HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Rokushiki leírás

Go down 
SzerzőÜzenet
Z
Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 111

Karakterlap
Tapasztalatpont:
100/100  (100/100)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő
Befolyás
Intelligencia

TémanyitásTárgy: Rokushiki leírás   Kedd Ápr. 21, 2015 8:00 pm

Rokushiki


A Rokushiki egy különleges, emberfeletti képességekből álló harcművészeti technikaág. Mint ahogy a nevéből is kiderül, hat technikát tartalmaz, amelyeknek több variációja létezik. 200 000 ß-be kerül a Rokushiki kitanulása. Miután a játékos kitanulta onnantól szabadon választhat két darab képessséget amelyeket kitanul. Utána a további képességeket 150 000 ß /db-ért lehet megvenni.

Kami-e

"Nincs ütés, mely eltalálhatna..."
Eme technika segítségével a használó teste papírvékonyságúvá válik, és az így nyert hajlékonyságával könnyebben ki tud térni a támadások elől, lévén azok lendülete egyszerűen odébb libbenti.Geppō

"Aki még a levegőbe is bele tud rúgni, hogy lebegjen..."
A technika nem egy támadás, bár használható egy támadás indításaként. Harcokban és utazáskor egyaránt előnyös képesség. A használó képes a levegőben elrugaszkodni, mintha csak a földről tette volna azt. Az eredmény egy robbanásszerű, nagyon gyors ugrás. A Geppō-t jelentősen gyengíti és lassítja, ha a használó csak egy lábbal csinálja a technikát vagy plusz súly van rajta.
Rankyaku

"Lehetsz annyira gyors, hogy a szelet pengetánccá változtasd..."
A technika egy rúgással indított, jól látható, levegő típusú lövedék. A használó egy nagy erejű és gyorsaságú rúgással egy éles „levegő pengét” küld a célpontra, ami átvágja a tárgyakat és jelentős kárt okoz az emberi testben. A támadás általában egy lábbal történik, de végrehajtható akár kettővel is - ebben az esetben logikusan a használó vagy támaszkodik valamin, vagy a levegőből hajtja végre a támadást.Shigan

"Nincs szükség golyóra az emberi test megsebzéséhez..."
A használó a célpont felé pöcköl nagy erővel és gyorsasággal, aminek hatására egy levegő lövedék száguld az ellenfél irányába. A lövedék egy golyó erejével ér fel. Gyakorlatilag ez a technika olyan, mintha a használó keze egy pisztoly lenne.
Soru

"A láb kirobbanó ereje elég hozzá, hogy úgy látszódjon, mintha eltűntünk volna..."
A technika használója képes hihetetlenül gyorsan mozogni. Ez használható a gyorsabb utazáshoz, vagy egy támadás indításához, esetleg még támadások kikerüléséhez.Tekkai

"Annyit edzettünk, hogy akár vaspáncéllá és át tudjuk változtatni a testünket, ha úgy akarjuk..."
Ennél a technikánál a használó izmai olyan kemények lesznek, mintha vasból lenének, kivédve ezzel a sebzéseket (habár a technikánál erősebb támadások átütnek ezen a védelmen). Amíg a Tekkai aktív, addig a használó nem tud mozogni. Minél erősebbek a használó izmai, annál jobban képes használni ezt a technikát.Rokuōgan

"...a legerősebb támadás, melyhez a Rokushiki teljes ismerete szükséges..."
Ez a Rokushiki stílus titkos, egyben végső támadása. Csak azok képesek használni, akik tökéletesen irányítják a másik hat képességet. A használó a célpont felé tartja az ökleit, mire egy pusztító lökéshullám indul el. Ez a hullám súlyos belső sérüléseket okoz és csak végszükség esetén használják...

Feltétel: ,pályázat, és a fent említett technikák megléte
Vissza az elejére Go down
http://onepiece.hungarianforum.com
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Rokushiki leírás   Szer. Júl. 22, 2015 6:26 pm

A Rokushiki harcmodor annak ellenérem hogy csupán 6 (+1) alap technikát tud felmutatni, rendkívül sokrétű és változatos. Ez annak köszönhető, hogy az egyes alap technikákat a felhasználó, tovább fejlesztheti, és új képességeket is képes kitanulni. A játékos 200 000 ß-ért specializálódhat az egyik hat alap képességből, és ezáltal új képességekre tehet szert. A játékos több képességre is specializálhatja magát, és a specializációval EGY szabadon válaszható CANON képességet választhat. Az utána kitanulandó képességekért darabonként 100 000 ß-it kérünk el. A játékos, ha akar készíthet saját Rokushiki képességeket a specializáción belül. Ezeket külön meg kell pályázni.

Geppo Specilaizáció
Előfeltétel: Geppo
Ár: 200 000ß

Cho Sokuten: Tekkai Dama
Előfeltétel: Geppo Specializáció, Tekkai Dama
A Rokushiki felhasználó kombinálja a Geppot, Tekkai Dama-t és a Dorut, hogy a levegőben elkezd pörögni, miközben a Soru által felgyorsítja magát, és közben a teste a Tekkai által meg van keményítve. (Fukoro használja Franky ellen ITT )

Kamisori
Előfeltétel: Geppo Specializáció, Soru
A levegőben a felhasználó a Soru segítségével cikk-cakkos mozgást végez, ezzel azt éri el, hogy a három dimenzióban rendkívül gyors mozgásokat hajt végre. (ITT)

Sky Walk
Előfeltétel: Geppo Specializáció
Geppo továbbfejlesztett verziója. A felhasználó nagyon gyorsan rúgja a levegőt, ezzel a repülést imitálja.
(ITT)

Tekkai Specializáció
Előfeltétel: Tekkai
Ár: 200 000ß

Tekkai "Utsugi"
Előfeltétel: ]Tekkai Specializáció
Ezen tekkait nem a sebzés felfogására használják, hanem sokkalta inkább úgy működik mint egy Impact Dial. A támadást visszaveri, mely egy átlagos emberi testben komoly károkat is okozhat. (ITT)

Shigan Specializáció
Előfeltétel: Shigan
Ár: 200 000ß

Rankyaku Specializáció
Előfeltétel: Rankyaku
Ár: 200 000ß

Soru Specializáció
Előfeltétel: Soru
Ár: 200 000ß

A canonban a karakterek nem használtak az alap Sorun kívül mást, de ha a játékos megveszi a specializációját, akkor saját a karakterére szabott Soru képességet kreálhat.

Kami-e Specializáció
Előfeltétel: Kami-e
Ár: 200 000ß

A canonban a karekterek nem használtak az alap Kami-e kívül mást, de ha a játékos megveszi a specializációját, akkor saját a karakterére szabott Kami-e képességet kreálhat.
Vissza az elejére Go down
 
Rokushiki leírás
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Nyilvántartás :: Vásárlás-
Ugrás: