HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Coen Marier

Go down 
SzerzőÜzenet
Coen Marier

avatar

Male Hozzászólások száma : 16
Tartózkodási hely : East Blue - Ittouipa - kaland

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3000  (2000/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő60
Befolyás50
Intelligencia140

TémanyitásTárgy: Coen Marier   Hétf. Júl. 27, 2015 3:32 pm

Ördöggyümölcs pályázat

A gyümölcsöt még nem venném meg/birtokolnám, csupán a későbbiekre pályázom meg. A megszerzése ki lesz majd játszva.

Gyümölcs neve: Oki Oki no Mi ("tenger gyümölcs")
Típus: Logia
Előnyök/hátrányok/leírás: A gyümölccsel a használó vízzé tud változni. Ez elsőre elég kegyetlenül erősnek hangozhat, azonban a víz, ha lehet annak nevezni teljesen hamis. Csupán egy vizet imitáló folyadék, így a többi démongyümölcs fogyasztót nem fogja hatástalanítani. (Természetesen ezt nem feltétlen kell nekik tudniuk.) A folyadék tehát fizikailag, kinézetileg, érzésileg, mindenhogy teljesen megegyezik a rendes vízzel, kivéve abban, hogy aki megissza az ugyanúgy szomjas marad, meg az előbb említettben. Az egyértelmű logia előnyökön kívül a gyümölcs nem éppen erős. A folyadék nem ragacsos, egy démongyümölcs használó is úszhat benne és hát... a víz nem annyira halálos, mint a tűz egy emberi testre nézve. A gyümölcs használója nem lesz képes így manipulálni a rendes vizet, hiszen két külön folyadék. Ereje főleg pszichológiai, komoly károkat csak nagyon magas szintű használó kezében tud okozni, de alapból csak lökdösődésre meg elfolyásra jó. Természetesen ezen gyümölcs elfogyasztója továbbra sem képes úszni rendes vízben és a vízzel való érintkezés ugyanúgy hat rá, mint a többi gyümölcshasználóra.

Szerkesztés oka: pontosítás a chaten megbeszéltek terén


A hozzászólást Coen Marier összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 27, 2015 3:59 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Coen Marier   Hétf. Júl. 27, 2015 3:53 pm

Oki Oki no Mi -t elfogadom! Ára 1,800,000 ß. Illetve minimum szintkövetelmény az 5. szint lesz. Ha megvan az összeg akkor kérek majd egy pályázatot ahogyan megszerzed a gyümölcsöt. Smile
Vissza az elejére Go down
Coen Marier

avatar

Male Hozzászólások száma : 16
Tartózkodási hely : East Blue - Ittouipa - kaland

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3000  (2000/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő60
Befolyás50
Intelligencia140

TémanyitásTárgy: Re: Coen Marier   Vas. Aug. 02, 2015 7:04 pm

Képességpályázat

Neve: One Handed Defensive Profit
Típusa: védekező/ß alapú
Képességei: Minden elszenvedett támadás után a képesség használója 1.000 ß-t lop el a támadótól vagy egy nála hordott tárgyat vesz el. Az elvett tárgy nem lehet ß-be kerülő (pl.: dial, ördöggyümölcs), egy pisztoly méreténél nagyobb tárgy (pl.: egy második kard, egy puska) vagy ß-t, esetleg több tárgyat tartalmazó tárgy (pl.: egy táska), de lehet például egy ajtóhoz szükséges kulcs, esetleg egy személynek sokat jelentő kabala. Természetesen az így elcsent pénz vagy tárgy a használónál marad, a lopást nem lehet észrevenni a használó kézügyességének köszönhetően meg annak a ténynek, hogy az ellenfél a támadásra koncentrál. (Csak akkor tudja meg, hogy kirabolták, ha a használó közli vele vagy megszámolja pénzét, esetleg megnézi zsebeit.) Amennyiben a használónak nem szándéka visszaadnia a pénzt vagy az ellopott tárgyat, a ß vagy a tárgy tranzakcióként a játék végén átkerül hozzá.
Hátrányai: A használó védelme jelentősen gyengül. Mivel egy kezében fogja a kardot, ezért könnyű kiütni belőle, nagy erejű támadásokat képtelen megállítani. Elugrani is (a lopás folyamata miatt) csak a szabad keze felé, vagy a célpont felé képes, használat közben kikerüléssel nem tud egy karnyújtásnyinál messzebb kerülni célpontjától. (Bár ezt az ellenfél elsőre nem tudja.) Az egyensúlyát bár elég gyorsan tudja változtatni előre-hátra, az állás nem elég stabil, egy nagyobb lökés teljesen a földre ejti. Miközben a lopásra koncentrál képtelen visszatámadni, csupán szavakkal tud reagálni, ha az ellenfél védtelen helyzetbe kerül. (A rendes pozícióba visszaállás körülbelül 3-4 másodpercig tart.) Ilyen védekezéskor a használó ereje felével kell számolni. Természetesen csak közelharci támadások ellen hat.
Használata: A képesség használója egy kézben fogja meg a kardját, a szabad kezét pedig körülbelül negyvenöt fokos szögben lefelé tartja, a nadrágzsebek vagy egyéb pénz és tárgyrejtő zugok irányába. (Amennyiben az elrejtett dolgok máshol rejlenek, a harc során a kéz pozíciója változhat.) A kinyújtott kezével egy vonalban lévő lábát előre nyújtja, a másik lábát pedig kissé behajlítva, kissé maga mögé tartja az egyensúly könnyű és gyors változtatásának kedvéért. A használó a támadó szemébe néz támadáskor, a lopás közeledéskor kezdődik és a fegyverek érintkezésekor, a leghangosabb pillanatban történik meg. A tárgy saját zsebbe való elrakása gyorsan ezután történik meg, miközben egy képzett támadó a célpontján lévő támadás hatékonyságát és a gyenge pontokat méri fel.
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Coen Marier   Vas. Aug. 02, 2015 7:10 pm

One Handed Defensive Profit

Érdekes képesség. Annyi kivetnivalóm lenne vele, hogy azok a karakterek akik magasabb inteligenciával rendelkeznek mint te, azok ellen ez a képesség nem igazán hatásos, mivel kileshetik a technikádat. Továbbá minél többször használod, annál kisebb az esélye, hogy sikerül a képesség. Ha neked megfelelnek ezek a feltételek, akkor a képességed ezennel ELFOGADOM!
Vissza az elejére Go down
Coen Marier

avatar

Male Hozzászólások száma : 16
Tartózkodási hely : East Blue - Ittouipa - kaland

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3000  (2000/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő60
Befolyás50
Intelligencia140

TémanyitásTárgy: Re: Coen Marier   Hétf. Aug. 03, 2015 10:58 am

Meito pályázat

Neve: Az Arany Rendfenntartó
Kinézete: Ez a fényes kard legfőképpen az aranyozott véseteinek köszönhetően különböztethető meg egy átlagos nemesi kardtól. A kard anyagának erőssége, mégis könnyűsége azt eredményezi, hogy egy átlagos kardhoz képest rendkívül egyszerű a karddal átszúrni valakit. Ezt a kard tervezésekor is tudta a kovács, így a szerkezete elősegíti a vér lepergetését a kardról. Egyetlen helyen marad meg a vér, az arany vésetekben a kard elejében. Tövig beszúráskor így vörös díszek lesznek rajta.
Kép:
 
Képessége: Rendkívül erős fémből készült, így nagyon nehéz eltörni. Könnyű kard, nem kell nagy fizikai erő forgatásához. Fényes, így a pengével akár vakítani is lehet, erős napsütés és az ellenfél szemébe világításának esetében. A kard bár alapból is rendkívül éles, ha a penge tövén a véseteket teljesen belepi a vér még élesebb lesz. A rajta lévő vér rétegekkel egyenletesen élesedik, pl. 100 ember teljes átszúrása után már sziklákat is simán elvág. Egy átszúrás után maximum 10 percig élesebb a kard, utána teljesen megszárad a vér. Újabb átszúrásokkal újraindul a számláló.
Legenda: Uno Mare legkiválóbb kovácsa készítette a kardot. Azt mondják, hogy csak nagyon gazdag és befolyásos családok tehetséges gyermekeinek készít kardot, így nem véletlen, hogy kardjaiból rendkívül kevés van a világon. Ezt a kardot mondják a legkiválóbb darabjának, de sajnos Uno Maren kívül nem ismert semennyire sem.
Megszerzése: Coen Marier mint leendő tengerészkapitány kapta a kardot a tanulmányainak befejezése előtt két évvel. A kardot elméletileg kalózok tömeges gyilkolására tervezték, gyakorlatilag még egy halál sem köthető hozzá, így nem csoda, hogy a tulajdonosa nem tud semmit a kard képességeiről.

Megjegyzés: Nem valószínű, hogy sok gyilkolás fog vele történni, így bár nem fog szintezni, azért megpályázom, mert tetszik a Meito rendszer és ki tudja, talán egy kalandban véletlen megvágok vele valakit. xD Körülbelül arra lesz jó, hogy a karakterem még ijesztőbbnek tűnjön. pirat

Történet: ~ Belépjek? Ne lépjek? ~ Álltam az ajtó előtt. Tudtam, hogy ismételten az a bizonyos dolog lesz. ~ A fene, már megint valami szörnyű dolog fog történni, mikor belépek. Irtózatos ricsaj, sikongató emberek és nekem szánt dolgok. Amik között valószínűleg egy jó sem lesz. Inkább dobálnának meg kövekkel, úgy talán számomra is lenne izgalom az egészben. Ez így nem fair. ~ Kezdtem el rugdosni a földön a homokot. Olyan... más voltam. Talán magamhoz képest ártatlan. ~ Biztos azonban? Meglehet, hogy ez nem egy csapda. Mondjuk minden bizonyíték arra mutat, hogy ez ismételten az. A hangjelzésekre nem reagálnak, teljes sötétség az épületben. Ellenség a közelben? ~ Körbetekintettem. Nem volt. ~ Akkor ez egy hétköznapi lecsapás lesz. Pontosabban kiszámítható hadművelet. Valószínűleg az ajtóban nem fognak állni, az túl közel lenne és a lihegésükből hamar kideríthetném pozíciójukat. Ruhásszekrény is kizárt, túl nagy zajt csap az előjövetel. Bár ezek nem a csendes támadásra mennek, sokkal inkább egy nagy hangos zörej és támadás minden frontról. A ruhásszekrény akkor visszakerül a listára, de csak maximum egy támadó lehetőségével. Asztal lesz valószínűleg, ledöntve, mint múlt évben. Azt is alig éltem túl, súlyos sebekkel távoztam. ~ Nyúltam az arcomhoz és lelkemet megszúrta a fájdalom. ~ Vajon meddig tudnám megváratni őket? Előbb-utóbb kijönnének? Egy napot csak nem bírnak ki a teljes csendben, ébren, étel és ital nélkül. Bár... az utóbbival rendelkezünk a közeli konyhában. Na jó, mindeddig túléltem, most is túlfogom. ~ Az ajtót kinyitottam.
A titkos szó:
 
A szó tehát elhangzott. A támadás megkezdődött. Az arcom nem volt épségben, a vének szűk körű tanácsának fájdalmas kezei ismét megkaparintották. És nyúzták. A tradicionális étel, egy tizenhatossal a tetején hamarosan a helyére visszafordított asztalra került, majd megkezdtem utamat az ajándékok felé. A szokásos volt, az unalmas. Kivéve egyet. Annak az egynek pedig örültem. Kivételesen. Először az életemben. Apám és a kovács ismerőse nyújtotta át nekem. Szép kard volt, szerettem vele gyakorolni a későbbiekben. Sőt, megtartottam egész életemre... ha jól emlékszem.
Vissza az elejére Go down
Kuzan

avatar

Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Coen Marier   Kedd Aug. 11, 2015 1:53 am

Az Arany Rendfenntartó Meitot ezennel elfogadom. Az ára nem más mint 350.000 ß. A kard kezdő befolyása pedig 450.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Coen Marier   

Vissza az elejére Go down
 
Coen Marier
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Nyilvántartás :: Pályázatok-
Ugrás: