járni a világot. Amúgy is az egyik nagy álma az volt, hogy végre kimozdul otthonról, és belekezd a saját kalandjaiba. Végtére is mi értelme leélni egy életet úgy, hogy nincsenek az embernek szép emlékei? Elbúcsúzott a nagyszüleitől, az apjától megörökölt kardot és léghajót magához vette és elindult az ismeretlenbe. Az életébe egy új korszak köszöntött be. Azóta is a felhők között utazik valahol.
Vissza az elejére Go down
Trafalgar Law
Adminisztrátor
avatar

Male Hozzászólások száma : 37
Tartózkodási hely : New World

TémanyitásTárgy: Re: Raizo Scott   Vas. Jún. 07, 2015 8:52 pm

Az előtörténetet a megbeszéltek fényében elutasítom.
Kérlek jelezd egy poszttal ha újra elbírálást kérsz.
Vissza az elejére Go down
 
Raizo Scott
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Nyilvántartás :: Előtörténetek :: INAKTÍV KARAKTEREK-
Ugrás: