HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Ezume Kagawuchi

Go down 
SzerzőÜzenet
Kagawuchi Ezume

avatar

Female Hozzászólások száma : 14
Kor : 24
Tartózkodási hely : East Blue - Logue Town

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3000  (2000/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő90
Befolyás20
Intelligencia110

TémanyitásTárgy: Ezume Kagawuchi   Szer. Júl. 29, 2015 12:58 am

Ördögcsümölcs pályázat

Papír Elem: Kamie Kamie No Mi - Papír Papír Gyümölcs
Besorolás: Logia
Leírás: A gyümölcs lehetőséget ad a használónak arra, hogy papírrá változzon, apró papírokra az egész testét, melyeket képes szét szórni egy kisebb területen belül, de akár képes papír darabonként is utazni. A szétválás egyaránt alkalmas lehet az elkerülésre, vagy a menekülésre, de akár támadásra is alkalmazható, a megfelelő kivitelezésben. Ez a képesség nem passzív, a használó gondolatától függ az aktiváció, így nem válunk sebezhetetlenné, valamint az örökké való egy huzamos használata nem is ajánlatos megterhelő. A papírok rugalmasabb típusúak, a penge nem vágja el könnyen, viszont vízhatására a papír darabok eláznak, megnehezednek és az erő fenntartása nehéz, nem lehetséges. A tűz is veszélyes, sőt talán a legveszélyesebb.
Vissza az elejére Go down
Kagawuchi Ezume

avatar

Female Hozzászólások száma : 14
Kor : 24
Tartózkodási hely : East Blue - Logue Town

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3000  (2000/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő90
Befolyás20
Intelligencia110

TémanyitásTárgy: Re: Ezume Kagawuchi   Szer. Júl. 29, 2015 2:08 am

Rövidke NJK pályázat:

Név: Shink
Faj: Gyojin
Nem: Férfi
Kor: 15
Kaszt: Polgár
Szakma: -
Képességek: -
Származási hely: Grand Line – Fish Man Island
Kinézet:

Tüskés középhosszú sötét kék színű haj. Tekintete akár egy cápának, szemei alatt két-két kopoltyú ül, amik a víz alatti létet segítik. Bőrszíne a világos kék felé üt. Fogai hegyesek és iszonyú erősek, bőrünket egy kisebb nyomásra azonnal felsértheti.  Öltözködési stílusa egyszerű, ami van az, de legtöbbször a felső részre ki sem tér. Azonban van egy hátizsákja, amelyben a számára legfontosabbak megtalálhatóak.
Jellem:
Zajos, egy percig sem bír nyugodni, ha igen akkor valamiféle baj lehet. Nem hiperaktív, de nyughatatlan a vére. Szókimondó, ebben nála sincs hiány, viszont tudja a határ, hol kell megállni, ettől nem kell félteni. Még csak kamasz, ezért gyakran nem tud ésszerű döntéseket hozni. Képes hirtelen hangulat váltásra is, az örültből a komolyba váltani, de a szomorúból átugrani a vidám szintjére is. Nem igazán díjazza, ha parancsolgatnak neki, inkább a saját fejét követi.
Nem érzi alárendelve senkinek magát, de Ezumének alávetette magát neki még a kéréseit is képes szó nélkül teljesíteni, csak is őt követi, nem szegődik senki más mellé sem, ajánljon az bármit.

Előtörténet:
~ Ki vagyok, és mi vagyok? – kérdeztem magamtól, miközben ezt a rohadt szivacsot szorongatva sikáltam a padlót.
- Gyerünk retkes Gyojin! Ott kimaradt egy folt! – mutatott maga elé egy alkohol szagtól áradozó szerencsétlen kalózbanda tag, majd a tiszta helyre mutatott oda borította a kezében lévő borosüveg tartalmát.
~ Nem bírom tovább! 14 évet leéltem ezekkel és nem voltam más csak mint egy rabszolga. Annyi lehetőségem lett volna már megszökni, de soha nem tettem meg, féltem, az egész életem terorrizálva életem le, a hajón kívül még nem is nagyon járhattam csak, amit innen láthattam és hallottam.
- Na, hajrá te haszontalan! – rúgott belém, majd kardját előkapva és hozzám közelebb lépve meg botlott a bódulattól, és a fegyverrel felém suhantott, ami elől a pillanat hevétől nem bírtam kitérni még, ha akartam volna se. Végig hasította a karomat.
- Idióta! Mit csinálsz vele? Hogy adjuk így el? Szerinted hova megyünk most? – rontott ki dühösen a kapitány.
~ Egy tárgy vagyok semmi különb…
A kezem bekötözték és elszorították ennyire telt tőlük bénák voltak, főleg mióta az orvos is lelécelt, már az egész bandájuk szét hullott. Értem már miért húzódtak vissza a veszélyesnek mondott Grand Line-ról, erre az East Blue tengerre. Ennyit tudok a nagyvilágról semmi többet.
A karom fájt, a gyűlölet már egyszerűen nem fért belém.
Egy újabb álmatlan éjszaka. Minden kalóz ki volt dőlve, megint itt volt a lehetőség. Most valahogy más érzés terjengett bennem. Elindultam. A csónak felé. Vízre helyeztem. Egy kisebb adag élelmet pakoltam a hátizsákomba, ennyi is volt a hajó teljes készlete majdnem. Egy tekercset, mely a fajomról szólt. A konyha helységben pedig a szekrényből valamiféle mérget vettem elő, ezt gyakran kenték a kardjukra, ami halálos volt a sebbe jutatva, gondoltam a borba jutatva is az lehet.
Elindultam a csónakon, pedig úszni tudtam, gyakoroltam rengeteget mikor megengedték, de lelécelni soha nem akadt rá lehetőségem gyengeségem miatt, most pedig a karom miatt nem tudtam kihasználni egyetlen adottságom.
Egy jó pár órája lehettem úton mikor hirtelen fájdalom ütött ki ismét a karomon, oda nyúlva másik kezemmel vért éreztem, rá pillantottam, majd elhomályosult minden…
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Ezume Kagawuchi   Szer. Júl. 29, 2015 1:40 pm

Shink - NJK
Az NJK-t elfogadom mindenféle előfeltétel nélkül. Smile


Kamie Kamie No Mi - Papír Papír Gyümölcs
Az Ördöggyümölcsöt is elfogadom, ára pedig 1,500,000 ß lesz.
Továbbá, minimum 5. szintűnek kell lenned, hogy megvehesd a gyümölcsöt.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Ezume Kagawuchi   

Vissza az elejére Go down
 
Ezume Kagawuchi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Nyilvántartás :: Pályázatok-
Ugrás: