HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Hirtoa vs Kenichi, avagy vasököl és cápafog - BEFEJEZETT

Go down 
SzerzőÜzenet
Hirota Koutaru

avatar

Hozzászólások száma : 38

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2075/3000  (2075/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő120
Befolyás10
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Hirtoa vs Kenichi, avagy vasököl és cápafog - BEFEJEZETT   Vas. Aug. 02, 2015 8:12 pm

- Harc! Harc! Harc! Harc!
Szinte más sem hallatszódott, csak ennek az egy szónak az üvöltözése. Hihetetlen az emberek mennyire meg vannak őrülve egy kis bunyóért. Nos, de hogy hol vagyok? Szülővárosomban Logue Townban… vagyis… most inkább csak a határán. Éppen egy nagyon őrült dologra készültem, és ami igazán meglepő… hogy mámoros hangulatban voltam. Nem tudtam eldönteni, hogy vajon a nézők miatt, vagy a közeli jövőtől, de izzott a vérem. Egyszerűen vártam, már hogy beengedjenek. Igen… arra készülök, hogy Arénába lépjek, és megharcoljak egy-két alakkal, és mindezt csak egy kisebb jutalomért. De jutalom ide, vagy oda… engem csak a harc izgatott. A harc szabályai szerint ez egy utcai harc típusú megmérettetés lesz ököl az ököl ellen, ahol bármilyen eszköz használata megengedett, ha az nem fegyver. Bár a kardomat és a pisztolyomat leadtam a töltényes övemet megtarthattam, hisz a robotkarom nem minősül fegyvernek… ez olyan… kiegészítő. Természetesen csak akkor szándékoztam a használni, ha nagyon rákényszerülök. Végül elkezdődött az első harc, és kitárták a kapukat, és én beléptem a harctérre. Egy szabályos kör alakú terep, melyet egy fából tákolt lelátótér vesz körbe, de hogy a nézzük is biztonságba legyenek a harc egy fából tákolt ketrecben fog lemenni. Ahogy beléptem integettem a közönségnek és egy-egy csókot dobtam a nő nézők felé, ám végül megállok az én térfelemen, és várom az ellenfelemet. Aki ha betér, egy biccentéssel köszöntöm, majd hogy ő is értse, odaszólok neki.
- A nevem Hirota Koutaru. Szórakoztassuk egy kicsit a nézőket! – mondom mire finoman összekoccantom az öklömet… hisz ha durván tettem volna az fájt volna.

Vissza az elejére Go down
Kenichi

avatar

Hozzászólások száma : 42

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2150/3000  (2150/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő130
Befolyás10
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Re: Hirtoa vs Kenichi, avagy vasököl és cápafog - BEFEJEZETT   Vas. Aug. 02, 2015 8:35 pm

Mi mindenre képes egy férfi, ha le akarja nyűgözni azt a nőt, akiért annyira, odavan? Nyugodtan lubickolhattam volna odahaza a hűs tenger mélyén és két kézzel kanalazhattam volna a finomabbnál finomabb rákokat. Ehelyett fejvadászosdit játszottam egy isten háta mögötti helyen ahol vizet alig találni. Még a fülemben csengtek a nővérem szavai miszerint erős csak az lehet, aki erős ellenfelekkel küzd meg. Valamit még magyarázott a kovácsolásról meg a keménységről, de arra már egyáltalán nem figyeltem. A sorsnak köszönthetően sikerült ráakadnom egy Arénára ahol izgalmas csatáknak lehetnek szemtanúi. Mivel éppen nem akadt más dolgom így jelentkeztem, mint részvevő. Az emberek természetesen megbámultak engem mintha nem láttak volna még halembert. Akadt köztük pár nőszemély, akiktől igyekeztem távol maradni szerencsére egyik sem próbált belém kötni. Mind Kitty mind a nővérem rendkívül félelmetesnek bizonyult ezért döntöttem utazásom alatt óvatos leszek.  Belépve egy ketrecbe vettem csak észre, hogy mennyien odavannak, azért ha két idegen péppé veri egymást. Az ellenfelem szintén azokhoz a lükékhez tartozott és valami olyasmiről beszélt, hogy csináljunk egy jó műsort.
- Engem teljesen hidegen hagy, hogy ezek a majmok jól érzik magukat vagy sem. Én harcolni jöttem más nem érdekel.
Ezzel be is fejeztem a csevegést majd mindkét karomban megropogtattam az izmaimat. Nem tűnt valami veszélyes ellenfélnek ezért minél előbb be akartam fejezni azt a bohóckodást. Elrúgtam magamat a földtől majd nyílegyenesen az idegen férfi rohantam minden erőmet beleadva. Sajnálatos módon ez kevesebb volt, mint szerettem volna ugyanis a vízhiány kissé legyengített. Azt terveztem, hogy megállok két lépésre tőle majd egy jókora fejre mért ütéssel elintézem. Nem akartam megölni, de tudtam előfordulnak balesetek. Normál esetben nem kezdtem volna egy ilyen nyilvánvaló támadással ám a legtöbb ember egy szelőtől is kidőlni. Ebből kifolyólag nem akartam semmi trükköt vagy csavart bevetni, csakis a nyers erőt.


A hozzászólást Kenichi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 04, 2015 9:20 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Hirota Koutaru

avatar

Hozzászólások száma : 38

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2075/3000  (2075/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő120
Befolyás10
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Re: Hirtoa vs Kenichi, avagy vasököl és cápafog - BEFEJEZETT   Vas. Aug. 02, 2015 8:54 pm

Ellenfelem végül csak úgy, mint én belépett a harctérre, és meglepődve vettem észre, hogy nem egy átlagos emberrel van dolgom. Ugyanis egy halember volt az első ellenfelem. Az első meglepetés végül átment izgalommá, és akaratlanul is, de elmosolyodtam. Ellenfelem szavai, meg kis híján kiváltották belőlem a nevetést. Heh… tetszik a fazon. Nem tököl, hanem megmondja az egyenest. Végül a nézők örömére megindult a meccs. A halas barátunk rögtön frontálisan tervezett nekem jönni, amelyre magamban csak egy fejcsóválással díjaztam. A harcokban nem szabad ilyen nyíltan kezdeményezni, pláne ilyen nagy hévvel. A jó harcos előbb kiismeri az ellenfelét… nem pedig megpróbálja letarolni a másikat. Ahelyett, hogy ellentámadásba kezdenék, megpróbálkozok az utolsó előtti pillanatokban kitérni az ütése elől, majd a földhöz közelebbi kezemet letéve a súlypontomat rátéve kirúgni a lábát, persze ha csak megbotlik az is jó, hisz akkor remélhetőleg nem tudja visszafogni a lendületét, és nekiszalad a kerítésnek. A gáncsolás sikeressége függetlenül kicsit hátrébb szökkenek, majd bal kézzel fél erőből egy-két egyenes ütéssel a fejét célozva a közelébe megyek, de aprókat székelve készen voltam, hogy félreugorjak. Természetesen nem játszok vele, csak próbálom felmérni milyen gyorsan képes alkalmazkodni a harctéren, illetve mennyire kemény a bőre. Nem harcoltam még halemberrel, de hallottam, hogy sokkal ellenállóbbak és fittebbek az embernél… vagyis roppantul elővigyázatosnak kell lennem, és nem szabad hagynom, hogy eltaláljon. Egyelőre a jobbomat viszont tartalékolom, nem szeretném, ha ideje előtt megtudná a „titkos fegyverem”.
- Anyukád nem mondta, hogy nem szabad fejbe csapni szemüveges embereket? – cukkolom azért végül, jobb kezem hüvelyujjával picit fel is tolva a napszemüvegem.

// a robotkarja nem látszik, mivel öltönye és kesztyűje eltakarja //
Vissza az elejére Go down
Kenichi

avatar

Hozzászólások száma : 42

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2150/3000  (2150/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő130
Befolyás10
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Re: Hirtoa vs Kenichi, avagy vasököl és cápafog - BEFEJEZETT   Vas. Aug. 02, 2015 9:18 pm

Egyáltalán nem látszott komoly ellenfélnek az a nyüzüge alak. Legutoljára pont hozzá hasonlót ettem reggelire. Tudom jól az én hibám, amiért alábecsültem őt. Az utolsó pillanatig azt hittem, hogy én állok nyerésre ám egy pillanat alatt minden a feje tetejére állt. Mikor már emeltem a kezemet az ütésre a mitugrász kitért oldalra előlem. Ha még nem lett volna elég egy könnyed mozdulattal kirúgta a lábaimat így nem tudtam visszafogni magam. Sajnáltam, hogy nem engedtem meg a nővéremnek, hogy némi közelharcot tanítson nekem. Az egész arénát betöltötte a hatalmas koppanás mikor nekicsapódtam a ketrec falának. Karmos kezemmel a fejemet simogattam remélve így a fájdalom hamarabb elillan. Leginkább csak az önérzettem sérült meg a színem pedig átment vörösbe. Azok az idióta nézők képesek voltak nevetni az én keserűségemen. Igaz mit várhattam tőlük, hiszen csak egyszerű emberek voltak. Még meg sem tudtam fordulni néhány erősebb ütést éreztem a tarkómon, aminek köszönhetően ismételten nekiestem a rácsnak. Eddig még elvoltam azzal a férfival ám azok után, amit velem művelt szerettem volna jobban megismerni méghozzá belülről. Végre sikerült megértenem, hogy nem becsülhetem alá az ellenfelemet. A testem csak úgy izzott, hogy végre legyőzhessem azt az idegent. Ezúttal megpróbáltam a fejemet is használni. Ez a halacska elég gyorsan ficánkolt ez ellen viszont tennem kellett valamit. Egyszer-kétszer megcsapkodtam tenyereimmel az arcomat, hogy a csalódottságból valamennyire magamhoz térjek. A szövegével nem igazán törődtem az egyik fülemen bement a másikon meg ki. Ismételten gyors rohamba kezdtem majd pár lépésnyire előtte megálltam és a kezemet ütésre emeltem. Ám ez csak egy csel lessz valójában egy alacsonyabb rúgással a bal lábát szeretném majd eltalálni. Nem valami sportszerű húzás azonban az élet maga sem fenékig tejfel. Ha valami csoda folytán el is sikerülne gáncsolnom, akkor, megpróbálnék a mellkasára taposni. Azonban akkor annak is örülök, ha végre sikerül valami módon lelassítanom.
Vissza az elejére Go down
Hirota Koutaru

avatar

Hozzászólások száma : 38

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2075/3000  (2075/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő120
Befolyás10
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Re: Hirtoa vs Kenichi, avagy vasököl és cápafog - BEFEJEZETT   Vas. Aug. 02, 2015 10:17 pm

Ellenfelem támadása valóban úgy végződött, ahogy én terveztem… arccal a kerítésnek menve. Bármennyire is szórakoztató lett volna azonban az eset, én nem nevettem ki, sőt.. elkomolyodtam. Nem az a típus vagyok, aki kiröhögi a másikat, de nem is az, aki nem csipkelődik kicsit a másikkal. Most viszont amúgy nem volt szándékom sokkal jobban megalázni. Ez egy harc, nem pedig cirkusz. A próbaütéseimmel nagyjából sikerült nagyjából tisztába lenni a bőre keménységével, és ha mást nem legalább húzom a másik eszét kicsit. Ahogy csapásaim után hátrálok, ő ismét szembe fordul velem, és nem sokat tökölve ismét támadásba lendül. Már emelem is a balom, hogy védekezzek, azonban nem várt követelménye volt ennek. Sajnos azonban túlkésőn reagáltam, és a cápaember rúgása eltalálta a bal lábamat, amitől hirtelen fél térde ereszkedtem akaratlanul is. Mielőtt felállhattam volna azonban a srác a lábával a mellkasomat célba véve támadott ismét. A támadásától a földre zuhantam, de rögtön utána próbáltam arrébb gördülni, és ha követ, vagy még mindig rajtam nehezedig, akkor szabad lábammal a másik lábát célozva rúgni egyet, azonban ha sikerül felállnom lihegve nézek rá kicsit megmozgatva sérül bokám.
- Úgy látszik komolyra fordított a szót… akkor engedd meg... – mondom, miközben bal kezemmel kikapcsolom a biztonsági zárat egy halk kattanással, mintha csak megroppant volna a csuklóm – Hogy én is komolyan vegyem!
Ezzel megindulok felé a balkezemmel a jobb karom alkarját markolva, majd pár lépéssel előtte hátrahúzom egy *kat*-tal a csuklómon levő pántot, végül elengedve a jobb karomat lefékezek, és egy vállból indított ütést próbálok bevinni a férfi mellkasának. Benne van a pakliban, hogy ő is az én technikámat fogja alkalmazni, és arréb szökken, vagy egyszerűen előbbi ütéseim miatt azt hidve, hogy nem árthatok, neki hagyja, hogy megüssem. Ám ha a kettő közül választ valamelyiket, akkor bizony igen nagy meglepetés éri, ugyanis ütésem félúton egy kisebb robbanás keltette zajjal együtt szinte az eredeti ütés 2x-es gyorsaságával indul meg a cél felé (legalábbis tervben), hogy aztán fém kezemmel megpróbáljam a gyomorszájába egy hatalmas csapást bevinni. Nem vagyok azonban biztos, hogy egy ilyen lény is kifekszik ettől, de az biztos, hogy megéreznie muszáj lesz, hisz az előbb a kerítéstől is bekábult. Ha a támadásomat befejeztem minél távolabb próbálok kerülni a támadás sikerességétől függően, hogy leszedjem az elszakadt mellényem ujját, ezzel felfedve a jobb karom valódi formáját. Ezután, ha ellenfelem még nem támad (már ha eszméleténél van még) az alkarom zárját kinyitva az övemből egy újabb töltetet helyezek a tárba, és várok mi lesz.

Vissza az elejére Go down
Kenichi

avatar

Hozzászólások száma : 42

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2150/3000  (2150/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő130
Befolyás10
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Re: Hirtoa vs Kenichi, avagy vasököl és cápafog - BEFEJEZETT   Vas. Aug. 02, 2015 11:33 pm

Egy csatában a meglepetés ereje döntő fontosság lehet. Nem engedhettem meg magamnak, hogy még egyszer alábecsüljem az ellenfelemet. Vettem egy mély levegőt majd az előző megmozdulásomhoz hasonlóan rohanni kezdtem előre. Bizonyára néhányan úgy vélték az előbbi fog megismétlődni ám nagyon is tévedtek. Arra számíthattak, hogy ám mint szörnyeteg torkom szakadtából mindent szét akarok rombolni. Futás közben a magasba emeltem a jobb karomat mintha egy fejre mért ütést akarnak bevinni. Nem voltam ám olyan ostoba, hogy kétszer próbálkozzak egy trükkel. Amit én kieszeltem az ennél sokkal agyafúrtabb már-már rafináltnak mondható. Egy lépésre a legénykétől megálltam ám ahelyett, hogy felülről támadtam volna a lábát vettem célba. Megemeltem a jobb lábamat és sikeresen telibe találtam az ő ball lábát. Mindössze le akartam lassítani erre fél térdre kényszeríttetem. Szinte gondolkodás nélkül cselekedtem és belerúgtam a mellkasába. Ha kissé több tapasztalattal rendelkeztem volna nem ilyen gyenge támadásokat használtam volna. Ez is azt bizonyítja, hogy a jó pap holtig tanul. A rúgásomnak hála a földre rogyott és úgy gondoltam nem fog onnan fölkelni. Bosszúságomhoz némi öröm is párosult mikor láttam, hogy mégis talpra áll.
- Jól hangzik. Szerintem is végre abba kell hagynunk ezt a játszadozást.
Ezúttal ő közeledett felém közben pedig a jobb karját masszírozgatta. Számomra ismeretlen roppanás szerű hangot halottam felőle ám úgy hittem az egyik csontja repedt el. Különös módon nem fintorgott közben, amivel kissé sikerült kivívnia a tiszteletemet. Sejtettem, hogy támadni akar így azt terveztem, hogy kivédem. Azonban az ezután következő robbanásszerű zaj megzavart és nem tehettem mást, mint ösztönösen összegörnyedni. Ennek ellenére egy hatalmas erejű csapás pont a gyomorszájamba talált be. Az arcom teljesen eltorzult a fájdalomtól a szemeim pedig kiguvadtak. Pár lépésnyit hátrébb tántorogtam majd hangos köhögés mellett térdre rogytam. Fél percig levegőt is alig kaptam meg sem fordult a fejemben, hogy felálljak. Fogalmam sem volt róla, hogy egy majomnak ilyen hatalmas ereje lehet. Minden erőmet összeszedve felálltam és egy sárkányt megszégyenítő üvöltést eresztettem meg. Ennek egyik célja az ellenfelek megfélemlítése a másik pedig a saját figyelmem elterelése a fájdalomról. Már ismertem az ellenfél kepeségeit így könnyebben megtalálhattam a gyengepontját. Az a különös támadása rendkívüli erővel és sebességgel bírt. Lassan elindulok felé, mert futni nem tudok majd mielőtt az ütési távolságába érnék, a levegőbe szökkenek. Megpróbálom elkapni a fejem felett lévő rácsot majd így lógaszkodva lábammal igyekszem eltalálni az idegesítő férfit pontosabban a jobb vállát. Akár sikerül akár nem a farács letörik és én pedig a földre zuhanok. Földön fekve igyekszem kitérni az esetleges támadások elől.
Vissza az elejére Go down
Hirota Koutaru

avatar

Hozzászólások száma : 38

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2075/3000  (2075/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő120
Befolyás10
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Re: Hirtoa vs Kenichi, avagy vasököl és cápafog - BEFEJEZETT   Hétf. Aug. 03, 2015 9:07 am

Szerencsére az ellenfél naivitása/kegyelme nagyobb volt az enyémnél, így el tudtam távolodni anélkül, hogy támadna, és felkelni a földről. Így elő is tudtam készíteni a támadásom előtt. Ezután mikor megindultam, már nem volt semmi más, mint hogy betaláljak. És a meglepetés ereje, és a dörrenésnek köszönhetően… nem volt esélye kikerülni. Az öklöm a gyomorszájába fúródott, azonban ahelyett, hogy tovább soroztam volna, hátrébb mentem. Őszintén… élveztem a meccset. Ha éles harc lett volna nagy eséllyel, már végezhettem volna vele többször is, bár kitudja. A harc maga izgalmakkal teli, és váratlan fordulatokkal van ellátva. Mint, ahogy ez is. Miközben újratöltöm, a karomat a srác nemes egyszerűséggel elkezd ordítani, ami engem is csak feltüzel. Kezeimet védekező állásba emelem, és jobb lábamat előretéve a súlypontomat kiegyenlítve várom a támadást, hogy kivédhessem, vagy ellen támadhassak. A cápasrác felugrott a ketrec tetejére, és onnan próbált meglepni engem… azonban elszámította magát. Hiába nem lett volna időm kitérni, mivel a jobb vállamat támadt,a így körülbelül semmi haszna nem volt a támadásának. Tekintve, hogy gépesített karomat rúgta. Ha csak simán a vállamnál lett volna, csatlakoztatva azt mondanám fájt is volna, de pechére a mellkasom közepééig is elér a rögzítése, így hiába talált el egy kis arrébbtaszítást leszámítva nem sok haszna volt a támadásának. Legalábbis a számára. A ketrec leszakadt, és ő zuhanni kezdett. Én ezt az időt próbálom kihasználni, és megpróbálom a zuhanás vége előtt elkapni az elvileg tőlem nem messze levő lábát. Fogalmam sincs, milyen nehéz lehet… de talán nincs meg 120 kiló, és hogy ez miért fontos? Azért, mert ha ez alatt van, akkor képes vagyok megemelni őt jobb kézzel, ami azért kell, hogy a zuhanás vége előtt a tengelyem körül forogva a srácot is velem együtt forgathassam, hogy majd elengedve kicsit kényelmetlenebb zuhanásba végződjön a landolása, sőt talán még a ketrecet is eltalálom vele. Természetesen, ha nehezebb, vagy nem sikerül elkapnom a lábát, akkor a távolságot megtartva várok, hisz nem akarok túl közel kerülni a lábaihoz. A földön fekvő személy bár könnyű célpont, egy rúgással azonban könnyen megfordíthatja a meccset.
Vissza az elejére Go down
Kenichi

avatar

Hozzászólások száma : 42

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2150/3000  (2150/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő130
Befolyás10
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Re: Hirtoa vs Kenichi, avagy vasököl és cápafog - BEFEJEZETT   Hétf. Aug. 03, 2015 4:33 pm

Mikor elüvöltöttem magamat a testemet elárasztotta az adrenalin. A fájdalom már nem fájt annyira Ráadásul sokkal erősebbnek is éreztem magamat tőle. Az előzőekhez képest ezúttal nem rohantam fejjel a falnak. Reméltem, hogy azzal a trükkel, amit kieszeltem sikerül némileg megzavarnom. Lassú léptekkel indultam el felé, mert azért a fájdalom nem múlt el nyom nélkül. Nem akartam, hogy ismételten eltaláljon azzal a csodálatos jobb kezével ezért majom módgyára felugrattam és a kezeimmel elkapta a ketrec tetejét. Mivel a zárkánk nem sokkal volt magasabb nálam így ez a mutatvány könnyen ment ám egy grimasz végigfutott az arcomon. Kissé meglendítettem magamat majd a lábammal megcéloztam a férfi jobb karját. Abban reménykedtem, hogy ezzel legalább hatástalaníthatom azokat a villámgyors csapásait. Sajnos elszámítottam magamat, mintha egy márványlapot rugdostam volna. Pusztán annyit értem el vele, hogy kissé hátrébb taszítottam. A gyenge fa ketrec nem bírta tovább a megterhelést és leszakadtak. Ezt a pillanatot használta ki Hiro és elkapott a lábamnál fogva majd elkezdett velem pörögni. Sajnos nem tehettem abból a helyzetből semmit és kissé kezdtem rosszul lenni. Pár pillanatig tartott az egész nekem viszont perceknek tűnt. Nemsokára elengedett én pedig egy nyílvessző módjára elrepültem. Ezúttal viszont nem vesztettem el a hidegvéremet majd a lábamat kinyújtva dárdaként csapódtam a ketrec falának pont abba a pontba, amit nem is olyan rég megfejeltem. Hangos csattanással törtem át a fa tákolmányt ám különösebb bajom nem esett kivéve, hogy a gyomromban erősebben éreztem a fájdalmat. A kezemből elhajítottam azt a pár fadarabot, amit még mindig szorongattam majd elindultam vissza és egy mély lélegzett vétellel fölmásztam a ketrec tetejére.
- Folytassuk ezt a kis civakodást itt fen.
Az volt a célom, hogy kibillentsem az egyensúlyából és így nagyobbat zuhanhasson.

[Ha feljött igyekszem majd normál ütésekkel megszórni a fejét és mellkasát. A kimerültség miatt én is ingatag lábakon fogok, állni ezért igyekszem majd nem felborulni. Ha esetleg elesnék, megpróbálok fölkelni és újból támadni. a jobb karjára próbálok, nagyon oda figyelni nehogy még egyszer megismétlődjön a korábbi. ]
Vissza az elejére Go down
Hirota Koutaru

avatar

Hozzászólások száma : 38

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2075/3000  (2075/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő120
Befolyás10
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Re: Hirtoa vs Kenichi, avagy vasököl és cápafog - BEFEJEZETT   Hétf. Aug. 03, 2015 9:53 pm

A mutatványom sokkalta nagyobb sikert aratott, mint reméltem. A bemajmusoló halember a kis műsorát követően kiszolgáltatottan zuhant lefelé, és már csak annyi volt a dolgom, hogy elkapjam a srác lábát, és megpörgetve őt a ketrecfalnak vágjam. Olyan erővel csapódott bele, hogy átszakította a ketrecet, és a túl felén földet érve csapódott be. Ezzel elvileg el is vesztve a meccset tekintve, hogy kilépett a harctérről, még ha nem is szándékosan. De olybá tűnt őt ez nem hatotta meg. Csoda, hogy egy néző sem sérült meg. Viszont a cápasrác úgy döntött, ha már volt majom, most elpókozgat a ketrec tetején. Őszintén szólva kicsit paráztam itt alul, hogy mindjárt fogja magát, és a nyakamba zuhan a sok sütnivalójával. A csávó kihívására, csak a fejemet ráztam, de mindegy. Ha folytatni akarja, folytatja, ha a bírák azt mondják, majd akkor befejezzük.
- Hallod azért ne szálljon el veled a ló, csak mert följebb vagy. Tudom, hogy elég szépeket kaptál, szóval nem lenne olyan nagy a szám a helyedben. – kiáltottam fel neki, hogy kicsit bosszantsam.
Végül azért megindulok a lyuk felé, mintha tényleg azért mennék, hogy kimászva a ketrecből felmenjek. Azonban direkt úgy próbálok elhaladni, hogy alatta kelljen elmennem, és amint alá érek felszökkenve próbálom elkapni a lábát, hogy megragadva leránthassam a lábát a ketrecszéléről, vagy ha azt nem érem el, akkor a lábához legközelebb levő ketrec rudat, hogy azt egy gyors lendülettel megrántva letörjem. Próbáltam olyan erővel meghúzni, hogy a leesési ereje beszakítsa a ketrec tetejét, persze én bennem is volt annyi ész, hogy ne maradjak itt bent, hanem a lyuk felé indulva kijussak. Ha megússza a ketrec beszakadását, egyszerűen csak lent megállok.
- Ugye nem hiszed, hogy olyan idióta vagyok, hogy olyan terepre menjek, ahol bármikor félreléphetek?
Vissza az elejére Go down
Kenichi

avatar

Hozzászólások száma : 42

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2150/3000  (2150/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő130
Befolyás10
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Re: Hirtoa vs Kenichi, avagy vasököl és cápafog - BEFEJEZETT   Kedd Aug. 04, 2015 5:05 pm

Furcsa módon a ketrec oldalához érve nem támadott rám lesből inkább állt és nézte mire készülök. Néhány ujjamat bedugtam a kis résbe, mert az egész kezem nem fért be. Recsegő hangot adott ki, de szerencsére elbírta a súlyomat így folytattam az utamat fel egészem a csúcsra. Egy kádnyi víz jól esett volna azonban egy harc kellős közepén nem állhattam le lazítani. Vagy egy percbe tellett, míg felért és sikerült kiegyenesednem. A lábam alatt elkezdett recsegni, ropogni a talaj ekkor jöttem rá, hogy nem volt valami kiváló ötlet küzdőteret váltani. Tettem egy lépést előre majd még egyet és végül közel a lyukhoz megálltam és vártam a nyüzügét. Onnan a magasból sokkal jobban láttam a majmokat, ahogyan mind engem bámulnak. Az ellenfelemet próbáltam magam mellé csalni ám nem jártam sikerrel. Hírtelen mikor körülbelül alattam járhatott szökkent egyet és elkapta a bal bokámat.
- Hé, mit képzelsz? Azonnal eresz el! Nem vagyok én nátha, hogy csak úgy elkapj. Vagy pisztrángnak néztél?
Miközben dühösen kiabáltam igyekeztem pár rúgással lerázni magamról. Egy hangos roppanást halottam és akkor jöttem rá valójában milyen ostoba is voltam.
- A francba- kiáltottam miközben minden beszakadt alattam.
Mint ne mondjak azzal a zuhanással nagy port vertem fel. Nem mondhatnám, hogy olyan nagyot estem volna ám eléggé bevertem a lábamat és sikerült a ball lábamra zuhannom. A tömegben jó néhányan felröhögtem ám egyiküket sem halottam mert különben azonnal bevertem volna a fejüket. Pár pillanatig heverésztem csak és pár grimasszal arcomon azonnal visszaálltam harcolni. Kezeimet felemeltem küzdőálasba, hogy minden sunyi húzására tudjak majd reagálni. Bicegve szép lassan oda álltam eléje, hogy a fejének, néhány ütést bevigyek. Addig a pillanatig szinte csak én kaptam az áldásokat az ostobaságom végett. Végre kicsit törleszteni akartam a tartozásomat ezzel a fickóval. Volt elég gógyija a kölyöknek meg kell hagyni, hogy nem jött utánam csak úgy. akartam neki valami frappánsat mondani ám semmi nem jutott az eszembe.

[Nem figyelek a védekezésre csak a fejére próbálok jó erős ütéseket mérni. Azt sem fog érdekelni, hogy ő is megcsapkod, csak a támadásra koncentrálok minden idegszálammal.]
Vissza az elejére Go down
Hirota Koutaru

avatar

Hozzászólások száma : 38

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2075/3000  (2075/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő120
Befolyás10
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Re: Hirtoa vs Kenichi, avagy vasököl és cápafog - BEFEJEZETT   Kedd Aug. 04, 2015 7:04 pm

Nem nagyon foglalkoztam azzal, hogy a cápagyerek felmászik a ketrec tetejére, tegye úgy, ha úgy látja jónak, de mikor engem is fel akart csábítani, természetes módon megoldottam a dolog kikerülését a saját módomon. Ahogy megragadom a csávó lábát sikerül elérnem, hogy a ketrec túlterhelődjön, és bár sikerült megúsznom az összedőlést, hogy kiugrottam a lyukon, az ugrás közben a bal lábamat felhasította egy élesebb fa. Egy fojtott káromkodás után talpra állva sajnos el kellett ismernem, hogy ezt igen rosszul számítottam. A lábamra bár rá tudtam állni pokolian fájt. Vagyis nem húzhattam túl sokáig a meccset. És legnagyobb idegességemre a csávó ismételten felállt.
- Figyi értem én, hogy szeretsz harcolni, de azért kifeküdhetnél már. – mondom oda fanyar mosollyal, miközben feloldom a biztonsági zárat, és a ravaszt meghúzva én is ütésre emeltem a kezem.
Mostanra úgy voltam vele, hogy nem akarom tovább húzni a meccset. A srác közeledik és ütni készül, ahogy én is. Nagyjából ütéseink egy idő tájt érhetnek célt (már ha találok), ám az ellenfél ütésétől a földre kerülök. Végül remegő karokkal, az ép kezemmel megmasszírozva kiköpöm a számba összegyűlt vért. Az ütés erejétől kicsit kongott a fejem, de azért próbáltam megfigyelni ellenfelemet, ha az a földön volt, akkor egy nagyot sóhajtva megpróbálom magam feltápászkodásra bírni, hisz az utolsónak talpon maradó a nyertes, azonban, ha a srác ismét talpon van, a hátam fordulok, és szinte szétterülve szólok a bírák felé.
- Feladom. A franc se akarja ennél jobban szétveretni magát.
Jó meccs volt az igaz, de nem akarok lesérülni, hisz ha lesérülök nem dolgozhatok egy jó ideig, úgy meg nem tudnék megélni…
Vissza az elejére Go down
Kenichi

avatar

Hozzászólások száma : 42

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2150/3000  (2150/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő130
Befolyás10
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Re: Hirtoa vs Kenichi, avagy vasököl és cápafog - BEFEJEZETT   Kedd Aug. 04, 2015 9:17 pm

Jó párszor megcsapkodott ez a nyurga figura és ettől kezdtem már fáradni. Azonban nem hagyhattam, hogy ilyen könnyen végezzen velem. Megértettem, hogy ő rendkívüli erőkkel rendelkezik, és meglehet, képes lenne arra, hogy legyőzzön. Ahogyan ott álltam előtte mélyen egymás szemébe néztünk. Én nem igazán figyeltem mit látok ám az én szemeimben bizonyára heves lángok égtek. Minden áron győzni akartam máskülönben nem nézhettem volna sem a nővérem sem Kitty szemébe. Az én drága nővérkém bizonyára egy akkora pofont adott volna, amivel elrepülhetnék a holdra. Megfeszítettem a jobb karommal a fogaimat pedig összeszorítottam, hogy minden erőmet abba a támadásba adhassam bele. Lehet mások is jártak már úgy mintha az idő egy lelassult volna. Láttam a srác kezét, ahogyan csigalassúsággal megemelkedik és az arcom felé indul. Sajnos nem tudtam kivédeni, de talán nem is akartam. Mindkettőnk csapása egyszerre ért célt, ami hátra taszította a másikat. Jó nagyot roppant az álkapcsom ráadásul a becsapódás sem volt valami kellemes. Ahogyan ott feküdtem és néztem a plafont alig halottam a majmok üvöltözését. Legszívesebben megfenyegettem volna őket, hogy maradjanak csöndbe, de sem erőm sem kedvem nem volt hozzá. A harcot viszont folytatnom kellett ezért vettem egy fájdalmas lélegzett majd lassan elkezdtem feltápászkodni. Először a térdeimre borultam majd remegő lábakkal lassan felálltam. Föl sem fogtam, ha valódi harc lett volna, ezekben a rövid szünetekben könnyedén végezhetnének velem. Nagy meglepetésemre a fickó ott feküdt a földön és valami olyasmiről beszélt, hogy feladja, és nem szándékozik szétveretni magát. Hírtelen erős szédülés fogott el és azt sem tudtam hol vagyok. Ilyen könnyen nem érhetett véget ez a küzdelem. Úgy véltem, ha én kibírtam, akkor a fajankónak sem eshetett komolyabb baja. Természetesen örültem a győzelemnek azonban nem ilyen módon akartam elérni. Valaki elkezdett felén közeledni bizonyára a mérkőzést akarta lezárni. Mikor viszont megláttam a fiú unott testtartását rögtön elöntött a pulykaméreg. Mintha ha már nem lett volna kedve harcolni. Minden fáradságom szertefoszlott és jobb kezemet a felén közeledő idegen felé szegeztem.
- Ha ide mersz jönni keresztbe lenyellek! Te pedig állj fel, mert ennyivel nem úszod meg!
Azzal odabicegtem hozzá majd megragadtam vélhetőleg a sérült lábát és húzni kezdtem vissza a ringbe. Miközben húztam magyarázott nekem pár dolgot, amitől kissé megnyugodtam és lelohadt a harci kedvem. Ez azzal járt, hogy annak a hatalmas adrenalin löketnek szertefoszlott a hatása és ismét erőtlennek éreztem magamat. Megcsúszott a lábam és ráestem a fiú gyomrára a hátam pedig a fején landolt. Meglehet mondani akart valamit azonban nem értettem egy árva szót sem. Nagy nehezen legurultam róla és ott hevertem mellette a földön.
Vissza az elejére Go down
Hirota Koutaru

avatar

Hozzászólások száma : 38

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2075/3000  (2075/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő120
Befolyás10
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Re: Hirtoa vs Kenichi, avagy vasököl és cápafog - BEFEJEZETT   Kedd Aug. 04, 2015 9:54 pm

Csak egy sóhajtással kísért utolsó átgördülésre járta tőlem. Volt még energiám, és bár kicsit szédültem, de igazság szerint nem akartam tovább harcolni, így feladtam a mérkőzést, hisz ellenfelem újra talpon volt. Nem szándékoztam tovább harcolni, és már jöttek kihirdetni a győztest. Azonban a tulok csak nem hagyta magát. Hát komolyan mondom, majdnem elröhögtem magam, hogy csak nem bírja ki, hogy övé legyen az utolsó szó. Ismét sóhajtok egyet, mikor látom, hogy közeledik, és bár készenlétben voltam, hogy arrébb guruljak, ha támad, azonban egyelőre nem támadott. Mindaddig nem szólaltam meg, míg az az idióta meg nem markolta a sérült lábamat. Persze utána jött a hétszenségelés.
- Azt a rohadt, te éretlen cápaivadék…. az a lábam sérült, ha nem vennéd észre ember! Wáááá… - szólok rá ingerülten, majd míg jobb kezemmel próbálom lefékezni magam a folytatom – És hagyj békén. Feladtam! Én vesztettem te győztél. Nem kockáztathatom meg, hogy jobban lesérüljek. Én egyedül keresem a kenyerem, és nincs kedvem egy rohadt lábsérülésem miatt éhen dögleni vágod? – persze a ketrec közeledtével már egyre idegesebb lettem – Figyi nem tudom, hogy feltűnt, de a jobb karom lassan kikopik, és azok a hegyes sz*rok egyre csak közelítenek… nincs kedvem felnyárasolódni, szóval, ha lennél szíves elengednél? A következő ellenfeledet molesztáld ne engem!
Végül azonban elengedett, mielőtt arra kényszerüljek, hogy ép lábammal megrúgjam, ezzel újabb bunyót kiprovokáljak. Azonban nem várt fordulat, hogy a nagy melák elvesztette az egyensúlyát, és egyenesen rám zuhant. Hát… egy pillanatra szinte elsötétült a szemem elől a világ, majd mikor ismét levegőt bírtam venni, és a szemem előtt ismét kitisztult minden a csávó mellettem feküdt. Köhögve ültem fel, és dörzsöltem a mellkasom.
- Barom… - mondom halvány mosollyal az arcomon – Azt hittem agyon nyomsz… Hé öreg! Mielőtt bealszol, mond mi a neved?
Vissza az elejére Go down
Kenichi

avatar

Hozzászólások száma : 42

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2150/3000  (2150/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő130
Befolyás10
Intelligencia70

TémanyitásTárgy: Re: Hirtoa vs Kenichi, avagy vasököl és cápafog - BEFEJEZETT   Szer. Aug. 05, 2015 9:21 pm

Valamit magyarázott arról, hogy egyedül van, és nem sérülhet le ugyanis így éhen halna, mert nem tudna dolgozni. Fogalmam sem volt mit dolgozhat azonban nagyon oda lehetett érte. Ettől a sok beszédtől elment a harci kedvem majd hirtelen borulni kezdtem hátrafele. Nagy szerencsémre ezúttal nem ütöttem meg magamat komolyan sőt. Elég kényelmes volt ott ücsörögni majd feküdni. Némi motyogás után rá kellett jönnöm, hogy arra a nyüzügére feküdtem rá. Vettem egy nagy lélegzetet majd legurultam róla rá a kemény padlóra. Nem mintha ez a harc teljesen kifárasztott volna ám jól esett egy kis heverészés. Ez is azt bizonyította, hogy ez nem egy valóságos harc volt. Ott csata után nem heverhettem volna békésen az ellenfelem mellett. Igaz még soha nem vettem részt igazi vérre menő küzdelmet. Rá kellett jönnöm milyen keveset is tudok erről a hatalmas világról. Elsőnek lebecsültem az ellenfelemet, csak azért mert egy olyan fajhoz tartozott melynek legtöbb képviselője elég gyengécskének számít. Az a jobbhorga elég lenyűgözőnek bizonyult. Ha azzal csapott volna meg az utolsó menetben biztosan elvesztettem volna az eszméletemet. Másik hibám pedig, hogy idióta módjára fölmásztam arra az idióta ketrec tetejére. Úgy viselkedtem, mint egy amatőr egy kezdő, de nem is jártunk távol a valóságtól. Mikor ott hevertem a fiú megkérdezte a nevemet én pedig csak néztem ki a fejemből. nem tudtam eldönteni, hogy egyáltalán mondjak-e valamit neki. Végül arra a következtetésre jutottam, hogy egy kis csevegésbe még senki nem halt bele.
- Kenichi. A nevem Kenichi a Gyojin. És te nyertél.
Ezzel be is fejeztem a pletykálkodást és nem is maradt több mondani valóm. Nem nézhettem ezen túl a nővérem szemébe tudván győzhettem volna, ha harcosként viselkedem. Hiába edzettem annyit, hogy a zsír helyébe izmok kerüljenek mégsem tudtam legyőzni egyetlen egy embert. Azelőtt párral már megküzdöttem és mindent gond nélkül le is győztem. Ám az az idióta egy szinten volt velem talán még egy kicsit erősebb is lehetett nálam. Kicsit törtem a fejemet és végül eszembe jutott a neve. Hirota-nak hívták. Bár sok mindenem fájt és szúrt ennek ellenére lassan elkezdtem felállni majd a kijárat felé csoszogni. Megfogattam magamnak, hogy ez még egyszer nem fog előfordulni.
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Jutalom   Szomb. Aug. 08, 2015 11:23 am


Pénzjutalom: 20.000ßelly
Tapasztalatpont jutalom: 75TP
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Hirtoa vs Kenichi, avagy vasököl és cápafog - BEFEJEZETT   

Vissza az elejére Go down
 
Hirtoa vs Kenichi, avagy vasököl és cápafog - BEFEJEZETT
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adrenalin zóna :: Küzdőtér-
Ugrás: