HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 KALAND - Balhé a köbön

Go down 
SzerzőÜzenet
Sabo

avatar

Male Hozzászólások száma : 12

TémanyitásTárgy: KALAND - Balhé a köbön   Vas. Aug. 16, 2015 11:05 pm


Kaland hossza: | Rövid | Közepes | Hosszú |

Kaland nehézsége: | Könnyű | Közepes | Nehéz |

Részvevő játékos: Kurt Bozek

Határidő: Egy játékos esetén nem szokásom adni

Egy újabb átlagos hétköznap kezdődik. Felkelsz, bemész dolgozni a halpucoló üzemben és lassan eltelik a munkaidő. A meló végeztével elindulsz haza vagy Csápos Charlie kocsmájába, esetleg teljesen máshová, rád van bízva. Ahogy elindulsz azonban rögtön az első utcában valaki leszólít. Ismerős neked az alak. Kampókezű egyik embere, pont ugyanaz, aki a múltkor is megszívatott egy csomaggal. Vigyorogva közli, hogy lenne egy újabb melója, amihez megbízható emberek kellenek. Legutóbb pedig bizonyosságot adtál róla. Igaz megfogadtad, hogy messziről elkerülöd a bandát, de nem akar kötélnek állni. Próbál meggyőzni, hogy hatalmas buliról van szó és sok pénz ütheti a markod. Természetesen teljesen rajtad ál, hogy elcsábít-e az ajánlatával, vagy kitartasz a korábbi állításod mellett.
A döntéseddel záruljon a kör és ne aggódj, nincs jó és rossz válasz. Lényeg a karakterhűség, a többi pedig majd megy magától.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek

avatar

Male Hozzászólások száma : 29
Tartózkodási hely : Flah sziget

Karakterlap
Tapasztalatpont:
1425/2000  (1425/2000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő80
Befolyás20
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Balhé a köbön   Hétf. Aug. 17, 2015 9:23 pm

Kezemet alig bírom behajlítani. Minden ízületem fáj, így aztán nehéz lesz a nap további része. Lassan baktatok az alkonyodó világban, senki sem törődik velem, mint ahogy én se törődök senkivel. Néha azért egy-két becsmérlő pillantást kapok származásom miatt, de hát ez van. Ki félvér az is marad, csak a probléma az, hogy míg a Halpiacról jöttem ki, addig tengeri rokonaim kívántak el a mennyekbe, itt fenn a Választóvonalon meg felszíni rokonaim akarnak a pokolba. Hát ilyen az élet, már csak egy méretes adag rumot szeretném ha gyomromon keresztül kólintana fejbe.
~A korsót mivel fogom így tartani? ~ Nézek kezemre, ennek már a fele sem tréfa, volt már ilyen, de soha többet nem fogok lábbal inni. Ezt Csápos jó alaposan megértette velem, még sajognak a fogaim tőle. A kellemes késő délutáni szellő felüdít, a sós tengeri pára mindig is kedvencem volt. Ha nem tudnám hogy száz méterrel a víz alatt még jobb, azt kívánnám hogy soha nem múljon el ez a csodálatos pillant. Ám a májam kívánja az italt, hát mit tenni, a parancs az parancs.
Orromat érdekes illatorgia csapja meg. Sajnos túlságosan is ismerős, és még úgy is zavaró hogy egész nap döglött halakkal foglalkozom. Orrom elé kapom kezem, még lépek egyet, és már szinte tapintani lehet. A sarkon sem kell befordulnom, hogy köszönthessem régi "cimborámat".
- Hö Dögletes, mit keresel itt? Nem tudnád máshol rontani a levegőt? - Az alak kilép az árnyékok közül, és sajnos megint eszembe ötlik miért is hívják így ezt a szárazföldit. A nők döglenek utána, szeme égszínkék, haja fehér akár a legtisztább csont, álla hegyes, orra fitos, és hát a szája keskeny akár a késhegy. Csak egy mosolyába kerül és az összes lány a lábai előtt hever.... ne. Ám ez mégsem elismerő név, valami nő ügye volt, már miért ne lett volna. És mikor a harmadikról dobták ki a ßellibuzik (Gazdagnegyed) egyik legduhajabb lány ágyából, megfogadta, ha túléli soha nem fog többet fürödni, és ő egy szavahihető ember. Elég ritka, de tényleg az. Ennek az esetnek már három teljes éve, és meg tudta őrizni férfias kinézetét, na meg sertéseket is elijesztő szagát.
- Kampókezű küldött... - Ha a szag nem lett volna elég, a név hallatán már biztos a rosszullét környékezne. - lenne egy ßellis meló a számodra. - Kezem ökölbe szorul, és ezt látja is rajtam, ha nem mond valami jó indokot, hogy miért ne essek neki puszta kézzel, és fürdessem meg szappannal. Hát óceánok ura én megteszem. - Nyugi, nyugi. Nagyon elégedett volt az előző munkáddal. Kevesen tudták volna egyedül felvinni... a hátukon... fel a hegyre... a mázsás... önjáró bányakocsit. - Így is alig tudta visszatartani, de végére kitör belőle a röhögés. A fejembe vér tolul, a fülem füstöt okád, és már a fogaim is csikorognak. Ha még egy szót szólt volna szörnyű vége lett volna a beszélgetésünknek. Szerencséjére csak röhögött, és röhögött, majd teljes öt percig. Számoltam, nem a idióta rohamát hanem hogy le tudjak nyugodni. Na de csak sikerült. Feltápászkodott a földről, könnyeit törölgetve folytatta. - Nagy pénz van benne, tisztes részesedés üti a markodat ha jössz. Pont neked való meló, meg nem ígérhetem hogy nem lesz bajod, de tudom meg tudod oldani. - Ezzel a bicskanyitogató mosolyát villantja rám. Ha lenne bármi módja, hogy csendben eltegyem láb alól, megtenném. Ennyiért már rég póznára húzták volna. Sajnos tisztes polgár vagyok, az álmomra meg kell a lé, úgyhogy nincs sok választásom.
Nagyot fújok, de érzem ez még nem elég. ~ Ha nem akarom első szavam után elharapni torkát, akkor kell még vagy kettő. ~ Számolásban nem vagyok túl jó, majd egy tucat nagy sóhaj hagyja el testemet mire minden idegesség nélkül meg tudok szólalni.
- Szóval egy meló, amit nekem találtak ki? Nem mondok semmit míg nem hallottam főnököd ajánlatát. Úgyse igen érdekel téged mi is az... Rendben induljunk remélem nem megint a Gödörben akar találkozni. Találhatnátok már egy jobb helyet is. - Dögletes csak meghúzza a vállát, és máris sikátorokon keresztül megyünk. Ha nem ismerném magunkat azt hinném, hogy nem akarjuk hogy kövessenek, de csak betudom hogy Választóvonal egy nagy labirintus.
Vissza az elejére Go down
Sabo

avatar

Male Hozzászólások száma : 12

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Balhé a köbön   Kedd Aug. 18, 2015 5:53 pm

Dögletes meglehetősen szűkös és kacskaringós úton vezet el Kampókezűhöz. Érzékelni lehet az enyhe paranoiás atmoszférát a vezetőd körül. Azonban senki nem követ titeket, legalábbis semmi szokatlant nem veszel észre. Elérkeztek a bandavezérhez, aki sajnálatosan továbbra is a Gödörben tanyázik. Legalább fél órát várakoztatnak, mire fogad a bandájával együtt. Gratulál ő is a múltkori munkádhoz. Szép teljesítménynek tartja. A meló holnap este lenne és maga a feladat „pakolás”. A hangsúlyából azonban érződik, hogy talán nem feltétlen a hétköznapi értelmében, vagy legalábbis van ott még valami más is a háttérben. Próbál nagyon biztosítani, hogy milyen könnyű munka és jól fizet. Végül megkérdezi, hogy benne vagy-e?
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek

avatar

Male Hozzászólások száma : 29
Tartózkodási hely : Flah sziget

Karakterlap
Tapasztalatpont:
1425/2000  (1425/2000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő80
Befolyás20
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Balhé a köbön   Kedd Aug. 18, 2015 9:03 pm

Haladunk az úton, próbálok mindig az szélnek szembe lenni, de így is sikerül pár könnycseppet kicsalni tőlem útitársamnak. A kanyargással nem volt gond, már úgyis az elején elvesztettem a fonalat merre is járunk, így gondolom más sem tudott volna minket követni. Azonban bármennyire is titkoltuk célunkat egy csalhatatlan jel mindig azt mutatta hogy rettegett búvóhelyen van a "Kalóz". Kampókezű törzshelye, minek változtatásáért már a legtöbb legénye könyörgött.
Választóvonal, legtélibb része, na meg a legmélyebb is. Még nem Halpiac, de már jócskán van emberi városrészhez kapcsoláshoz. A gravitációnak engedelmeskedve a méretes város minden egyes ablakon kiöntött szennyvize ide folyik. Itt még a legmegátalkodottabb Tengerharcosok sem merülnek le a habokban. Ha hát a felszíni város legmélyebb része, hol a szennyvíz belefolyik a tengerbe, na ez itt a "Gödör". Egy lerobbant kalyiba, minek fából összeeszkábált falai a pöcében áll. Düledező, büdös, és aki csak ránéz valami szörnyű betegséget kap. Szóval tökéletes hely egy ilyen piti, kisstílű sellőpecérnek, ki csak túl akar élni a nagy halak mocskában.
Még két kanyar és már meg is láttam, amit kifejezetten nem szerettem volna. Már Dögletes is eléggé kikészíti az érzékszerveimből legalább kettőt, de az épület látványa szerintem rátesz még egy lapáttal. Na de hogy mi van abban a lapátban azt ne nagyon firtassuk. Egy szó mint száz, meg egy mély levegővétel után már be is léptünk az ajtónak sem nevezhető tákolmányon. Bent persze fogadott az a tucat ingyenélő, kiket nem átallanak kalózbandának csúfolni, de vizet akkor sem ismernék fel ha éppen bele akarná fojtani valaki őket. Egy szót sem szólnak hozzám, elvannak a piszlicsáré ügyeikkel, nem is törődnek még velem. Minden gond nélkül el tudok jutni Kampókezűhöz.
A vezérnek természetesen külön helye van, amit méretéből ítélve a budiból alakítottak át. Szóval csak úgy halasan(emberesen) betaszítom az ajtót. A szájszag tapintható. Mocskos sárgás fogak közül szűrődik ki a megátalkodott vicsorból. A tökfödője mint valami megerőszakolt állat lenne, és az a szakáll. Hát arra nincs is jelző. Girhes, sárga, és görbe ember, fél szemre vak, fél lábát elvileg valami tengeri csatában vesztette el, de szerintem csak valami fertőzés vitte el. Egy elismerésre méltó része van az előttem lévő embernek, az a keze. Abban bizonyos vagyok, hogy vesztette el, még emlékezek is rá.
Egy pöröllyfejűgyojin szájába nyúlt bele aranyfogáért, a legnagyobb lázadás közepette. A fickó a meglepetéstől köpni-nyelni nem tudott, hát nem volt mit tenni harapott hát. Kampókezű megkapta a nevét, ám még annyit elért, hogy csak kihúzta azt a fránya fogat. Valamikor ekkor kezdődött igazán az ismertségünk, mert hát hova máshova is eshetett volna az a fog mint a lábaim elé. Hát felvettem, és senkinek meg nem mondtam hogy láttam. Azonban ez a rühes félszemű csak látta, de tartottam magam míg tudtam. A legszörnyűbb kínzások kilátásba helyezése sem tört meg, végül végső fegyveréhez nyújt és rám lehelt. Az ájulás kerülgetett, mivel nem akartam viszontlátni az egész havi ételemet így belenyomtam a kezébe. Nagyon hálás volt, hát azóta próbál meg segíteni nekem. Persze valahogy ezekkel a segítségekkel ő mindig jobban jár. Ámbátor nem panaszkodok, nekem is csurrant cseppent mindig egy kevéske ßeli.
- Kurt! Legkedvesebb gyermekem. Gyere közelebb, had nézzelek meg. Jól ki vagy terebélyesedve. Úgy látom jól megy a sorod, van mit a tejbe aprítani, nem véletlenül vagy ilyen jó erőben. Szinte hihetetlen egyedül felvinni azt a fémmonstrumot. Csodálatos. Gyere foglalja helyet, tudod mintha haza térnél. - Egy széknek kinéző valamire mutat, mi a mocsoktól éppen csak meg nem mozdul. Úgy beszél hozzám, mint akivel jóba vagyunk. Csak azt felejti el mindig, minden munkája után puszta kézzel csavarnám le a fejét. De most csak fújtatok mint egy bálna és kissé bizonytalanul, de leülök. - Így már jobb nem? Na nézz körül, csak mi is törünk fel. Kérsz valamit inni, van még egy kis "Gégepukkasztó" a szekrénybe? Csak szólj és kapsz egy kupával. - Rémület költözik az arcomra, szemem idegesen cikázik a szoba sarkai közül. Csak a közelbe nem kerüljön az a halálos ital. Többen pusztultak bele az ivásába, mint egy cunamiba. A tengerészet üldözi a szeszfőzdét mi képes volt ilyen mérget gyártani. Arra még nem jöttem rá, hogy fel akarják használni a kalózvilág kiirtására, vagy el akarják pusztítani, hogy soha senki kezébe ne kerüljön még egyszer.
- Kö... kösz most nem. Térjünk a tárgyra, nem inni jöttem, valamit melóról beszélt Dögletes. Hát mond el miről van szó, had döntsem el, vállalom-e vagy sem. - A hangom elején ideges, még az italtól való félelemtől, de végül a harag csak győz. Megkeményedik hangom, és gránitkeményen kopog minden szó.
- Nem kell felkapni a löttyöt, barátok vagyunk. Ne aggódj, most nem lesz semmi gikszer. Jól figyelj, a meló holnap éjszaka lesz, tudod csak a biztonság kedvéért. Nem sokban különbözik az előző melódtól, ne kapd fel a löttyöt mondtam, csak a nehézségek nélkül. Tudod, mint a sétagalopp. Mész emelsz, elviszed, lerakod. Egyszerű, még mondani is. - Ekkor ragyog fel a nap, mármint a sárga üszkös fogain csillanó mécsvilág. Ennyitől már rémálmok kerülgetnének, ha nem szoktam volna már meg valamennyire az alakot. - A fizetséget nem tudom most megmondani, tudod ez tőled függ. A teljesítményedtől függ, de ha olyan jól oldod meg mint múltkor, hidd el csoda lesz, ha el tudod vinni lábon. Na mit szólsz? Úgyis tudom, hogy mit mondasz, hát itt a cím, odamész, már mindent lezsíroztam előre. Nyugi. - Már nyomja is kezembe a papírnak nem nagyon nevezhető dolgot. Csak azért hogy megalázzon, tudja olvasni nem tudok. Ez pár havonta el szokta játszani, de most csak azt éri el vele, hogy belemegyek a játékába. Majd én megmutatom ennek a pállottszájúnak.
- Elvállalom, de az utolsó munka. Már mondtam, de ez tényleg az legyen. Nem fogom eltöretni miattad a gerincemet, mert lusta vagy normális munkásokat fizetni. - Hát igen a munkaközvetítés a mindene az alaknak. Sajnos szegény munkások kárára. Nagyot fújok újra, mivel rosszul járom, csak a levegőt keverem fel vele.
Vissza az elejére Go down
Sabo

avatar

Male Hozzászólások száma : 12

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Balhé a köbön   Hétf. Aug. 24, 2015 6:49 pm

Kampókezű hatalmas örömmel fogadja a válaszodat és újra megkínál egy kis gégepukkasztóval, hiszen amit kellett megbeszéltetek, így már lehet szó az ivásról. Akár elfogadod akár nem, ezenkívül egy esti mulatozásra is meghívnak. Elfogadhatod, vagy ki is bújhatsz alóla. Bármikor is mész el, még előtte Kampókezű tájékoztat, hogy holnap este tíz óra körül menj vissza hozzájuk a Gödörbe. Ha mindenki együtt lesz, akkor indulnak el a rakodás helyszínére.
Ezután az utadra enged. Mehetsz Csápos Charlie kocsmájába, hogy igyál valami normális itókát is, de ha esetleg kibuliztad velük magadat veheted az utadat haza felé is. Posztod mindenképpen odáig tartson, hogy úton vagy.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek

avatar

Male Hozzászólások száma : 29
Tartózkodási hely : Flah sziget

Karakterlap
Tapasztalatpont:
1425/2000  (1425/2000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő80
Befolyás20
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Balhé a köbön   Hétf. Aug. 24, 2015 10:15 pm

Már éppen kezet ráznánk nagy üzlet megkötésére, és már megint bedőlök neki. A kampó mielőtt átdöfné kezem visszarántom azt, nagy röhögés veszi kezdetét. Természetesen káromra elmondott pár becsmérlő beszólással fűszerezve. Ujjperceim ropognak, ahogy ökölbe szorítom kezemet. Kampókezű örül, sajnos ismer már eléggé. Minél idegesebb vagyok, annál könnyebben megyek bele minden őrültségbe. A kupa elém kerül, és már csak dacból is érte nyúlok.
Sose szerettem. Mindig is tartottam tőle, sőt még jobb szó rá a félelem. Van ebben a zöldes epesárga italban, ami még a legbátrabbak is összerezzennek. A májam csavarodik egyet, mikor belenézek. Az olajszerű, néhol habos, pezsgő italban mintha mozogna valami. Azonban az is lehet, hogy csak a kupát kezdte meg feloldani. A számhoz tartom, párája megkönnyezteti szememet, fogaim kissé remegnek ahogy szájam megérinti a kupa oldalát. Nem teketóriázok sokat, már nem lehet visszafordulni. Hatalmas kortyokba nyelem a nedűt. Szájam azonnal kiszárad, ahogy érinti az alkoholtömeg. Az utolsó csepp is elhagyja korsómat, teljes erőből az asztalra csapom.
Keservesen felnyög az "asztal" a hirtelen jött megpróbáltatástól, de a ráragadt mocskos alga kitart. A kupa alja leválik, és igaz már csak homályosan látom, de a falhoz csapom a megmaradt részt, hogy végleg elpusztíthassak valamit. Örömrivalgás tör ki, és mindenki beleveti magát. Előkerül egy hegedű is valahonnan, igazi kalóznóták hangzanak fel, és mire felocsudnék már fel sem tudok állni. Az italok egymást követik, mi nemrég elborzasztott, mostanra már életem részét képezi. Sőt el sem tudnám képzelni nélküle az életemet. Kellemesen telik az idő, már éneklek is. Kissé olyan mintha valami szörnyűséges lény megszállta volna testemet. Én pedig csak kívülről nézem magamat, miközben olyan hangon, és dalokat énekelek, mikre józanul nem voltam képes. A Gödör majd belesüllyed a South Blue-ba mire végzünk.
Kicsapódik az ajtaja, forró pára, és emberi bűz csap ki rajta. Meggyötört lelkem próbál távozni. Pár megtévedt óbégatásba még becsatlakozok, végül faltól falig próbálok hazajutni. A munkáig még van egy kevéske idő, hát azt pihenéssel akarom tölteni. A szervezetem nem gyenge, de egy ekkora megerőltetésnek már nem nagyon tud ellenállni. Lassan támolygok. Lassan két lábról, négykézlábra állok. A legbiztosabb pozícióba helyezkedek. A világ forog körülöttem, így legalább meg tudom tartani magam. Nem kerülök közelebb a mocsokba, de gazdagítom egy kevéssel. Gyomrom tartalma gyorsan távozik, majd újra, és újra. Görcsös köhögésben végzem, míg csak odáig nem jutok, hogy kissé tisztul a csillagos égbolt.
A világ kezd visszaállni a helyes kerékvágásba, de csak gond van még. Az elme homályos, az izmok kocsonyásak, az utcák pedig túl hosszúak. Nem vagyok a feladás híve, hát haladok tovább, és tovább. Nem torpanok meg, nincs rá erőm, vagy csak csökönyös vagyok. Nem tudom, de már nem is nagyon érdekel, csak az aprócska priccsem, az a kényelem netovábbja most számomra. Hívogat, mint szírén dallam. Engedelmeskedek neki mi mást is tehetnék, férfi vagyok és gyarló.
Vissza az elejére Go down
Sabo

avatar

Male Hozzászólások száma : 12

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Balhé a köbön   Szer. Aug. 26, 2015 12:00 pm

Ahogy vánszorogsz haza felé, a bejárati ajtó mellett a sörérben egy alak várakozik. Ahogy megjelensz egyből felkapja a fejét és elindul feléd. A Szárnyas Koponyák banda jelét viseli. Egyszerre ingerült, fáradt és unott a hangja. Bizonyára már nagyon régóta várhatott rád, ami azonnal igazolást is nyer, miután letorkol, hogy merre csavarogtál, ő már órák óta vár rád. Mint kiderül a bandavezér küldte, hogy megkérdezze, benne lennél-e egy holnap esti (vagy lehet, hogy az már ma lenne, nézőpont kérdése) buliban. Erős embereket keresnek, mivel gyorsan nagy mennyiségű árut kell rakodni. És ki lenne erősebb, mint egy gyojin. Bízik benne és a főnöke is, hogy elvállalod a feladatot. Meggyőzésként helyből hozzád vág egy köteg pénzt. Kótyagos vagy, de még te is megtudod állapítani a címletekből és a vastagságból, hogy több tízezer belli lehet. Egy figyelemfelkeltő előleghez meglehetősen busás. A kérdés már csak az, hogy mit válaszolsz neki.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek

avatar

Male Hozzászólások száma : 29
Tartózkodási hely : Flah sziget

Karakterlap
Tapasztalatpont:
1425/2000  (1425/2000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő80
Befolyás20
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Balhé a köbön   Szer. Aug. 26, 2015 9:20 pm

//Na most jól kibabráltál velem Very Happy behozni a legnagyobb bandát első kalandomra//

Még két lépés, és erőt vesz rajtam az ismerős érzés. Nem a rosszullét, azon már túl vagyok, a gyomortartalmam már távozott ha jól emlékszem az összes testnyílásomon egyszerre. A deja vu érzés akkor kapott el, mikor a következő sarokig értem. Beleszagoltam a levegőbe, de most nem éreztem meglepően semmilyen "furcsa" átható illatot. Ám a halk ketyegést igen. Csak azt tudnám, hogy ez a sok nyomorult, honnan tudja merről jövök, és merre tartok.
Egy jó két méter magas férfi áll a falnak támaszkodva. Karjait keresztbe fonva tartja, méretes pocakja minden lélegzetnél megremeg. Nem rejtőzködik a hold fénye megcsillan kopasz fején. Mocskos vigyora egy kicsit kényelmetlenül érint. Fekete mellényén az koponya és oldalából kinövő szárnyak nem engednek kétséget sem afelől, hogy ki is tette tiszteletét nálam. Csak párszor láttam még őt, de még soha nem találkoztunk négyszemközt. Nem beszéltünk, sőt azt sem tudtam, hogy egyáltalán ismer engem. Valami nagyon furcsa van itt.
- Üdv Tiktak úr. - Kissé félszeg vagyok a Szárnyas Koponyákkal nem jó ujjat húzni. Nem véletlenül retteg tőlük mindenki, hát a fenntartásaim igazán ésszerűek. - Mi kellene ha vóna? - Próbálok a legudvariasabb lenni, amennyire csak egy jó berúgást követően csak lehet az ember.
A karján lévő méretes órára pillant, nem tudom mennyit láthat a számlapjából ebben a sötétségben, de a horkantásából ítélve nincs megelégedve. Önkénytelenül is egy kissé összehúzom magam. Sok szörnyűséget hallottam már róla. Nem kifinomult, egyáltalán nem stílusos, még kecsesség, vagy egyáltalán értelem sem található a sok izom alatt. Azonban arra tökéletes mi a feladata szokott lenni. Azt pedig az oldalán lógó meglepően hajlott fémdarabbal szokta elvégezni.
- Sokat kellett várni rád. Ezt nem szeretem. Tudod mennyi az idő? - Ezt a kérdés olyan hangon érte el fülemet, mintha a hóhér kérdezte volna melyik szerszámával kívánom a kivégzésemet. Csak egy nagyot tudtam nyelni, de válaszolni nem. - Késő van. Nem szeretek későn az utcán lenni. Veszélyes. - És ekkor következett életem eddig leghosszabb hatásszünete. Nem tudom gondolkodni próbált, vagy csak a frászt hozni rám. Akár hogy is a gatyám majdnem tele lett mikor a mellényében kezdett nyúlkálni. Csak egy zacskót húzott elé, és felém dobta. Az ösztön vezérelt, meg a rettegés. A zacskó elől elugrottam, úgy remegett a lábam, mintha bomba lenne. Földet érve megcsörrent benne valami, és én még mindig vártam, mikor ugrik a torkomnak. Tiktak egy mérges horkantására tértem észhez. A zacskón a banda jele volt látható, benne pedig nem kevéske összeg lehetett.
Csak tátogtam, és bambultam ki a fejemből. Valami itt nagyon nem stimmelt, és mielőtt még elkaphattam volna a történet fonalának végét, menthetetlenül elvesztem a következő mondatának következtében.
- A nagyfőnök munkát ajánl. Tudja mire vagy képes. Megfelelő vagy a feladatra. Sok ßelli. Következő éjszaka lesz a dokkoknál. - Na ekkor váltottam át a halszerű tátogásból, kacsaszerű hápogásba. Agyam még mindig nem tudta felfogni az új információkat, és ez biztosan a gégepukkasztónak hatása. Ekkor megkocogtatta az óráját ütemesen minden kattanásra egy koppanás volt a válasz. Tudtam, ha eddig nem is most már az életemmel játszom. A feladatok hasonlósága nem ütötte meg a gyanúmércémet. Azonban egyet tudtam, a törvény az olyan dolog, hogy jó nem áthágni, vagy ha mégis muszáj akkor elég egy kicsit hajlítani rajta. A Szárnyas Koponyák nagy valószínűséggel nem finomkodnak. Hírhedtségük nem erre utal. Még egyet nyeltem, majd nagy levegő és belekezdtem egyik legkeményebb mondókámba.
- Tisztelt Tiktak úr. A legnagyobb tiszteletem szervezetük felé, de ezt a munkát nem vállalom el. A piszkos bulikba még benne vagyok, de ez már messziről bűzlik. Nem fogom lecsukattatni magamat senki miatt. - Felveszem a zacskót, és visszalököm. Tiktak mellkasáról pattan vissza, akár a sziklafal, talán véletlen, de a kezében landolt. Összehúzott szemmel néz rám, és én már imádkozok a tengeri istenekhez, hogy jó helyen legyek a túlvilágban. - Biztos sok ßelli, de az életem fontosabb nála. További cakát. - Ezzel megpróbálok olyan magabiztosan tovább lépkedni, mintha nem lenne tele a gatyám. Még várom a vasdarabot mikor roncsolja össze koponyámat. Nem tudok ismerek olyan esetet, hogy bárki is a Választóvonalon nemet mert volna mondani a Szárnyas Koponyáknak. Hát csak tettem valami maradandót életembe. Mosolygok egy kicsit és haladok tovább.
Vissza az elejére Go down
Sabo

avatar

Male Hozzászólások száma : 12

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Balhé a köbön   Csüt. Aug. 27, 2015 9:24 am

A férfi arcán meglepettség látszódik, ám mivel háttal állsz neki ezt csak feltételezni tudod. Csupán egy kezén megtudta volna számolni ez hányszor fordult elő vele, még akkor is, ha tőből kitépték volna neki mindkettőt. Ahogy felébred a meglepetésből, szemöldöke lesüllyed és az orra fölött majdnem összeér már. Halántékán és homlokán pedig elkezdtek kidülledni az erek. Rászorított a vascsőre és a magasba emelte becélozva a koponyádat, hogy egyetlen gyors és dühös ütéssel pontot tegyen az ügy végére.
Ekkor azonban hangos csörömpöléssel felborul valami az utcában. A férfi megtorpan és hátra néz. Három nyurga alak lépett ki egy sikátorból és azonnal megrekedtek, ahogy meglátták az eléjük tornyosuló jelenetet.
- Basszus egy Szárnyas Koponya! – kiált fel az egyik. A kopasz férfi feléjük fordul teljes testtel figyelmen kívül hagyva téged.
- Yasu banda. Hogy meritek idedugni a mocskos képetek?! – kiált rájuk és a fémdarabot lengetve megindul feléjük. A három jövevény abban a minutumban megfordultak és rohanni kezdtek. Igaz náluk volt a többség előnye, de még így is esélytelenek voltak a hústorony ellen.
Talán ezt hívják a részegek szerencséjének. Úgy tűnik megmenekültél. Ezúttal. Ki tudja, hogy nem-e fog ezért járni egy megtorlás a későbbiekben. Posztod az ágyba való bezuhanásig tartson.

// Szívesen bármikor Very Happy //
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek

avatar

Male Hozzászólások száma : 29
Tartózkodási hely : Flah sziget

Karakterlap
Tapasztalatpont:
1425/2000  (1425/2000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő80
Befolyás20
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Balhé a köbön   Csüt. Aug. 27, 2015 9:24 pm

Egy pillanatra hideg fut végig a hátamon. Talán a halál szele csapott meg, megborzongok, és csak remélni merem nem végzem egy kukában. A kuka gondolatától felborul pár. Mint egy ijedt nyúl úgy dermedek, majd olyan lassan mint egy csiga megfordítom a fejem. Egy bagolynak is becsületére válna az a száznyolcvan fokos fordulat mit összehozok. Szemeim kidüllednek, mikor meglátom a három alakot. Arcukon a rémület az enyémet tükrözi.
Nekik nincs olyan szerencséjük. A vadász már nem rám feni fogát. Rettent vadakként rontanak be az utcák sűrűjébe. Ragadozó ösztönösen cselekszik. Aki menekül, az vonzza az üldözőt. Csak pár szívdobbanásnyi ideig tart az egész. Nekem mégis óráknak tűnik. A víz kiver, és csak percekkel később tudok megmozdulni. Ennyi volt hát az életem eddigi része. Most már egy sokkal komolyabb játékba keveredtem bele. Ha üldöznek a Szárnyas Koponyák, nem sok jót jósolok magamnak.
Az agyamban sötétség honol, akár az éjszaka maga. Megszaporázom lépteimet, és csak egy ábránd lebeg a szemeim az ágyikóm. A állott szagú, kemény és már kicsi ágyam. Ami most úgy vár rám otthon, mint a leggyönyörűbb nő ölelő karjai. Már az utolsó erőimet használom fel az ajtó kinyitásához. Félig ájultan lépek még kettőt, hogy mire összezuhanjak már az ágyba ájuljak.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Balhé a köbön   

Vissza az elejére Go down
 
KALAND - Balhé a köbön
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Helyszínek :: South Blue :: Egyéb helyszínek :: Flah Sziget-
Ugrás: