HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Kazedando Soroshima

Go down 
SzerzőÜzenet
Kazedando Soroshima

avatar

Male Hozzászólások száma : 2
Kor : 25
Tartózkodási hely : East Blue

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3000  (2000/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő130
Befolyás60
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Kazedando Soroshima   Szer. Aug. 05, 2015 11:22 pm

Név: Kazedando Soroshima
Faj: Ember
Neme: Férfi
Kor:  25 éves – 10.05

Szakmája / Mestersége / Rangja: Kalóz - Kardforgató

Származási hely: North Blue

Tartózkodási hely: East Blue

Felszerelések: - Egy egyedi szabású Gi

- Egy átlagos Boken – Gyakorlatilag egy Fa Katana
- Egy normális Katana – Amihez készül a pályázat.


Kinézete: Hol is kezdődjék a férfiú leírása. Magas, vékony, de az átlagoshoz képest erős izomzattal rendelkező illető áll veled szemben. Fiatal és átlagos kinézetű fiúnak mondható, eltekintve az ezüst színű hajától, s ruházatától, mely egy fehér alapú Gi, rajta kék hullámokkal, s általában csak a felét szokta hordani, a másik fele szabadon lóg a levegőben. Alatta egy cipzározható fekete mellény. Lábán egy fekete csizmát hord, amely direkt könnyű anyagból készült, hogy egyszerűbbé tegye a harcban való mozgást.
Szeme sötétbarna, s ha valaki a szemébe néz, csak önfeledtséget és pozitív kisugárzást vesz le róla. Talán aki először találkozik vele bolondnak is nézi, hisz nem sok ilyen figura szaladgál a világon.

Jellem:  Harcos szív, harcos természet. Ez lehetne a legrövidebb és tömörebb leírás Soro személyiségéről. Gyerekkorától kezdve harcosnak és kardforgatónak nevelték, így nem is lehetett volna más. Szomjazta a harcot, és az évek múlásával egyre erősebb és erősebb is lett. Lelke mélyén tudja, hogy ő sosem fog nyugodt életet élni valahol, hisz mindenben csak a kalandokat és az új tapasztalatokat, vagy új technikákat keresi.
Nyitott személyiség, aki bárhol képes új barátokat szerezni magának, s sosem zárkózott el senkitől, akármilyen rosszat is hallott az illetőről. Szivesen próbálta ki az erejét olyanokkal szemben, akikről azt állították hogy erősebbek nála, ezzel tesztelve, hogy egyrészt igaz volt-e, amit mondtak, másrészt, hogy mennyit fejlődött az utolsó harc óta, hiszen folyamatosan edz és fejleszti magát. Szenvedélyes szerencsejátékos, és imád inni, gyakran másoknak kell felállítania az asztal elől, hogy ne igya el, vagy ne játssza el a hajót amin érkezett, vagy amit állítólag birtokol... Volt rá példa, hogy eladta más hajóját...
Szóval barátságos illető, kisebb nagyobb jellemhibákkal, de azok kinek nincsenek. Imádja a szarkazmust, amely más a védjegyévé vált az évek során, és általában kocsmák közelében található meg a szárazföldön... vagy Dojokban.

Egyéb:  Hősünk jelenleg egy egyszemélyes kalózbanda, viszonylag ismert személy, felismerhető és hírhedt, azonban egyenlőre nem tudják egyetlen konkrét kalózcsapathoz sem csatolni.

Előtörténet: 

Nos hol is kezdjük... Réges régen, az Északi Tenger egyik kicsi szigetén, világot látott a Kazedando klán legifjabbik sarja, akit Soroshimának neveztek. A klán a sziget vezetőit ölelte fel, mindig is a Kazedando család volt a sziget uralkodója. Az aktuális családfő, egyben Ergonia királya Soroshima apja, Kazedando Tatsuda volt, aki fia születésének idejében épp háborút viselt 3 szomszédos sziget ellen. Tudni kell, hogy az északi tenger háborúi hosszú évekig elhúzódhattak akár, évtizedekig is.
Ergonia amúgy egy hófehér sziget volt, ahol hófödte síkságokat és hegyeket dögivel lehetett találni. Sajnos a háború következtében a fehér fennsíkokat gyakran festették vörösre a csaták halottai és a sebesültjei.
A fiatal fiú pedig, akit Soroshima hercegnek neveztek a szigeten, nem látott mást, csak pusztulást maga körül. Amint elérte a megfelelő kort, apja úgy határozott, hogy tanuljon írni, olvasni és számolni, majd ha ezekben elég jó eredménnyel szerepel, rögtön a harci kiképzésére kell koncentrálni, amely majd később kifizetődő lesz az országnak, hisz egy újabb kiváló harcos áll majd az ország élére, aki tovább tudja majd folytatni a háborút, ha szükséges..
Így is történt.. bár a fiú nem volt kiemelkedő sem írás sem olvasás, de a számítás tudományában sem, ennek ellenére kardforgatásban olyan gyorsan fejlődött, ahogy talán előtte még senki a szigeten. Messze messze felülmúlta az idősödő apja és a bölcsek tanácsának elvárásait. Erősebb lett mint a szigeten akárki, s ennek megfelelően tisztelték.. 15 éves korára már saját szakaszt vezethetett a csaták mezejére, s ott életében először elvette egy másik ember életét. Az ember azt hinné nehéz lesz, vagy azt, hogy valami megbánás vagy lelkiismeret megjelenik benne, amikor kiolt egy életet... de semmi... akit harcosnak neveltek nem érzett semmit az iránt, akinek az életét végleg lezárta egy kardsuhintással.
Sorra nyerte a csatáit, s elismert hadvezér lett a szigetvilágban... A lobogója messze ismert és félt volt... szinte mint egy kalózé, bár tudták, hogy Ergoniai fennhatóság alatt hajózik, s oda felel a tettei miatt, de rettegtek tőle.
3 éves távolléte után visszatérve, Soroshima újra hazatért, s immár 18 évesen lépett be a trónterem ajtaján... Két lépés után megtorpant, s nem tudta értelmezni a látottakat. Apja magába roskadva ücsörgött a trónusán, mint aki a halálán van... sápadt volt, és csak bámult maga elé. Odasietve, hosszú zargatás árán, de kikényszerítette belőle a magyarázatot... Körübelül 2 éve, a távozása utáni évben az anyja Kazedando Iyuri elkapott egy halálos betegséget, s két héttel a megérkezése előtt hosszú szenvedés után csendben hunyt el. A fiú ezek után sokáig nem volt hajlandó visszatérni a palotába... Elvonult, s olcsó csehókban és kocsmákban vedelte az ótvarnál ótvarabb piákat, s ha valaki firtatni merte a származását, vagy a szüleire emelt bármely rossz szót, az találkozott a pengéjével.. Akkoriban a családja a hosszú háború miatt nem volt a pórnép szíve csücske. Mindenféle pletykákat hallott, hogy az anyja nem is magától betegedett meg, hanem egy bérgyilkost küldtek a palotába, aki aztán megmérgezte őt, s hogy ne halhasson gyors halált, olyan mérget használt, amely nagyon hosszú távon érezteti a hatását, és csak lassan okoz halált..
A meggyanúsított megbízó a pletyka szerint a rivális ország uralkodója, Rygeri Komura... Iyles sziget királya... pontosan iker sziget, mivel két pontosan ugyan olyan sziget uralkodója volt, melyek mint a ying és a yang viszonyultak egymáshoz.
Soroshima minél többször hallotta ezt a történetet, annál jobban izgatta a fantáziáját és gerjesztette a haragját, hogy vajon van-e igazság alapja a dolognak... Egy este, tehát felöltött egy álruhát, majd a Katanáját magához véve hajóra szállt. Meg akarta keresni a királyt, s megtudni tőle, hogy tényleg igazak volt-e a róla szóló állítások.
Bár bízott benne, hogy így lesz, azt is tudta, hogy Komura-san mindig is egyenes ember volt, aki kiállt az ellenségei ellen, és tiszta harcban győzte le őket..
Megérkezve a szigetre, az első pár napot megint csak kocsmákban töltötte, de elkerülte a lerészegedést és bármilyen hasonló állapotot. Megtudta, hova szoktak a király őrei járni vígadni, s hol a legkönnyebb lecsapni rájuk. Ezért hát az egyik őrt, aki szokás szerint kivett egy szobát az egyik örömtanyán, a szobában várva megtámadta, lefegyverezte, majd a felszerelését magára öltve elindult, hogy beszivárogjon a Várba... Erőteljes őrség és rosta figyelte a ki be járást, de a saját egyenruhásaikra kevésbé figyeltek, így Soro besurranhatott anélkül, hogy bárki megállította volna, vagy megkérdezte volna, hogy mi járatban van arra...
Felosonva a király hálóterméhez … amilyen gyorsan és halkan csak tudta, kiiktatta a hálóterem őreit... nem ölte meg őket, csak elkábította. Belépve a hálóterembe, az öreg király háttal ücsörgött neki, s csak csóválta a fejét.
- Kazedando Soroshima... miért jöttél ide, fiú? - Tette fel a kérdést egy félelem vagy hezitálás nélkül. Pont olyan volt, mint aminek a legendák leírták. Egyenes férfi, aki fiatal korában olyan erővel bírt, hogy harminc emberrel is képes volt elbánni, ha úgy adódott a számok.
Ez az ember pedig akármennyire volt idős.. még mindig bajt okozgatott a fiatal és féktelen harcosnak...
- Az anyám... mond... Komura-san... mennyi igaz abból, hogy te mérgeztetted meg az anyámat... - Elfelejtettem említeni, hogy annak ellenére, hogy háborúban álltak egymással, az országok vezetői nagy tisztelettel viseltettek egymás felé. Háborúban is megőrizve az emberséget, és a diplomáciai készséget, ha esetleg sikerülne dűlőre jutniuk ebben az örök nézet eltérésben.
- Hiszed-e vagy sem, fiatal barátom... semmi, de semmi közöm nincs anyád megöléséhez... de ha többet akarsz megtudni az ügyben, kérdezd meg az apádat... -
Ebben a pillanatban Soroban elpattant valami, s kardot rántott, s az öreg mögött teremve le akart sújtani rá.. Hisz képes volt azt állítani, hogy a tulajdon apja van az anyja halála mögött..
Az öreg csak feltartotta a jobb karját, s a benne tartott katanával blokkolta Soro nagy erejű csapását, de meg sem remegett a blokkolástól.
- HOGY VAN MERSZED EZT ÁLLÍTANI....HHHÁT NINCS BENNED SEMMI BECSÜLET? -
Harsogta a fiatal férfi, nem is érezve a saját hangerejét, s hogy ezzel odacsődít egy rakat őrt, akik megtalálják a kiütött társaikat.
Ezek a fickók benyitva az ajtón a királyra néztek, s várták, a parancsot... Erre a király a másik kezével csak intett egyet, s így szólt...
- Távozzatok... lássátok el a sebesülteket... fiatal barátunk nem fog bántani... -
Fejezte be még mindig tökéletesen nyugodtan, majd visszafordult újdonsült beszélgető partneréhez, s míg az őrök szó nélkül távoztak, ő így folytatta.  
- Érzed, hogy félnék tőled? Mi okom lenne hazudni, és mi okom lenne elküldeni az őreimet, ha lenne rejtegetni valóm? -
Tette fel a kérdéseit, melyekre hősünk maga sem tudott választ adni. Eddig azt hitte biztos abban, amit tud, de kicsit megkavarodott, így eltette kardját, s így folytatta.
- Mit tudsz az egészről? Mi történt, míg úton voltam? Honnan tudsz bármit a dologról? -
Tette fel vaktában az összes kérdést, ami eszébe jutott a pillanatban, s az öreg csak intett egyet...
- Ha meg akarod kapni a válaszaidat, menj és tedd fel a kérdéseidet a jó embernek... én csak azt tudom, amiről a kémeim informálnak... -
Ezek után még hosszú ideig társalogtak arról, hogy Soro milyen okból jött ide, s ezek után az öreg bölcs király elengedte őt a szigetről.. sértetlenül hazaküldte a szigetére.
Ahol aztán Soroshima egyenesen a palotába ment, hogy bizonyítékok után kutasson... Az apja hálótermébe surranva, az egészet átkutatta, s megtalálta a fiolát, amit keresett...  
Megvizsgáltatva az orvossal beigazolódott a félelme... a méreg volt, amelyet az anyja megöléséhez használhattak... Ezek után az apjához sietett, és kérte, hogy had beszélhessenek kettesben.
Itt apjának szegezte az összes lehetséges kérdést, aki az elején próbálta tagadni, de a fiola előkerültével nem tudott mibe burkolózni többé, lehullt a lepel...
Kardot rántott, s saját fiára támadt... dulakodást kezdődött.. közben elmondta, hogy azért ölte meg a szeretett feleségét, mert az elkezdett a háta mögött a háború ellen kampányolni, s befolyása kezdett a férfiénál magasabbra érni. Nem nézhette tétlenül... így megölte... a nőt aki szeretett..
Ezzek után Soroshima elvesztette az eszét... és minden haragja és minden harci tudása egyszerre öltött testet benne, s sebessége felülmúlta az apjáét is, aki Komura királlyal rég annyi párbajt vívott és annyi döntetlennel végződött... vagy győzelemmel...
Most ez az ember holtan feküdt... Soroshima pedig kihúzva kardját, pár percig csak állt a tetem felett, majd ekkor jött rá, hogy mit tett. Halk zokogásban tört ki, de s ekkor toppantak be az őrök akik a harc zajára lettek figyelmesek.
Hagyta magát elfogni... napikig sínylődött egy cellában, s várta a kivégzését... Amikor az egyik este egy férfi jelent meg a cellája ajtaja előtt, s ennyit mondott...
- Komura király nagyra értékeli az érte tett szolgálatodat, és reméli, hogy a jövőben mellé szegődsz majd a háborúban... -
Ekkor tudatosult benne, hogy miért nem végeztette ki a férfi ott helyben, amikor megtehette volna... tudta, hogy mi lesz a vége... Nem tehetett semmit... ennek a történetnek már vége van...
Ekkor pattant a cella ajtaja, s feltárulva a férfi ennyivel folytatta.
- Most szabadon távozhatsz... senki nem fog megállítani... azonban azt javaslom ne akarj a királyom életére törni, ha okos vagy menekülsz, és sosem jössz vissza... -
Ezzel a férfi a homályba veszett, s eltűnt Soroshima szeme elől... Ő pedig úgy tett, ahogy tanácsolta... a bosszú gondolatát megtartott az emlékezetében, s eldöntötte, hogy visszatér ha elég erős lesz, hogy beteljesítse azt.
Emellett azt is megfogadta, hogy nem fog csak úgy ölni, ha nem szükséges megvédi az emberek életét, még ha azok el is akarják venni az övét, így szerzett egy Bokent is magának....
S az egyik hajóval megszökött a szigetről, amely kereskedni indult távolabbi szigetek felé...
Útja itt természetesen még nem ért véget szerencsével, mivel rabszolgakereskedők megtámadták a hajót, s nagy veszteségek árán de elfogták... S elhurcolták egy szigetre, amelyen nagy hagyománya volt a kolosszeumi harcoknak... mivel látták őt harcolni, oda adták el, s nagy pénzt kerestek vele...
Egy évig harcolt az arénában úgy, hogy egyik ellenfelét sem sebesítette meg halálosan... S a közönség imádta őt, az ereje és sebessége miatt.. Egy év múltán azonban szerencsésen megszökött, s egy hajóval átjutott az East Blue-ra, ahol nem volt annyira ismert a híre mint a North-on, s itt új lehetőségek nyíltak előtte, egy tiszta lap... Hiszen Northon mindenki hallott Kazedando Soroshima hercegről... avagy az Ezüst Démonról...
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Kazedando Soroshima   Csüt. Aug. 06, 2015 12:12 am

Kedves Soroshima!

Egy királyi sarjt köszönthetünk magunk között! ET-d jól megírt és hibát nem is találtam benne. Mivel harc edzett a karaktered, s sok csatát megjárt, ezért adok egy erős negyedik szintet a karidnak. Szóval nagy örömmel közlöm veled a jó hírt, hogy ezennel az előtörténetedet ELFOGADOM!

Kaszt: Kalóz.
TP: 2000
Szint: 4
Pénz: 50 000 ß
Vérdíj: 500.000 ß

Erő: 130
Intelligencia: 70
Befolyás: 60

Miután elkészítetted az adatlapod itt, már játszhatsz is!

Ne feledd, különleges nyitó-akciónk keretében van 1(havi)+1(bónusz) pörgetésed a szerencsekereken

Jó játékot, és kellemes időtöltést!
Vissza az elejére Go down
 
Kazedando Soroshima
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Nyilvántartás :: Előtörténetek-
Ugrás: