HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Edward Skyler

Go down 
SzerzőÜzenet
Edward Skyler

avatar

Male Hozzászólások száma : 10
Kor : 29
Tartózkodási hely : Déli Tenger

Karakterlap
Tapasztalatpont:
100/500  (100/500)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő10
Befolyás0
Intelligencia40

TémanyitásTárgy: Edward Skyler   Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm

Multi, főkarakter - Ezume Kagawuchi
Név – Edward Skyler
Kor – 25 (szül, november 11.)
Nem - Férfi
Faj – Égi - Skypian
Származási hely – Skypiea – Angel Beach
Tartózkodási hely – West Blue - Nyílt tenger
Kaszt – Lázadó (1.szint, lézengő)
Kinézet –
Csaknem 180cm magasságú 90kg tömegű jóvágású fiatalemberről beszélhetünk. Kora 25 körül mozog, és kinézete is ezt az intervallumot tükrözi. Szélessége kissé testesnek mondható, kerül izom, ha keresünk. Megjelenése határozott és rendezett, akár öltözködési stílusa is. Nem épp válogatós a ruhák terén szó mi szó. Neki egy egyszerű trikó, vagy rövid ujjú éppen elég, hozzá párosítva pedig az időjárás által engedett hosszúságú nadrág párosul. Lábbelije is két lehetőség közé esik a árt fényes, ’makkos’ cipő, vagy esetleg papucs. Arcán körszakáll foglal helyet, amely rendszeres karbantartásban részesül, irise világos barna, míg haja úgy szintén, amely közép hosszú, már majdnem szemeit súrolja. Végül, de nem utolsó sorban, szárnyak, angyalokhoz hasonlító szárnyak találhatóak, amely fajának bélyege.
Jellem –
Első benyomásként mindenképp egy határozott fellépésű jó modorú és rendezett férfihoz lehet szerencsénk. A tiszteletet megadja az első perctől fogva, az pedig már kérdéses, hogy ez a későbbiekben is megmarad-e, elbírálja az adott személyt és a viszonyulása is abba az irányba változik. Ez nem jelenti azt, hogy egyből bélyeget nyom a másik félre. Remekül szót ért a fiatalabb korosztállyal és sokkal jobban leköti az. Ne tessék félre érteni nem pedofíliáról van szó, csak éppen még ő sem teljesen érett, de ki tudja ez lehet nem is fog már megváltozni. Térjünk át a másik oldalára, feloldódva és megszokott környezetben azonban tud túl őszinte, szókimondó lenni még akkor is, ha ezek bántóak lehetnek, de ezt sokszor nem észleli, később eszmél fel. Tud lusta lenni, de akár hiperaktív, túlbuzgó. A pénz elég súlyosan vezérli „ha meg tudod számolni a pénzed azt jelenti, hogy nincs belőle elég” , ennek ellenére tudja hol a határ. Az élvezeti szerektől sem kell félteni a nikotin függőség már 5 éve biztosan fogságba ejtette, az alkoholtól sem kell féltenünk, de ez ritka alkalom, kihangsúlyozom beszéltünk tudja hol a határ tudja, hogy ossza a kártyákat. Nők? Igen-igen ilyen korban már nem ártott volna már legalább egy tartósabb párkapcsolat, volt egy jó pár, de ezt nem igazán hozza szóba egy mélyebb beszélgetés során sem. Ezek nem tartottak sokáig inkább futó kalandok voltak, de nem is vágyik kapcsolatra. Jobban mondva még is? Éppenséggel csak más elvárással, más típusú társsal?
Életcéljára pedig kitérve igen egyszerűnek, de felfoghatatlan tűnhet. „Egyetlen célom van, az életek védelme”.
Képesség –
- Furulya használat
- Gyógyászat, gyógynövény ismeret, használat
Felszerelések –
- Angyal furulya
- Angyal furulya dallamainak listája
- Egy flaskányi szappanos víz
Előtörténet –
Egy kis könyv feküdt előttem az asztalon, a szél süvített. Itt az ideje elkezdeni. Véstem fel a címet, a gyöngybetűknek azért nem nevezhető írásmódommal...
Életem hátrahagyott fejezete, valami új kezdete

Napló, nem gondoltam, hogy valaha ilyenekhez fogok fordulni viszont, ha már még is, akkor bevezetlek az életem eddig történteibe, a többiről pedig tudósítani foglak. Lehet csak nekem nem tetszik... ti döntésetek.
Hol is kezdjem…
Honnan származom?
Skypia, Angel Beach, itt éltem le az életem 20 évét, fenn a fellegekben egy szigeten, mely még fiatal korában az igazi kék tengerben foglalhatott helyet a másik felével együtt. Mit is mesélhetnék erről? Talán annyit mondhatok arról az ottani élet katasztrofálisan egyöntetű, unalmas. Mondjuk mit is lehetne kezdeni egy akkora területen. Enelt és idióta rendeleteit elviselni lehetetlennek tűnt olykor. A területüket védő Shandianok csapásait pedig egyszerűen szörnyű volt figyelni, tragikus volt amit velük tettek.
Anyám döntését követve elköltöztünk, még ennyi idősen kötődtem hozzá, természetesen vele tartottam, csak is pozitívan érinthet a fehér tenger elhagyása, így is volt. Közös döntés alapján semmiképp nem a Grand Line nevezetű térségben telepedünk le, az túl veszélyes a magunk fajta tudatlanoknak, így szülőm ismerőse segítségével eltudtuk hagyni a helyet. Az út nagy része kimaradt számomra, akkor még tengeri betegség átka szorongatott.

West Blue-n kötöttünk ki, egy hatalmas városban, amely az erkölcsi tisztaságáról nevezetes, az alvilági tevékenységeknek itt helyet nincs, a népi rétegződés sem jár lenézéssel, megvetéssel. Itt mindenki egymás segítségére siet, történjen bármi. A sziget fejlődöttségében sem marad le, talán előrébb is van, élmezőny vezetőnek nevezhető. Az építészete is mesés, talán a túl csicsázás az egyik fő jellemzője, de attól magával ragadó. Talán a megközelítéssel lehetnek némi problémák, északról teljesen lehetetlen a hegyvonulatoknak köszönhetően, majd lentebb a hatalmas szirteknek. Délről pedig egy kisebb öböl tör befelé a szigetre, ahova korlátozott mérető hajók hatolhatnak be, általában az öböl elején már le kell horgonyozniuk. Az öböl a városközpontnál fejeződik be, ahol található a polgármester épülete, kinek köszönhető ez a rend.

Nekünk az észak felé felnyúló hegyoldalban sikerült házat vennünk. Először minden teljesen másnak tűnt, de nem volt nehéz a beilleszkedés, munkát is kaptunk és segítőkezekbe is kapaszkodhatunk. Édesanyám hamar talált munkát, egy boltban kapott eladói állást, amit imádott, remélem még most is…  én? Ja igen… egy kertészetbe sikerült bejutnom, ahol fűszernövényekkel, de leginkább gyógynövény termesztéssel és felhasználással foglalkoztak. Én az utóbbiba kaptam beosztást, később választanom lehetett, de maradtam ott, nagyon megtetszett az efféle növények varázsa és segítőkészsége. Még emlékszem mesteremnek nevezett személy szavaira „Segítsd a természetet és ő is fog rajtad”. Belém verődött, a természet nagyobb károkat tud szenvedni, mint mi humanoid faj. Viszont, ha az ember szenved, akkor a környezete is, ez nem vitás. 5 év alatt elsajátíthattam a növényismeret alapjait, valamint jó pár alap készítmény elkészítését. Így például egy égési seb, vagy egy egy nagyobb sérülés kifertőtlenítése nem tudna akadályt okozni, akár a fejfájás csillapítására alkalmas teát is ki főzhetek.

Egy nap megváltoztatta a nézeteim… szállítmányt kellett szállítanunk az egyik távolabbi szigetre a tengeren. Ezzel még semmi probléma nem volt. A célpontra érkezve a szenvedés fogadott, az emberi szenvedés és ezzel tényleg a környezetük is megsínylette. Az emberi is lyukat ütött a szívembe. Piszok, por, kosz, az étel minősége szönryű… a gyerekek öröm volt az a némi étel, ami nálam volt és nekik adtam, a másik pedig a tiszta ivóvíz. A forrásukat megszennyezték a haditengerészek, akik ezen a területen folytattak egy hatalmas harcot valamiféle kalózbanda ellen. A sorsdöntő pillanat pedig… egy kisfiút pillantottam meg, ahogy az édesanyjáért könyörög, a fal mögött húzódtam meg, haditengerészeknek könyörgött, ismertem már a lentiek berendezkedését. A haditengerészet képviselte a jót, akik a szenvedőket képesek felkarolni és visszahozni nekik idilli életet. A könyörgő kisgyerekre még szemet sem hunyt a tengerészgyalogos, könnyed mozdulattal arébb rúgta. Nem hagyhattam annyiba, éreztem valamit magamban, ami nem is adott volna engedélyt a cserben hagyásra. Táskámhoz nyúltam egy furulyát előkapva belőle, ami egy papírba volt bugyolálva, ezen kotta volt. Vettem egy nagy lélegzetet és a kottát gondosan kémlelve elkezdtem a dallamot, amelynek Végzet Óda a címe. Fújtam, ujjaim a megfelelő lyukakra helyeztem a megfelelő pillanatokban, anyám remekül megtanított a furulya használatára. Hang nem jött ki a hangszeren. Buborékok keletkeztek helyettük a furulya végén. A jelenlegi dallamból kifolyólag egy keletkezett, mivel a közepén elrontottam, kijöttem a ritmusból. A buborék egyenest a feje felé tartottak, majd mikor oda ért magába vette azt, a kormány embere meglepődött, majd próbálta leszedni a fejéről, de nem durrant ki, mikor pedig levegőt próbált venni vizet nyelt be, katanájáért nyúlt, majd a buborékot kilyukasztotta vele, ezzel már sikerült. Pukkanás közben azonban robbant. A földre hullott. Életembe először öltem, de ez ekkor még nem sokkolt, a gyermekhez futottam, akin látszott, hogy egészsége nem volt rendben. A gondot viszont nem ez okozta, a tengeri legénység többi része észre vette, hogy kapitányuk a földön, és siettek hozzá. Egy dalt ismertem a kisujjamból, ezt kellett használnom. A Tömeg Éneke. Minden hangnál egy kisebb buborék keletkezett, amelyek 6 fő ellen irányultak, belerohantak a karddal hadonászók, a buborékok elérték végüket, maguk mögött pedig hatalmas vakító fény játékot hagytak. Ez elég időt adott, hogy leléceljek az ifjúval. Sikerült is, a hajónkra értünk addigra már a kereskedés is le volt tudva, és épp a haditengerészekkel… na mindegy az úton megvizsgálta az egyik társam a menekültünket, aki velünk tartott. ’Ő, igen ő, ez az angyal szállt le hozzám!’ Mondogatta a többieknek, akik csak mosolyogtak rajta. A gyermek sorsáról máig annyit tudok, hogy szerető szülőkre talált.

Tengerre kellett szállnom, megvilágosultam, hasznos lehet a világ számára, ha másokon segítek. Kerüljön bármibe is. A haditengerészet, meg rohadjon meg. Könnyű magára húznia a jó kis fiú szerepét, de biztos vagyok benne, ha ez a kis csapat ilyenre vetemedhetett, akkor a főarcoknak mi járhat a gondolataiban. Ez az All Blue News újság pedig elég pontos leírást tud adni róluk, ha persze nem hazudik…
Ezért is vagyok most úton, hova tartok nem tudom, ahol a szenvedést érzékelem talán oda… Egyetlen segítségem van a furulyám, az Angyal furulya, amely még a nagymamámé volt, a szülőhelyünkön készülhetett eme kincs. A használatának elsajátításában még eléggé gyerekcipőben jár, az biztos.
Nos naplóm ennyit kell rólad tudnom, azt hiszem mindjárt egy szigethez érek, ahol kikel kötnöm, már teljesen begémberedtek a testrészeim. Úgy gondolom két oldalnyi emészteni való most elég lesz neked. Még jelentkezni fogom.
Edward Skyler
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Edward Skyler   Hétf. Aug. 03, 2015 10:14 pm

Mivel multiról van szó, ezért nem a szokásos sablont veszem elő, hiszem a fő karidnál már üdvözöltelek, és sok sikert kívántam. Very Happy Mivel egyes szintet kértél... ezért akkor egyes szintre is teszlek. Bár az elfogadástól számított 7 napon belül fellebbezhetsz egy magasabb szintért, ha nagyon akarsz. Bár te tudod.

Kaszt: Lázadó
TP: 100
Szint: 1
Pénz: 50 000ß
Vérdíj: 0 ß

Erő: 10
Intelligencia: 40
Befolyás: 0

Nos, akkor a pörgetést és a további dolgokat meg már tudod. Smile
Vissza az elejére Go down
 
Edward Skyler
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Nyilvántartás :: Előtörténetek-
Ugrás: