HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Nui Wa'a me Kai Keiki pályázatai

Go down 
SzerzőÜzenet
Nui Wa'a me Kai Keiki

avatar

Hozzászólások száma : 8

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3100  (2000/3100)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő140
Befolyás40
Intelligencia60

TémanyitásTárgy: Nui Wa'a me Kai Keiki pályázatai   Kedd Aug. 11, 2015 11:37 pm

NJK pályázat

Név: Koi


Faj: Gallus gallus Sapiens -Értelmes csirke
Neme: Kakas
Kor: 1 éves
Szakmája / Mestersége / Rangja: Kiskedvenc
Jellem: Mondjuk hogy nagyon emberi, de van benne hajlam némi kakaskodásra ha nem az történik amit ő akar és ez talán annak tudható hogy jól tudja hogy annyira tarja Keiki mint egy embert, de ennél jobban nem kíván visszaélni zakkant barátja jellemével, hiszen tudja hogy kötelessége vele lenni rá és vigyázni rá, már csak Molekai kedvéért is.
Felszerelés: -
Képességek: Kukorékolás -Kukorékolásával felébreszt bárkit, Fedélzetre piszkítás -A névvel ellentétben nem csak a fedélzetre, hanem bármely szilárd felületre, ahol épp szükségét érzi.
Tapasztalati pont: 0
Tulajdonság Pontok: 0
Erő:0
Befolyás:0
Intelligencia:0
Pénz0

Előtörténet:
Koi kakas Rokan Nui szigetén kelt ki a tojásból. Ez magában nem is nagy szó. Naponta ezer és ezer csibe teszi ugyanezt, de az a csirke, aki Rokan Nui-n kel ki, az megtapasztalhatja a földi paradicsomot, ahol a bennszülöttek kultusza szent állattá emelte őket, velük született emberihez közelítő értelmük és kutyás hűségük miatt. Emiatt már fogyasztásuk is bűnnek számít a szigeten.

Kakasunk életét már korán veszély fenyegette a szigeten dúló háború miatt, de szerencséjére egy Molekai nevű harcos befogadta és elszállásolta kunyhójában. Mikor elérte a fél éves kort, már igazi dzsungelkerülőnek számított és bátran közlekedett az erdő sűrűjében rovarok után kutatva. Ép egy ilyen nap botlott bele egy földön elterült emberbe, akinek a fején egy lőtt seb volt. Ugyan nem ismerte és tudta hogy az idegen hódítókkal jött, tudta nem lett volna szabad otthagynia meghalni a leendő Keiki-t, így nagy sietve visszatért a faluba és segítséget hívva
megmentette az életét.

-Ó,te magasságos! Könyörgöm, ne nézz rám így! Kérlek kegyelmezz rajtam!-  Hangzott fel a rémüt kiáltotás, mintha valami fenevad  rontott vona be az egyik közeli kis kunyhóba, rárontva az épp szendergő, bent fekvő sebesültre, rettegés ültetve a bent lévő  szerencsétlen szívébe, az ismeretlen szempárt látván. A fenevad felemelkedett fészkéből, és elindult. Ahogy lassan kijött a fényre, először karmos lábujjai tűntek fel a nemrég magáhoztért Keiki szemei előtt, majd megpillantotta a fényes, fehér tollazat borította rémes testet, és a borzasztó, kékes színű, kopasz nyakat, amin a bőr felgyűrődve lifegett, végül pedig a veszedelem feje is előkerült a homályból, amin egy sárga kampós csőr és kékes lebernyeg éktelenkedtek. A látványtól Hősünk leblokkolt. Se köpni, se nyelni nem tudott a látottaktól. Erre válaszul a rém megbillentette a fejét, majd pár pillanatig így nézett a sérültre, mintha furcsálna valamit, majd kicsit összehúzta magát, és éles rikoltással karöltve egyenesedett ki az ég felé, amitől Keiki rémült ordításban tört ki, amire válaszul a lény ismét hallatta azt az eszelős hangot, amit egy újabb ordítás követett.
-Könyörgöm ne falj fel!- Könyörgött a lénynek Keiki. Így esett meg, hogy Keiki első szavai egy csirkéhez szóltak.


//Mivel a karakter semmilyen nemű lényeges harci feladatot nem lát el, így Kuzan előzőleg ingyenességet biztosított.//
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Nui Wa'a me Kai Keiki pályázatai   Szer. Aug. 12, 2015 3:12 pm

Koi nevezetű kakast elfogadjuk. Szintje 0, így a tulajdonságpontjai is nullák. Továbbá Koi a kalandok során nem szerezhet semmi ilyesmit. Remélem ez megfelel neked. Smile
Vissza az elejére Go down
 
Nui Wa'a me Kai Keiki pályázatai
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Judy Noxia pályázatai

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Nyilvántartás :: Pályázatok-
Ugrás: