HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Gyojin karate

Go down 
SzerzőÜzenet
Trafalgar Law
Adminisztrátor
avatar

Male Hozzászólások száma : 37
Tartózkodási hely : New World

TémanyitásTárgy: Gyojin karate   Hétf. Ápr. 27, 2015 2:37 am

Gyojin Karate


A tengerharcos karate egy pusztakezes harcmodor, melyet általában a tapasztaltabb tengerharcosok használnak, azonban emberek is képesek elsajátítani ezt a technikát. Bár szárazföldön is alkalmazható, igazi erejét csak víz alatt kamatoztathatja a használó, hiszen főként a tengerharcosok víz alatti gyorsaságára és erejére, vagy egyes esetekben a tengerharcosok testi elváltozásaira (uszonyok, fogak stb.) épül.
A tengerharcos karate használója a víz mesterévé válik, így képes lesz befolyásolni az őt körülvevő vizet, hogy erőteljes hullámokat küldjön melyek hatással lesznek az ellenfél vízkészletére így megsebezve a célpontot.

A Gyojin Karate kitanulása 150 000 ß. Kitanulása után a képességekből a játékos öt darabot szabadon kiválaszthat, amelyeket ingyen megtanul. Utána minden egyes plusz képesség 70 000 ß-be kerül.

Technikák:

Hyakumaigawara Seiken: Egy kemény ütés, mely elrepítheti az ellenfelet. Egyesek szerint ez az ütés képes 100 cserepet is átütni egyszerre.


Kaisoku: Harakudashigeri: Víz alatti támadás. A támadó elrugaszkodik és egy oldalirányú rúgást mért ellenfele hasára.


Ka Ka Kakato Otoshi: Víz alatti támadás. A támadó elkezd pörögni a saját tengelye körül és megrúgja az ellenfelét a sarkával.


Kachiage Haisoku: Víz alatti támadás. A támadó a talpával mér ütést ellenfele arcára.


Jodan Bakusho: Víz alatti támadás. A támadó nyílt tenyérrel üti meg ellenfele arcát.


Appakushi Chokka Koro: Víz alatti támadás. A támadó megragadja ellenfelét és nagy gyorsasággal elkezd süllyedni. A nyomáskülönbség miatt ellenfele megsebesül.


Kaimen Wari: A támadó egy karate mozdulatot használva szétvágja az óceánt, mellyel elindít egy nagy erejű ütéshullámot ellenfele felé.


Karakusagawara Seiken: A támadó üt egyet nagy távolságból az ellenfele(i) felé. Ez a támadás a levegőben lévő vízgőzt használja fel, hogy lökéshullámot generáljon, elrepítve az ellenfelet.


Gosenmaigawa Seiken: A fent említett Karakusagawara Seiken jóval erősebb változata.


Yarinami: Víz felszínén indítható támadás. A támadó egy örvényt generál maga köré majd egy dárdaként funkcionáló hatalmas vízsugarat lő ki. Ennek olyan iszonyatos ereje van, hogy könnyedén lyukat vág akár egy hajón is.


Samehada Shotei: Egy tenyérrel történő blokkoló védekezés.


Samegawara Seiken: Egy közvetlenül bevitt, nagyon erős ütés. Egyik alternatívája mikor a támadó a vízgőzt használva nagyobb távolságból csap le ellenfelére.


Uchimizu: A támadó egyetlen kis csepp vizet olyan erővel hajít el, hogy olyan gyorsan száll, mint egy fegyver golyó.
Feltétel: 6. szint

Nanasenmaigawara Mawashigeri: Egy pörgőrúgás mely hihetetlen erővel bír.


Gyojin Karate Ogi: Buraikan: Az egyik talán legerősebb Tengerharcos Karate technika. A támadó egy vízgömböt generál mely körbeveszi a kezét majd sugárszerűen kilőve azt vízalapú lökéshullámot indít el.
Feltétel: 7. szint

Soshark: A tengerharcosok nagy erejüket felhasználna képesek falakat, szilárd sziklákat és egyéb objektumokat péppé zúzni ezzel a támadással.


Yabusame: A támadó bevizezi a kezét majd több vízcseppet hajít ellenfele irányába melyek a nagy mozgási energia miatt nyíl alakot vesznek fel.
Feltétel: 7. szint

Umidaiko: Víz alatti támadás. A vízen keresztül a támadó egy lökéshullámot indít el mely nagy sebzést okoz az ellenfelen.
Vissza az elejére Go down
 
Gyojin karate
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Fujikage Koichi
» Napi vicc
» Fegyverek leírása // Ára és a Vásárláshoz tartozó szabályzatok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Nyilvántartás :: Vásárlás-
Ugrás: