HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Hirota Koutaru

Go down 
SzerzőÜzenet
Hirota Koutaru

avatar

Hozzászólások száma : 38

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2075/3000  (2075/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő120
Befolyás10
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Hirota Koutaru   Vas. Aug. 02, 2015 7:40 pm

alapképesség pályázat:

„Támadás neve”: Golyószóró Koponyazúzó (gúnynév)
Szükséges eszköz: ép jobb kar, a kimeneti nyílások szabadok, nem eltömődöttek
Működése: A karba előre, vagy a harc közben betöltött robbanó töltet segítségével egy átlagosnál nagyobb lendületű, és ezzel erősebb ütést/vágást vihetünk be az ellenfélnek. A robbanótérben keletkező nyomás, robbanás termék a könyöknél kialakított kimeneti szakasznál megy ki a karból.
Működtetés: A csuklónál található biztonsági zár feloldása után az alkaron található shotgunhoz „tározójához” hasonló szerkezet hátrahúzásával a töltet 3 másodperc után berobban. Ha a hátrahúzás megtörtént a folyamatot megszakítani nem lehet. Új töltet behelyezésére, az alkar alján levő kinyitható rekeszben lehetséges.

Hajó pályázat:
Hajó neve: Kék Sólyom
Kinézet:


hajó szintje: lvl 0

Leírás: Egy átlagos méretű vitorlás, 1 árbocrúddal, 2 vitorlával és egy utaskabinnal. Az utaskabinban 1 ágy található, egy kisebb méretű hűtő, és egy kezdetleges tűzhez, illetve egy-pár derékig érő szekrény, melybe a használati tárgyak vannak.
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Hirota Koutaru   Vas. Aug. 02, 2015 7:50 pm

Az alapképesség pályázatot és a hajót ELFOGADOM!
Vissza az elejére Go down
Hirota Koutaru

avatar

Hozzászólások száma : 38

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2075/3000  (2075/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő120
Befolyás10
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Re: Hirota Koutaru   Hétf. Aug. 03, 2015 10:44 am

NJK Pályázat

Név: Chiba Eho
Faj: ember
Nem: lány
Kor: 12
Kaszt: kalóz
Rangja: Rabszolga
Bandája: Karmos Hering
Származási hely: West Blue - Ohara
Tartózkodási hely: East Blue – Nylt Tenger
Képességek:
Nagymértékű pusztítás
Echo fizikai ereje sokkalta nagyobb az átlagemberekénél, és egyetlen fegyveres erősebb támadással képes akár egy téglafalat is szétzúzni. Bár emberfeletti ereje nagy előnyt jelent neki, viszont nagy hátránnyal is rendelkezik. Echo testét mesterséges úton tették ilyen erőssé, ami miatt szervezete gyenge, és sokkal könnyebben megbetegedik, mint egy átlagos ember.
Felszerelés
http://www.cosplayhouse.com/images/P/ACP8101.jpg
- Páncélzat
- Légszűrős Maszk
- Szúrófejjel ellátott balta

Kinézet:

145 centi magas, 39 kilós kislány, akinek bár látszólag nincsenek, nagy izmai a súlyos baltáját minden gond nehézség nélkül mindig magánál hordja. Vörös haja, és szeme miatt sokan megbámulják, és korától eltérően szinte sohasem látni, mosolyogni.

Jellem: Visszahúzódzkodó, nehezen megnyíló személyiség. Kicsi kora óta hozzá van szokva a vér, és a halál közelségéhez, emiatt nem esik kétségbe, ha embert kell ölnie, hisz már több ízben is rákényszerítették. A kalózok közt eltelt rabszolga évek során hozzászokott a kegyetlen bánásmódhoz, ami miatt nagyon szófogadó, és bármit mondanak, neki azt megteszi, legyen az bármi, bár persze körülménytől függően összezavarodhat. Sosem ismerte a nevetést és a boldogságot születése óta csak tárgyként kezelik.

Előtörténet:
Bár a pontos születési helye ismeretlen Echo, amennyire képes visszaemlékezni az Ohara szigeteken nőtt fel kísérleti példányként. Bár a köznép felé titokban tartották, az Oharai tudósok egy új emberi fajt kívántak létrehozni, mely közül Echo az első lett volna. A kísérlet célja az volt, hogy egy átlagos ember egy óriás erejével vetekedjen. Mivel Echo csak vizsgálati alany volt nem járatták iskolába, bár megtanították az alapokra sosem lehetett átlagos gyermekkora. 7 éves korára egy tini erejével rendelkezett, ami miatt elkezdhették a harci kiképzését. Echo hamarosan megtanulta, hogy kell forgatni a fegyvereket, hogyan védekezzen, és hogyan pusztítson el dolgokat egyetlen ütésből. úgy tűnt az Oharaiknak, hogy nagyjából még ugyanennyi idő és sikerül elérniük a céljukat… azonban nem volt ennyi idejük. Echo azok kevesek közt volt, akiknek sikerült elmenekülniük a haditengerészet ítélete elől. Echo, és két másik tudós egy mentőcsónakban sodródott az árral, szinte az éhhalál küszöbén, mikor végre rájuk találtak. A sors fintora, hogy aki megmentette Echo életét, bilincset rakott a lány lábára, és rabszolgaként nevelte fel. Ez a személy volt Williem Hook egy kövér kalóz, aki a Karmos Hering kalózhajó kapitányaként ismerik. Will hamar meglátta a lányban a lehetőséget és hamar kitanította a gyilkolás művészetére, és az évek folyamán bár nem tekintett a lányra másképp, mint egy egyszerű rabszolgára, folyamatosan maga mellett tartott, mint testőrt. A hosszú évek folyamán Echoék megfordultak szinte mindenhol, rabolgatták a kisebb hajókat, és eladták az így szerzett vagyont, ám Echo évről, évre egyre magányosabb és szomorúbb lett, mindaddig, míg egy nap az East Blue tengerét járva egy különös dolog történt.

// Echo egy későbbi játékomba fog majd csatlakozni hozzám, amelyet azután szeretnék írni, ha elfogadható a kari //

Meito Pályázat

Fegyver Neve: Éji Holló
Kinézet:
kép:
 
Legenda:
Bár a fegyvert készítő kovács neve a feledésbe merült, az első és egyben leghírhedtebb használója a Fekete Kardforgató gúnynevű harcos volt. Bár az igazi nevét sosem árulta el, eme kardforgató roppant erővel, és hírnévvel rendelkezett, és minden ellenfele rettegte a nevét. A legenda szerint ezt a kardot forgatva végzett több sárkánnyal és vízi szörnnyel is. Bár a Fekete Kardforgatóról nem érkezett hír, de úgy tartják a Pokol Démonai az Alvilágba taszították, mert rettegtek az erejétől. Ez a része a történetnek nagy valószínűség szerint kitaláció, de míg a kardját megtalálták, a Forgatóját többé nem látta senki. A legenda úgy tartja, a kardtól minden bestia fél.
Jelenlegi Birtokosa:
- William Hook (karmos Hering kapitánya) egy rajtaütés során szerezte meg a kardot, ám mivel nem rajong a legendákért nincs tisztában a fegyver értékével.
Fegyver képességei:
A kardot egy különleges acélból készítették, melynek alapanyaga máig ismeretlen, azonban ennek az anyagnak köszönhetően, a kard olyan képességgel rendelkezik, hogy minél keményebb dologba ütközik, annál erősebb lesz a vágás. Míg embert el találva körülbelül vívókard kaliberű apróbb vágásokat vagyunk csak képesek okozni az ellenfélnek, addig mondjuk, egy acélfalat nemes egyszerűséggel átvághatunk, mint kés a vajat. Bár elméletileg a gyémántot is képes lenne átvágni a kard, azonban ez az egyetlen olyan anyag, amely ellenáll a kard erejének. A kard hátránya ezenfelül, hogy nem képes átvágni se a lágyszárú növényzetet, illetve a vízfelszínről egyszerűen csak lepattan, mintha csak gumi lenne. A kard rendelkezik egy belső "lélekkel", ami miatt csak az képes forgatni, aki alapjáraton is képes egy hétköznapi karddal átvágni a sima fémet, aki erre nem képes (a kard "tudata" érzi ki képes és ki nem), az úgy érzi, mintha a kard ólomsúlyú lenne, és minél jobban próbálja megemelni, annál nehezebb lesz maga a súlya. Fontos megjegyezni, hogy a kardforgató ereje nem változtat a kard vágásán, szóval egy Mihawk kaliberű személy sem ugyanúgy átvágni egy vízfalat, vagy elvágni egy sima növényzetet.
Megszerzése: Később Very Happy

Démongyümölcs Pályázat

Gyümölcs neve:Vér elem: Chi Chi no Mi – Vér Vér Gyümölcs
Besorolás: Logia
Leírás: A gyümölcsöt elfogyasztó személy képes az emberi, illetve az állati vér irányítására, formálására, sűrűssége megváltoztatására. Ezentúl a használó vérképzése az átlagosnál gyorsabban, viszont sosem éri el a vér mennyiség száma azt a kritikus határt, hogy a vérér túltelítettség miatt felrobbanjon. Bár a használó képes a testén kívül megformálva a vért acélkeménységűre is megszilárdítani a nagy hátránya, hogy bármilyen sótartalmú anyaggal érintkezve (legyen az tengervíz, vagy sima konyhasó) a vér ismét folyékonnyá válik (a tápanyagként szolgáló só nem befolyásolja, amennyiben a használó átlagos mennyiségben fogyasztja azt).

1. képesség
Fejlett vértemelés
A használó teste elképesztő mennyiségben képes a hiányzó vért pótolni, és 1 liter vért nagyjából 10 perc alatt képes megtermelni.
Szint: 3 (???)

2. képesség
Vérmanipuláció
A használó képes a testén belül, vagy akár kívül is irányítani a saját vérét. Testén kívül képes lebegtetni, és szabadon formálni azt. Ez a legkisebb szintű vérmanipulálás ezzel csak a saját vérünket vagyunk képesek irányítani. Amennyiben a vér más lény vérével érintkezik, többé nem vagyok képes irányítani (pl belecsapódik az ellenfélbe, és ott összekeveredik annak vérével)
Szint: 4 (???)

3. képesség
Vérművészet
A használó képes az uralma alá hajtott vér sűrűségét, anyagi mi voltját változtatni, így képessé teszi a használót akár acél, vagy akár gyémánt keménységűvé változtatni a vérét. Bár testen belül is képessé válik ezt használni, hosszabb ideig használva akár halált is okozhat (nagyjából 3-4 másodpercig lehet fenntartani a testen belül ezt az állapotot sérülés nélkül (részleges keményedés esetén a végtag ideiglenes bénulását okozhatja, teljes testben való keményedés pedig oxigénhiányt okozhat az agyban). A vér ismét folyóssá válik, pár perc után, ha  kikerül a látókörömből, vagy más vérével érintekezett.
Szint: 4 (???)


4. képesség
Gyors Gyógyulás
A használó képes a vérét a testen belül a nyílt sebekhez irányítani, amivel képes az idegen testet a seben át eltávolítani, majd a sebet elzárva megszünteti azt (ezt a vérben lévő vérlemezkékkel történik, persze a sebnek kell idő begyógyulni, de ezzel gyorsítjuk a seb elzáródását.
Szint: 5 (???)


5. képesség
Haladó Vérmanipuláció
A szimpla vérmanipulációnál hatékonyabb változat, itt képesek vagyunk más vérét is irányítani, ha az már nincs semmilyen kapcsolatban az ellenfél testével (pl egy vérző sebből folyó vért nem tudok irányítani mindaddig, míg lecsöppenéskor el nem válik a testtől. Az irányításhoz nem szükséges megérinteni a vért, egyszerűen manipulálható, viszont előfeltétel, hogy maximum 10 m (+ szint x1 m) távolságban kell lennie a használótól.
Szint: 6-7 (???)


A hozzászólást Hirota Koutaru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 03, 2015 2:17 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Hirota Koutaru   Hétf. Aug. 03, 2015 1:15 pm

Chiba Eho nevű NJK-t ELFOGADOM

Éji Holló nevezetű fegyverhez szeretnék kérni egy legalább 2000 karakter hosszú történetet, ahogyan megszerzed a kardot. Majd utána történik a kard értékelése, hogy elfogadom e vagy sem.

Chi Chi no Mi – Vér Vér Gyümölcs-öt is ELFOGADOM
Szint: 6
Ár: 2,300,000 ß

Mindezek mellett ehhez is kérek egy szép 2000 karakteres pályázatot, ahogyan megszerzed és megeszed a gyümölcsöt.
Vissza az elejére Go down
Hirota Koutaru

avatar

Hozzászólások száma : 38

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2075/3000  (2075/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő120
Befolyás10
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Re: Hirota Koutaru   Hétf. Aug. 03, 2015 6:02 pm
Havi 1. munka - NJK beszervezése - Meito megszerzése

- Aszongya… - mormogok csak úgy a magam elé.
Éppen a Loguo Townban táboroztam, mint az időm nagy részében tettem, és a hirdető táblákat fürkésztem. Új célpontra volt szükségem, mert fogyóban volt a pénzem, de az esetek többségében elég peches voltam, és nem sok sikert értem el kalózvadászat terén… sajnos pechemre eléggé elkerültek a körözött személyek. Bár találtam egypár érdekes személyt, sajnos egyikük arca sem volt ismerős, így viszont nem mehettem utánuk… a francba már… Azon voltam, hogy hagyom a francba az egészet, és inkább elvállalok valami apró munkát, amikor is fülembe jut egy apró beszélgetés.
- Képzeld Hook kapitány ismét lecsapott… Komolyan mondom kész csoda, hogy eddig nem kapták el… hogy lehet egy ilyen kövér disznó ilyen sikeres? Már vagy egy tucat kereskedőt kifosztott…
- Jó, de ezek mind apró hajók. Hook gyáva. Nem mer nagyobb hajók ellen fordulni.
- Tudom, de akkor is! Az az ember, már megint a város vizein járőrözik… remélem szokásához híven hamarost eltűnik a fenébe…
A két beszélgető öregasszony olyan elmélyülten társalgott, hogy nem vették észre, hogy hallgatózom. Apró mosoly jelent meg az arcomon, és ép kezemmel feltolva kicsit a napszemüvegem a kikötő felé vettem az irányt.
~ Úgy látszik… megvan, mit fogok máma. – mondom magamban.
A Kék Sólyom a kikötőben várt rám, mint mindig, ha szükségem volt rá. Miután a csomókat kiengedve felszálltam a hajómra eltaszítottam magamat a parttól, majd kivontam a vitorláimat, és miután a szél belekapott, máris megindultam a nyílt tenger felé. Elmosolyodva állok a kormány mellett, és a szél süvítését hallgatva száguldottam a vízfelszínen. Izzott a vérem, hogy megismertessem Hookot a kardommal!

3 nappal később

Kissé megtört lendülettel támaszkodtam a kormánylapátnak bal kezemmel, egy szivarommal, míg a jobbommal a távcsőbe bámulok. A mai nap nem kedvezett számomra a széljárás, és ezen felül az élelmiszer készletem is fogyóban volt. Azonban bármilyen is pocsék volt a körülmények, mégis vigyorogtam. A távcső által mutatott kép csalta arcomra ezt a vigyor. Ugyanis szemem végül csak megakadt a hegyes karmokkal tarkított halas zászlón, amely a Karmos Hering hajú zászlója volt… William Hook hajójáé. Három… három napomba telt, de végre megtaláltam. És felém tartanak. Apró hajóm miatt könnyű zsákmánynak tartottak. De nem tudják mennyire tévedtek. Mielőtt a közelembe érhettek volna, már a vitorlák bevonva, és a horgony kidobva, én pedig a hajó belsejébe készültem a közelgő harca. Nemsokára halottam a nem messze becsapódó horgony zaját, és egypár röhögő, hujjogó férfi hangját. Ha minden igaz Hooknak nagyjából 6 vagy 7 embere lehetett, és egyedül csak neki volt pisztolya. Hook gyáva volt, és nem merte megkockáztatni, hogy egyik embere lelője őt. De… ez nekem pont jó. Mielőtt azonban bármelyikük is leugorhatott volna hozzám, kiléptem a fedélzetre és az alig magasabb hajóra néztem, ahonnan vigyorgó emberek néztek vissza rám. Nagyjából 5-en lehettek középen egy kövér emberrel, akiről rögtön tudtam, hogy Hook az. Ő is vigyorgott. Tokás arcát vakarva remegett a hája.
- Nézzétek srácok mit találtunk. Egy úriember. Mond csak drága uram nem tudta, hogy errefele kalózok járnak?
Társai persze felröhögtek ezen a gyenge poénon. persze tudtam, hogy gúnyolódik rajtam öltözékem miatt, de nem vettem magamra. Ehelyett elmosolyodok, és felszólok.
- Valóban? Akkor jobban tennénk, ha elmennénk, nehogy azok a csúnya kalózok megbillentsék azt a nagy valagadat.
Akaratlanul is, de a Hook mellett álló alak felröhögött, még ha ezt próbálta elleplezni is. Hook ingerülten arcon vágta, mire az alak a földre feküdve elterült, és eltűnt a szemeim közül. Mikor visszafordult szemei tajtékoztak és rám mutatva elordította magát.
- Elkapni! Öljétek meg azt a nyüvess kutyát!
Azonban mielőtt bárki is átugorhatott volna egy lövés dördült. Még hozza az éj hajómról. Az övemről előkapott ötlövetű pisztolyomból. Eredetileg fejbe szándékoztam lőni az egyik matrózt, de helyette amaz vállát találtam csak el, mire ő ordítva elterült a földön. A többiek kis pillanatra ledöbbentek a hirtelen fordulattól. Azonban nem tököltem túl sokat. A pisztolyomból kilőttem a maradék golyót is, és bár a kalózok többsége elhátrált a palánktól, azért az egyiket sikerült fejbe lőve kivégeznem, azonban a többiek megmenekültek.  Mivel nem akartam újratöltéssel tökölőzni az ajtón bedobva a hajóbelsőbe dobtam a pisztolyom, majd a vitorlás tetejét dobbantónak használva átlendültem az alacsony korláton.  Mire átértem a többi kalóz dühös képpel kirántották a kardjaikat, de látszódtak, hogy össze vannak zavarodva. Nem voltak hozzászokva, hogy ilyen mértékű ellenállással álljanak szembe, hisz eddig csak védtelen, és apró hajókat céloztak, erre itt vagyok egyedül, és szinte semmi perc alatt megöltem az egyik társukat, és egy másik sebesülten fetreng a földön. Ráérős tempóba előhúztam a kardjaimat és a kalózok felé emeltem. Elvigyorodok, és úgy kérdezem.
- Ki lesz az első?
Az egyikük hátrált egy lépést, majd ordítva vetette rám magát, és hisztérikus csapással próbálta eltalálni a vállamat. Sajnáltam szegény ürgét. Szinte játszi ügyességgel hárítottam a csapását, és egy villámgyors vágással elmetszve a torkát kivégeztem. Már csak 3 kalóz volt a kapitánnyal együtt, bár az utóbbit nem láttam. A pisztollyal meglőtt személy alatt már akkora vértócsa volt, hogy nagy eséllyel eltaláltam egy artériát, így vele már nem kell számolnom. A két másikkalóz társuk halálától feldühödve végül nekem rontottak. Még nagy pácban is lehettem volna, ha nem akadályozták volna egymást. Bár szó mi szó megmozgattak, de nem volt ellenem esélyük. Érződni lehetett, hogy hármunk közül én voltam a jobb kardforgató. Miután sikerült rést találnom az egyikük védelmét egy gyors támadással szíven döftem őt, majd mielőtt a másik támadhatott volna egy oldalra vetődés után levágtam a másik lábát. És ezzel vége is volt a meccsnek. Egy kicsit lihegtem, de nem sérültem meg túlságosan komolyan. Egy-két karcolást leszámítva, kutya bajom sem volt. Kíméletesség nélküli tekintettel nézek a hátrébbkúszó kalózra, akin látszott, hogy szenved, de így menekülő utat keresett.  Elraktam a kardjaimat, és előhúztam egy szivart, végül rágyújtottam. Egy hosszú szívás után kifújtam, és könyörtelen hangon szóltam a férfire.
- Hiába próbálsz menekülni. Ma itt meg fogsz hallani, ez már biztos… de áruld el… hogy a francba voltatok képesek eddig egyáltalán túlélni? He?
A kalóz remegve nézett rám, azonban egyszer csak az ijedtség elpárolog a szeméből, és furcsa megnyugvást láttam benne. Először nem értettem, de mikor észrevettem, hogy figyel, már tudtam, hogy baj van. Még épp időben vetődtem félre, mikor is egy balta csapódott be oda, ahol előbb én voltam, és szinte betörve a hajó padlózatát mélyen beleszorult a fedélzetbe. Meghökkenve néztem a forgatójára. Amennyire ki tudtam venni egy egyszerű kislány volt, és egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy ilyen erővel képes volt meglendíteni azt a baltát, amelynek úgy elég szép is súlya és éle van.
- Öld meg Eho! Öld meg, vagy esküszöm, véresre verlek! – hallom a kapitány szinte őrült hangját.
Egy cöh kíséretébe emelem meg a kardom, miután a lány a hallottak után nemes egyszerűséggel csak kirántotta a baltát a helyéről, és felém fordulva ismét két kézbe fogta. Elképesztő fizikai ereje volt a lánynak, így nagyon figyelnem kell. Végül a lány kezdte meg a támadást, és én ösztönösen a kardommal próbáltam védekezni. Fog kezemmel megemeltem a kardom azonban szilánkosra törött a lány csapása nyomán, és csak a vak szerencsének köszönhettem, hogy nem szelt fel engem is vele. Bár a mellkasomtól a köldökömig egy elég szép vágást kaptam nem volt olyan mély. Viszont ha nem kötözöm be, lehet, hamar elvérezhetek. A baj ott kezdődött, hogy bár a kislányt nem ismertem és a kalózokkal van, mégis csak gyermek… és a lábán található láncokból ítélve rabszolga is. Egy ideig nem tudtam semmit sem tenni csak hátrálni és kerülgetni a csapásait. Egy kicsit bosszantó volt, azonban nem volt mit tennem. Végül aztán eljött az én időm. Az egyik függőleges erősebb csapást követően ismét beleragadt a fedélzet fájába a baltája. Már akarta is kihúzni, de meglepetésére rátaposta a fegyver életlen felére és jobb kezemmel megragadva a csuklóját megszorítottam. A kislány fájdalmasan elkiáltotta magát, és elengedte a fegyverét. Ezt a pillanatot vártam. Elengedtem a lány kezét, és míg hátrált egy-pár lépést a csuklójára fókuszálva, én mögé kerültem, és a hóna alatt átnyúlva egy leszorító technikát alkalmaztam (a hóna alatt visszanyúlva a feje mögött összekulcsolt kézzel).
- Ne mozdulj! Nem akarlak bántani! – mondom neki kérlelő hangon, de határozottan.
A kislány nyögött egyszer-kétszer, ahogy próbált kiszabadulni, azonban nem tudott elég erőt kifejteni, hogy kiszabaduljon így egy idő után ernyedten lógott a kezeim között, és én fáradt mosollyal megnyugodtam… mindaddig, míg meg nem hallottam a fegyverkattanást. A kapitányra pillantok, aki ránk szegezett pisztollyal célzott minket remegő kezekkel, a dühtől kitágult pupillával.
- Te haszontalan szuka! Már rég meg kellett volna szabadulnom tőled! Dögöljetek meg mind a ketten!
Még úgy is, hogy nem láttam az arcát, hallottam rémült légzését. A pisztoly eldördült, és olyat tettem, ami még engem is meglepett.
- Ne! – ordítom el magam, és testemmel védve a lány a földre teperem.
A golyó a bal vállamat súrolva csapódott a fába, és bár éreztem, hogy folyik a vérem, remegő lábakkal, de talpra álltam. A kislány a földön feküdve, csodálkozva nézett rám. Nem tudta felfogni miért mentettem meg őt is, mikor előzőleg végezni akartam vele. Azonban most nem foglalkoztam vele. Megfordultam, és egy démon tekintetével néztem a kapitányra.
- Te rohadt disznó képes lettél volna megölni ezt a gyermeket! Ráadásul ő egész eddig téged védett te nyomorult! Ezért most megdöglesz!
Döngő léptekkel indultam meg a kalóz felé, aki rémülten próbálta újratölteni egylövetű fegyverét, de csak nem sikerült megtöltenie puskaporral. Mielőtt a közelébe értem volna erőszakosan leszedtem magamról a szakadt dzsekimet, ami miatt láthatóvá vált a robotikus karom. A dagi hiába tudta, hogy nem sikerült megtöltenie a fegyvert megpróbált vele tüzelni, persze semmi. Olyan erővel ütöttem ki kezéből a fegyvert, hogy a reccsenésből ítélve egy két ujját el is törtem. Kíméletlenül megragadtam a nyakát, és erősen szorítva markoltam a nyakát.
- Te undorító féreg vagy! Nem érdemled meg, hogy élve adjalak át. Neeeeem… most foglak megölni.
Mire engedtem a nyakát, már szinte csak féléber állapotba volt. A földön feküdve próbált kegyelemért esedezni, de nem adtam meg neki. A karomat biztosító gomb kikapcsolása után felhúztam a ravaszt, és egy lendületből a fejét célozva támadtam. A gyorsító segítségével, olyan erővel csaptam meg szinte szétzúztam a fejét. Egy-két rángás után végül kimúlt végre. Az ütésem nyomán behorpadt fejéből ömlött a vér, de nem foglalkoztam vele. Mikor végül megfordultam legnagyobb meglepetésemre a lány állt kezében a fegyverét fogta, de nem állt támadó jellegbe, inkább csak állt és csöndesen nézett szomorú tekintettel. Vettem egy mély levegőt, és elindultam felé, majd elmentem mellette, és a kapitányi szoba felé. Bármit is csináltam, ő némán követett. Végül miután rátaláltam a szobára, és találtam egy elsősegély készletet nekiálltam kifertőtleníteni a sebeimet, és szépen összevarrni. Megkérdeztem a kislányt is, hogy megsérült-e de csak némán rázta a fejét, mire én csak fújtam egyet.
- Figyelj, nem tudom mi bajod, de miért követsz engem?
A kislány elején úgy tűnt, hogy nem válaszol, de végül megszólalt.
- Eddig a kapitány volt az, akit követtem. Mivel megölted őt, így most te vagy a kapitány. Én csak egy rabszolga vagyok.
Egy „hm” kíséretében egy darabig ülve maradok, végül aztán felállok, és kutakodni kezdek, míg meg nem találtam, amit kerestem. Egy kulcsot. Hamarosan, már le is vettem a kislány lábáról a láncot, majd felálltam.
- Tessék szabad vagy. Amint elérjük, a szülővárosom oda mehetsz, ahova akarsz. – mondom határozottan.
- Nem! Én veled akarok maradni. – makacskodik a lány.
- Figyelj kölyök… ha mellettem maradsz nem biztos, hogy meg tudlak védeni. Én egy fejvadász vagyok. Olyan emberekre vadászok, mint a kapitányod, sőt némelyikük, még náluk is veszélyesebb. Tényleg komolyan mellettem akarsz maradni ezek után is? – kérdezem tőle komolyan.
Először úgy tűnt a kislány meggondolja magát. Egy ideig állt, és topogott idegesen, ahogy próbálta átgondolni a helyzetét. Végül dobbantott, és határozottan dobbantott. Egy hatalmas erővel olyat csapott a tőlem távolabbi fa válaszfalra, hogy egyszerűen átszakadt, és így láthatóvá vált a szomszédos helyiség, amely tartalma alapján a kincstér volt. A kislány rám nézett, és makacsul mondta a magáét.
- Van elég erőm! Nem kell, hogy megvédj engem! Veled tartok, és te leszel az én kapitányom! – mondta majd a tűz kihunyt szeméből és szomorú hangon folytatta – Születésem óta kísérletezek rajtam, hogy erősebb legyek az átlagembernél… majd miután el kellett hagynunk a labort, a kapitány mentett meg az éhhaláltól, ám rabszolgaként őt kellett szolgálnom. Rengeteg embert megöltem már, és sok csatát megvívtam már… téged is megpróbáltalak megölni, de mégis megmentettél… tartozom neked. Kérlek, hagyd, hogy elkísérjelek.
Egy darabig csak a fejemet fogtam, végül nem bírtam tovább.
- Wáááá! Jól van… velem jöhetsz, de csak ha nem leszel láb alatt!
- Rendben, renden ígérem… köszönöm… - mondja mosolyogva a lány, majd arca furcsálló tekintetet vesz fel, és a szájához emeli a kezét – Mi ez… olyan furcsa… olyan boldog vagyok… még… sosem éreztem így magam… és… mosolygok… és.. sírok is.. pedig nem fáj semmim.. pedig.. nem..
Nem bírta tovább folytatni, mert eleredtek a könnyei. Nem tudtam miért, de odamentem hozzá, és átöltetem. Eltartott egy ideig, míg befejezte a sírást azonban, végül abbahagyta, és a szemét törölgetve eltávolodott tőlem, és mosolyogva… vagy valami olyasfélét magára varázsolva állt előttem, és várta mit teszek. Én is akaratlanul elmosolyodtam, majd megráztam a fejem. Bolond kislány volt, hogy velem akart lenni. De nem fogom én is rabszolgaként kezelni. Most már szabad ember, és ha mellettem akar lenni, hát legyen. Nagyjából fél óráig voltam a hajón, és összeszedtem egy-két olyan dolgot, amelyet érdekesnek találtam, és ezeket átpakoltam az én hajómra, majd a vitorlásomat ehhez a hajóhoz kötöttem, végül a kibontva az egykori kalózhajó vitorláit megindultunk a szülővárosom felé. A hajó kincstárába az úton persze találtam egy igen érdekes kis kardot. Elég furcsán viselkedett, mert míg a hüvelyt fogtam, addig normális súlya volt, ám amint megfogtam a kardot ólomsúlyúvá vált. Természetesen, bár többször nem nyúltam a markolathoz kíváncsivá tett a kard mi voltja, és miután 1 nappal kifutottunk a parton, már tudtam mi lesz a 2. dolgom itthon. Természetesen nagy balhét indítottam azzal, hogy egy hullákkal teli hajót kifuttattam az öbölbe, de miután a igazolták a volt kapitány kilétét egy figyelmeztetéssel, és (nem mellesleg) a béremmel elengedtek. Végül az egyik híresebb fegyverkereskedésbe tértem be, és a fegyvert mutatva kérdeztem a véleményét. Eho szavához hűen mindig követett bárhova, és itt is mellettem állt kíváncsian nézve a sok új fegyvert. Az eladó először nem hitt a szemének, majd miután megkérdeztem mi a baj elmondta a hírt.
- Ez a kard roppant értékes! Ez az egykori Fekete Kardforgató legendás kardja. El sem hiszem, hogy valaha is látom még ezt a remekművet. Különleges anyagból készült, ami miatt minél keményebb az átvágandó anyag, annál élesebb. A gyémántot leszámítva szinte minden kemény dolgot átvág. Bár a legenda szerint a puha dolgok ellen annyira nem hatásos. Ez egy roppant nagy mestermű. Azonban csak az képes használni, aki képes egyszerű karddal is átvágni a fémet… Nem egyszerű az előfeltétele, de megéri.
- De miért csak ők képesek ezt használni? – kérdezem.
- Nem tudni. De állítólag a kardforgató egy szellemet zárt bele, akit azzal bízott meg, hogy csak olyan örökölje a kardját, aki méltó rá. Nos, uram… azt ajánlom, nagyon vigyázzon erre a kardra. nagyon megéri. És amíg nem felel meg az előfeltételnek, addig azt ajánlom, ne nagyon fogja meg a markolatot, mert könnyen leszakadhat a karja.
Végül úgy gondolva, hogy inkább nem adom el a kardot visszavettem a fegyvert és megköszönve a férfinak az eligazítást kiléptem az ajtón és felnéztem az égre. Eho mellettem állva, furcsállva nézte mit nézek ilyen intenzíven, de én mosolyogva csak megdörzsölöm a fejét, majd elindulok a hajóm felé. Úgy tűnik meglett az új életcélom… a Fekete Kardforgató mi? Bár csak én is olyan híres lehetnék…
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Hirota Koutaru   Hétf. Aug. 03, 2015 7:52 pm

Nos, akkor sorjában:

Chiba Eho nevezetű NJK ELFOGADVA!

Munka pályázat érdekes volt, és tartalmas. 125.000 B Jutalmat kapsz miután leszállítottad Hook kapitány holttestét az egyik tengerészeti állomáson.

S végül a kard......... a kard így már elfogadhatóbb. Szóval el is fogadom.
Szint: 6. szint-en veheted majd először kézbe.
Ár: 500.000 ß
Kezdő befolyása a kardnak pedig: 600
Vissza az elejére Go down
Hirota Koutaru

avatar

Hozzászólások száma : 38

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2075/3000  (2075/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő120
Befolyás10
Intelligencia80

TémanyitásTárgy: Re: Hirota Koutaru   Hétf. Aug. 03, 2015 8:11 pm

NJK Pályázat

Név: Abarai Yuu
Faj: Gyojin
Nem: hím
Kor: 18
Kaszt: polgár
Rangja: medikus
Bandája: -
Származási hely: Grandline - Fishman Island
Tartózkodási hely: East Blue – Nylt Tenger
Képességek:
Rája technika: Bénító Méreg
Yuu alapképessége, amelyet alfaja miatt szerezhetett, hisz mint minden Gyojinnak ő is „visszavezethető” egy halfajra, ami ebben az esetben a rája. Yuu , ha valakit megszúr az alkarján levő tüskével, az először enyhe rosszullétet kezd el érezni, majd ahogy a méreg kifejti a hatását a személy olyannyira rosszul lesz, hogy összeesik. A méreg nagyjából fél órán belül kiürül a szervezetből, és semmilyen esetben sem halálos ez a dózis. Minél nagyobb testű valaki, annál lassabban kezd el hatni a méreg. Más Gyojinokra is hat a méreg, de az emberekkel ellentétben ők csak egy kicsit émelyegnek, és 5-10 percen belül, már kutya bajok. Ha a méreg tüske letörik nagyjából 1 hónapig tart, mire visszanő.

Felszerelés
- trikó
- egy bő nadrág rengeteg zsebbel, melyekbe mindegyikében egy-egy vízálló csomagban valamilyen gyógyszer, vagy gyógynövény van
- 2 db kiskés a nadrágszíján hátul

Kinézet:

Nagyjából 180-185 centi magas halember, akinek kék bőre, és pupilla nélküli szeme van. Fején található antennaszerű nyúlványokról, bár azt állítja, hogy segíti a látásban, valójában ez idáig semmilyen haszna sincs. Izmos teste kemény, akár a kő. Fekete trikot, és zöld, sok zsebbel ellátott bő nadrágot hord, amelybe a kedvenc gyógyfüveit, gyógyszereit hordja. A kezén 2 méregtüske nyúl egészen a könyökéig és egy picit azon túl is.

Jellem: Barátságos, kedves és szereti az emberek. Gyakran hívják őt emiatt féleszűnek, de őt, ez cseppet sem érdekli, ugyanis valamilyen oknál fogva, egyáltalán nem rendelkezik a fajtája „magasan hordott orrával”. Bár képes a késforgatásra, általában kerüli a konfliktusokat, és csak a legvégső esetbe használja erejét.

Előtörténet:
Yuut már kis kora óta kirekesztette a Gyojinok többsége különcsége miatt. Mivel nem rendelkezett felsőbbségi komplexussal gyakorta használták ki kedvességét, ami miatt, bár Yuunak nem tűnt fel, rengetegszer ő itta meg a balhék levét. Bár Yuu ezeket félretéve boldogan nőtt fel. Bár szülei kitanították a fajukra jellemző közelharc és a kés használat alapjaira, őt inkább az orvosi szak vonzotta, így végül részt vett egy 4 éves képzésben, amely után a felszínt, és a vizet járva keresett olyan helyett, ahol befogadják… azonban ez számára nehezebb volt, mint gondolta. A felszíniek többsége tartotta tőle a távolságot kinézete miatt, a lentiek pedig a jelleme miatt vetették meg, így a világot járja városról városra, hátha van olyan végre valaki, aki nem a külsejét veszi figyelembe.

Társulása: játéktéren hamarosan

____________________________
Név: Rabada Soujirou
Faj: ember
Nem: férfi
Kor: 17
Kaszt: Fejvadász (orgyilkos)
Rangja: -
Klánja: Rabada (bérgyilkos) család
Származási hely:
Tartózkodási hely:
Képességek:
Titkos klán művészet: Szamuráj stílus
A Rabada klán 3 harcművészeti ágának a legősibb, és talán legkönnyebb változata. Az ezt használó klántagok általában mindegyike arra specializálta magát, hogy az 1 az 1 elleni harcokban minél gyorsabban végezzenek az ellenfelükkel. A Szamuráj stílus technikáit vágásként emlegetik, és általában egymás után szokták alkalmazni, de helyzettől függően változhat. Minden vágássorozat egy-egy elemről (tűz, víz, szél, föld, fényesség) elnevezett összefoglaló névvel rendelkezik. Mivel minden elemnek más-más követelményei ritka, hogy 1 használó képes legyen 2-nél több vágáscsoportot elsajátítani. A technikai követőinek érteniük kell a tudatos izomerő kihasználtsághoz.

Szél elem (a Szél elem Vágásaihoz a kéz és a láb együttes edzésére épít)
1. Vágás - Lágy Szellő
A használó a vágásra koncentrálva 4-5 másodpercig teljes mértékben ki van szolgáltatva az ellenségnek, azonban, azonban a koncentráció alatt a testének minden izmát ráhangolja a következő támadásra. Ha a használó befejezte az előkészületet egyetlen lentről fölfele vágó határozott suhintással egy légáramlat segítségével a levegőbe löki az ellenfelét. Ha a használó nem áll elég biztosan könnyen őt is eltaszíthatja a légáramlat.

2. Vágás - Szélvihar
A használó a lábaiba és a karjaiba koncentrálja az energiáit, majd egy hatalmas elrugaszkodással a már levegőbe lökött ellenfél felé veti magát. A használó szemmel alig látható mozdulattal megannyi vágást ejt a páncélzaton, ami a támadások végeztével széttörik. A használó védtelen a technika közben bármiféle támadásra.

3. Vágás - Tomboló Förgeteg
A használó a levegőben a célpont felé kerülve a kezeibe fókuszálni a megmaradt erejét, majd egyetlen csapással függőlegesen, teljes mértékben kettészelni a célpont testét. A vágás olyan mértékben gyorsan történik, hogy emberi szemmel szinte nem is követhető. A használó a célpont előtt a földre érve végül a tokjába csúsztatja a kardot, végül a célpont földre érkezve az eddig nem látható vágás következményeként szétválasztódik. (természetesen már a kettévágáskor meghal)

Végső vágás - Mindent Elsöprő Hurrikán
A technika használásához 2 kard szükséges. A használó egy mély súlypontú terpeszállásba a jobb kardját éllel a föld felé a testétől jobbra hátrafelé, míg a másik penge élét az ég felé mutatva a testétől balra hátra tartja, majd minden erejét a karjába és a lábába koncentrálja. Ha elég energia áll rendelkezésére eszeveszett forgásba kezd, amely miatt egy kisebb szélörvény veszi körül, melynek természetesen van némi szívóhatása. Bár külső szemmel csak ezüstös villanásoknak tűnnek valójában a használó kardja cikázik minden felé. A szélfal szinte minden támadást megállít, és bárki, aki a falhoz ér cafatokra vágódik. A technika pár percig tart, ám utána a használó olyannyira rosszul lesz a sok pörgéstől, hogy 10-20 percig képtelen lesz normálisan forgatni a kardját.


Felszerelés
- szamuráj vértezett
- 2 teljesen egyforma katana

Kinézet:

Hűvös tekintetű kék szemmel nézi a világot, egy még talán jóképűnek is mondható arccal. Derekáig érő kék haját lófarokba hordja. Bár rendszerességgel öl, a ruházatára, vértezetére, fegyverzetére kerülő vért minden alkalommal az utolsó cseppig lemossa.

Jellem: Hideg és kegyetlen. Ez a két szó jellemzi Sout a legjobban az esetek többségében. Sou a kiskorában történtek miatt vérbosszút hirdetett valamennyi kalóz ellen. Megveti a kalózokat, és ha találkozik is olyannak, akit nem akar megölni, olyan tekintettel néz rá, mint aki már halott lenne a számára. Sou, ha harcról van szó nem szeret kockáztatni, csak akkor csap le, ha biztos abban, hogy képes legyőzni az ellenfelét. Általában húgával együtt harcol, és csakis élesben. Mindenfajta gyakorló edzést elutasít, ő ugyanis nem szándékozik előhúzni a pengéjét, csak akkor ha vér fog folyni. Meglepő módon azonban eme jellemvonásokat leszámítva általában csöndes társaságban, és egyáltalán nem az a partygyilkos típus.

Előtörténet:
A Rabada klán vezetőjének legidősebb gyermeke, ki az első házasságából született. Soura, aki a klán vezető örököse lett, hamar nehéz, és kegyetlen élet várt. Gyötrelmes gyerekkora volt, amely legfőképp az elméje és a teste csiszolásából élt. A klánra jellemző kegyetlen edzéssorozaton kívül, Sounak apja speciális traningje is várt, mely talán oka annak, hogy Hirobol ilyen hidegszívű gyilkos vállt. Életében az első kulcsfontosságú történet, az anyja halála volt, akit egy tengeri kalóz rajtaütés során, kegyetlenül kivégeztek, és megbecstelenítettek. Sou és családja természetesen hamar megtalálta az elkövetőket, és a lehető legkegyetlenebb halállal végeztek velük, és a családjukkal. Ettől a naptól kezdve Sou megrögzötten gyűlölte a kalózokat, és mikor apját is maga mellé hívta a kaszás, ős nemet mondott a címre, és inkább elhagyta a családot, így unokatestvére lépett a helyére vezér címet felvéve. Azonban a klán elve miatt, miszerint csak küldetések alatt hagyhatják el szigetüket, különben száműzik őket, sajnos rá is ugyanúgy vonatkozott. Így őt és húgát (ki követte őt) örök időkre száműzték a családi vészekből. Azonban Sout a bosszú hajtotta, így az évek során, napról napra olyan kalózokat üldözött, kik ártatlanok vérét ontják, majd végül végzett velük.

Társulása: ereje miatt, majd 5.-6. szint környékén gondoltam Very Happy
____________________________
Név: Rabada Suguha
Faj: ember
Nem:
Kor: 14
Kaszt: Fejvadász (orgyilkos)
Rangja: -
Klánja: Rabada (bérgyilkos) család
Származási hely:
Tartózkodási hely:
Képességek:
Titkos klán művészet: ninja stílus
A Rabada klán 3 harcművészeti ágának egyik legnehezebbemen megtanulható, azonban legkíméletlenebb változata. Az ezt használó klántagok általában mindegyike arra specializálta magát, hogy hirtelen a sötétből indított meglepetés támadással kivégezzék a célpontot. A Ninja stílus technikái egy-egy műveletsorból állnak, így gyakran nevezik felvonásnak a támadásaikat. Minél nagyobb egy felvonás száma annál bonyolultabb. A technikai követőinek érteniük kell hangtalan közlekedéshez és a villámgyors helyzetváltoztatáshoz, ezenfelül ismerniük kell az emberi test sebezhető pontjait. A Ninja stílus követői általában éjszaka szoktak harcolni.

1. Felvonás - Hívogató Sötétség
A használó elrejtőzve egy sötét helyen megvárja, vagy odacsalogatja a célpontját, akinek a nyakára egy lasszó szerű erős damilt dob, majd használó a célpont mögött leérkezve az célpontot a damil segítségével megemelve egyszerűen megfullasztja. A technika előfeltétele, hogy a damilnak kell valamilyen olyan tárgy/dolog, ami emelőcsigaként szolgálhat, és elbírja a célpont súlyát (pl két épület között átfutó vaskos cső)

2. Felvonás - Megváltó Fényesség
A használó egy speciális, nagyjából 5-6 másodpercig tartó villanó bombát a célpont/célpontok közé dob, és míg maga egy védőszemüveg miatt képes látni az intenzív világítás mellett, addig a nagy valószínűség szerint megvakult célpontot/okat támadva elmetszi annak torkát, így semlegesítve a célponttal méhány másodperc alatt. Egy képzett Ninja stílusú Rabada egy 4-5 fős csoporttal képes végezni mielőtt a bomba fénye megszűnik.

3. Felvonás - Éjszakai Vadállat
A használó az éjszakai sötétséget kihasználva az épületek, fák tetején megbújva közelíti meg a célpontokat, majd egy hirtelen rohammal egy fejre célzott dobókés támadás után megindul, majd állandóan mozgásban maradva támadja a maradék célpontot. A Ninja stílusra jellemző pontos dobás, és néma léptek miatt a használót igen nehéz észrevenni, az éjszakai sötétség miatt.

Felszerelés
- 2 nagy övtáska (3 villanó bomba, 5 dobókés, 10m erős damil // 5 dobókés, 10 robbanó minibomba (rázkódást, összeütközést gátlóadagoló dobozkában))
- 1 ninjato (keresztvas nélküli)
- halványlila színű hajlékony bőrmellvért
- barnáslila nadrág
- puha szövetű, kipárnázott talpú surranó

Kinézet:

Hosszú, copfba fogott lila színű haja a földig ér. Égkék szeme felváltva tekint a világra kegyetlenül, és boldogsággal. Kedveli a hajához hasonló színű öltözékeket. 156 centis magasságával nem mondható épp óriásnak, de 39 kilós súlyával persze, emiatt igazi könnyű léptű ember.

Jellem: Testvérével ellentétben barátságos, és kedves, persze ha csak nincsenek "megbízáson". Szereti a finom ételeket, és az édességeket, és élhal minden cuki dologért, ám mivel nem tud úszni nincs oda annyira a tengervízért. Természetesen a klán edzésének révén ő is hidegvérű gyilkossá válik bármikor, amikor arra van szükség. Mivel ő még túl fiatal volt, amikor anyját megölték, ő nem érez olyan gyűlöletet a kalózok iránt, mint bátyja, ám mivel Sou az, akit legtöbbre becsül, bárhová kész őt követni szó nélkül.

Előtörténet:
A Rabada család fejének, Sou apjának a 2. gyermeke, ám mivel a Klánt csak férfitagok vezethetik, ő a nélkül nőtt fel, hogy a klán vezetésének még a gondolata, még az eszébe se jusson. Már kicsi korától nagyon ragaszkodott a testvéréhez, és annak ellenére, hogy ő testmérete miatt, inkább a Ninja stílust tanulta, felnézett bátyjára, aki a maga módján a maga stílusának egyik nagymestere volt.  Sugu élete nem volt olyan nehéz, mint testvérének, és anyja halála se érintette meg őt túlságosan mélyen, hisz amikor ez történt, ő még túl fiatal volt, hogy megértse a dolgokat. Bár apró termete miatt sokan nem számítottak tőle sok sokra, hosszú idejéig tartó, kemény edzéseknek hála, végül belőle is a Rabada klán egyik bérgyilkosa vált, mindaddig, míg bátyja úgy nem döntött elhagyja a klánt. Bár tisztában volt a szabályokkal, Sugu mégsem hagyhatta, hogy a számára legtöbbet jelentő személy egyedül vágjon neki a nagyvilágnak. Így hát, miután ő is nekikészülődött, bátyjával együtt elhagyták a szigetüket, hogy aztán a kinti világban éljék mindennapjaikat. Sugu, bár nem árulta el, sokkalta jobban érezte magát a szabadban, hisz azt csinálhatott, amit csak akart, míg a klánban csak egy bérelhető tárgy volt. Gyakorta járkált a faluba, ha a bátyja épp egy jelenléktelenebb személlyel harcolt, de mivel mindig aggódott érte, így előbb utóbb, mindig visszatért bátyjához, vagy épp az oldalán harcolt. Úgy vélte örökké kettesbe fogják járni a világot, csak ő meg testvére… ám végül egy váratlan fordulat összesodorta őket egy érdekes csapattal.

Társulása: testvérével egy időben, de lehet kicsit előbb is Very Happy
____________________________
Név: Chiyoko Eliza
Faj: ember
Nem:
Kor: 18
Kaszt: Kalóz
Rangja: -
Bandája: -
Származási hely:
Tartózkodási hely:
Képességek:

Felszerelés
- Halványkék vívókard
- Köpenyes váll nélküli női mellény
- Vörös szoknya
- Combszáras csizma

Kinézet:

Barnás vörös haját, mely a csípőjéig ér majdnem a végéig befonva hordja. Aranysárga szeme, csinos arcát talán még vonzóbbá teszi, és karcsú testével, méretes kebleivel talán minden férfi álma lehet. 176 centi és 68 kiló, általában fehér és vörös kombinációi ruháinak színe. Mellkasát egy fémpáncél védi, akár egy fémmelltartó. Halvány kék színű kardját az övébe tűzve hordja. Nagyon fényes időben a fejére szalmakalapot húz.

Jellem:
Bár első ránézésre egy kedves, barátságos, mindenben segédkező nőnek tűnhet... de a látszat néha csal. Eliza egy szadista nőszemély, aki imádja elhúzni a harcokat az ellenfele kárára, emellé roppant perverz, és ha azt hiszik a nők, hogy ők biztonságban vannak tőle... hát bizony tévednek. Eliza biszex azaz mind a két nemhez ugyanúgy vonzódik, és ha olyan helyzete adódott, hogy tapogathat, vagy nyúlkálhat ő akkor rögtön lecsap az alkalomra. Az egyetlen, amire még ő sem hajlandó az ártatlanok megölése. Főleg kalóztársait, és a fejvadászokat szereti szadizni, de a tengerészeket elkerüli, mert nem szeretne összetűzésbe kerülni egyelőre a törvénnyel.

Előtörténet:
írás alatt

Társulása: még nem gondolkoztam rajta Very Happy
____________________________
Név: Haruno Keiko
Faj: ember
Nem:
Kor: 18
Kaszt: Civil
Rangja: -
Bandája: -
Származási hely:
Tartózkodási hely:
Képességek:

Felszerelés


Kinézet:


Jellem:

Előtörténet:
írás alatt

Társulása: még nem gondolkoztam rajta Very Happy

____________________________
Név: Fujiwara Razette
Faj: sellő
Nem:
Kor: 25
Kaszt: civil
Rangja: -
Bandája: -
Származási hely:
Tartózkodási hely:
Képességek:

Felszerelés
- Puha szőrme melltartó (a hableányoknak általában csak az van xD)
- Puha szőrme öv
- tengeri kagylóból készített okarina

Kinézet:

Egy embernél szinte csak az uszonya miatt nagyobb. Kék pikkelyei, vörös derékig érő haja és szintén vörös szeme van.Bár előfordul, hogy azthiszik teste alapjáraton szőrös, valójában mellkasát, és csípőjét, egy különleges, selymes tapintású szőrme ruházat fedi. Bár bőven elmúlt 20 éves, sokan mégis tizenévesnek tartják, és szinte el sem hiszik, hogy már gyermeke is született fiatal arca, karcsú teste és... apró keblei miatt. Kicsit érzékenyen érinti, ha apró méreteiről beszélnek, és bár nem vallja be (még magának sem), de mindig nagyobb kebleket szeretett volna.

Jellem: Kedves, barátságos, mindenkinek segíteni akaró személy. Legyen az ismeretlen, vagy barát, ő feltétel nélkül, bármiféle visszajelzés hiányában is segít másokon, persze ha csak anyagiak miatt megengedheti magának. Szeret énekelni, és fújós hangszerén játszani, főleg akkor, ha van hallgatósága, de leginkább gyermekének szereti eljátszani a dalait, aki mindvégig hű hallgatója volt.

Előtörténet:
írás alatt

Társulása: hamarosan

____________________________
Név: Fujiwara Lapis
Faj: sellő
Nem: lány
Kor: 9
Kaszt: civil
Rangja: -
Bandája: -
Származási hely:
Tartózkodási hely:
Képességek:

Felszerelés


Kinézet:


Jellem: Szelíd, barátságos, de nagyon félénk. Korához hasonlóan nagyon szeret barátkozni, de rengeteg idejébe telik, mire ráveszi magát, hogy megszólítson valakit, bár ha valakivel, már összebarátkozott, vele már könnyen megtalálják a közös hangot. Fél a férfiaktól, és inkább a nők társaságát keresi, bár ez ügyben anyjára támaszkodik, hisz akiben anyja megbízik, az rossz ember nem lehet, a gondolatmenete szerint. Szeret játszani, és énekelni, és bár hangja nem a legszebb az átlagos gyerekdalnál sokkal kifinomultabb.

Előtörténet:
írás alatt

Társulása: anyjával együtt
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Hirota Koutaru   

Vissza az elejére Go down
 
Hirota Koutaru
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Nyilvántartás :: Pályázatok-
Ugrás: