HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Supreme Aura Pályázat - Hoekstra Felix

Go down 
SzerzőÜzenet
Hoekstra Felix

avatar

Hozzászólások száma : 14

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3100/4500  (3100/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő180
Befolyás20
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Supreme Aura Pályázat - Hoekstra Felix   Csüt. Május 28, 2015 12:54 am

Supreme Aura


Minden életfunkció elengedhetetlen szükséglete a mozgás. A pislogás, a légzés, minden, ami az emberi testben történik valamilyenfajta mozgással jár. Emellett pedig, az emberek nem csak a helyzetüket, hanem a helyüket is változtatják, szinte állandóan. Minden, a világban történő mozgáshoz, energiát használunk fel, melyet átalakítva bocsájtunk vissza a természetbe. Ez az energia nem tűnik el, folyamatosan körülöttünk mozog, arra várva, hogy ismét felhasználják. Minél több energiát használ fel valaki annál többet képes leadni, tehát annál nagyobb erőt képes kifejteni. A harcok során, illetve amikor a legnagyobb a mozgás sebessége, hirtelensége és ereje, hatalmas energia kerül a környezetbe.

Ez az energia a szemnek láthatatlan, egy átlagos ember soha nem fog tapasztalni belőle semmit. Azonban elegendő, gyakorlással, egyes mentális és fizikai elemek megerősítésével elsajátítható az úgynevezett Supreme Aura technika melynek használója képes lesz alterálni tehát összegyűjteni, modifikálni és felhasználni ezt az energiát. Ha ez az energia nagymértékben összesűrűsödik, láthatóvá válik (kékes színű áttetsző anyag) illetve képes akár hihetetlen erősségűvé is válni.

Technikák:

Supreme Aura: Baphomet: A használó összegyűjti a maga körül lévő energiát egy botszerű alakba. Ez az energia így nagyon sűrűvé így megfoghatóvá és nagyon erőssé válik. Ezt a botot fegyverként lehet használni.

Gathering: A használó gömbalakokban összegyűjti maga köré az energiát. Ezek a gömbök a használó körül keringenek, azonban egy idő után eltűnnek. Az energiagömbök folyamatosan energiával látják el a használót, illetve fegyverként is tudja használni, hiszen ellőve ezeket, nagy csapást tud mérni az ellenfélre. A használónak továbbá figyelnie kell arra, hogy összesen maximálisan csak öt gömb keringjen körülötte, hiszen a folyamatos energiatöbblet halált okozhat. Három megidézett gömb felett már komoly sérüléseket szenvedhet a használó.

Kades: Miután Gathering-gel maga köré gyűjtötte a gömböket, a használó egyet ellenfele irányába lő mely a közelében felrobban, így energialöketet indítva el és csapást mérve az ellenfélre.

Valkyrie: Miután Gathering-gel maga köré gyűjtöttek a gömböket, a használó mindet ellenfele irányába lövi melyek a közelében felrobbannak, így hatalmas energialöketet indítva el és csapást mérve az ellenfélre.

Supreme Aura: Arrullo: A használó összesűríti az energiát ellenfele körül így lelassítva vagy teljesen mozgásképtelenné téve azt. A képesség akkor koncentrációt igényel, hogy a használó teste megmerevedik, miközben ezt a képességet használja.

Supreme Aura: Ifrit: A használó olyan gyorsan mozgatja az energia apró részecskéit hogy az meggyullad. Ez mind támadásra mind védekezésre is használható. Fontos: ettől függetlenül a használó ugyanúgy ki lesz téve a tűznek tehát nem válik immunissá rá, ezért csak nagyobb távolságból érdemes alkalmazni.

Supreme Aura: Atroce: A használó egy gömböt formál a kezével melyet utána a tenyerébe helyez és összenyom. Így hatalmas energia szabadul fel felerősítve és felgyorsítva a használót. Fontos: ez a technika súlyos következményekkel járhat mert a hirtelen beáradó energiamennyiség roncsolhatja a belső szerveket.
Vissza az elejére Go down
Z
Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 111

Karakterlap
Tapasztalatpont:
100/100  (100/100)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő
Befolyás
Intelligencia

TémanyitásTárgy: Re: Supreme Aura Pályázat - Hoekstra Felix   Pént. Május 29, 2015 7:29 pm

Nézzük hát!

Az első kettő és a Kades elfogadhatónak tűnik, azokat ingyen odaadom.

Viszont a többi után 38 000ß-t kérnék darabjáért ha nem gond.
Vissza az elejére Go down
http://onepiece.hungarianforum.com
 
Supreme Aura Pályázat - Hoekstra Felix
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Nyilvántartás :: Pályázatok-
Ugrás: