HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Kardforgató technikák

Go down 
SzerzőÜzenet
Trafalgar Law
Adminisztrátor
avatar

Male Hozzászólások száma : 37
Tartózkodási hely : New World

TémanyitásTárgy: Kardforgató technikák   Csüt. Ápr. 23, 2015 2:18 am

IttoryuIttoryu kitanulása: 150 000 ß

Kitanulással kiválasztható 3 darab képesség tetszés szerint. Minden további sképesség 50 000 ß

Ittoryu Iai: Shishi Sonson: A még tokjában lévő kardot a használója maga elé emeli, majd egy kört ír le vele. Ez alatt minden érzékszervével ellenfelére koncentrál, és emberfeletti módon összekapcsolódik a környezettel. A támadás nagyon gyors, a kard kirántásával együtt a kardforgató megsebesíti az ellenfelét majd a kardhüvelybe csúsztatja a fegyvert.


Sanjuroku Pound Ho: Ez a támadás a levegőt használva csap le a célpontra, nagyobb távolságból. A támadás előkészületekor a kardforgató a háta mögé emeli a fegyverét míg a másik kezével megtámasztja azt, hogy még nagyobb erővel tudjon suhintani. A vágás következtében egy hatalmas erejű levegőáramlat indul el a célpont felé, mely spirál alakú.


Sanbyakurokuju Pound Ho: A tízszer erősebb változata a fent leírt Sanuroku Pound Ho-nak.


Yakkodori: Nagyon hasonlít a fent leírt Sanuroku Pound Ho-hoz azzal a különbséggel, hogy a vágás nem spirál hanem egyenes vonalú.


Hiryu: Kaen: A támadó kirántja a kardot majd a szabad kezével megfogja a csuklóját. Nekifutás után elrugaszkodik a földtől majd egy vágással elcsap a célpontra. A seb olyan mértékű energiával telítődik, hogy kék lángon égni kezd.


Daishinkan: A támadó futni kezd a kardját maga mellett kitartva. A fegyvert két kézzel fogva hasít felülről lefelé függőleges irányban a célpontra iszonyatos erővel.


Baki: A támadó felemeli kardját a feje fölé majd vízszintes irányú csapást mér az ellenfelére. Ez a támadás könnyedén átszeli a tömör sziklát.Nitoryu


Nitoryu kitanulása: 150 000 ß

Kitanulással kiválasztható 3 darab képesség tetszés szerint. Minden további képesség 50 000 ß

Taka Nami: A levegőben egyet fordulva a kardok vágása levegő áramlatot hoz létre mely feldönti vagy olykor a levegőbe is repíti a célpontokat.


Sai Kuru: A támadó maga elé tartja a kardokat úgy, hogy azok hegye felfelé álljon és elkezd gyorsan forogni.


Nitoryu Iai Rashomon: Guggoló vagy térdelő pozícióban a támadó szorosan maga mellett tartja a két kardját melyek még a tokban pihennek, majd együtt kirántva azokat előreugrik és lecsap a célpontra.


Nanajuni Pound Ho: A Sanjuroku Pound Ho kétkezes változata. A támadó a két kardot vízszintesen maga fölött tartja, majd lecsap. A vágás hatására két spirális levegőáramlat indul el a célpont felé.


Nigiri: Az az állapot mikor a támadó egymással párhuzamosan, vízszintesen tartja a két kardot. A kardok hegye ugyanazon irányba néz.


Toro: A Nigiri állás egyik támadása. A támadó, ugrás közben suhint, mellyel két levegő áramlatot indít el alulról felfelé függőleges irányban.


Otoro: A Nigiri állás egyik támadása. A támadó, mikor már a levegőben van suhint, mellyel két levegő áramlatot indít el felülről lefelé függőleges irányban.


Hirameki: A Nigiri állás egyik támadása. A támadó suhint, mellyel két levegő áramlatot indít el egyenes irányba.


Maguma: A Nigiri állás egyik támadása. A támadó szimplán vágást ejt ellenfelén mindkét kardjával felülről lefelé.

Vissza az elejére Go down
 
Kardforgató technikák
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» -=Pusztakezes technikák=-
» Titkos Minovara klán technikák
» Kirigakure Shinobi Kódex
» -=Sharingan=-
» (Alapműveletek 2) Chakrafelszabadítás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Nyilvántartás :: Vásárlás-
Ugrás: