HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Hirota Koutaru vs Kurt Bozek - Egy pint a legjobból

Go down 
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek

avatar

Male Hozzászólások száma : 29
Tartózkodási hely : Flah sziget

Karakterlap
Tapasztalatpont:
1425/2000  (1425/2000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő80
Befolyás20
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Hirota Koutaru vs Kurt Bozek - Egy pint a legjobból   Szomb. Aug. 15, 2015 10:10 am

A munkának vége kijövök a gyárból, már túl vagyok az első körömön, de még mindig nem érzem azt a kellemes zsibbasztó érzést karjaimban, mi a kilencvenszázalékos véralkoholszinttel jár. A legközelebbi kocsmába tértem be, a kevéske mai bérem felét folyékony boldogságra fogom költeni. Kocsmáros egymás után nyomja kezembe méretes kupáit. A kocsmában, ott van a nagy élet, tompulnak az agyak, élesek a kések, sűrű a levegő az olcsó grogg szagától.
Szemem elfelhősödik nem nagyon van miért ebben a világban józannak lenni. A helyiség nem túl nagy hat asztal van köríveben elhelyezve a pult körül, mindhez négy igencsak ócska szék társul. Csak ha tucatnyian vannak itt, és próbálják jobb kedvre részegedni. A pult mögött felhalmozva helyezkednek el a méretes üvegek, hordók, csak a gigánk mozgására várva.
Kell valami, hogy levezessem az őrületet. Nagy terveim vannak, de egy ilyen nap után már nincs máshoz kedve az embernek, mint egy szokványos tömegverekedéshez, hol folyik a vér, törik a csont, és férfinek érezheti magát, aki tényleg az.
Vissza az elejére Go down
Hirota Koutaru

avatar

Hozzászólások száma : 38

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2075/3000  (2075/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő120
Befolyás10
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Re: Hirota Koutaru vs Kurt Bozek - Egy pint a legjobból   Kedd Aug. 18, 2015 10:53 pm

A pult szélének támaszkodva néztem a pult mellett található körözési plakátokat. Egy egyszerű kocsmába tértem be minden cél nélkül. Ehot eléggé megviselte ez változékony időjárás, így nem akartam sehova sem menni, hanem hagytam, hogy szegény nyűgös kislány kicsit pihenhessen egy fogadóban nem messze innen. Eléggé sápadt volt szegény, de általában ha ez történik egy alvás segít rajta. Néha-néha bele-belehörpintek a poharamba, amelybe egy kis sör volt, vagy éppen ha nem beleszívtam szivaromba, és eregettem belőlem a megszokott füstöt. Ritkán volt már, hogy utoljára szabadon szivarozhattam, így kihasználtam az alkalmat.
~ Eh egek, ezeknek a fejpénze, talán még három napra sem lenne elég. No mindegy.
Végül kivettem a számból a szivart, és kiürítettem a tartalmát, majd a pultra csapva a pincér felé löktem. Ő szokványos módon elkapta, és várt.
- Ugyanezt kérem, min előbb.
Ő csak biccentett, és újratöltötte a poharat. Én szokás szerint, amint kiadta, már fizettem is, majd kézbe véve leittam egy keveset a korsóból. A hátamon lévő pengék megzörrentek, ahogy ismét hátradöntöttem a fejem, de végül ugyanúgy abba maradt a zörgésük, ahogy letettem a korsót, majd kinyújtóztam egyet. Egyelőre ültem a székemen nyugisan próbálva kerülni a tekintet.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek

avatar

Male Hozzászólások száma : 29
Tartózkodási hely : Flah sziget

Karakterlap
Tapasztalatpont:
1425/2000  (1425/2000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő80
Befolyás20
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Re: Hirota Koutaru vs Kurt Bozek - Egy pint a legjobból   Hétf. Aug. 24, 2015 8:11 pm

A szagok a legmocskosabb pöcét idézik, de legalább nincs senki aki venné a bátorságot, hogy befüstöljön. Talán az első szikrára a levegőbe repülnénk ettől a tömény levegőtől. Hát a következő korsó felé nyúlok, mikor megérzem azt az átkozott ocsmány szörnyűséget mi a rosszul füstölt halra emlékeztet.
Orromat felhúzom, és még legurítom a kupa tartalmát mielőtt tiszteletemet teszem emberünknél. Rossz helyre tévedt, rossz időben, na és az időjárás igen csak zivataros lesz, főleg pofonok terén. Hátralököm székem, csak úgy csattan. A kocsma csak egy pillanatra hallgat el. Minden szem felém pillant, és a nagy belépőmhöz. A kocsmai bútorzat még ép, hát ma még nem volt igazán nagy csetepaté. Na de már nem várat magára.
- Hát te ott azzal a bűzrúddal! Minek tolja az ilyen ide az orrát, ha nem tud viselkedni mi? Van három szívdobbanásnyi időd kitakarodni innen, vagy olyan helyre dugom, ahol már úgyis büdös van! - Nem szoktam ilyen választékosan beszélni, és talán a pia okozza. Hát ilyen mindig a leglassabb agysejtek pusztulnak el. Talán ezért volt, hogy az öklöm már cselekedett is. Mint a villám, nem olyan gyorsan, inkább olyan cikkcakkban csapok le. Megpróbálom elkapni jobb kezemmel a füstölgő dohányárut, és összenyomni.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Hirota Koutaru vs Kurt Bozek - Egy pint a legjobból   

Vissza az elejére Go down
 
Hirota Koutaru vs Kurt Bozek - Egy pint a legjobból
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adrenalin zóna :: Küzdőtér-
Ugrás: