HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Asuhara Hisano

Go down 
SzerzőÜzenet
Asuhara Hisano

avatar

Hozzászólások száma : 5

Karakterlap
Tapasztalatpont:
1200/2000  (1200/2000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő60
Befolyás10
Intelligencia90

TémanyitásTárgy: Asuhara Hisano   Kedd Aug. 11, 2015 6:10 pm

Név:Asuhara Hisano
Faj: ember
Nem:
Kor: 16
Kaszt: Kalóz
Rang: rab

Jellem: Szadista, perverz nőszemély, aki ezek mellett imádja, ha fáj, és nem csak a másiknak. Rendelkezik mazoizmussal, ami elsőre nem tűnhet olyan vészesnek, de ő igazából megszállottan keresi azt. Szinte kielégülést érez, ha bántják, vagy ha hallja, ha ordít valaki kínjába. Bár ezeket a jellemvonásait drogok miatt szerezte, az eredeti jelleméből, szinte semmi sem maradt. Az éveken tartó fogsága nyomán beleőrült, és így lett az ami. Gyakorta kísértik a Hangok, melyekkel, bár nem kommunikál, könnyebben ráveszik egy-két alantas húzásra. Legyen férfi, nő, gyerek vagy öreg, számára mindegy. Ha üvölt, könyörög az neki már jó, sőt néha a kínzott személyen (legyen az élő, vagy már holt), még nemi vágyait is kielégíti, kortól, nemtől függetlenül. Bár akadnak nyugodt percei, ha rájön az öt perc, szinte bármit megtesz, hogy kínozhasson, vagy ölhessen. A zavart elméje ellen is tudja, mikor van olyan helyzetben, hogy mikor érdemes megölni, és mikor kínozhatja meg az ellenfelét. Ezek mellett a legdurvább jelleme mégiscsak a kannibalizmus, ugyanis bármennyire is hihetetlen lazán képes megenni más embertársait, főzve, sülve, vagy akár nyersen is.

Kinézete: Lilás szem, fekete hajzuhatag. Haja lapockájáig ér, és több helyen is be fan festve hajfestékkel, illetve a füle mögött a feje tetején két oldalt gumikkal csúcsos „szarvakat” font magának. Arcán, több helyen is piercing található, mely meglepő módon még jól is áll neki. Jobb szemét gyakorta eltakarja frufruja, de őt, cseppet sem érdekli. Szinte bármilyen ruhát elhord, sőt akár pucéran is mászkál bárhova, attól függ, milyen lelki állapotban van jelenleg. Átlagos méretű keblei vannak, de nem hord melltartót, mert nincs türelme felvenni, ahogy alsóneműt is elfelejt néha venni. Arcán általában mindig egy perverz, önelégült mosoly játszik, és szeme üvegesen mered a világra, melybe csak ritkán látni valami életet.

Felszerelés:
- eléggé megviselt póló és nadrág
- a haját kúp alakban tartó gumik

Képességek:
Mámorító Fájdalom: A nevéhez híven a Hisano mazoista mi voltjának köszönhetően élvezi, ha fáj. Minél durvább a sérülés, ő egyre jobban élvezi. Bár a gyomorszájra ütés, illetve izmok, inak elvágása ugyanúgy megviseli a testét, ő mégse negatívumként éli meg, hanem mámorító érzésnek, ami miatt kínzással szinte nem is lehet őt megtörni, illetve az emberek többsége a fájdalom miatt lesznek harcképtelenek, ő sokkal tovább képes talpon maradni, és folytatni, amit éppen csinál, mint mást, persze ez nem menti meg az elvérzéstől, haláltól.

Tapasztalati pont: 2000 EXP
Pénz 290.000 ß

Tulajdonság Pontok: -
Erő: 60
Befolyás: 10
Intelligencia: 140

Banda/Szervezet: -

Multik: Hirota Koutaru

Beváltatlan Kuponok:
-25% kedvezmény

Utoljára módosítva: 2015.08.11.
Vissza az elejére Go down
 
Asuhara Hisano
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Nyilvántartás :: Adatlapok-
Ugrás: