HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 KALAND - A Karantén

Go down 
SzerzőÜzenet
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: KALAND - A Karantén   Csüt. Aug. 06, 2015 4:04 pm

A Karantén

Kaland hossza: | Rövid | Közepes | Hosszú |
Kaland nehézsége: | Könnyű | Közepes | Nehéz |
Résztvevő játékos: Raymond Crave
Határidő: Heti egy poszt minimum

A jelenlegi tartózkodási helyeden csinálod a napi teendőidet, amikor egyszer csak elszáll feletted egy News Coo, és kézbesíti a napi lapot. Pár szokásos cikket tartalmat és ugye, természetesen a heti vérdíj változásokat. Pechedre, téged nem említ az újság, viszont elkapsz egy érdekes cikket. A rovat megemlíti, hogy Goa Királyságban most van éppen a két századik évfordulója annak, hogy az ország szövetségre lépett a Világkormánnyal. Éppen ezért, a világ kormány kifejezhetetlen hálája képen, mához 4 napra, egy Ördöggyümölccsel lepi meg az országot. Konkrét gyümölcsöt nem ír, csupán azt, hogy a három típus közül a legerősebb fajtából való: Logia. Lehet, hogy az általad hőn áhított gyümölcsöt szállítják oda? Nos, mindenesetre megér egy próbát!

Postod addig tartson, hogy megérkezel a szigethez és keresel egy szállást, a kikötő teljes mértékben teli van, így máshol kell kikötnöd a hajódat.
Vissza az elejére Go down
Raymond Crave

avatar

Hozzászólások száma : 17

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3100/4500  (3100/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő140
Befolyás120
Intelligencia110

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - A Karantén   Csüt. Aug. 06, 2015 8:45 pm

~ Sirályok. ~ gondolta Raymond a kék eget vizslatva. Kezét a szeme előtt tartva nézte a hajó felett pörgő sirályokat, azon elmélkedve milyen messze is lehet a célállomás. A következő pillanatban mást is észrevett, egy papírcsomag zuhant lefelé, mely végül a kapitány lábai előtt landolt. Ray felvette és kicsomagolta az újságot, mire a közelben álló matrózok közelebb léptek.
- Újság! - rikkantotta az egyik. Raynek nem kellett odanéznie, hogy tudja Vasököl volt az. Készségesen olvasta fel a híreket, ilyenkor általában fújolások közepette váltott és persze Nicholas néhányszor beböfögte hogy unalmas, de ez senkit nem érdekelt, mert neki minden az volt. Rászólni nem mert senki, meg egyébként is hálásak voltak neki, a hajó rendbehozataláért. Ha nem lett volna a hajóács, akkor lehet, hogy sosem hagyják el a Conomi Szigeteket. Mindenesetre, ahogy a kapitány haladt az olvasással, a matrózok visszatértek a helyükre, aztán Raymond is úgy döntött, hogy eldobja az újságot, érdekesség híján, de ekkor megakadt a szeme az ördöggyümölcs kifejezésen. Percek múlva leejtette az újságot és már nem járt más a fejében csak három lényeges passzus: ~ Ördöggyümölcs, Goa Királyság, négy nap. ~ zengtek a fejében. Egy régi álma elevenedett meg Raynek, éppen ezért szeme villogni kezdett, tartása merevvé vált.
- Baldwin! - szólította az öreg matrózt, aki azonnal meg is jelent.
- Parancsol?
- Azonnal forduljunk a Goa Királyság felé. Új küldetésünk van.
- Most rögtön? - értetlenkedett a matróz. - De hát a rakomány…
- A rakomány most nem fontos. - vágott közbe a kapitány ellentmondást nem tűrő hangon.
- Értettem főnök! - állt vigyázzba Baldwin, majd azonnal elrohant kiosztani a parancsokat. Két percen belül már szélsebesen haladtak Dawn Szigete felé és a hosszú úton maga a kapitány váltotta a kormányost. Sokan furcsállták a hirtelen változást a kapitány természetében és elszántsága sem volt éppen megnyugtató, de mivel ő volt aki felszabadította őket, az emberek nem panaszkodtak. A kedvező széljárás mellett is egy teljes napba került eljutni a szigetig, ahol telt kikötő várta hőseinket.
- Hát, itt nem fog elférni a hajó. - nézte Nicholas a kikötőt. Raymond oldalra húzta a kormányt.
- Akkor a sziget másik oldalán kötünk ki.
- Nem hiszem, hogy szívesen látnak itt minket főnök. - szólalt meg Baldwin a hátuk mögött. Gonosz mosoly jelent meg a kapitány arcán.
- Én sem. - válaszolta, mire a matróz csak csuklott egyet, de többre nem volt ideje mert hirtelen Vasököl jelent meg a háta mögött és inni hívta. A hosszú út és az irányváltás miatt, a kapitány engedélyezte, hogy felverjenek egy hordót. A hajó hamarosan befordult és Raymond úgy döntött, hogy egy viszonylag félreeső helyen, egy sziklás szigetnyúlványnál horgonyoz le, ahol a hajó félig-meddig takarásban van. Legénységének meghagyta, hogy vigyázzanak a hajóra, illetve, hogy legfeljebb két napig lesz távol és ha nem ér vissza húzzanak innen a fenébe. Ez az egész küldetés hazardőrnek és őrültségnek hatott, még számára is, de Ray nem akart lemondani az esetleges gyümölcsről.  ~ Kell. ~  gondolta, miközben végiggyalogolt a homokon és a hajó elveszett a távolban. A városban nem volt szerencséje, szinte minden fogadó tele volt. Már látszottak az előkészületek, de a kapitányt csak a célja érdekelte, így komoran törtetett előre a fényes utcákon, akár egy sötét árnyék. Egy elhagyatott sikátorban lelt rá egy igencsak lepukkant és szutykos helyre, ahol Ray egyáltalán nem volt biztos abban, hogy nem vágják el a torkát ha nem reteszeli be az ajtót, éppen ezért meg is tette. Izgalmában azonban, még így is alig tudott aludni. Álmában egy piedesztálra helyezett gyümölcs felé nyúlt, de mielőtt elérhette volna elkapták. Mindig.


A hozzászólást Raymond Crave összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 09, 2015 9:10 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - A Karantén   Csüt. Aug. 06, 2015 9:09 pm

(1, nap az ünnepségig)

Reggel felkelsz, s úgy döntesz itt az idő felmérni a terepet. Kint a városban már javában állt a báll. Emberek ittak, és mulatoztak az utcai sátraknál. Pár tengerész járőrt véltél felfedezni. Nem volna jó, ha felismernének. Egyszer csak a kezedbe nyomnak egy program füzetet, ami részletes leírást ad a holnapi rendezvényekről. A legfontosabb számodra persze délben kezdődik, mikor a gyümölcs megérkezik és egy díszmenet által juttatják a palotába. A menet a kikötőtől indul, a világkormányi hajótól a fő utcán végig egyenesen a főtérig. Ott egy átadási ceremónia, majd a királyi kincstárba megy, ahol várja majd azt, hogy a trónörökös tizennyolc idős legyen, és elfogyaszthassa eme "királyi" gyümölcsöt. Továbbá a kisokos szerint lesz egy meglepetés vendég is, aki részt vesz eme dicső ünnepségen.

A postodban legyen az, ahogyan felméred a terepet, és körülményeket. Utána dönts az egyik mellett:
A; A díszmenet közben csapsz le, és próbálod megszerezni a gyümölcsöt
B; Az átadási ceremónián fogsz próbálkozni.
C; Megvárod míg biztonságba teszik, és a kincstárból kilopod.

Kis segítség a a döntésshez: A város hatalmas, és nagyon sokan lesznek benne. Az épületek magasak, és a tetők könnyen elérhetőek. A téren egy jó 50 négyzetméter el lesz kerítve. Semmi magaslat a közelben, csupán a tért körül ölelő épületek. Természetesen holnapra jóval megnövekszik a katonák száma, és fenn áll a veszély  arra, hogy magasabb tisztek is jelen lesznek az átadás során. A várról viszont nem tudni semmit, csupán annyi, hogy nagyon jól védett és nehéz bejutni még turistaként is.
Vissza az elejére Go down
Raymond Crave

avatar

Hozzászólások száma : 17

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3100/4500  (3100/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő140
Befolyás120
Intelligencia110

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - A Karantén   Vas. Aug. 09, 2015 1:44 am

Reggel, Ray elsősorban arra eszmélt, hogy lélegzik, tehát a torkát nem vágták el. Sőt mi több, az ajtó és a rajta levő retesz is tökéletesen egyben volt, így tehát tervének első fázisa tökéletesen helytállt, miszerint élje túl az éjszakát. Gyorsan lefelé menetbe kapcsolt és oda se nézve pörgette ki az érméket a pultra, jócskán meghaladva az éjszaka árát.
- Az ünnepségről mit tud? - kérdezte a foghíjas fogadóst, az utcákat fürkészve az ablakon át.
- Az ünnepség? - kérdezett vissza az, nyilván meglepődve a bónusz érmék láttán, biztos azt hitte valami nagyúrral van dolga. - Há az jó lesz! - röhögött és megbökött egy üveget az asztal szélén. Raymond a legelszántabb és legsötétebb pillantásával nézett vissza rá. Amaz jól hallhatóan nyelt egyet. - Há… izé hoznak ilyen trófeát vagy mi, ajándékot, valami meneten, oszt ünnepelünk, oszt bevágják a cuccot a kincstárba… - hadarta el hirtelen, majd kisvártatva újra megszólalt. - De vegyen egy olyan papírost na, amit odakünn osztogatnak. Ott áll minden rajta. - Ray bólintott és kisétált a fogadóból, útját a főtér felé vette, ahol hamarosan be is szerzett egy program füzetet. A gyümölcs átvétele egy díszmenetből és egy átadási ceremóniából állt. A katonák jelenléte egyértelmű volt, ahogy az előkészületek is. Raynek gigantikus mértékű figyelem elterelésre volt szüksége és ez csak egy dolgot jelenthetett. Robbanóanyagot. Hosszas tűnődés és nézelődés után úgy döntött, hogy a díszmenet közepén fog lecsapni. Az időzítés elengedhetetlen volt. ~ Mindenesetre irány a feketepiac… ~ gondolta, bár azt még nem tudta, hogy fog a gyümölcs közelébe jutni. Hirtelen két járőr érkezésére lett figyelmes. Nem számított rá, hogy felismerik, de nem akart kockáztatni, így az egyik ünnepi sátorhoz sietett, ahol italt kért és a poharat a szájához emelve, fél szemmel nézte végig, ahogy a két katona végigmennek a járdán, majd befordulnak a sarkon. Újabb ötlete támadt, így bele se kortyolva az italba letette a poharat, amit az egyik ünneplő igencsak megbámult.
- Megihatod. - lökte felé Ray, majd elsietett az őrök irányába.
- Jó nagy bál lesz. - hallotta kis idő múlva az egyiket. Füst szállt fel, mikor megszólalt. Raymond óvatosan követni kezdte a párost, lassúra véve a tempót.
- Az lesz. Úgy hallom az összes egységet mozgósították.
- Ja. - torpant meg az egyik, majd lerázott valamit a csizmájáról. - A gyümölcsök sokak fantáziáját megmozgatják. A túlóra is azért van. Főleg a dokkok közelében.
- Sok mocsok. Tegnap is elkaptak valami kalózt a kikötőben.
- Bezony. Azt hallottam beakart törni a raktárba. - Ray megrázta a fejét és visszafordult, kis híján beleütközve egy járókelőbe. Úgy döntött előbb foglalkozik a megfelelő eszközök beszerzésével és csak később a katonákkal. Az idő nem az ő oldalán volt. A kikötő felé vette az irányt és viszonylag hamar megtalálta az alvilág fekete hálóját, hiszen a pénz sok szájat megmozgat. Egy kisebb hajóhoz vitte az útja, ahol egy fiatal, elegánsan öltözött matróz üldögélt az egyik ládán. A többi ládára, valamint erre is, a FŰSZER kifejezést festették rá. A matróz félszemmel pillantott rá, nem kérdezett semmit, csupán mosolygott hosszú bajsza alatt. Szablyája az oldalán lógott, készen arra, hogy használja ha szükséges.
- Fűszerek? - érdeklődött a kapitányunk, szarkasztikus módján.
- Azok. - válaszolt nyugodtan a matróz. - Talán vevő?
- Talán. Bár jobban érdekelne valami különlegesebb - húzta el a száját Ray. A matróz vigyorogni kezdett.
- Ó itt van minden. Nyugati, déli…- itt közelebb hajolt. - Még a Grand Lineról is vannak fűszereink. - Raymond elnézett a ládák mellett.
- Engem inkább olyan érdekelne ami jobban ég.
- Jobban ég. - ismételte meg a matróz, megpödörve a bajszát.
- És hagy nyomot. - tette hozzá Ray.
- És hagy nyomot. - ismételte meg újfent a matróz. Majd lelépett a ládáról és könnyedén hátba vágta Raymondot, a mozdulat olyan gyors volt, hogy hősünket is váratlanul érte. - Akkor magának igazán különleges fűszerre van szüksége. - nevetett a matróz és intett Raynek, hogy kövesse. Raymond normális esetben sosem lépett volna be egy kalózhajó belsejébe, egyedül és önszántából, de az áhított gyümölcs érdekében nem volt választása. A hajó rakterében több matróz is ücsörgött, unott tekintettel nézték meg a jövevényt, aki a kapitánnyal botor módon üzletelni óhajtott.
- Szóval pontosan mi is kell új fiú? - állt meg a kapitány az egyik asztalnál. Hangja most sokkal kimértebb volt és alaposan kihangsúlyozta az új kifejezést. Ray tudomásul vette a figyelmeztetést, de nem törődött vele különösebben. Már rég túllépett a józan ész határán.
- Négy tekercs dinamitra van szükségem. Most. - A kapitány felhúzta a szemöldökét, de csupán egy pillanatra.
- Értem. - Hátrament és hamarosan lepakolta az asztalra a kért terméket. - Ez sokba fog kerülni. - jegyezte meg. Raymond szinte teljesen üres erszénnyel hagyta el a hajót. Futólag felmérte a kikötőt és környékét, majd végigsimítva a szablyáját, elindult egy magányos katonát keresni. Ez volt az utolsó feladata mára.
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - A Karantén   Vas. Aug. 09, 2015 2:20 am

Gyakorlatilag alig találsz a városban olyan őrt aki egyedül lett volna. Ha meg mégis találtál volna, akkor általában a tömeg kellős közepén. Ráadásul a keresés nem is volt olyan egyszerű, hiszen fontos volt az, hogy ne bukj le. Egyszer csak elsétálsz egy épület mellett. Ami véletlenül pont az egyik tengerészeti szállás. Nem is foglalkoztál volna a dologgal mikor kiabálást hallasz kiszűrődni.
- Te jó ég, mi a franc ez?!
- Valami hüllőféle van a budiban! Majdnem leharapta a...
- Hogy a ménkűbe került ez ide?
- Biztos a csatornából jött fel. A dolog a város mögötti mocsárral van összekötve. Néha utat talál fel egy hasonló kis dög. Ad csak ide azt a kardot.
Majd egy csapáshang. Valószínűleg kivégezték azt a valamit bármi is legyen az, ami megzavarta az egyik tengerészt.
- Na jó, inkább kint végzem el a dolgom.
Rá pár perce kicsapódik az ajtó, és a férfi egy jó üres helyre bemegy a sikátorba ahol senki se látja. Itt az esély. Postod addig tartson, hogy a szálláshoz vissza érsz, de nem mész be!
Vissza az elejére Go down
Raymond Crave

avatar

Hozzászólások száma : 17

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3100/4500  (3100/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő140
Befolyás120
Intelligencia110

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - A Karantén   Pént. Aug. 14, 2015 10:16 pm

~ Járőrök… díszek… sátrak… ittas emberek… és még több k*rva járőr. ~ dohogott magában Raymond ahogy bejárta a várost egyetlen, magányos tengerész után kutatva. Az egész környék olyan volt mint egy cirkusz, persze a rendfenntartó erők is szorgosan tevékenykedtek, így Raynek nem egyszer kellett útvonalat változtatnia. ~ Sötétedik… ~ morogta, ahogy végiggyalogolt az egyik sétányon, ahol ünnepi hangulatú emberekbe botlott, no meg újabb két katonába, akik szembejöttek vele. A kapitány fogta magát és sietve befordult az egyik kisutcába, elkerülve ezzel az esetlegesen kényelmetlen találkozást. Ahogy végighaladt, tervek és ötletek tömkelegével a fejében, egyszer csak kiabálásra lett figyelmes.
- Te jó ég, mi a franc ez?! - érkezett váratlanul, egy kiemelkedő épület felől, amiben Ray egy tengerészeti szállást vélt felismerni. ~ Emlékek… ~ rázta meg a fejét és megigazította szemfedőjét.
- Valami hüllőféle van a budiban! Majdnem leharapta a… - Raymond közelebb lopózott, így tisztán hallotta az eseményeket.
- Hogy a ménkűbe került ez ide?
- Biztos a csatornából jött fel. A dolog a város mögötti mocsárral van összekötve. Néha utat talál fel egy hasonló kis dög. Add csak ide azt a kardot. - Suhintás és csapás. Bármit is találtak odabenn, már bizonyára halott volt.
- Na jó, inkább kint végzem el a dolgom. - szólt az egyik, majd pár pillanattal kicsapódott az egyik ajtó és Ray végignézte, ahogy a tengerész betrappol az egyik sikátorba elvégezni a dolgát. ~ Végre. ~ tört felszínre a vérszomjjal vegyített fagyos düh Raymondban, mire előhúzta a szablyáját és óvatosan megközelítette az áldozatát. Megtorpant amikor a tengerész halkan fütyörészni kezdett. Végigpillantott rajta és hajdani önmagát ismerte fel benne, amitől haragja elpárolgott s ő újra megrázta a fejét. Kardját visszacsúsztatva a hüvelybe, majd egy vaskos követ emelt fel, közelebb lépett és pont amikor a tengerész megfordult volna, lecsapott.
Átkozta magát és érzelgősségét, mikor kioldalazott a sikátorból, otthagyva a leütött őrt megfosztva ruhájától és ingóságaitól. Minden értékét elvette és remélte, hogy egyszerű tolvajlásnak fog tűnni a bűntett, végül is kinek jutna eszébe, hogy valaki tengerészruhában próbálja majd elbitorolni a démongyümölcsöt, miközben egy teljes épület felrobbantását használja figyelemelterelésnek. Ezekkel a megkacagtató gondolatokkal tért vissza Ray a szállásához.
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - A Karantén   Szomb. Aug. 15, 2015 3:18 pm

Belépsz a szállódba, ahol a recepciós férfival három egyén társalog.

A három alak:

Spoiler:
 

A középső egy jó szép kis summát ad a recepciósnak. Aztán észrevesznek.
- Falra festett ördög... - mondta a nő.
- Pont Önt kerestük Raymond Crave uraság.
- Jöttünk a fejeden lévő vérdíjért!

Majd mielőtt bármit is tehettél volna a két férfi neked ugrik, míg a nő az célba vett a puskájával.
Most két opció áll előtted: Megküzdesz mind hárommal, vagy elmenekülsz. Postod ott érjen véget, hogy nekiállsz harcolni a három alakkal, vagy kiszaladsz az utcára és megpróbálsz elmenekülni és lerázni a támadóidat.


A hozzászólást Kuzan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 15, 2015 5:06 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Raymond Crave

avatar

Hozzászólások száma : 17

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3100/4500  (3100/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő140
Befolyás120
Intelligencia110

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - A Karantén   Szomb. Aug. 15, 2015 5:02 pm

Ray fáradtan lépett be a fogadóba, ami egyszerre otthonosabbnak és megnyugtatóbbnak tűnt számára, egészen addig, amíg megpillantotta a három, szokatlan külsejű alakot, akik a fogadóssal társalogtak. Két férfi és egy nő voltak azok, az első fiatal volt és könnyed ruhájában egészen fegyvertelennek és ártatlannak látszott. Ray biztosra vette hogy nem az. A második egy tipikus kalózfigura volt, félszemű, valamilyen furcsa szerkezettel és egy pisztollyal felszerelkezve. A legtöbb kételyt azonban a fiatal nő keltette benne, aki elegáns öltözetet viselt, könnyű bőrvértet hozzá, hátán egy puskával és az oldalán egy párbajtőrrel. Kisugárzásából Raymond arra következtetett, hogy a vezetőjük lehet. Valamilyen fickót kerestek és szép summát adtak át a fogadósnak. ~ Talán itt az ideje lelépni… ~ gondolta Raymond és lassan hátrálni kezdett, de ekkor ők megfordultak.
- Falra festett ördög... - mondta a nő. Ray nyelt egyet.
- Pont Önt kerestük Raymond Crave uraság. - Hősünk kis híján megbotlott, de végül visszanyerte az egyensúlyát és a szablyáiért nyúlt.
- Jöttünk a fején lévő vérdíjért!
- Ez igazán megtisztelő, de ha megbocsátanak nekem most sürgősen távoznom kell. - vigyorgott a kapitány és szablyáival hárította a nekiugró két fejvadász támadását. Ahogy sejtette, a fiatalabbik egy orgyilkos tőrt forgatott, csupán ez mentette meg attól, hogy itt helyben leszúrják. Oda se kellett néznie azonban, hogy tudja, a nő éppen most veszi célba a puskával. Kirúgott hát egyet, majd kirontott az ajtón. Utána dördülés hallatszott és üvegcsörömpölés. A feje mellett süvített el a golyó.
- Basszameg! - kiabálta Ray, miközben csomagjából kétségbeesetten próbált kiszedni egy dinamitot, hogy hátrahajítsa üldözőinek. Ha szerencséje lesz, sikerül feltartania őket és eltűnnie a sarkon.
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - A Karantén   Szomb. Aug. 15, 2015 5:38 pm

Próbálnád gyújtani a dinamitot, ám pechedre nincs nálad öngyújtó. Három lehetőséged van a menekülésre:

A, A lepukkant helynek a főutcáján. Kisebb-nagyobb csőcselékek járkálnak, viszont az utca tágas és nyílt.

B, Sikátorokon. Sok akadállyal és lassító akadállyal. Azonban fen áll a veszélye annak, hogy zsákutcába futhatsz.

C, Ablakokon keresztül a házakon át. Ez plusz feltűnéssel járhat, mivel emberek házába beugrálsz.

/Ray a B-t választotta a beszélgetésünk során/

A futás közben a nő folyamatosan lő rád, azonban a sok akadály és kanyargós utcák miatt sose vagy tiszta célpont neki. Emiatt nem bír eltalálni normálisan. A rengeteg akadály pedig a másik kettőt is lelassítja, talán kicsit jobban is. Ezért pár perces előnyre teszel szert. Az egyik utca egy nagyon kis kövezett térre vezet. Egy kisebb tömeget veszel észre, ahogyna körbe állnak valamit, és hevesen szurkolnak és drukkolnak. Észreveszed, hogy Nicholas Badrick éppen valamilyen szkander versenyben van. Egyik kezével egy igen izmos fickóval küzd, míg a másikban egy korsó sört fog. Nicholas vigyorog. Hörpint egyet a poharából és oly erővel lenyomja az ellenfelét, hogy az asztal eltörik alattuk. A hajóácsod úgy tűnik megtagadta a parancsodat, és  utánad jött a városba. Észrevesz téged a férfi. Azonban ugyanabban a pillanatban a három fejvadász fel is zárkózik. A nő az egyik épület tetején van, míg a két férfi abból sikátorból lép ki, amelyből te is érkeztél.
Vissza az elejére Go down
Raymond Crave

avatar

Hozzászólások száma : 17

Karakterlap
Tapasztalatpont:
3100/4500  (3100/4500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő140
Befolyás120
Intelligencia110

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - A Karantén   Hétf. Aug. 24, 2015 1:52 pm

Sajnos éppen ebben a pillanatban eszmélt fel Raymond arra, hogy nincs mivel meggyújtania a dinamitot, így jobb híján lebukott. Újabb dördülés hallatszott és fájdalom söpört végig Ray vállán. Nem törődött vele, futásnak eredt és berohant az egyik sikátorba. Éppen egy kuka mögé vetődött be, amikor érkezett a harmadik lövés, szerencsére hősünk ezt is megúszta.
- A rohadt életbe! - vicsorgott Ray, miközben eltette a dinamitot és megpróbálta felidézni az útvonalakat. Újra futásnak eredt, pont akkor amikor a másik két üldözője éppen ráborította volna a fedezékét. Igyekezett a legszűkebb, legismeretlenebb sikátorokat választani, azokat, ahol korábban a tengerészeket kerülte el. Nem egyszer pattantak le lövések a kövezetről, egy-egy befordulása után, azonban hamarosan azok, valamint a léptek is elhaltak, így Raymondnak volt ideje fellélegezni. Gyorsan megvizsgálta a vállát és kissé nyugodtabban konstatálta, hogy csak súrolta a golyó. Sejtette, hogy a rácélzó fejvadász pozíciót váltott, így továbbsietett és egy kisebb térre jutott ki, melyet nem ismert, viszont a közepén erőlködő alakot igen. Amaz, hogy pontosak legyünk, nem is erőlködött, hanem fogta magát, lehúzta a sörét, majd egyetlen mozdulattal lecsapta az asztalra ellenfele karját, megnyerve ezzel a szkanderversenyt, valamint megfosztva az asztalt korábbi lététől. Raymond még soha nem örült ennyire annak, hogy valaki megszegte a parancsát.
- Még valaki!? - kiabálta Nick, megörülve az újabb korsó sörnek, mely bizonyára a nyertesnek járt.
- Majd én! - kiáltotta oda neki Raymond, mire Nicholas meglepődve odapillantott. Hirtelen nem is tudott mit mondani, majd nagyra nyitotta a száját.
- Kuss… - morogta neki Ray, miközben beállt a helyére, így közel kerülve a behemót matrózához, aki vidáman nevetett egyet, miközben valaki előhalászott egy újabb asztalt. - Nick. Figyelj ide. Nem most ne a söröddel foglalkozz. Üldöz három fejvadász, segítened kell! Fel kell tartanod azt a kettőt akik utánam fognak jönni.
- Mi? - nézett rá Nick zavartan.
- Felkészülni! - kiabálta az önjelölt bíró. A tömeg hangos volt, így főképpen egymás miatt nem is nagyon hallották, amit Raymond mondott, de hát nem is számított, mert természetesen nem rá fogadtak.
- Csak kezdeményezz verekedést. - mondta ingerülten Ray, ekkor a versenyszellem viszont működésbe lépett és Raymond keze, ha nem is olyan gyorsan mint az előző áldozatnak, de határozottan megindult az asztallap felé. ~ Nos… legalább az asztal megúszta. ~ dörzsölte a kezét pár pillanattal később Ray, miközben továbbindult. Már tudta, hol jár a másik két fejvadász és remélte, hogy a hajóács vette a lapot, valamint, hogy ép bőrrel megússza találkozót. Szemével a mesterlövészt kereste és hamarosan meg is pillantotta az egyik ház tetején, ahogy éppen őt keresi.
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: KALAND - A Karantén   Kedd Szept. 01, 2015 7:56 pm

Tömegverekedés kezdődik amit Nicholas robbant ki. A két fejvadász odamegy a verekedéshez, akiknek Nicholas nekik esik. A nő észreveszi Nicholast, ahogyan a két bajtársának neki esik. A két férfi együttes ereje is úgy tűnik kevésnek látszódik a hajó ács fizikai erejével szemben. Azonban a mesterlövészt korántsem érdekli, hanem téged kutat. Pechedre nem telik el kis időbe és észre is vesz. Azonnal sortűz alá vesz. Azonban az ellenfeled töltényt váltott. Ezt az mutatja, hogy az egyik golyó a fejed mellett elrepülve nekicsapódott egy nem sokkal messzebb lévő vas lámpaoszlopba, és olyan könnyen szelte át mint forró kést a vajat. A lámpaoszlop ezután kidőlt és hatalmasat csapódott a földön. Sok időd nem volt az esemény megfigyelésére, mert a nő újra lőtt.

/Harc jelenet, amit rád bízok. A nő az alábbi skilleket használja:

Bullet Meteor
- A magasba fellő a puskájával egy sorozatot. A töltények majd meteor szerűen egy kis idő múlva becsapódnak, és kisebb meteor szerű krátereket hagyva hatalmasat robbannak.

Musket Shotgun
- Akkor használja, ha az ellenfele közel kerül, és arra számít, ha közelharcba akar bocsátkozni a nővel. Ekkor megnyom egy gombot, és a muskéta kb a közepénél lenyílik, és egy amolyan lereszelt végű shotgunná alakul. A technika hátránya, hogy pár lövés után újra kell tölteni a fegyvert.

Musket Jump
- A nő ugrás közben hátra, vagy lefelé tartva a puskáját, akár hátra felé, lő ezzel a puska visszacsapását hasznosítva meghosszabbítja az ugrását, és még ráadásul támadásra is tudja használni. Ezt a képességet főleg háztetőkön való ugráláshoz használja./

Valahol a harc közepénél érjen véget a postod. A nő kb egyenlő ellenfél a számodra, de mivel a háztetőkön van ezért hatalmas előnye van./
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: KALAND - A Karantén   

Vissza az elejére Go down
 
KALAND - A Karantén
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Helyszínek :: East Blue :: Dawn Island-
Ugrás: