HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Edward Skyler

Go down 
SzerzőÜzenet
Edward Skyler

avatar

Male Hozzászólások száma : 10
Kor : 29
Tartózkodási hely : Déli Tenger

Karakterlap
Tapasztalatpont:
100/500  (100/500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő10
Befolyás0
Intelligencia40

TémanyitásTárgy: Edward Skyler   Hétf. Aug. 03, 2015 11:09 pm

Multi, főkarakter - Ezume Kagawuchi
Név – Edward Skyler
Kor – 25 (szül, november 11.)
Nem - Férfi
Faj – Égi - Skypian
Származási hely – Skypiea – Angel Beach
Tartózkodási hely – West Blue - Nyílt tenger
Kaszt – Lázadó (1.szint, lézengő)
Kinézet –
Csaknem 180cm magasságú 90kg tömegű jóvágású fiatalemberről beszélhetünk. Kora 25 körül mozog, és kinézete is ezt az intervallumot tükrözi. Szélessége kissé testesnek mondható, kerül izom, ha keresünk. Megjelenése határozott és rendezett, akár öltözködési stílusa is. Nem épp válogatós a ruhák terén szó mi szó. Neki egy egyszerű trikó, vagy rövid ujjú éppen elég, hozzá párosítva pedig az időjárás által engedett hosszúságú nadrág párosul. Lábbelije is két lehetőség közé esik a árt fényes, ’makkos’ cipő, vagy esetleg papucs. Arcán körszakáll foglal helyet, amely rendszeres karbantartásban részesül, irise világos barna, míg haja úgy szintén, amely közép hosszú, már majdnem szemeit súrolja. Végül, de nem utolsó sorban, szárnyak, angyalokhoz hasonlító szárnyak találhatóak, amely fajának bélyege.
Jellem –
Első benyomásként mindenképp egy határozott fellépésű jó modorú és rendezett férfihoz lehet szerencsénk. A tiszteletet megadja az első perctől fogva, az pedig már kérdéses, hogy ez a későbbiekben is megmarad-e, elbírálja az adott személyt és a viszonyulása is abba az irányba változik. Ez nem jelenti azt, hogy egyből bélyeget nyom a másik félre. Remekül szót ért a fiatalabb korosztállyal és sokkal jobban leköti az. Ne tessék félre érteni nem pedofíliáról van szó, csak éppen még ő sem teljesen érett, de ki tudja ez lehet nem is fog már megváltozni. Térjünk át a másik oldalára, feloldódva és megszokott környezetben azonban tud túl őszinte, szókimondó lenni még akkor is, ha ezek bántóak lehetnek, de ezt sokszor nem észleli, később eszmél fel. Tud lusta lenni, de akár hiperaktív, túlbuzgó. A pénz elég súlyosan vezérli „ha meg tudod számolni a pénzed azt jelenti, hogy nincs belőle elég” , ennek ellenére tudja hol a határ. Az élvezeti szerektől sem kell félteni a nikotin függőség már 5 éve biztosan fogságba ejtette, az alkoholtól sem kell féltenünk, de ez ritka alkalom, kihangsúlyozom beszéltünk tudja hol a határ tudja, hogy ossza a kártyákat. Nők? Igen-igen ilyen korban már nem ártott volna már legalább egy tartósabb párkapcsolat, volt egy jó pár, de ezt nem igazán hozza szóba egy mélyebb beszélgetés során sem. Ezek nem tartottak sokáig inkább futó kalandok voltak, de nem is vágyik kapcsolatra. Jobban mondva még is? Éppenséggel csak más elvárással, más típusú társsal?
Életcéljára pedig kitérve igen egyszerűnek, de felfoghatatlan tűnhet. „Egyetlen célom van, az életek védelme”.
Képesség –
- Furulya használat
- Gyógyászat, gyógynövény ismeret, használat
Angyal furulya mozdulatai:
Tömeg Dallama
A használó egy majdnem egy síkú ritmusú dalt kezd játszani a furulyáján, amely minden hangra egy kicsi buborékot lő ki, amely az ütődésekre elég érzékeny, könnyen kipukkan, viszont ez a fuvola hangjait felhasználva dobhártyát sértő hangjátékkal párosul, főleg, ha az minél közelebb van. Ez tökéletes lehet az ellenfél rövid blokkolására, vagy lefoglalására.
Végzet Óda
Egy bonyolultabb játék eredménye, amelynek segítségével a dal végére néhány nagyobb, de tartósabb buborékot hozhatunk létre, amelyeknek a legnagyobb ellenfele már-már inkább csak a hegyes tárgyak. A buborékok nagyobbak, és tartósabbak, egyszerre csak kevesebb idézhető belőle. A buborékok képesek magukba venni tárgyakat, így tovább utazva, esetleg testrészeket, mint fej. A hangrobbanás itt is érvényesül, azonban erősebb előző társánál és, ha a fejen robban szét, súlyos problémák léphetnek fel.
Felszerelések –
Neve: Angyal furulya
Típusa: Távolsági
Leírás:
A használó a furulyán játszva hang helyett buborékokat hoz létre. Egy kisebb kis tartály található a hangszeren, ahova a szappanos vizet helyezhetjük be, ám ez könnyen ki is fogyhat, hogy ha belejön a játékba a használó, így az után töltésre alkalmas muníció jó, ha mindig van nálunk.
Feltételezhetően a származási helyén volt egyetlen egy ebből a tárgyból, az Égi szigeten. A hangszerhez társul rengeteg lekottázott dallam, amivel képes lehet a használó nem csak egyszerű buborékok fújására is.
Komoly gyakorlás szükséges egyetlen egy technika már alapfokú kivitelezéséhez is.
Hátrányai:
- Közel harcban nem sok haszna lehet a hangszernek valamit, ha elfogytunk a szappanos vízből is tehetetlennek mondható a felhasználó.
- Szükséges némi szakértelem a furulya használathoz.

Történés napló:

Pénzmozgás:
+50.000ß - Előtörténet
+25.000ß + 40.000ß (INT) - Augusztus havi fizetés
- 80.000ß - Végzed Óda egyedi technika megvétele

Tapasztalatmozgás:
+100TP - Előtörténet

Tulajdonságpont:
- Erő: 10, Intelligencia: 40, Befolyás: 0 - KEZDŐ

Egyéb:
-

Szerencsekerék:
- Kezdő pörgetés: 5% Kedvezmény
- Augusztus: 10% Kedvezmények


Játékok:
- Kasza kontra kőfal
Vissza az elejére Go down
Edward Skyler

avatar

Male Hozzászólások száma : 10
Kor : 29
Tartózkodási hely : Déli Tenger

Karakterlap
Tapasztalatpont:
100/500  (100/500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő10
Befolyás0
Intelligencia40

TémanyitásTárgy: Re: Edward Skyler   Szomb. Aug. 15, 2015 2:56 pm

Hajó:

*kép kiegészítés: A fedett kis kinti kiülő helyére fantáziáljunk egy kabint, ami stabilan a hajó része
Név: Süvítő bagoly
Szint: 0
Leírás: A név elég gyatrának tűnhet, de Edwardnak ez a név pattant ki elsőnek a fejéből és megfogadta, ami elsőnek az. A hajót Nibelheim hajóács szövetkezetében készült, egyszerű faanyagból. A hajó nem nagy, de egy főre épp elég, egy kabin található a vitorla árboca mögött, amelyben az utas tárgyai találhatóak meg, fekhelye stb.. A hajó súlybeli elosztása miatt a hajóácsok gondoskodtak róla, hogy elől a hajó orvdíszi része alatt valamiféle nehezék található.
Vissza az elejére Go down
 
Edward Skyler
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Nyilvántartás :: Adatlapok-
Ugrás: