HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 KALAND - Ellenség vagy barát?

Go down 
SzerzőÜzenet
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: KALAND - Ellenség vagy barát?   Szomb. Aug. 08, 2015 6:30 pm

Ellenség vagy barát?

Kaland hossza: | Rövid | Közepes | Hosszú |
Kaland nehézsége: | Könnyű | Közepes | Nehéz |
Résztvevő játékos: Fujiwara Hatsumi, Hirota Koutaru
Határidő: Heti egy poszt minimum

Hirota Koutaru - Több hét telt már el Ittouipa incidens óta. Louge Townban vagy, ám azonban teljesen üres a zsebed, mivel Louge Townban jelenleg valamiféle haditengerészeti mini gyakorlat van, így a körözött személyek messze elkerülik még a körnező szigeteket is, nem hogy Louge Townt. Így nincs semmiféle préda akinek a vérdíját begyűjtheted. Talán az lenne a legjobb, ha pozíciót váltanál, és máshol próbálkoznál a kalózfogással. Azonban egyszer csak egy furcsa alak odajön hozzád az utcán.
- Elnézést, Hirota Koutaruhoz volna szerencsém? Hallottunk a közelmúltbéli tevékenységeiről, és azt kell, hogy mondjam le vagyunk nyűgözve. Szeretnénk Önnek és a kis hölgynek egy munkát ajánlani. Ha esetleg elfogadná, akkor kérem jöjjenek erre a címre.

Postod addig záródjon, hogy elfogadod a dolgot vagy sem. Ha igen akkor még annyit kérek, hogy elindulsz a cím felé, ami a város leglepukkantabb részlegén található.

Fujiwara Hatsumi: Te most érkezel Louge Townba. Te nem tudsz arról, hogy itt mi történik, és hogy nem éppen kedvező a fejvadászoknak. Annyi pénzed van pont, hogy pár napra tudj élelmet venni és, hogy ki tudj fizetni egy heti lakbért egy szállodába. Életedben nem voltál még itt. A város történetével is most találkozol személyesen. (Lehet, hogy hallottál már róla, ezt te döntöd el). Lassan elmúlt dél, és a gyomrod eszedbe juttatja azt a tényt, hogy te biza ma még nem ettél semmit. Menj egy fogadóba, utcai bódéshoz, vagy esetleg a piacra ahol ételt tudsz szerezni és megebédelni. Postod addig tartson, hogy kiválasztod a célt, és bemész a helyre (már, ha épület a célod)
Vissza az elejére Go down
Fujiwara Hatsumi

avatar

Hozzászólások száma : 14

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3000  (2000/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő90
Befolyás35
Intelligencia110

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   Szomb. Aug. 08, 2015 6:59 pm

Túl vagyok egy hosszú utazáson. Kicsit késett a hajó amellyel jöttem, és mit ne mondjak örülök hogy megint száraz talaj van a lábam alatt. Különös nyüzsgést tapasztalok a városban, kifejezetten élénkek az emberek, illetve elég sok tengerészt látok az utcákon. Ez a tény, kicsit feszültebbé tesz, ahányszor tengerészt látok, mindig attól félek hogy Djuka Ryuu kapitány talált rám. Mondjuk nem rendelt el körözést, és az előző évemben nem is talált rám, talán el is felejtett. Remélem legalábbis. 
Nem hiszem hogy ennyi tengerész között körözött személyeket találnék, lehet meg kellene várnom amíg eltűnnek, vagy továbbállnak, kizárt hogy hétköznapi legyen hogy ennyi tengerész van ebben a városban. Lehet  itt állomásozik egy csapat? Mindenesetre, nem tartom valószínűleg hogy örökké itt fognak maradni, úgyhogy annyi a dolgom hogy néhány napig meghúzom magam a városban, és várok a lehetőségre. 
Elindulok a város belsejébe, megfigyelve a dolgokat, mi hol van. Néhány utcára a kikötőtől meglátok egy szemrevaló szállodát, de egyelőre nem veszek ki szobát, megnézem mik a lehetőségek még ezen az egy szállón kívül. Persze az egyszerű városnézéssel hamar eltelt az idő, és a gyomromnak kellett emlékeztetnie hogy bizony már eljött az étkezés ideje. Jövetbe rengeteg hellyel találkoztam, ahonnan ételt tudnék venni. A legközelebb a helyi piac lenne, de mégis inkább a kicsit távolabb lévő fogadót veszem célba. Elvégre, a piacon nem biztos hogy tudok készételeket vásárolni, és most nincs kedvem főzni. 
Néhány perc alatt elérem a fogadót. Kicsit aggódom, hogy ilyen nyíltan lóg az oldalamon a katanám, nem szívesen mutatok magamról olyan információkat, hogy tudok harcolni. Félek hogy lesz valaki, aki kihívásnak fogja venni a jelenlétemet, és esetleg megszólít. Persze lehet csak túlgondolom ezt, és túl sokat aggódom. Ennyi tengerész mellett ember legyen a talpán aki felfordulást mer okozni egy helyi fogadóban. 
Tehát kis habozás után benyitok a fogadóba.
Vissza az elejére Go down
Hirota Koutaru

avatar

Hozzászólások száma : 38

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2075/3000  (2075/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő120
Befolyás10
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   Szomb. Aug. 08, 2015 7:15 pm

Több hete az akció dús kiruccanásomnak… de sajnos ez idő alatt igazán rám járt a balsors. A munka szinte 0, ahogy szépen lassan a pénzem is. Ha rajtam múlt volna, egyszerűen elvállalok egy-két kevesebbet fizető segédmunkát, abból megélnék egyedül… de miután Ehot is el kell látnom valahogy, így sajnos ez az út nem járható számunkra. Az utolsó reményünk az volt már csak, hogy a maradék tartalékunkat használva eljutunk egy környező szigetre, ahol nagyobb szükség van fejvadászra, de sajnos hamar elvetettük az ötletet. Már azon voltam, hogy lesz, ami lesz, szerencsét próbálok a városba, amikor is egy hapsi elállja az utamat. Már nyúlnék a kardom fele, amikor is megszólít a nevemen. Kicsit meglepődök, mert eddig egészen eddig azt hittem alig ismerik páran a nevemet. Nem titkolom, de nem is kürtölöm a világgá. Mindenesetre végül fürkésző tekintettel némán nézem a fickót, aki munkát ajánlott nekünk. Egy darabig hümmögtem, azonban Ehora pillantok, és egy sóhaj fut ki a számon.
- Meglátjuk, mit tehetünk. – mondom majd visszafordulva elveszem a cetlit, amin a cím van.
Végül elteszem a papírost és a cím felé indulunk társnémmal, akit félúton, akár egy apa a kislányát, én is felkapom a nyakamba Ehot, aki csodálkozva nézett a nyakamból körbe. Élvezte ez nem vitás, hisz egészen mostanáig sohasem vették fel, és ő mégis csak egy gyerek… egy gyerek meg alapjáraton sohasem volt ilyen magasan. Ahogy közeledtünk a cím felé, azonban egyre inkább komorabbá vált a hangulatunk, és egy idő után le is vettem a lánykát, hogy kézbe tudja venni a fegyverét, és jómagam is kilazítottam a pengéimet. Nem szeretem a szegény negyedeket. Itt bármikor előbukkanhat valaki, hogy a pénzedért elmetsze a torkodat.
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   Szomb. Aug. 08, 2015 8:26 pm

Fujiwara Hatsumi: Bemész a helyi fogadóba, ami meglehetősen hangos volt. Azonban találsz egy asztalt a helyi csehóban, s jön is a pincér , hogy rendelhess. Egy hangosabb társaságnak azonban feltűnsz. Nem is foglalkozol velük, de észreveszed, hogy rád-rád pillantgatnak, aztán pedig egyszer csak megindulnak feléd. Körbeállnak, és elkezdenek veled beszélgetni, és flörtölődni. Meglehetősen ittas állapotban vannak. Ez a beszédstílusukból és szagukból is észreveszed. Akármit teszel a bagázs (6 férfi), nem távozik és, ha azt akarod, hogy elmenjenek valószínűleg erőszakra kell folyamodnod, de akár megfoghatod magad és helyet is válthatsz. A postod addig tartson, hogy valahogyan döntesz.

Hirota Koutaru: Az ottléted alatt érzed a perzselő szemeket. Egy-ketten kisebb szúró/vágó eszközöket szorongattak, de egyik se jött neked. Csupán minden mozdulatodat figyelemmel követték. Eléred a címet, ami egy nagyon lepukkant félig üres kocsma. Csupán pár részeg támasztja a pultot, továbbá egy társaság ül a sarokban, akik intenek neked. Valószínűleg ő a megbízó. A sok verőember is végigmér, kiváltképp a vaskarodat csodálják. Végül utat engednek neked, és látsz egy üres széket mely pont neked szántak. Az aztal túloldalán egy meglehetősen lepukkant férfi foglalt helyet.

Spoiler:
 

- Foglaljon helyet, Hirota úr.

Postod ezzel záruljon.


A hozzászólást Kuzan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 10, 2015 10:34 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Fujiwara Hatsumi

avatar

Hozzászólások száma : 14

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3000  (2000/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő90
Befolyás35
Intelligencia110

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   Szomb. Aug. 08, 2015 9:41 pm

Végül benyitok a fogadóba. Meg kell hagyni elég kellemetlen helyen lyukadtam ki, elég zsúfolt a hely, fülledt a levegő, és egyből kiszúrok több asztalt is, melyek körül részeg emberek lopják a napot.  Ennek sem lesz jó vége, már előre látom. Szerencsére találok egy szabad asztalt, melyet gyorsan el is foglalok még mielőtt valaki más beelőzne. Pár perc múlva már érkezik is a pincér, felvenni a rendelésem.
- Egy nagy adag spagettit szeretnék, és egy pohár tejet, de ha nincs tej a víz is jó. - Közlöm a pincérrel az elég szegényes rendelésemet, majd hátradőlök a székben, és várok, miközben gondosan megfigyelem a körülöttem lévőket. Figyelem a mozdulataikat miközben beszélnek, de igazából semmi szokatlant nem tapasztalok. A közelebbi asztaloknál folyó beszélgetéseket is hallom, és így a szöveget párosítani tudom a testbeszéddel. Nem lep meg, hogy nem egy asztalnál veszem észre, a beszélőfelek mozdulatai nem fedik azt amit mondanak, ami hazugságra utal. Persze amint távolabbra tekintek, rögtön szemet szúr, hogy az egyik asztalnál lévő férficsapat észrevett engem. Az asztalukon rengeteg alkoholos ital, és az arcuk is arról árulkodik, hogy nem egy sör csúszott már le a torkukon. 
közben megkapom a rendelésem, úgy tűnik volt tej, szóval hagyom azt a részeg bagázst inkább, és a kajára koncentrálok. Kifejezetten finom spagettit csinálnak, de még mindig jobban ízlik az, amit otthon egymagam készítek. 
Már a tányérom tartalmának felét elfogyasztottam, amikor azt hallom hogy a fogadó egy másik végében egyszerre állnak fel a széktől az emberek. Nem nézek oda, hallom a lépteikből hogy felém közelednek, de még mindig reménykedek hogy a sok piától azt hiszik hogy felém van a kijárat. Sajnos viszont mikor már körbevettek gyanítottam hogy nem egy képzeletbeli kijárat felé mennek, hanem bizony én vagyok a célpont. Tudtam hogy nem lesz ennek jó vége. Különböző rettenetes bókkal próbáltak levenni a lábmaról, undorítóan, a szöveghez nem illő gesztusokkal karöltve. Nem nagyon törődöm velük, ugyan körbeálltak, de igazából nem nyúltak hozzám, én pedig nem szívesen állok fel az ételtől amíg meg nem ettem. Szeretem az elejétől a végéig élvezni a spagetti ízét, utálom ha félbe kell hagynom az evést. Mire másodjára leülök már nem olyan az íze, és ki is hűlhet. Persze ez nem azt jelenti hogy hagynám magam, ha esetleg hozzámérnének. Gyorsan felmérem a helyzetet. Hat fegyvertelen részeg férfi, akik rendesen elkábultak a piától, egy lány ellen, akinek látszólag erősebb a fizikuma mint a másik hatnak illetve van egy fegyverem is vészhelyzet esetére. Nem hiszem hogy ők nyernének egy harcban, túl lassúak a reflexeik, most hogy félholtra itták magukat. 
Figyelem, hogy ha valamelyiknek a keze elkezdene közeledni felém még időben reagálni tudjak. Ha megtenné valamelyik, még mielőtt hozzámérne, felállok a széktől, megfogom egyik kezembe a tányért, másikba a pohár tejet, és megpróbálok kislisszolni a férfiak között. Nem sok kedvem van velük harcolni, igazán békén hagyhatnának, nincs ehhez most türelmem...
Vissza az elejére Go down
Hirota Koutaru

avatar

Hozzászólások száma : 38

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2075/3000  (2075/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő120
Befolyás10
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   Hétf. Aug. 10, 2015 9:11 am

Ahogy haladok, érzem magam a csípős tekinteteket. Persze nem aggódtam. A magára valamit is adó bűnözők most távol voltak a szigettől, szóval ezek piti alakok, akik nem túlzottan veszélyesek ránk nézve. Valószínűleg Eho fél kézzel ledarálna talán egy tucatot is. Bár felsőm kivételesen nem volt rajtam, hogy fémkarom is elrettentő példaként szolgáljon, de nagy valószínűség szerint a „hatóságok” miatt húzódnak vissza az árnyékokba. Mikor elértem a címet csalódottan látom, hogy egy lepukkant kocsma csak, ahol még talán az is képtelenség, hogy normális bort kapjak. Megböködöm Eho arcát, és az övemet paskolom meg utána, mire ő bólint, és némán felveszi az eddig övén lógó gázmaszkot. Az ilyen helyek általánosságban nem neki kedvez, ha a levegő tartalmára gondolunk csak. Végül belépünk a helyiségbe, és körbe kémlelve rájöttem, hogy itt nem igen számíthatok busás fizetésű munkára. De majd elválik. Már nem fordulhatok vissza, ha már itt vagyok. Bár elállta az utamat egy-pár izomagy, megfékeztem Ehot, aki már támadni akart. A fickók egyelőre csak átmértek, végül továbbengedtek, egyelőre még nem akartak belém kötni. Végül az felé indultam el, aki integetett nekünk. Remélhetőleg nem egy homival van dolgom, és tényleg ő a megbízó. Az asztalhoz érve végigmérem a fickót. Hát… ha azt mondom ronda, szerintem már az is bók lenne a számára…. nem feltétlen egy olyan cicabogár, akire én vágyok… szóval, ha nem ő a megbízó, azt hiszem itt hamar véget érnek a dolgaim. Végül azonban úgy tűnik a sors, mégis csak ezt a melákot szemelte ki nekem. A fickó nevemen szólított, és hellyel kínált. Egy darabig gyanakvóan méregettem, de végül vállat vontam és leültem. Eho mellettem foglalt helyet, és az asztaltól kifelé nézegetett a baltájának a végét határozottan a földhöz koccantva, ami után egy halk, reccs is nyílván felhangzik. Én a társaságot néztem, és az asztalra könyökölve összekulcsolom a kezeimet a szám előtt, majd tárgyilagos hangon neki kezdek.
- Gondolom maga kért fel, hogy végezzek el valamilyen munkát. Nem akarom húzni az időt, szóval gyorsan mondja el mi a feladat pontosan, ki a célpont, mit követett el, és mennyi a díjam érte. Civilek kárára nem dolgozok. Haditengerészeti tagra nem vadászok. – tettem hozzá, hogy megértse, hogy attól még, hogy fejvadász vagyok, nem vagyok rögtön orvgyilkos is – Szóval hallgatom.
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   Kedd Aug. 11, 2015 12:02 am

Hirota Koutaru - A férfi türelmesen végighallgatott. Felemelte a poharát és lehörpintette tartalmát. Utána pedig felszólalt.
- Látom szeret egyből belecsapni a közepébe. Akkor én sem leszek rest. Elhinné nekem, hogy város ezen szegletén minden az enyém? Ez a kocsma, a szék amin éppen ül, a kinti lepusztult épületek. Minden.
Azzal jelzett a pultosnak, aki eltűnt az egyik kamrában. Pár percre rá jött elő, és egy igen neves bort hozott elő, melynek pár cseppje állítólag több ezer bellit is megérhet. Eléd tettek egy poharat, s teleöntötték ezzel az aranyárban mért nedűvel.
- A probléma az, hogy vannak ebben a városban akik ezt nem nézik jó szemmel. Köztük van egy öltönyös kinyalt piperkőc, aki azt hiszi, ha magára húz egy inget és egy öltönyt jobb nálunk. Egy ilyet kéne eltenni láb alól. Hónapról hónapra megnehezítik az itt lévők helyzetét. Nos, mit szól?

Fujiwara Hatsumi - A férfiak csak-csak nem akartak békén hagyni. Lassan ott tartottál, hogy itt hagyod a fenébe az egész éttermet, amikor egyszer csak egy fehér hajú szemüveges férfi megjelent és megköszörülte a torkát. A zaklatóid hátranéztek, s hirtelen meghűlt bennük a vér. Az arcát láttad csak, mivel meglehetősen takarásban volt. A férfi valóban eléggé ijesztő volt a maga módján. Fejével a kijárat felé biccentet, s csak ennyit felelt a férfiaknak.
- Tűnés.
Szinte varázsszóként hatott a dolog, mivel gyakorlatilag úgy pucoltak kifelé, mint ha az életük múlna rajta. Mire elhagyták az asztalodat a férfi meg se várta, hogy megköszönhesd, mert visszaült az asztalához, ami kicsivel előrébb volt tőled az első osztályon. A megmentődet személyes testőrök védték, akik szinte ugrottak volna ha az a pár alak esetleg arra vetemedett volna, hogy rátámadnak munkaadójukra.
Befejezted a spagettit, kérnéd a számlát. A pincér jön, s hirtelen nem tudsz fizetni. Eltűnt minden pénzed. Valószínűleg a nagy káoszban nem figyeltél, és az egyik futás közben kizsebelt.
Vissza az elejére Go down
Hirota Koutaru

avatar

Hozzászólások száma : 38

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2075/3000  (2075/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő120
Befolyás10
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   Szer. Aug. 12, 2015 2:55 pm

Legalább a szavamba nem vágott bele senki, legalább ennyi tisztesség szorult ezekbe az emberekbe. Azonban van olyan érzésem, hogy szavaim süket fülekre találtak, és majd ismét meg kell ismételnem, amit mondok. Végül azonban az elfuserált képű férfi ismét magához vette a szót. Komor arccal hallgatom, de a szólására, csak egy gonosz mosolyra futotta.
- Hát én azért ennyire nem lennék rá büszke, el kéne rá egy kis külcsi javítás. – majd ismét elkomolyodok, és vállat vonok – Engem sosem érdekelt a politika, meg a hatalom szerzése. Én csak egy szimpla vadász vagyok, eddig nem nagyon folytam bele a területszerzési politikába.
Végül hátradőltem a széken, és némán vártam karba font kézzel mi fog történni. Azonban mielőtt bármiről is szó esett volna a csapos egy eléggé híres bort hozott ki. Nem vagyok nagy borász, de tudom, hogy sokat ér. Egyelőre nem ittam, hanem e helyett a tekintetemet le nem vettem a fickóról. Végül kibökte mi lenne a feladatom, és én végül a beszéde után lehunyom a szemem, és elgondolkozok. Végül, mikor ez megtörtént kinyitom a szemem, és a férfire meredek eléggé hátborzongató tekintettel, és az egyik leg tárgyra törőbb hangomon szólalok meg, ami nem túlzottan barátságos.
- Nos, ha jól értem arra szeretne felbérelni, hogy végezzek a riválisával… Nos, akkor térjünk a tárgyra. Bizonyára tudja, hogy nem orvgyilkos vagyok, hanem fejvadász. Én az orvgyilkosokkal ellentétben csak arra vadászok, akinek a fejére fejpénzt tűztek ki a tengerészek. Ameddig nem tud, ilyent felmutatni a célszemélyről sajnálom, de nem segíthetek. Ha civilt ölök, akkor engem kalóznak minősítenek, és többi nem lehetek fejvadász. Remélem, megérti. – felem csöppet sem bűnbánó hangon.
Tekintetemmel határozottan nézek az ürgére, és ugrásra kész voltam, hátha nem tetszik neki ez az én… kis… ellenszegülésem.
Vissza az elejére Go down
Fujiwara Hatsumi

avatar

Hozzászólások száma : 14

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3000  (2000/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő90
Befolyás35
Intelligencia110

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   Szer. Aug. 12, 2015 11:23 pm

Játszanak a türelmemmel ezek az emberek. Már fontolóra vettem azt is, hogy esetleg mégis kiállok egyedül,  és móresre tanítom őket, nem pedig egyszerűen elsétálok, mikor egy újabb ismeretlen emberke jelent meg a színen. A hat ember reakciójából ítélve ő valami nagy ember lehet, tekintve hogy töménytelen alkohollal a vérükben is gondtalanul felismerték az arcát. Valószínűleg ő errefelé a főnök. Egy egyszerű szóval megoldotta a problémámat, és egy gonoszabb tekintettel elkergette zaklatóimat. Csak egy kósza pillantást vetettem a férfira, igazából nem érdekel annyira a kinézete, lehet meg kellene köszönnöm neki, de úgy érzem hogy felesleges, tekintettel rá, hogy épp magam készültem elkergetni őket. Vagyis ugyanezt meg tudtam volna csinálni mint ő, igaz, nekem lehet nem egy szavamba került volna. Mindenesetre, így legalább gondtalanul be tudtam falni a spagettimet, és leöblítettem a torkomat egy kis egészséges tejjel. Jön a pincér, és már kapok is reflexszerűen a jobb zsebembe, ahol általánosságban a pénztárcámat  tárolom. Azonban balszerencsémre a zsebem nem tartalmazta a keresett tárgyat. Kisebb meglepődöttség ült az arcomra, de azért igyekeztem elhitetni magammal hogy ura vagyok a helyzetnek, szóval nagyjából ugyanolyan egyszerű unott arccal ültem továbbra is mint eddig, miközben zsebről zsebre átkutattam a kabátomat. Hát, pénzt sehol sem találtam, de a pincér még mindig itt vár hogy fizessek. Milyen kellemetlen. Az a hat fickó valószínűleg már az én pénzemből vett piát issza egy másik helyen, szóval nem hiszem hogy ha utánuk mennék visszaszerezném a pénzem. Végül megköszörülöm a torkomat, és határozottan a pincér felé fordulok.
- Nos, tudja úgy tűnik, hogy néhány részeg férfi úgy gondolta hogy helyettem is vigyáznak a pénztárcámra, és annak tartalmára. Gondolom tudja, hogy mit akarok mondani. - célzok arra hogy nincs egy árva beli sem nálam, ha eddig nem tűnt volna fel neki, hogy hiába kutattam őrülten a zsebeimben, nem találtam semmit benne. - Nem tudom, hogy ennél a fogadónál hogy működnek a dolgok, de szívesen ledolgozom az összeget valamilyen formában, - itt egy kisebb szünetet tartok, hogy minden szót jól gesztikuláljak. - amely nem ütközik az elveimmel és az értékrendemmel. - Lehet hogy nem esik le egyből a pincérnek hogy mire célzok, de arra akarok kilyukadni hogy nem vállalok semmilyen prostitúcióhoz köthető munkát. Furcsán hangozhat, ahogy beszélek, de mindig így fogalmazok ha egy kínos helyzetben érzem magam. Fogalmam sincs miért, de ez már bevett szokásommá vált. Mindenesetre egyáltalán nem szégyellem magam, hogy nem tudok fizetni, végül is elloptál a pénztárcámat...
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   Csüt. Aug. 13, 2015 12:50 am

Hirota Koutaru:

A férfi nem ugrott, se vicsorgott az elutasításodra. Sőt hátradőlt, és mégnyugodtabban válaszolt neked.
- A férfi annyira civil, mint maga vagy én. Bár a fején nincs vérdíj, veszélyesebb mint számos kalóz. Mindazonáltal, több okból se fog vérdíjat kapni, ha esetleg végezne vele. Első részt, maga ügyes, így biztosan nem fog lebukni. Másodrészt, a férfi meglehetősen tengerész ellenes, és minden erejét bevetve próbál azon lenni, hogy a város elszakadjon a tengerészettől. Innentől, ha esetleg történne valami az illetővel, szerintem még meg is köszönnék Önnek a dolgot. Szeretném, ha megfontolná újra az ajánlatot. Hajlandó vagyok jó összeget megfizetni a dologért.

Fujiwara Hatsumi:

A pincér feje egyre vörösebb, s arca egyre vészjóslóbb lett amint azt vette észre, hogy egy olyan vendéggel van dolga aki nem fizet az ételért. Már emelte volna fel a hangját, azonban hátulról valaki megfogta a vállát, s nagyon kedvesen ennyit felelt.
- Ugyan George, hát nem látja, hogy a hölgy gondban van? Hagyja csak, a vendégem a spagettire.
A pincér elismerően bólintott, majd amint az ismeretlen kezébe nyomott egy zöld ropogóst lelépett. A megmentőd ismét ugyanaz a férfi, aki az előbb kimentett.
- Minden rendben van?
Mosolyogva megkérdezte.

Férfiről kinézet:
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Hirota Koutaru

avatar

Hozzászólások száma : 38

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2075/3000  (2075/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő120
Befolyás10
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   Pént. Aug. 14, 2015 3:32 pm

A fickó reakcióit néztem, és készen voltam, hogy szembeszálljak akárkivel, aki esetleg nekem ugrana, de egyelőre nem úgy tűnt, hogy bármi baj is lenne még abból, hogy elutasítottam a kérését, még ha egyelőre ez az opció kétes. A férfi ugyanolyan nyugodtan szólalt hozzám, mint a többi alkalomkor, és megpróbált győzni, hogy a férfi fejének lemetszése a testéről még nem lenne olyan nagy bűn. De én ezt nem így érzem. Hiába tengerész ellenlábas a bűn az bűn, és nem, mint mondtam nem vagyok orvgyilkos, így nem tudok minden nyomot leplezve végezni a célponttal. Behunyt szemmel hánytam-vetettem magamban a kérdést, míg végül döntésre nem jutottam. Körbenézek az emberein, majd ismét a torz emberére.
- Legyen. Megfontoltam a választ, de van egy feltételem. Ki akarok állni a válaszom előtt, a két legerősebb harcosoddal. A meccs eredményétől függ a válaszom. Egyszerű pusztakezes harc 2 a 2 ellen, aki 10 másodpercig a földön marad, veszít. Tudja, szégyen lenne rám nézve, ha ilyen könnyen elhagyom az elveimet, lehet, nem lenne belőle jó vége.
Ahogy állítottam, valóban 2 válasz lehetőségem volt a harctól függően, de egyelőre nem árulhatom el, hogy mi a lényege. A verőlegényeknek biztos nem fog gondot okozni, hogy egy kislánnyal kell harcolniuk, szerintem nem azon fognak filózni, hogy milyen erősen üssék meg, bár ha lebecsülik, az csak nekem kedvez. Mindenesetre felállok, és a kardtokokat leakasztom a hátamról, és a székre teszem őket, majd elkérem Ehotól is, és azt is rárakom. Végül miközben megmozgatom, a végtagjaim a fickóra nézek, és annyit mondok.
- Nos?
Vissza az elejére Go down
Fujiwara Hatsumi

avatar

Hozzászólások száma : 14

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3000  (2000/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő90
Befolyás35
Intelligencia110

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   Pént. Aug. 14, 2015 10:33 pm

Úgy látszott hogy a pincérnek kicsit sem tetszett a szituáció. Rengeteg lehetősége volt, amiből választhatott, mégis arra készült hogy a legeredménytelenebb, és a legértelmetlenebbet választja; leszid. Vagyis gondoltam valami hasonlót fog. Látszott a fején, az arcán, hogy most jól le akar hordani, és már a fejemben szinte automatikusan jöttek is a gondolatok, vajon mit fog mondani. Talán hogy neki kell kifizetnie, ha én nem teszem, vagy hogy mégis mit képzelek hogy ilyen pofátlan vagyok. Mivel láttam rajta hogy kiabáláshoz akar folyamodni, egyszerre elszállt belőlem ez a kínos érzés. Egyszerűen amit csinál az hülyeség. Idő, és energiapocsékolás. Azzal hogy leszid, nem jut előre, akármilyen sértőt mondhat, nem fog nálam teremni a pénz. Nyilván van valamilyen eljárás az ilyen fogadókban, hogy mit kell tenni ha valakinél nincs pénz, tehát egyáltalán nem értem miért nem rögtön azt mondja. Ezek után talán joggal néztem le a pincért. Megtámasztottam a fejem, és unott arccal készültem végighallgatni a mondandóját, mikor is az előbbi emberke, aki már egyszer megszabadított hat részegtől, ismét a segítségemre sietett.  Kicsit gyanús, hogy már másodjára segít ki, ráadásul éppen fizetni kíván helyettem. Valószínűleg befolyásos ember lehet, a viselkedéséből ítélve, viszont ebből a viselkedésből sok mindent le lehet szűrni. Ami nálam most lényeges az az, hogy szeretne tőlem valamit. Az emberek nem fizetik ki minden idegen étkezését. 
A pincér továbbállt, én pedig mélyen belenéztem a szemébe a fickónak mielőtt válaszolnék. Próbálok rájönni mit akarhat, mert nem sok kedvem van nagy emberek játékszerévé válni. Persze ezt egy puszta nézésből nem tudhatom meg. Lehet néhány percnyi beszélgetésből már rá tudnék jönni mire hajt, de igazából ő most gondolom arra készül hogy ugyanezt csinálja, mármint szeretné felvezetni a dolgot nekem anélkül hogy kimondaná. Vagyis a most következő néhány perces beszélgetés mindkettőnk számára fölösleges időpazarlás, amire nem készülök különösebben energiát belefektetni, van jobb dolgom is, elvégre most hogy nincs pénzem, a szállásom is elúszott.
- Minden rendben, persze. - Különösen felesleges kérdést tett fel, annyi céllal hogy beszélgetést tudjon kezdeményezni. Elég feltűnő próbálkozás.
- Szeretne valamit tőlem? - Kérdezem meg mosolyogva. Minden jel arra utal hogy hajt valamire, szóval elég magabiztosan tudtam feltenni a kérdést, még úgy is, hogy gyakorlatilag csak találgatok.
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   Szomb. Aug. 15, 2015 3:05 pm

Hirota Koutaru -

A férfi a kérésed hallatán egy hatalmasat nevetett. Olyannyira, hogy még a könnyei is kicsordultak egy kicsit.
- Ön szerint, ha lenne olyan emberem aki fizikailag erősebb lenne Önnél, akkor felkerestem volna? Vele csináltatnám a melót, nem pedig fejvadászt bérelnék erre. Tudom, hogy alantas munka a számára, de a pénz az pénz. De tudja mit? Rendben. Ha ennyire ragaszkodik hozzá.
Majd int két férfinak. Meglepődésedre nem hústornyokat és izomkolosszusokat hív elő, hanem két átlagos srácot. Nagyjából annyi idősek lehetnek mint te.

Spoiler:
 

- A környékben nőttek fel, sok utcaharcon vannak túl, bár komoly életre-halálra tartó harcot nem igen csináltak még. Hát akkor hajrá. Annyi kérésem volna, hogy ne legyen túl komoly sérülés vagy esetleg halál a vége.

Postod addig tartson, hogy legyőzöd őket. Jó csapatmunkájuk van, és rengeteg olyan mozdulat ahol ketten összedolgozva visznek be egy-egy ütést. Azonban az erőtök és tapasztalataitok végül jobb előnynek bizonyulnak és ti nyertek.

Fujiwara Hatsumi:

A férfi elmosolyodott.
- Ami azt illeti szeretnék. Nem is tudom, hogy mondjam. Amint belépett az azon az ajtón szimpatikus lett a számomra. Nem tudom megmondani miért. Amint látom jelenleg nincs pénze. Mit szólna, ha alkalmaznám kis kegyét testőrnek mondjuk egy hétre amíg tart a tengerészek kis műsora a szigeten. Jelképes összegért természetesen.
Vissza az elejére Go down
Hirota Koutaru

avatar

Hozzászólások száma : 38

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2075/3000  (2075/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő120
Befolyás10
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   Szomb. Aug. 15, 2015 6:11 pm

Kicsit furcsán néztem az ürgére, aki a kérésem hallatán felnevetett. Az érvelése nem hatott meg. Jól tudtam, hogy a fizikai erő nem minden, és bár azért volt benne logika, azért nem feltétlen biztos, hogy igazat mond, de azért végül csak int az embereinek. Két kölyök lépett elő, és mint kiderült ők lesznek az ellenfeleink. Korban inkább hozzám közelítettek, mint Ehohoz, és karcsú testük miatt kisebb célpontot nyújtottak, egy testesebb egyénnél. A fickó elmondása szerint jók, de én nem éppen bízok abban, hogy profik. Hiába az utcai harc, ha nem harcoltak életre-halálra nem biztos, hogy képesek helytállni a harcmezőn. Végül mindkét csapat felállt egymással szembe, és miután az asztalokat arrébb tologattuk készen is voltunk a harcra. Mielőtt elindultunk volna, azért még odaszólok nekik.
- Kérlek, adjatok bele mindent. Nem fogom vissza magam, Eho meg mindig teljes erővel harcol. Ha nem akartok, törött bordákkal kifeküdni ne becsüljétek alá a kislány. Na, kész vagytok? Akkor mehet!
Miután megkaptam a visszajelzést védekező állást vettem fel, és készen vártam a támadást. Az utcai harcok nagy szabálya, hogy minél gyorsabban iktasd ki az ellenfeled, így azok a harcok általában rövidek. Azonban én nem szerettem az utcai harcot. Ott mindenfajta rendszer nélkül rohamoznak ütlegelve, akit érnek, de egy igazi ökölharcban nem szabad elsietni a támadást. Eho, akinek már adtam egy két tanácsot, bár várt a támadásra, azonban mikor a másik fél elindult, az ösztöneire hallgatva ő is rohamozni kezdett. Eho megszakította a narancs hajó rohamát, és bár az kitért az ütése elől, már csak a maszkos kölyök tartott felém. Ütése elől arrébb szökkentem, és bal kézzel én is elindítottam felé öklömet. Az arcát találtam el, ami miatt, bár kicsit megremegett a maszk, nem esett le, vagy tört össze. Egy-két lépést hátrált az ütéstől, ám mikor újra támadni akartam, ő már nem volt rest, és hátrálni kezdett ütéseim elől. Eho eközben egy-két ütést bekapott a narancshajú fickótól, amitől egyre vérszomjasabbnak láttam a szemében a tüzet. Végül a benne szunnyadó démon csak kitört. Egy hatalmasat üvöltött, mely váratlanul érte a narancs hajút, és a pillanatnyi késése is elég volt, hogy Eho gyomorszájon üsse akkora erővel, hogy egy kis repülés után az egyik közeli asztalnak csapódjon. A gyomrát fogva meghökkenve próbált felállni kisebb-nagyobb sikerrel. Eho ereje, mint mindig, most is lenyűgöző volt, és akik most látták először nem nagyon szokták elhinni, hogy tényleg létezik ekkora ütés. persze a társa is felfigyelt az akcióra, és mielőtt megállíthattam volna Eho felé vette az irányt.
- Eho! – kiáltok a társnőm felé, de elkéstem
Bár a nyomában voltam, ő gyorsabbnak bizonyult nálam, és bár Eho megpróbált védekezni a srác fejbe rúgta társnőmet, aki kiterült tőle a földön, és picit kába volt. A maszkos emelte is öklét, hogy üssön, de menet közben egy fémes koppanással a fémkarom kemény szorításába találta az öklét.
- Azt sajnos nem engedhetem. – mondom vad mosollyal, majd magamhoz rántom a kölyköt, és elengedve rúgom magamtól.
A narancs hajú eközben magához tért, és a maszkos is felállt, még ha látszott rajta, hogy fáj a karja. Ismét védekező állásba álltam meg és vártam a támadást. Ők egymásra néztek, majd bólintottak, mielőtt felém vették volna az irányt. Frontálisan rontottak rám, öklükkel támadva. Bár én magam előtt keresztbetéve a karom próbáltam blokkolni az ütést, a narancs hajú a bal vállamat eltalálva kitaszított az egyensúlyomból, és így a maszkos gyerek sikeresen fejbe talált. Ütések ezután csak úgy záporoztak, azonban én ahelyett, hogy álltam, és tűrtem volna hátrálni kezdtem jobb irányba elcsalogatva társnőmtől őket. Remek csapatmunkájuk volt, és ügyesek voltak az igaz, de mindketten bekaptak egy-két ütést. Bár egy kicsit kong a fejem, azért kaptam én is már nagyobb ütést. Türelmesen vártam, és védekeztem tűrve az esetleges találatokat, mígnem egyszer csak végre rés nyílt a támadásukon. Véletlenül egy időben emelték az öklüket, hogy egy-egy erősebb ütést vigyenek be, azonban én ezt nem hagytam. A helyzetet kihasználva elrugaszkodtam, és (mint egy amerikai focis) vállammal öklelve fel a narancs hajút a földhöz vágtam. Még a levegőbe azonban elkiáltottam magam.
- Most!
Mire a narancs hajú gyerek reagálhatott volna, a mögé lopózkodó Eho megrúgta a kölyök bal lábának hajlatát hátulról, így hirtelen összebicsaklott, végül a lány hátulról a nyakát megragadva a földre rántotta, úgy hogy a nyakába csimpaszkodott, így elborulva mindketten, majd ütésre emelte apró kezecskéit, ám mielőtt lesújtott volna a hangom megálíltotta.
- Eho elég! A meccsnek vége.
Én a maszkos fickó mellett térdeltem, és megállított jobb karom ökle a maszk előtt volt centivel. ha akartam volna betörhettem volna a koponyáját, de így is elég lesz a fájó medencéje, hisz arra csapódott rá nagy valószínűséggel. Eho elengedte a narancs hajút, és odasétált hozzám, míg én felállok és kezemet nyújtom a maszkos kölyöknek kicsit lihegve, de mosolyogva. Ha elfogadja a segítségem, akkor talpra húzom, majd a vállára teszem a kezem.
- Elismerésem. Jól harcoltál. – majd a narancs hajúra is – Te is jó voltál. De, míg ti nem tudjátok milyen a saját életeteket feltenni egy ütközetre, én igen. És csak emiatt nyerhettem. De ne aggódjatok. Eljön még az idő, hogy leköröztök engem. Holnap reggel fél hétre legyetek a mólónál és keressétek meg a hajómat. – végül a munkáltató felé nézek – Persze ha csak neked sem gond. Jó harcosok, és örülnék a társaságuknak, míg utána járok ennek a célpontnak. Ha ők is vállalják a segítséget, akkor meglátjuk a dolgokat. Nos, mi a válaszotok? A ti szavatok a döntő. Nem szeretek olyanokkal együttdolgozni, akik csak a parancs miatt vannak jelen. Szóval válaszoljatok. Kockáztatjátok a bőrötöket egy újabb harc erejéig? – fordulok vissza a harcosokhoz komoly arccal, ha a „kapitányuK” rábólint.
Vissza az elejére Go down
Fujiwara Hatsumi

avatar

Hozzászólások száma : 14

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3000  (2000/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő90
Befolyás35
Intelligencia110

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   Szomb. Aug. 15, 2015 10:49 pm

Elmosolyodok a férfi szavain. Nem igazán értem milyen logika alapján mondta azt amit. Elvégre, nem szoktak az emberek mindenféle idegent felbérelni, hogy legyen a testőrük. Mindenesetre, ez elég érdekesnek hangzik.
- És miből gondolja, hogy a képességeim elegendőek lesznek ahhoz, hogy megvédje a tengerészettől? - Kérdezem kuncogva. Az előbb azt említette hogy addig lenne szükség a szolgálataimra, amíg itt van a haditengerészet. Ebből gondolom hogy nincs valami baráti viszonyban a tengerészettel. Emiatt kicsit aggódok is, mivel ha összetűzésbe keveredik ez az ember, akkor engem is nagy bajba sodorhat. Nem szívesen húzok ujjat a tengerészettel. Ugyanakkor úgy látom már megvannak a saját maga testőrei, nem igazán értem miért kell neki még egy. Nem hiszem hogy plusz egy emberen fog múlni, hogy elkapja-e egy hajónyi tengerész. Elég kockázatos ajánlat, de meg van kötve a kezem. A körülményekre való tekintettel, nem igazán látom a helyzetemből a kiutat. Nem hiszem hogy a nemleges válasz elfogadható lenne, elvégre csak tartozom az embernek egy tányér spagettivel. 
- Ettől függetlenül, legyen, megegyeztünk. Bár kíváncsivá tett, hogy a maga testőrei milyen erősek, ha ennyire nem bízik meg az erejükben. - Mondom, miközben az embereire vetem a pillantásomat. Kíváncsi vagyok a reakciójukra. Mindent meg akarok tenni annak érdekében, hogy rendesen el tudjam végezni a munkám. Mivel gondolom az ő szolgálatukat is pénzzel váltja ki, akár az is megeshet, hogy valaki nagyobb összeget ígér nekik, annak érdekében, hogy hátulról támadjanak. Viszont, ha még hűségesek megbízójuk iránt, valószínűleg nem fog nekik tetszeni, hogy az ember akit meg kell védeniük egy lányka segítségét kéri hogy védje meg. Tehát ha azt látom, hogy a kijelentésemre legszívesebben nekem esnének, akkor elszáll a gyanúm, hogy esetleg elárulnák ezt a férfit. De ha nem látok az arcukon semmi reakciót, vagyis nem azt amire számítok, akkor, bár nem lesznek gyanúsabbak a számomra, nem vethetem el a lehetőségét annak, hogy a megbízójuk ellen forduljanak. Persze ez elég őrülten hangozhat, de úgy vagyok vele, hogy ha valakinek olyan szakmája van, mint nekem, akkor nem hibázhat. Mondjuk már ott hibáztam, hogy elfogadtam ezt a munkát. Ha odáig fajul a dolog, hogy szembe kell néznem egy tengerésszel, akár kalózzá is nyilváníthatnak, amit nem szeretnék, főleg azért nem, mert a kalóz élet mellé vérdíj is társul. Bár nem tudom mit lépne erre Djuka Ryuu kapitány, engedné-e hogy vérdíj kerüljön a fejemre. 
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   Hétf. Aug. 17, 2015 2:54 pm

Fujiwara Hatsumi

- Mondjuk úgy, hogy amolyan megérzés. Az embereim pedig erősek, nem azzal van a probléma. Hanem a számukkal. Kevés olyan ember akad a szigeten aki képes erre a feladatra.
A végét megtolta egy mosollyal. Aztán oda vezetett az asztalához, ahol beakart mutatni az embereinek. Öt darab alakot véltél megszámolni. Meglehetősen erősnek és harcedzettnek tűntek.
- Hadd mutassam be... apropó, de modortalan vagyok. A nevét még meg se kérdeztem. Engem Claude De'maul-nak hívnak. Az asztalnál megint rendelhettél valamit, a férfi olyanra is rámutatott az étlapon, aminek az ára olyan magas volt, hogy ha olyat rendeltél volna, akkor abban a hónapban csak azt az egy dolgot etted volna egyszer. Végül kimentek az étteremből. Az emberek az utcán a férfit meglehetősen szeretik. Meghajolnak előtte, valaki még kedvesen oda is szól a férfinak. Aztán pedig eléritek a férfi házát, ami egy kisebb villa.

Postod kb eddig tartson. Minden egyebet rád bízok. Smile

Hirota Koutaru- Két korábbi ellenfeled, összenéz, majd végül kisebb habozás után bólintanak.
- Remek! Akkor ez el is dőlt. A célpontotok nem lesz más mint Claude De'Maul nevezetű alak.
Utána elővesz egy fényképet a férfiről.

Spoiler:
 

Utána pedig egy térképet, és rámutat egy épületre rajta. - Az ott pedig, a mocsadék háza.
Bekarikázza egy piros tollal, hogy véletlenül se tévesszétek el.
- A férfit kevés testőr védi, viszont annál szívósabbak. Próbáljatok minél feltűnésmentesebben bejutni a házba, végezni az alakkal, utána pedig ugyanolyan simán kislisszolni az épületből. Ha jól csináljátok, azt se fogják tudni, hogy ott jártatok. Szerencsére, a tengerészek nem járőröznek azon a területen. Így kisebb zajra még nem fognak odajönni. Azonban, ha valamilyen oknál fogva értesítenék őket, akkor tipli. A többit úgy csináljátok, ahogy szeretnétek.
Mondta végül, és lehúzta a maradék borát a poharából. Postod addig tartson, hogy megérkeztek a villához.

SORREND: 1, Fujiwara Hatsumi, 2, Hirota Koutaru

/Tehát, mikor Hirota odaér, addigra Fujiwara már a villában kell, hogy legyen./
Vissza az elejére Go down
Fujiwara Hatsumi

avatar

Hozzászólások száma : 14

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3000  (2000/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő90
Befolyás35
Intelligencia110

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   Hétf. Aug. 17, 2015 10:43 pm

Egy megérzés. Érdekes egy fickó az biztos. Végül az ő asztalánál kötöttem ki, ahol elárulta a nevét, és bemutatott az embereinek.
- Fujiwara Hatsumi vagyok. Örvendek a találkozásnak. - mutatkoztam be. A férfi engedte ugyan, hogy rendeljek valami ételt, de nem éltem ezzel a lehetőséggel, tekintve hogy már jóllaktam a spagettivel. Ugyanakkor meghűlt bennem a vér, mikor mutogatta a választási lehetőségeket. Hát igen. Elég puccos ez a hely, ha az ember közelebbről megnézi. Mondjuk így belegondolva, ez a "puccos" jelző meg sem közelíti a valóságot. Ennyi pénzt, amennyibe egyes ételek kerülnek itt, még az életem során összesen nem szereztem. Kicsit kíváncsivá tett ez az alak, de nem érzem magam olyan helyzetben hogy kérdezősködjek. Normál esetben az lett volna az első kérdésem, hogy mit ért azon hogy "jelképes" összeg. De gondolom elég illetlen lett volna tőlem ilyet kérdezni, abból kiindulva hogy egyébként is tartozok neki. Milyen vicces hogy egy tál spagettiért kockáztatom most az életem...


Ahogy kiérünk a fogadóból, egy újabb különleges jelenséget tapasztalok. Mármint nem különleges, hanem inkább érdekes. Úgy fest, az emberek szeretik ezt a férfit. Nem tudom egyelőre mi áll ennek a hátterében, elvégre sok módszerrel lehet "szeretetre" bírni az embereket. Nem akarok teljesen elvakult lenni, ezért természetesen most sem zárom ki annak a lehetőségét, hogy valami piszkos dolog van a dologban. Elvégre a félelemtől is meg tudnak hajolni az emberek egy másik előtt...


Megérkeztünk az otthonához. Egy igazi luxusvilla. Igazából már vártam hogy valami hasonló épületben fog lakni. Egyre kíváncsibbá tesz ez az ember. Miért van fasírtban a tengerészettel? Miért vadásszák? Hogy szerzett ennyi pénzt? És miért szeretik ennyire az emberek?
Úgy döntöttem, hogy miután beléptünk a kapukon, mégis erőt veszek magamon, és kérdezősködök egy kicsit. Persze tudom hogy elég kifinomult emberrel van dolgom, ezért nem kell konkrétan rákérdeznem, fogadok, hogy ha csak arra utalok hogy kíváncsivá tett ez a dolog, tudni fogja hogy szeretném ha mesélne nekem kicsit. Ha meg nem teszi, akkor biztos lehetek benne, hogy ez valami olyasmi amibe nem kell beleütnöm az orrom.
- Úgy látom nagyon közkedvelt errefelé, az emberek szemében... - Kezdek bele. Gondolom ebből érezheti mire gondolok. Eközben már be is értünk az épület belsejébe...
Vissza az elejére Go down
Hirota Koutaru

avatar

Hozzászólások száma : 38

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2075/3000  (2075/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő120
Befolyás10
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   Szer. Aug. 19, 2015 10:22 am

A két kölyök egy ideig habozott, majd végül úgy döntött, rábólint. Nem voltam benne biztos, hogy teljes mértékben jönni akartak, szerintem inkább a vezetőjüktől tartanak, de hát kitudja. Nagy a világ, még bármi megeshet. Mindenesetre több tervem is volt azzal, hogy ők ketten velünk legyenek. Egyrészt a létszámunk megnő, így nagyobb esélye a sikernek, másrészt, ha szerencsém van egy kisebb szerencsével, még híreket is kiszedhetek belőlük a célpontról, vagy a főnökükről. A megbízó úgy tűnt örült, hogy elfogadtam a megbízást, én annyira nem voltam lelkes. Végül megkaptam a célpont előrelátható célhelyét, amelyet gyorsan megjegyeztem. Egyelőre megvolt minden, amit meg akartam tudni, és nagy valószínűséggel el is mondanak nekem, majd ezek után búcsút intettem a férfinek, és távoztam, hogy előkészüljek. A hajómon estig készülődtem. Kiéleztem a fegyvereinket, ellenőriztem a töltényeket, a karomat, majd a térképet tanulmányoztam. Végül azonban eljött a hajnal. Már a megbeszélt idő előtt ott voltunk Ehoval és nem sokára a két tegnapi harcos is ideért. Mielőtt azonban indultunk volna, a két ideiglenes társhoz fordulok.
- Nem akarok fennakadásokat, és megkérdőjelezéseket. Tegyétek mindig azt, amit mondok, különben nem állok jót magamért. – nézek komoly tekintettel rájuk – Ha az utcaharcban valamit elrontotok, nagy eséllyel túlélitek attól még. Ha itt valamit elrontasz akkor a biztos halál, vagy egy tömlöc mélye vár rád. Mikor a célterületre érek, még álljatok készenlétben egy utcával odébb. Eho majd mellettetek lesz. Én eközben felmérem a terepet, és körbekérdezősködök. Értettétek?
Nos ha igen, akkor azután miután a célponthoz közel éltünk, ahogy megmondtam nekik megállítottam őket, majd egyedül mentem tovább. Egyelőre a környező utcákat jártam át, hogy egy-két házba bekopogva körbekérdezősködjek. A beszélgetések elején úgy tettem, mintha a célponthoz szeretnék eligazodni, majd a beszélgetést áttereltem arra, hogy a célpont az emberek szerint milyen alak. Ez elég jó információszerzés, ha jól összejön. Természetesen a Haditengerészet felől is érdeklődök burkoltan, hogy milyen tájékon járőröznek. Végül, ha mindezeket sikerült kideríteni, akkor a célpont felé vettem az irányt, hogy az épület körül is körbenézzek.
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   Csüt. Aug. 20, 2015 1:53 pm

Fujiwara Hatsumi - Bent a villában kapsz egy személyzeti szobát a férfitől. Nem olyan pompás mint a ház maga, de így is nagyon kellemes a szoba összképe. A házban mellesleg még plusz 10-12 ember van, aki testőr. Továbbá pár cseléd és szakács lakik a házban. Téged a testőrök vezetőjére bíz végül Claude, akinek a neve Tetsu.

Spoiler:
 

Meglehetősen izmos és magas. A kezein sérülések vannak, melyek felfele futnak a karján. Azonban annak a folytatását már nem látod, mivel azt eltakarja a ruha. Valószínűleg harc során szerezte. Körbevezet a házban, és megmutatja a biztonsági állásokat ahol az emberei őrködnek. Végül te a második emeletet kapod, ahol járőröznöd kell fél óránként. Illetve a szobákba benézned.

Hirota Koutaru - A környező lakosok kicsit furcsállták a zargatásodat. Szóval kétkedve, de segítettek téged információval. Azonban ennek eredménye, az ilyen félmondatos bizonytalan információk sokasága lett. Egyesek szerint egy igazi jó ember, míg mások szerint egy mocskos bűnöző aki kalózokat segít, és egészen biztosra veszik azt, hogy a vagyona a velük való üzleteléseiből van. Konkrétumokat sajnos nem tudtál meg, csupán szóbeszédek tömkelegét. A tengerészetről meg azt tudtad meg, hogy erre a helyre szinte sose jönnek. Így az itt lakók inkább testőröket alkalmaznak. Ha esetleg a két srácot kérdeznéd, ők csak annyit tudnak amennyit a főnöküktől hallottak. Itt sajnos a saját ösztöneidre kell majd hallgatnod.

Postod addig tartson, hogy felméred a házat. És elhatározod hogyan juss be. A két srác NJK-t, teljesen rád hagyom. Illetve mérd fel a ház védelmét Fujiwara postja alapján.
Kép a házról:

Spoiler:
 

egyéb információ: Az földszinten van egy konyha, nappali, személyzeti szobák, étkezde, a kert és a személyzeti mosdók és illemhelyek. Az emeleten lakik a ház tulaja. Ott van a szobája, ami a személyzetnek tabu. Oda csak engedéllyel léphetnek be, vagy ha kopognak. Egy könyvtár, csillagvizsgáló, dolgozó szoba és egy fürdőszoba amit a személyzet nem használhat. Továbbá pár vendégszoba, amikben jelenleg nem lakik senki.

Sorrend: 1, Fujiwara Hatsumi 2, Hirota Koutaru
Vissza az elejére Go down
Fujiwara Hatsumi

avatar

Hozzászólások száma : 14

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3000  (2000/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő90
Befolyás35
Intelligencia110

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   Szomb. Aug. 22, 2015 3:57 pm

Hát jó, úgy látszik elég kellemetlen helyzetbe kerültem. Most komolyan, egy tál spagettiért kockáztatom az életem. Ha nem lopták volna el a pénzemet, egyből elutasítottam volna ezt az ajánlatot. Elvégre, fejvadász lennék, nem pedig testőr... És nem is azzal van bajom, hogy valakit védenem kell, hanem hogy mennyire unalmas ez a szakma. Most komolyan, valószínűleg egy hétig nem fog történni semmi, de én le-fel járkálhatok félóránként ebben a "kastélyban". Végül is így jobban átgondolva, akármennyire lehet a tengerészet ellensége, amíg nem kalóz vagy ilyesmi, nem hiszem hogy vadásznának rá, elvégre civilnek minősül. Mégis miért akkor ez a hatalmas védelem? Mitől fél ennyire? Azt hiszem rendesen belekeveredtem valamibe, amiből rendszerint szeretnék kimaradni. A vagyon, amivel a fickó rendelkezik, könnyen lehet, hogy illegálisan szerzett, bár mondjuk ez nem az én dolgom. Igazából annyira nem is érdekel hogy szerezte. Csak egy hetet kell kibírnom igazából. Semmi nagy ügy. 


Lassan ismét eljött az ideje, hogy menjek egy kört a második emeleten. Mit ne mondjak, csak a második emelet hatalmas, elég sok időbe telik körbejárni. Az üres szobákba benyitok, benézek, azokba a szobákba, ahol égve van a villany pedig előbb bekopogok, rákérdezek hogy minden rendben-e, és utána nézek be. Már egész késő van, így már jó pár kört megtettem, kezdetben még elég elviselhető volt ez a monoton sétálgatás, de mostanra már elég fáradt arccal kóborlok végig a folyosókon. Ráadásul eléggé kedvemet szegte a főnököm látványa. Kicsit féltékeny vagyok talán a fizikumára, elég erős embernek tűnik, és a karján látható sérülés arról tanúskodik hogy megélt már egyet s mást. Kicsit gyengének érzem magam mellette. Ha ilyen kaliberű embereket bérelt fel Claude, mégis kikre számít, kik fognak az életére törni? Mert az biztos, ha egyáltalán meg is jelenik valaki rövid ittlétem alatt, bizonyára képzettebb lesz az átlagnál. Mindegy, túl sokat aggódok. Mellesleg azt elfelejtette mondani, hogy mikor fogok tudni aludni. Vagy hogy mikortól lesz járőr váltás. Mindegy, csak az éjszakát húzzam ki.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: KALAND - Ellenség vagy barát?   

Vissza az elejére Go down
 
KALAND - Ellenség vagy barát?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Helyszínek :: East Blue :: Logue Town-
Ugrás: