HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 KALAND - Psycho Pass

Go down 
SzerzőÜzenet
Fujitora

avatar

Male Hozzászólások száma : 4
Kor : 24

TémanyitásTárgy: KALAND - Psycho Pass   Csüt. Aug. 27, 2015 3:20 am

Kaland hossza: | Rövid | Közepes | Hosszú |
Kaland nehézsége: | Könnyű | Közepes | Nehéz |
Résztvevő játékos: Asuhara Hisano
Határidő: Heti egy poszt minimum

Eltelik egy pár nap. Majd csupán egy robbanás hallható és a hajó megrázkódik. Majd érkezik egy újabb és újabb, míg az egyik...
Ismered azt az érzést amikor tűz perzsel végig a testeden, a fejed felett felmorzsolódik a plafon, a láncaidat tartó fémek lerobbannak és hirtelen meglátod a gyönyörű, tiszta, ágyúgolyókkal telített kék eget? Én nem. Ezért kérlek meséld el.

A hajót amin fogvatartottak megtámadták, hogy kiszabadítsanak egy igen hírhedt kalózt, tehát ebben a játszmában te egy teljesen jelentéktelen szereplő vagy. Miután a robbanásoknak köszönhetően kiszabadulsz kalitkából, eldöntheted mihez kezdesz ebben a káoszban. Egyrészt bizonyára jól akarsz szórakozni, amit teljesen megértek, itt és most megteheted, de miután véget ért beteges vágyaid kiélése, talán eszedbe juthat, hogy le kéne lépni, így elcsenhetsz egy csónakot, vagy feladhatod magad annál a kalózbandánál, akik megtámadták a hajót. Ha az utóbbit választod, keress fel, ha az előbbit, postod véget ér ott, hogy eltávolodsz a csónakkal az égő roncstól.
Vissza az elejére Go down
Asuhara Hisano

avatar

Hozzászólások száma : 5

Karakterlap
Tapasztalatpont:
1200/2000  (1200/2000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő60
Befolyás10
Intelligencia90

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Psycho Pass   Csüt. Aug. 27, 2015 5:47 pm


Már rengeteg ideje hajóztunk, és a végtagjaim kezdtek végül el-elzsibbadni a hosszas út, és kényelmetlen utazás miatt. Nem különösebben érdekelt természetesen ez, sőt valamennyire élveztem is, viszont tök unalom volt az út. Szinte senki nem jött el hozzám, hogy megerőszakoljon, se nem jött, hogy megkínozzon, sőt senki nem jött azért sem, hogy megetessen! Gyomrom nagyot kordul a hús gondolatára, és máris elkezdett folyni a nyálam a szájpecek mellett. Az éhség volt az egyetlen olyan dolog, amelyet gyűlöltem. Bármennyire is vonzott a fájdalom, az éhség olyan fájdalom, amit jobban szeretek elkerülni. Már azon voltam, hogy hunyok egyet, amikor egy nagy robbanást kísérve hirtelen a földre estek. Testem megfeszül, és egy pillanatra a lélegzetem is eláll, ahogy a vizeletet elvezető cső szinte felszúródik bennem. Mivel alattam volt, így mivel leestem nem is volt alkalma másféle alakzatot felvenni. Remegő karokkal ragadom meg a fémcsövet, és miután kéjes sóhajok közt megforgattam a csövet, végül csak kirántom. A combomra folyó meleg cuccból hamar rájöttem, hogy vagy vérezni kezdtem alul, vagy csak kiborítottam a tartályt, amibe vizeletem vezették. Remegő lábaim miatt nem hittem, hogy talpra tudok állni, de a testemet borító egyre inkább szúró égés nem hagyott nyugodni. Nagy nehezen leszenvedtem magamról a szemfedőt, és körbenéztem. A ruhám meggyulladt, mint ahogy közelembe sok mindegy, egy-két helyen a bőröm már elég csúnya színt is felvett.
~ Ideje lenne eloltanod magad, különben hamar megdöglesz. – szólít meg a hang a fejemben.
Természetesen magam is tisztában voltam ezzel, és hamar „leporoltam” magamról a tüzet a kezeimmel, aminek köszönhetően csúnyán felhólyagzott. Miután a szájpecket kiszenvedtem a számból egy utolsó erőtlen ordítást hagytam szabadon, amely fájdalommal vegyes gyönyör hangja társult. Bár biztos élvezném, de nem maradhatok itt. Nem szándékoztam még meghalni. Kissé nehézkesen, de végül talpra álltam, és a még épp falaknak dőlve próbálok kijutni az egyre jobban lángoló fogságomból. Az utamba kerülő hullák, vagy a közelembe becsapódó ágyúgolyókra nem is figyelve mentem mentő csónakot keresni. Furcsa mód nem próbált megállítani senki se, így szinte beleszédülve az egyik mentőcsónakba a vízre engedtem magam, és ellökve magamat a hajótól egy-két evezéssel próbálok eltávolodni a hajótól. Egy tengerész holteste figyelt engem miközben eveztem. A bal karja, és a fél arca hiányzott, nagy valószínűséggel egy robbanás dobta a csónakba. A vért és a húst nézve ismét megfordult a hasam. Még szinte nem is kerültem látótávolságon túlra az ütközet helyszínétől én mégis abbahagytam az evezést, és a pasira vetettem magam. A lábam közül egyre intenzívebben folyó vérről figyelmet nem véve magamévá tettem a hullát, miközben apró falatonként csillapítani nem kezdtem az éhségemet a férfi húsával. Kéjes, fájdalmas kiáltásaim azonban egyszer csak hirtelen elhalkultak, és a sötétség magába rántott. A férfi véres holtestével „egybeforva” húscafatos, véres szájjal ájultam el. Hogy a gyönyörtől? Vagy a sebeim okozta vérhiánytól? Nem tudom…
Vissza az elejére Go down
Fujitora

avatar

Male Hozzászólások száma : 4
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Psycho Pass   Pént. Aug. 28, 2015 2:42 am

Felébredsz. Körülötted mindenütt sós víz és te süllyedsz a mélység felé. Gyorsan a felszínre evickélsz és konstatálod, hogy a csónak felborult. Nem messze tőled egy sziget partjai láthatóak, ahova sziklákba kapaszkodva, vagy úszva is eljuthatsz. Amint kiérsz a partra újra elájulsz, hiszen tested teljesen kimerült.

Újra felébredsz. Egy kellemesen berendezett halászkunyhóban találod magad, ahol egy halász és családja befogadott, sebeidet ellátták, állításuk szerint két napja fekszel eszméletlenül. Nagyjából minden tagod fáj, de ez téged úgysem érdekel. Bár mindenedet tudod mozgatni, semmi nem megy olyan egyszerűen és kissé szédülsz is. Maradhatsz még pár napot, vagy rögtön távozhatsz, hogy mit teszel az rajtad múlik. A halász délutánonként eljár dolgozni, a feleség ellátja a házat és a két gyereket, akik közül az egyik egy nyolc éves fiú, a másik egy öt év körüli kislány. Postodat kedved szerint megírhatod, de ott érjen véget, hogy végleg elhagyod a házat. Ha kérdésed van nyugodtan keress fel.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Psycho Pass   

Vissza az elejére Go down
 
KALAND - Psycho Pass
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Helyszínek :: East Blue :: Shells Town-
Ugrás: