HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 KALAND - Egy vörös éjszaka

Go down 
SzerzőÜzenet
Borsalino

avatar

Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: KALAND - Egy vörös éjszaka   Kedd Jún. 02, 2015 6:11 am

Egy vörös éjszaka


Kaland hossza: rövid.
Kaland nehézsége: könnyű.

Résztvevő: Hoekstra Felix.

Postolási határidő: nincs.

Szépen megérkeztél egy csillagos ég alatt Shimotsuki faluba, ami első ránézésre a dolog rendje és módja szerint csendes volt az időt tekintve. Ám hamar rád cáfol egy tömeg, amire fogadót keresvén bukkanhatsz. Közelebb lépve a tömegen átláthatsz, és egy vértócsát láthatsz, a közepén egy idősebb férfivel. Mint kitalálhatod éppen egy gyilkosság helyszínén vitatkoznak a helybéliek, hogy ki tehette és miért. Természetesen hamar észrevesznek téged is, és hát ki másra terelődne egyből a gyanú, mint rád, az idegenre? A helybeliek vérben forgó szemekkel már szinte rád vetik magukat, amikor egy húsz körüli lány eléjük áll és tiltakozni kezd, méghozzá érted. Lassan kicsit sikerül csitítania a helyzeten, bár még láthatóan sokan vannak, akik szerint csak te lehettél a tettes. Itt rajtad áll, hogy lelécelsz és ezzel okot adsz a helyi lakosoknak, hogy ne bízzanak benned, avagy megpróbálod kimagyarázni magad a helyzetből*.
Természetesen amennyiben elfutsz a feladatod némi menedék szerzése, hogy ne egyszerre nézz szembe az egész faluval, ám ha mentegetőzni próbálnál valami jó érv kell amellett, hogy te nem lehetsz a tettes, amit el is hihetnek.

*Ha magyarázkodni próbálnál a hajó amivel érkeztél már nincs a kikötőben valami furcsa módon, így kénytelen leszel más módszert találni rá.
Vissza az elejére Go down
Hoekstra Felix

avatar

Hozzászólások száma : 14

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3100/4500  (3100/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő180
Befolyás20
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Egy vörös éjszaka   Kedd Jún. 09, 2015 12:56 am

Már beesteledett mire megérkeztem egy Shimotsuki nevű faluba. Soha sem jártam még itt ezelőtt, az Indigo mindig is egy kellemes, nyugodt helyként titulálta az East Blue-i kis falvacskát. Mélyeket lélegeztem, magamba szívtam az éjszaka nedves, mégis finom illatú levegőjét. Kapucniba, lehajtott fejjel sétáltam egyenes előre, céltalanul. Már több éve, hogy mindent elvesztettem ami számít. Azóta csak is egy cél éltetett. Hogy megkeressem Seth Baltazar-t a hírhedt kalózt, ami mint a legutóbbi újságból kiderült immáron a Shichibukai tagja. Ahogy teltek a hónapok folyamatosan elbizonytalanodtam. Vajon Hayleen is ezt akarná? Hogy őrülten kergessem egy utolsó senkiházi árnyékát szigetről, szigetre, megállás nélkül, eredménytelenül? Valószínűleg nem ezt akarná. De ez nem is róla szólt. Nem csak róla. A mozgató tényező, mely meggátolt az öngyilkosságban egyből azután a szörnyű éjszaka után azon a gyártelepen a bosszúvágy volt. Úgy érzem lemészárolták az érzelmeimet. Lehetséges lenne, hogy sohasem fogok újra szeretni? Hogy sohasem találom már meg a helyemet ebben a világban? Ezekkel, és ehhez hasonló kérdések tömkelegével a fejemben bámultam az alattam lassan mozgó macskaköveket. Az tény, hogy egyre nyugodtabban tudom kezelni a helyzetemet. Az első pár hónap volt a legszörnyűbb, amikor mint egy megsebzett fenevad öltem meg mindenkit aki az utamba került, vagy hátráltatni próbált. Akár erőszakkal, akár józan ésszel próbáltak meggyőzni célom valótlanságáról és kilátástalanságáról, én felbőszültem és elvettem az életüket. Ha az érzelmeimet nem irtotta volna ki Baltazar akkor most utálnám magam. De így...

Gondolataimból egy furcsa embertömeg látványa zökkentett ki. Csak egy pillanatra néztem fel magam elé, de egyből megláttam a csoportosulást. Nyilvánvaló volt, hogy valami nincs rendjén. Lassan toltam el magam mellől az embereket, hogy rálássak, mi vonzott ennyi embert egy ilyen valószínűtlen helyszínre, mint egy kis utcácska egy kis faluban. A vér szagát előbb megéreztem mint megláttam volna a bizonyos tócsát, majd egy idősebb férfit, holtan.
- Követ a halál... - vontam le a szememet ismét a járdára. - egy kis faluba jövök, és persze, hogy meghal valaki.
Akkor vettem észre, hogy mindenki engem méreget. Ilyen hangosan beszéltem talán? Nem... ez más lesz. Azon tanakodtak, hogy ki tehette és miért. Egyértelmű, hogy a csuklyás, rosszarcú, idegenre esett a választásuk. Lassan hátrébb lépdeltem. A szemük veszélyesen forgott, izmaik megfeszültek. Láttam már ilyet, nem is egyszer; harcra készen álltak. Lassan megmarkoltam a késem fogóját. Ha támadnának nincs időm arra, hogy a Supreme Aurát használjam. Azonban megadni sem fogom magam. Még van egy befejezetlen ügyem, és ha emiatt civileket kell ölnöm, hát legyen. Kattogtak a másodpercek a fejemben, kicsit lehajoltam, hogy az első vágásomat a legnagyobb lendülettel tudjam rázúdítani a tömegre.
~ Na...mi lesz már... - sugalltam a szememmel.
S pont amikor az egyik robosztus férfi nekem ugrott volna egy lányt állt be közém és a csoport közé. Tiltakozni kezdett, hogy én nem tehettem, mert csak most érkeztem. Csak egy aprócskát csitult a vészes hangulat.
~ Talán most kéne támadnom...így lehet a legtöbb esélyem...
...
~ Nem...
Lehet, hogy pár hónapja megtettem volna, de valami elindult bennem a hetekben, egyfajta fejlődés, mentális evolució ami meggátolt abban, hogy levadásszam ezeket az ártatlan embereket.
A mellettem lévő hordóra néztem. A magasba emeltem majd feléjük hajítottam, de direkt úgy, hogy még előttük darabokra törjön a földön. Majd egy határozott mozdulattal kézen ragadtam a lányt és elkezdtem sprintelni vele az ellenkező irányba. A csoport csak pár másodpercig volt bódult és meglepődött a hordós trükkömtől, majd azon nyomban utánam eredtek. De ennyi nekem elég volt. Szereztem pont annyi előnyt, hogy egy kis sikátorban elrejtőzzek amíg mellettünk elszaladtak a lakosok. Közben persze a lány szájára helyeztem a kezem, hogy meg ne mukkanjon.
- Szeretném tisztára mosni magam. Nem öltem meg senkit... - elgondolkoztam. - nem öltem meg senkit a faluból - javítottam ki magam. - Mit kell tudni az illetőről? Megpróbálom elkapni a gyilkost és bizonyítom az ártatlanságom. Mondj el mindent amit tudnom kell. De először is... hogy hívnak és miért segítettél?
Vissza az elejére Go down
Borsalino

avatar

Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Egy vörös éjszaka   Szomb. Jún. 13, 2015 8:58 pm

(Ejj, hamar találtál asszonypajtást magadnak Felix. Vagy csak surprise-adoption? Mindenesetre Hajrá. Very Happy )

Láthatóan zavarba esett a kijelentéseden, hogy innen nem öltél meg senkit, kissé ijedt fejet is vágott, de hát ezért nem lehet hibáztatni. Kissé elgondolkodott a helyzeten, mert nem azonnal válaszolt, de végül úgy döntött kitart melletted, hisz' ismét kinyitotta száját.
-Ööö, Alexa vagyok. És hát, hogy miért segítettem... Igazából nem tudom. Rád néztem, és nem azt láttam a szemedben, hogy egy embert csak úgy megölnél, főleg nem ilyen brutális módon... Bár az előző kijelentés kissé elbizonytalanított őszintén. - vallotta be elég hamar, szemét lesütve. -És hogy ő ki? - kezdett bele ismét. -Freddy Nielson, az egyik Dojo vezetője. Ahol most vagyunk, ahhoz képest a falu túloldalán van a dojo-ja. Rendes bácsika volt, mindig segített az embereken, ha olyanról volt szó... Szegény... - és itt kissé elkezdett pityeregni.
Na a feladat adott! Jobb híján úgy érzem kénytelen leszel eljutni az említett dojo-hoz. (Természetesen ha más a terved szólj, és elmondom arrafelé mit látsz és tehetsz.)
A postod addig tartson, hogy nagy nehézkesen eljutsz a dojo udvarának kapujához, és észreveszed, hogy bent ég egy villany.

_________________
Vissza az elejére Go down
Hoekstra Felix

avatar

Hozzászólások száma : 14

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3100/4500  (3100/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő180
Befolyás20
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Egy vörös éjszaka   Hétf. Jún. 15, 2015 1:04 pm

Mikor meggondolatlanul bevallottam, hogy öltem már embert, úgy tűnt a lány hite kicsit megingott bennem. Nem csodálom, én sem szívesen csevegnék magammal. Lehet, hogy már enyhült az őrületem de még mindig képes lennék nyugodt szívvel megölni azt aki az utamba kerül. Végig mértem a lányt, aki hirtelen újra megszólalt.
- Ööö, Alexa vagyok. És hát, hogy miért segítettem... Igazából nem tudom. Rád néztem, és nem azt láttam a szemedben, hogy egy embert csak úgy megölnél, főleg nem ilyen brutális módon... Bár az előző kijelentés kissé elbizonytalanított őszintén. - mondta, szemét lesütve. Úgy tűnt neki sokkal idegenebb a halál jelenléte mint számomra.  - És hogy ő ki? - kezdett bele ismét. - Freddy Nielson, az egyik Dojo vezetője. Ahol most vagyunk, ahhoz képest a falu túloldalán van a dojo-ja. Rendes bácsika volt, mindig segített az embereken, ha olyanról volt szó... Szegény... - csuklott el a hangja, és könnycseppek jelentek meg az arcán.
Bizonytalanul megpaskoltam a vállát. Elég kellemetlen szituáció volt, de a más emberekkel való érzelmes érintkezésektől kissé elszoktam, ezért nem voltam biztos hogyan kéne viselkednem. Végiggondoltam a helyzetet és a leglogikusabb lépésnek az tűnt, ha egyből a dojohoz megyünk. Alexa mutatta az utat én meg némán követtem. Mikor megérkeztünk, egyből észrevettem, hogy bentről fény pislákol kifelé az ablakon. Lesütöttem a szemem és arcomba toltam a kapucnim.
~Gathering~ - suttogtam és koncentrálni kezdtem. Pár másodperc múlva már egy kis energiagömb lebegett mellettem. Nem szeretem ha meglepetésszerűen támadnak rám ezért mindig inkább előre gondolkodok. - Te maradj itt. - mondtam Alexának és elindultam a dojo bejárata felé.
Vissza az elejére Go down
Borsalino

avatar

Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Egy vörös éjszaka   Pént. Jún. 19, 2015 12:02 pm

Odabent összesen tízen vannak, mindegyikük ügyesen bánik rövid kardjával, vagy éppen a tőrével, így nem a legkönnyebb ellenfeleknek bizonyulnak, bár az elsőket akikkel találkozol meglepetésszerűen elkaphatod. Azon kívül, hogy szívósak és jól bánnak a fegyverükkel mást nemigen tudnak.
Miután legyőzted őket szétnézhetsz a házban. Néhány egyszerű, de jó kovács munkájára utaló katanán és bokenen kívül mást sajna nem nagyon tudsz találni. Egy dolgot leszámítva... mégpedig egy szimbólumot a legyőzötteken. Van aki tetoválásként hordja, van akinek nyaklánc formában függ a nyakában. A feladat adott, mivel feltehetőleg az ő csapatuk tette el láb alól az öreget: megtalálni hogy kik is ők, és elbánni velük. Csak az a probléma, hogy a lánynak ez a jel újdonság. Postod egy döntéssel zárd, hogy mégis mit kívánsz tenni, vagy merre akarsz haladni.

_________________
Vissza az elejére Go down
Hoekstra Felix

avatar

Hozzászólások száma : 14

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3100/4500  (3100/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő180
Befolyás20
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Egy vörös éjszaka   Szer. Júl. 01, 2015 11:24 pm

Mikor beléptem a dojo-ba már két energiagömb keringett körülöttem, folyamatosan erősítve a testemet. Lassan és óvatosan lépkedtem a pislákoló fényben megvilágított helységben. Tudtam, hogy ismét gyilkolnom kell. Az ereimben felgyorsult a vér és megkaptam a kellő adrenalin löketet a harchoz. Nem mondhatni, hogy be voltam rozsdásodva, az utóbbi időben rengetegszer bonyolódtam különböző verekedésekbe. Elővettem az egyetlen fegyvert amit magamnál tartok – egy kis kést – és erősen megfogtam a markolatot. Ahogy egyre beljebb értem meghallottam az emberi jelenlétet, beszélgetést illetve egyéb zajokat. Fogalmam sem volt hányan lehetnek odabent de tudtam, hogy egyet életben kell tartanom, hogy kifaggassam.

A meglepetés erejével vetettem rá magam az első fickóra akibe könnyedén beleszeltem a késem mire ő elnyúlt a földön. A vértócsa lassan kezdett el szétáradni alatta. A helyiségben egy pillanatra, de tényleg csak egy pillanatra megfagyott a levegő. Ez volt az a picike időtartam amikor is a szobában lévő többi alak konstatálta a fenyegetést. A hirtelen ijedtségből adódóan idegesen nyúltak fegyvereikhez, kapkodtak és lassan eluralkodott a káosz. Kihasználván ezt a helyzetet, támadtam.

~Kades~ - üvöltöttem és szabadjára engedtem egy energiagömböt mely egy jókora robbanással hátralökött két férfit.

Nem engedhettem le egy pillanatra sem a figyelmem, mert észrevettem, hogy relatíve sok ellenfelem van. Meg sem vártam, hogy a két férfi elterüljön a padlón, egyből előreugrottam és a késemet lendületből belehajítottam egy kétségbeesett néger férfibe. Négyen megvoltak, és immáron megtudtam számolni, hogy még hatan vannak talpon. Egyszerre ugrottak nekem, a fogukat vicsorgatva, mint valami vadállatok. Hirtelen kellett elvetődnöm a támadás elől és vállal értem földet. Felszisszentem, de nem engedhettem le a védelmem.  Hanyatt fordultam a földön és kitártam a kezem.

~Kades~ - az energiagömb elszabadult és pontosan betalált a felém tornyosulni próbáló támadókra. Hárman azonnal a földön kötöttek ki, eszméletlenül.

A maradék ellenfelem bizonytalanul méregetett és hátrébb lépdelt. Valószínűleg azon gondolkodtak, hogy menekülhetnének meg ebből a szituációból. A válasz egyszerű; sehogyan.  

~Supreme Aura: Baphomet~ - mondtam kimérten és elkezdtem koncentrálni az energiát egy botszerű alakba. Nem a lehető legerősebbre szilárdítottam meg a fegyvert de most ennyi is elég volt. Megragadtam és hátralendített kézzel ugrottam előre. A férfiak egyöntetűen próbáltak védekezni, előretett kardokkal de én erre számítottam. Ahogy összekoccantak a fegyverek jobb kezemmel ütést mértem az egyik gyomorszájába, mire az hátratántorodott.  Ezt a pillanatnyi zavart kihasználva elgáncsoltam egy másikat, majd teljes erőmből löktem egyet a Baphometen mire a harmadik is hanyatt vágódott. Azonnal próbáltak felállni de már késő volt számukra. Hatalmas csapást mértem két - immár földön fekvő - férfi fejére mire azok kidőltek. Fogalmam sem volt, hogy meghaltak e vagy sem. Végeredményben végül is mindegy. Az utolsó férfinek – aki pont előttem vágódott el – a nyakához szorítottam teljes erőből a botot, úgy, hogy csak nehezen tudjon lélegezni. Itt most biztosra kellett mennem, hogy ne haljon meg, mert később még ki akartam faggatni. Mikor a férfi az oxigénhiány miatt kidőlt, én szétnéztem a szobába. Teljes káosz volt a csatatérré lett dojo viszont egy furcsa jelképet még így is találtam. Talán nyom. Behívtam Alexát, hogy megtudakoljam esetleg ő felismeri-e. Mivel válasza negatív volt, ezért ezzel nem jutottunk előrébb. Mindenesetre memorizáltam a logót, hátha később még jól jöhet.

Leszegett fejjel ahhoz a halott férfihez mentem akiből a késem állt ki. Gyengéden kirántottam és egy darabig néztem a csöpögő vért.

- Már ebből a faluból is öltem – jegyeztem meg szárazon, rá sem nézve a lányra.

Ezek után leguggoltam ahhoz a férfihez akit direkt nem tettem el láb alól. Kicsit megráztam, és a kést a torkának szorítva belenéztem a szemébe.

- Nem olyan rohadt nehéz ez a dolog. Beszélsz vagy meghalsz. Hallgatlak. – mondtam a vérszagtól átitatott, egykor még sportolásra használt helyiségben.
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Egy vörös éjszaka   Szer. Júl. 22, 2015 10:30 pm

A férfi nem beszél a faggatásodra, ezért elvágod a torkát. Alexa pánikba esik amiért hidegvérrel kivégezted a harcképtelen férfit.
- Ho...hogy tehettél ilyet?
Megpróbálsz közelebb menni hozzá, ám a lány ösztönösen hátrébb lép ahogyan közeledsz felé. Mielőtt bármit is mondani tudnál füstszagot kezdesz érezni. Észreveszed, hogy a főbejáratot lángok borítják és a lángok szép lassan elemésztik a szobát. A lányt felkapva kimenekülsz a hátsóajtón keresztül. Kint három férfi fogad. Hasonló szimbólumot viselnek mint a bent lévő ellenségeid. A középső kezében egy égő fáklya van, és vigyorogva néz rád. Mielőtt bármit is mondana felgyújtja a halott tanoncokat.
- Látom sikerült megszöknötök. Sebaj, így úgy is mókásabb.
Azzal jelzett a két férfinak, akik elúhaztak mind a ketten két-két kardot, s rád rontottak. Egyedül nem jelentettek volna rád veszélyt, de olyan csapat munkával harcoltak ellened amivel még nem találkoztál, így meglehetősen megnehezítik a dolgaidat. Ám végül nagy nehezen, de legyőzöd őket..A harmadik férfi elismeréssel jelzi ezt, és mivel kifáradtál a harcban ezért kiüt.

Itt érjen véget a postod.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Egy vörös éjszaka   

Vissza az elejére Go down
 
KALAND - Egy vörös éjszaka
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Helyszínek :: East Blue :: Shimotsuki Village-
Ugrás: