HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Nick vs Percival & Wolfir avagy a régi körözés felélénkítése!

Go down 
SzerzőÜzenet
Nicholas Badrick

avatar

Hozzászólások száma : 15

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3100  (2000/3100)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő145
Befolyás70
Intelligencia55

TémanyitásTárgy: Nick vs Percival & Wolfir avagy a régi körözés felélénkítése!   Pént. Május 29, 2015 3:42 pm

A napom igen kellemesnek igérkezik eddig... Nincs eddig munka és Richard is lelépett, mert a nyílt tengeren eltört egy kalózhajó orrárbóca és küldtek neki egy sirályt, hogy segítse ki őket. Ezek a kalózok, sose tudnak sérülés nélkül megúszni egy csatát... Viszont még eddig nem találkoztam tengeri csatával, biztos izgalmas lehet. A műhely stégjén lógatom a lábam a tengervízbe és élvezem egy kicsit a pihenést, de meglátok a horizonton egy egy árbócot. A lobogója alapján egy tengerészeti hajó... Ez nagyon nem tetszik. Lehet, hogy régen volt már amikor utoljára találkoztam Haditengerészekkel, de a körözésem valószínűleg még érvényben van. Felteszem a fejemre a szalmakalapot, hogy valami minimális álcám legyen és az arcomra hajtom, majd hátradőlök a stégen, ha bármi baj lenne, úgy is felébredek időben... rövidesen álomba is merülök és jó hangos horkolásba kezdek.
Vissza az elejére Go down
Loniel "Blue-eyes" Wolfir

avatar

Female Hozzászólások száma : 20

Karakterlap
Tapasztalatpont:
1750/2000  (1750/2000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő70
Befolyás20
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Re: Nick vs Percival & Wolfir avagy a régi körözés felélénkítése!   Pént. Május 29, 2015 9:55 pm

Az előző éjjel nemigen ment az alvás. Minél közelebb kerülünk a szigethez, annál feszültebbnek érzem magam és annál tovább tart, mire sikerül elaludnom. Olykor rémálmok gyötörnek, néha kapok egy kis nyugalmat, a vége azonban ugyanaz. Azon töprengek, hogy mit találok azon a szigeten. Jobban mondva kit, vagy kit nem. Nem is tudom igazán, hogy meg akarom-e találni, mégis úgy érzem, hogy itt lenne az ideje lerendezni ezt az egészet, hogy biztosan tovább tudjak lépni. Válaszokat akarok kapni a miértjeimre.
A kikötő rohamosan közeledik felénk. Vetek néhány pillantást a hátunk mögé, játszva a gondolattal, hogy megfordíttassam a hajót, hagyva az egészet. Az az egy dolog tart vissza, hogy már eddig eljöttem, kényem szerint vezettetve a hajót. Miattam vannak itt ezek az emberek, ahelyett, hogy valahol a nyílt vízen járnánk most is, hogy mihamarabb eleget tegyünk a parancsnak. Batyum most kisebb, mikor a hajóra érkeztem. Néhány holmit itt fent hagyok, s csak a legszükségesebbeket viszem magammal, biztos, ami biztos. Nem hiszem, hogy itt hagynának. Legalábbis remélem, elvégre én nem tudok úgy közlekedni a vízben, mint a kapitányuk, hogy aztán egy látványos kilövelléssel a vízből megmutassam magam a legénység tagjainak, bosszúszomjas vigyorral képemen. Eleve az olyasfajta vigyor távol áll tőlem, hát még az ahhoz hasonló mutatványok, melyekre képes sem lennék. Most legalábbis biztosan nem. Megeresztek egy gyors ásítást, majd balom visszavándorol a korlátra, hogy azt szorongathassa tovább. Jobbom eközben a nyakamban lévő kővel babrál. Alighanem mindenki látja, mennyire feszült vagyok, hiába igyekszem úrrá lenni mindezen. Egyszerűen képtelen vagyok rá.
„Még napnyugta előtt igyekszem visszatérni. Ha nem sikerül, küldök valakit, hogy kell-e még rám várni. Ha nem… Menjenek tovább!” Ezt az üzenetet hagytam a kapitány asztalán, mielőtt a fedélzetre léptem volna. Biztos vagyok benne, hogy el tudják magukat foglalni addig, míg távol leszek. Ha meg nem, akkor minden bizonnyal itt hagynak, hogy ne unják halálra magukat. Akkor majd ki kell találnom valamit, most azonban nem ezen jár főként az agyam. Zsebemben egy régi plakát nyugszik, rajta egy számomra nagyon is ismerős alakkal. Sajnos mondhatni túlontúl ismerőssel. Erről másokat nem tájékoztattam, még Percivalt sem, hiszen minél kevesebbet tud erről a személyes kitérőről, annál könnyebb lesz kimagyaráznia magát, ha netalántán kiderülne a dolog.
A kikötőbe érve nem várom meg, hogy a palló a helyére kerüljön. Egyszerűen felugrom a korlátra, majd onnan elrugaszkodva ugrom a partra, hogy mihamarabb nekikezdhessek a keresésnek. Kezdetnek talán meg is kérdezem azt a szalmakalapos alakot, ki medvéket megszégyenítve képes horkolni és egy ideje már megakadt rajta a szemem. Oda is lépek hozzá, majd letérdelve mellé megrázom kicsit, ha érkezésemre nem ébredt volna fel. Séta közben előkotrom zsebemből a régi plakátot, hogy mikor felfigyel rám, elébe tehessem, kérdőn mutogatva a rajta szereplő férfira.
Vissza az elejére Go down
Percival

avatar

Male Hozzászólások száma : 35
Kor : 25
Tartózkodási hely : Marineford

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3150/4500  (3150/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő85
Befolyás90
Intelligencia165

TémanyitásTárgy: Re: Nick vs Percival & Wolfir avagy a régi körözés felélénkítése!   Pént. Május 29, 2015 11:28 pm

Báránykák röpködnek a fejem felett miközben hason fekve alszom az igazat álmát, ám hirtelen az ég beborul,s egy gigantikus szörnyeteg falja fel a bárányokat. Vörös fején a szeme sárgán izzik, felfoghatatlan testének pikkelyein megcsillan az éjszaka fénye, támad, s üvöltve ébredek. A földön fekszem, háttal a padlónak. Elképesztően fáj s szemeimből ömlenek a könnyek. Minden reggel ugyanúgy kezdődik.

Mire felkelek már Partot érünk s látom a legénységen, hogy alig várja, hogy megjártassák tengerhez szokott lábukat. A tizedes már rég lelépet, olvasván a levelét. Hehh, mintha itt hagynánk.

Fagyizni akarok... Futott át a gondolat a fejemen, majd egyetlen szökkenéssel leugrottam a hajóról. A legénységem már rég messze jár, határidőt nem mondtam nekik, mikor úgy érzik úgyis visszajönnek. Én pedig komótos léptekkel elindultam fölfedezni a várost.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Badrick

avatar

Hozzászólások száma : 15

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3100  (2000/3100)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő145
Befolyás70
Intelligencia55

TémanyitásTárgy: Re: Nick vs Percival & Wolfir avagy a régi körözés felélénkítése!   Szomb. Május 30, 2015 12:11 am

- VÉGRE KÉSZ AZ ELSŐ HAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓM! - üvöltöm örömtelien, ahogy a gyönyörű ébenfából faragott tölgyfával erősített csodára pillantok. A hajó gyönyörű árboca, legalább harminc láb magas és a hajó gerinchossza legalább kétszáz méter. Ez a monstrum valószínűleg a világ leggyönyörűbb és legtökéletesebb hajója... amit csakis én egyedül készítettem a tulajdon két kezemmel. Elszökkenek a földről és a hajó fedélzetére ugranék, amikor egyszer csak valaki felráz az álmomból. Odébb dobom a szalmakalapom és idegesen rápillantok, de ahelyett, hogy egy arcot látnék a Dead or Alive feliratot pillantom meg, több se kell ahhoz, hogy előtörjön a pánik. Felpattanok és beállok az alap harci pózomba, a bal lábam stabilan elfordítva magam elé helyezem a jobb kezem kinyújtom, úgy, hogy a tenyerem az ég felé néz, a bal kezem a hátam mögé teszem és várom a támadást.
Vissza az elejére Go down
Loniel "Blue-eyes" Wolfir

avatar

Female Hozzászólások száma : 20

Karakterlap
Tapasztalatpont:
1750/2000  (1750/2000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő70
Befolyás20
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Re: Nick vs Percival & Wolfir avagy a régi körözés felélénkítése!   Vas. Május 31, 2015 10:20 am

Tudom, hogy várhattam volna még egy keveset, azonban egyébként sem szándékoztam többedmagammal menni erre a kis kutatásra, így jobb egyedül. A horpasztó fickót nem tart sokáig felébresztenem. Megelégszik egy alig néhány másodpercig tartó rázással, reakciója azonban cseppet sem megszokott. Jó, talán nem kellett volna ilyen közel tennem arcához a plakátot, csakhogy sietek és nem érek rá órákon át arra várni, hogy meglesse. Minden egyes perc számít. Csak figyelem, hogy miféle pozícióba helyezkedik előttem, miközben lassan kiegyenesedem. Nem mozgok fenyegetően, sőt, talán már idegesítően lassan teszem meg a felálláshoz szükséges mozzanatokat. Mikor pedig azzal végzek, egyszerűen újra felé tartom a kezemben lévő plakátot, majd másik kezemmel a rajta szereplő ábrázatra bökök. Lehet, hogy amiatt ijedt meg, aki rajta van?
Alaposabban is szemügyre veszem az előttem lévőt. Valahonnan nagyon ismerős nekem. Nemigen emlékszem, hogy honnan, de mégis, mintha már láttam volna ábrázatát. Egy lépéssel közelebb megyek a férfihoz, addig pedig mutogató kezem leeresztem magam mellé, ahelyett, hogy kardjaim egyikének markolatára helyezném. Semmi szükség arra, hogy még a válasz előtt elriasszam. Közelebb érve ismételten a kép felé bökök ujjammal, kérdőn pillantva rá. Remélem, felfogja, hogy nemigen szeretnék neki ártani és csak egy választ szeretnék. Miközben pedig arra várok, elkezdek gondolkodni, hogy hol is láthattam már ezt az arcot. Apám legénységében talán? Nem, egyik apáméban sem. Sem az utcákon járva. Ezen a szigeten pedig még nem jártam, így az is ki van zárva. A kérdéssel nem bírok soká várni. Zsebemből előtúrok egy ceruzát, majd a körözési plakát hátuljára írni kezdek. „Esetleg… Találkoztunk már valahol?” Amint felírom, újra közelebb megyek, hogy megmutatva rövid kérdésem, választ várhassak arra is, ne csak a körözött személyt illetően.
Vissza az elejére Go down
Percival

avatar

Male Hozzászólások száma : 35
Kor : 25
Tartózkodási hely : Marineford

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3150/4500  (3150/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő85
Befolyás90
Intelligencia165

TémanyitásTárgy: Re: Nick vs Percival & Wolfir avagy a régi körözés felélénkítése!   Kedd Jún. 02, 2015 11:58 pm

Szegény eladó a könnyeivel küzdött, miközben vérben forgó szemekkel álltam előtte s követeltem az ötvenegyedik gombócot a fagylalthegy tetejére. Mondtam neki, hogy ha egy is leesik irány Impel Down, s emiatt kissé ideges lett.

Végül sikeresen teljesítette a küldetését s a hűs édességért kapott dupla ár, rögtön felejtette vele a korábbi kis kalamajkát. Én pedig ügyesen ingadozva a hatalmas toronnyal, kellemesen fagyizgattam. Gyönyörű az ég, kellemes az időjárás, arcomba csap a friss tengeri szellő. (Mitől pár pillanatra megdobban a szívem, mert meghajlik a fagyi hegy, ám végül nem volt gond)

A váratlan kis közjátékot a szemem sarkából pillantottam meg, s azonnal behúzódtam az egyik fal melletti sikátorba s onnan figyeltem az eseményeket.
Kedvenc Tizedesem éppen egy kisebb vérdíjassal, valami fene fogja megjegyezni a nevét, hétszázötvenezer Belis East Blue-i kishallal került szembe. Ő maga szemmel láthatóan még nem ismerte fel, ám a haditengerészeti egyenruha, meg az a papiros megtette a hatását, s a bűnöző felpattant.
Kissé idegesen húzódtam be jobban a fal mögé, fene se akarja ott hagyni ezt a finom jeges csodát...
Remélem a Tizedes nem látott meg... Mondjuk, jobban belegondolva mit csinálhat? Vagy ott hagyja a bűnözőt és megrángatja ruhám, vagy utánam kiállt ha kellek. Hm, jobban belegondolva, szerintem ezt megúsztam.

Azzal leheveredtem a fűre s sunyiban, bősz fagylaltnyalogatás közepette skubiztam a történéseket.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Badrick

avatar

Hozzászólások száma : 15

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3100  (2000/3100)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő145
Befolyás70
Intelligencia55

TémanyitásTárgy: Re: Nick vs Percival & Wolfir avagy a régi körözés felélénkítése!   Csüt. Jún. 04, 2015 3:31 am

A tengerésznő akit egy pillanattal ezelőtt még ellenségemnek tekintettem, megfordítja a lapot és meglátom amint ráírt "Esetleg... Találkoztunk már valahol?" Hát ezt a nőcit még nem láttam sehol, de lehet, hogy nem is bánom. Nem egy ronda nő, de amióta megtörtént az az eset Saya-val nemtudok a nőkre úgynézni mint azelőtt.
- Tudtommal nem. - felelem egyértelműen, majd leülök a stégre háttal neki.
~ Bakker... Ha ez a nőci rájön, hogy körözött vagyok nemelég, hogy kiherél, még börtön be is csukat... Megkellett tanulnom, hogy harcnál nemszámít a nem, ha ellenfélről van szó legyen az nő vagy férfi teljesen egyre megy, mindkét nem lehet veszedelmes ellenfél. Nem vágyok, másra, mint egy hajóra amivel elutazhatok a Grand Line-ra és beteljesíthessem az álmom. Nem akkora kérés mint aminek hangzik, egész életemben ezért dolgoztam és ezért fogok. ~ fut végig benne a gondolatmenet egy pillanat alatt, majd belejetem a papucsom a vízbe, szitkozódok miatta egyet és belelógatom a lábam a kellemes tengervízbe.
Vissza az elejére Go down
Loniel "Blue-eyes" Wolfir

avatar

Female Hozzászólások száma : 20

Karakterlap
Tapasztalatpont:
1750/2000  (1750/2000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő70
Befolyás20
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Re: Nick vs Percival & Wolfir avagy a régi körözés felélénkítése!   Pént. Jún. 05, 2015 2:28 pm

Tehát nem találkoztunk. Ez is valami, mégis, akkor most gondolkozhatok azon, hogy merre láttam ezt az embert. Közben figyelmem nem kerüli el a felénk közelítő fagylalttorony, mi gyanúsan eltűnik egy épület mögött, majd olykor előbukkan teteje, hogy aztán újra eltűnjön. Ez és a tény, hogy még mindig nem kaptam választ a kérdéseimre, eléggé irritáló kezd lenni. Arról nem is beszélve, hogy az előttem lévő alak könnyedén hátat fordítva nekem, képes leülni a stégre, hogy aztán a papucsa miatt szitkozódjon. Szabad kezemnek ujjai egy pillanatra rászorulnak kardom markolatára. Próbálok türelmes lenni, nagyon is. Ez tényleg így van, ezért is igyekszem nagy levegőt venni, majd lassan kifújni azt, hogy lehiggadjak. A körözési plakátot egyelőre zsebembe gyűröm, hogy az eddig azt tartó kezem is felszabadulhasson. Ezt követően az alá tartozó pengét kihúzom hüvelyéből. Fémes hangja ezúttal zene füleimnek. Talán azért, mert most nem harcra akarom használni. Egyszerűen csak letérdelek a stégre, majd a kardot előre nyújtva halászom ki a megszökött papucsot. Ennyit segíthettem, ha már ennyi segítséget kaptam a férfitól. Így, közelebbről látva, még inkább ismerősnek tűnik. Ezzel azonban most nem foglalkozom. Amint megvan a papucs, a földön hagyom, míg én felkelek, és újra előkerítem a plakátot, mit az elázott lábbeli fölött elengedek, hogy aztán a kettőt együtt szúrhassam nyársra egy egyszerű mozdulattal.
Mint mondtam, ennyit igazán segíthetek. Azért, hogy megkönnyítsem ennek az alaknak a felfogását és végre választ kaphassak. Kardom ezúttal a papuccsal és a plakáttal együtt emelem meg, hogy az irritáló alak felé bökhessek vele. Ha akarja, az övé lehet a papucs, most viszont már azt hiszem, eléggé kihangsúlyoztam, hogy mennyire meg akarom kapni azt az egyszerű választ, amire az elején… mondhatni rákérdeztem. Pedig nem is bonyolult kérdés. Csak annyit akarok tudni, hogy látta-e a képen szereplő férfit, vagy sem.
Hogy a leskelődőt se hagyjam békén, lévén ő is tudhat valamit, másik kardom egyenest a rejtekéül szolgáló épület felé dobom, mint egy felszólításként az előbújásra. Előtte gyorsan leszedtem a markolatról a rá erősített szalagot, nehogy amiatt hiúsuljon meg a terv ezen részének kivitelezése. Lehet, hogy nem ez a legjobb megoldás, a türelmem azonban véges, főleg mostanság. Még egy tengerésznek is lehetnek rosszabb napjai. Az pedig, hogy az egykori apámat keresgélem, egy ötmilliós vérdíjjal felcímkézett plakát alapján, alighanem azzá teszi a napomat.
Vissza az elejére Go down
Percival

avatar

Male Hozzászólások száma : 35
Kor : 25
Tartózkodási hely : Marineford

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3150/4500  (3150/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő85
Befolyás90
Intelligencia165

TémanyitásTárgy: Re: Nick vs Percival & Wolfir avagy a régi körözés felélénkítése!   Pént. Jún. 12, 2015 1:52 am

A kard szinte centikre áll meg a fagytornyom tetejétől s pillanatra kihagy a szívverésem is. Lágy bőröm erőteljesen verejtékezni kezd, s sebesebben kezdem el habzsolnia fagylaltot, nemhogy egy darab is kárba vesszen. A tikkasztó hőségben kezd olvadozni immáron, s én ekkor némely másik csápomat is latba veszem, melyek végében szájszerv is található. Szép lassan (észveszejtően gyorsan) elkezdem fogyasztani az édes csodát, minek lassú élvezésére áhítoztam, ám eme emberek meghiúsítják ezt. A fagylalt Rivierere emlékeztet, mikor a hajóba börtönözve hozott nekem, s ketten nyaltuk el. Régi szép idők.
A fagylalt jólesett, s kellemes szokásomhoz híven egy csepp se maszatolódott el. Elégedetten csaptam a hasamra, majd annál idegesebben skubiztam Loniel felé. A lány fél szemmel erre nézett, ezért azonnal visszahúzódtam s zavaros észjárásommal valamiféle megoldást kerestem a problémára, amit nemsoká meg is találtam. A sikátorban ahova húzódtam bentebb, egy utcakölyök éppen egy "éljen a kalózok kora" feliratot pingált a falra, ami normális esetben nem zavart volna, á most tökéletes volt a szituáció.
Hirtelen hangos beszéddel ráripakodtam, majd fenéken billentve kirúgtam a sikátorból finoman, épp hogy megérezze.
- szégyelld maga kölyök! Szerencséd hogy jó kedvemben találtál, mert különben mehetnél a börtönhajóra! - Mutattam a nem messze a kikötőben álló hajóra. (noha biztos hogy soha a közelébe se megyek) a kölyök megszeppent, sírva bocsánatért esedezett. Én és az az áldott jó szívem megsajnáltuk közös erővel, s pár belit a zsebébe csúsztattam, hogy "vegyen még egy fagyit" a "még egy" részt nem értette, de nem is izgatta, megköszönte és futott is az édességért. Én pedig ekor felnéztem, mintha ekkor pillantottam volna meg Wolfirt és a körözöttet, s vidáman feléjük intek.
- Üdvözlöm tizedes és Mr 750.000 beli. Szép napunk van ma! - Mosolyogtam rájuk, majd döbbentem le, hogy jelenleg semmi kedvem nem volt szerencsétlent fenyegetni, pedig ez a megszólítás egyértelmű veszélyt hordozott magával a férfire nézve. Loniel nem buta, biztos azonnal beugrott neki is a dolog, így immáron nincs mese.
- Tisztelt 750.000 beli, feladja magát, vagy lefáraszt engem? - A harmadik opció csak eztán jutott eszembe, de akkor már késő volt...
Vissza az elejére Go down
Nicholas Badrick

avatar

Hozzászólások száma : 15

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3100  (2000/3100)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő145
Befolyás70
Intelligencia55

TémanyitásTárgy: Re: Nick vs Percival & Wolfir avagy a régi körözés felélénkítése!   Pént. Jún. 12, 2015 1:03 pm

- Szóval ennyi lenne a fejemen? - kérdezem nevetve ördögi vigyorral az arcomon, megropogtatom a vállam és a nyakam, majd ránézek a másik tengerészre aki ezek szerint ismer, vagy legalábbis látott - Ha tudod, ki vagyok... Akkor azt is tudod mire voltam képes olyan fiatalon! Képzeld csak el, mire vagyok képes most. - nézek egyenesen az egyenruhás tengerész szemébe, miközben az én szememben harci kedv lángjai jelennek meg - Rég volt már amikor utoljára egy jót bunyóztam... - ropogtatom meg az ökleim és remélem ezzel tisztán jeleztem, hogy inkább a nehezebb utat választom, használatba veszem a tanult technikám és felpörgetem a szívem, majd egy visszafogottabb, viszonylag gyors, bár egy szép repülésre késztető ütést indítok a mellettem álló nőci felé.
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Nick vs Percival & Wolfir avagy a régi körözés felélénkítése!   Vas. Júl. 26, 2015 7:50 pm

/Mivel a háromból két tag aktív, így úgy döntöttem megtöröm a jeget, és írok az inaktív tag helyett./

Loniel megpróbálja védeni az ütést azzal, hogy az arca elé tette a két karját, azonban Nicholas ütése túl erősre sikeresedett a tizedes számára, így hiába blokkolta az ütést, mert az erőtől egyenesen neki esett az egyik háta mögötti zöldséges pultnak, ami recsegve összetört. Az utcát beborította a szétguruló lédús zöldség és gyümölcsök sokasága.

/Valamelyikőtök pedig innen folytassa. Lonielt pedig inaktívság miatt kizárom a kalandból, mivel már jóval túllépte az írási időt. További kellemes játékot! Smile/
Vissza az elejére Go down
Percival

avatar

Male Hozzászólások száma : 35
Kor : 25
Tartózkodási hely : Marineford

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3150/4500  (3150/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő85
Befolyás90
Intelligencia165

TémanyitásTárgy: Re: Nick vs Percival & Wolfir avagy a régi körözés felélénkítése!   Vas. Aug. 09, 2015 9:53 pm

Talán a kellemes napfény, a tengeri levegő lány illata, vagy a sok sok finom fagyitól elégedett gyomrom miatt, ám a kedvem túl jó ahhoz hogy egy ilyen kis incidens ténylegeden zavarba ejtsen.
Hirtelen felszállt a gyümölcsök árja mikor földet ért a leány, hogy utána lédús, édes esővel árasszon el minket. Fárasztó volt a gondolata is annak, hogy most harcolni kellene, elfogni a fickót, ráadásul az illem azt szolgálja hogy jól meg is verjem a tizedes kiütése miatt.
Sajnáltam a lányt, szimpatikus karaktere van, ám annyira nem ütött szíven a kiütése. Látszólag teljesen eszméletét vesztette valószínű nem is fog emlékezni az eseményekre, ami miatt előre hálás voltam, hisz tudtam a számomra tetszetős végkimenetelek száma jelentős mértékben megugrott. Végül nagyot sóhajtottam majd széles vigyort csaptam arcomra, s megkérdeztem a vérdíj tulajdonosát.

- Az igazat megvallva nincs túl sok kedvem harcolni, ám ha kötelezővé teszed állok elébe. De sokkal kellemesebb lenne ha beülnénk valahová inni egyet, természetesen állom a költségeket.

Reményekkel teli figyelem a kalózt, hátha számomra kedvező válasszal áll elő. Majd két fejjel tornyosulok a férfi felé, árnyékot vetve rá, ami elég ijesztőnek tűnhet, ám csupán a jó szándék vezérli minden tettem.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Badrick

avatar

Hozzászólások száma : 15

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3100  (2000/3100)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő145
Befolyás70
Intelligencia55

TémanyitásTárgy: Re: Nick vs Percival & Wolfir avagy a régi körözés felélénkítése!   Szer. Aug. 12, 2015 1:22 am

- Szóóóóóóvaaaaal... Azt mondod nekem, miközben a vérdíjam összegén szólítasz, hogy menjünk el együtt inni valahova és azt várod, hogy bízzak meg benned... Rendben. - porolom le a kezem és biccentek a döbbent árusnak akinek szétzúztam a kis csajjal a standját, majd elsétálok a felágaskodott fickó mellett - De ne hidd, hogy ha el akarsz vinni akkor könnyű dolgod lesz! - pillantok vissza rá izzó és tiszteletet követelő tekintettel.
Vissza az elejére Go down
Percival

avatar

Male Hozzászólások száma : 35
Kor : 25
Tartózkodási hely : Marineford

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3150/4500  (3150/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő85
Befolyás90
Intelligencia165

TémanyitásTárgy: Re: Nick vs Percival & Wolfir avagy a régi körözés felélénkítése!   Csüt. Aug. 20, 2015 5:10 am

Szinte suhanok a legközelebbi, viszonylag igényes lebúj felé, s elégedetten tapasztalom, hogy senki nem áll föl, vet felém jeges pillantásokat s zene sem halul el jöttömre. Idefelé mindenre figyeltem, feltűnésmentesen haladtam, semmi szükségem rá, hogy bárki is emlékezzen arra h egy vérdíjas egyénnel volt "randevúm".
Engem ugyan nem zavar ha meglátnak, de magyarázkodhatok utána fölöslegesen. "csapdát akartunk neki állítani" meg "be akarunk indítani egy kémhálózatot és embereket keresünk". Egyik se különösebben valós elgondolás, noha az utóbbi ötlet tetszik.
Egy kis, meghitt asztalkához ülök, s intek a kalóznak, hogy nyugodtan foglaljon helyet (már ha nem tette meg addig)
- A nevem egyébiránt Percie, üdvözletem. Bocsánat a korábbi közjátékért, viszont az emberek díja előbb marad meg, mint a nevük. Mindenesetre rendelj valami bátran, állom. - Azzal intettem is a pultosnak, s kértem jó hideg, gyöngyöző söröcskét a legnagyobb elérhető korsójukban.
Miközben vártam újdonsült ivócimborám rendelésére, hogy koccintással adjon szabad utat a nedű elfogyasztására, megszólaltam. (vagy akármit csinálsz közben, folytatom a monológot)
- Elnézést a korábbi kellemetlenségért, sajnos azt hiszem én szültem a galiba jelentős hányadát így nem róhatom fel, hogy kiütötted lányt.

Kezdetben semmi célom nem volt ezzel a kis összeröffenős beszélgetéssel, ám szép lassan pupillám kitágul, amint érdekes, bizarr tervek sötét árnya kezd körvonalazódni fejemben. Ha minden jól, megy, szép nap elé nézek....
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Nick vs Percival & Wolfir avagy a régi körözés felélénkítése!   

Vissza az elejére Go down
 
Nick vs Percival & Wolfir avagy a régi körözés felélénkítése!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kérelmek a Ninja Tanács felé

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Helyszínek :: East Blue :: Conomi Islands-
Ugrás: