HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  Szabályzat -BÉTA-Szabályzat -BÉTA-  

Share | 
 

 Coen Marier

Go down 
SzerzőÜzenet
Coen Marier

avatar

Male Hozzászólások száma : 16
Tartózkodási hely : East Blue - Ittouipa - kaland

Karakterlap
Tapasztalatpont:
2000/3000  (2000/3000)
Tulajdonságpontok:
TulajdonságpontokÉrték
Erő60
Befolyás50
Intelligencia140

TémanyitásTárgy: Coen Marier   Hétf. Júl. 27, 2015 2:59 pm

Név: Coen Marier
Faj: Ember
Neme: Férfi
Kor: 21
Származási hely: West Blue - Uno Mare
Rang: Ismeretlen/szabadúszó
Banda/Szervezet: Ha tagokat keresel, ne fogd vissza magad. Very Happy

Kinézet: Kócos fekete hajú, száznyolcvan centi magas férfi. Teljesen átlagos kinézetű, egyetlen különlegessége sárga szeme és a szemfedője, bár az utóbbi nem nagyon az kalózok körében.

Jellem: Szélhámos, érdekleső. Öröme mások átveréséből származik. Az életében hamar elvesztette a célt, ráeszmélt, hogy születési körülményeiből fakadóan akármit elérhetett volna az életében, így kialudt a küzdésvágya és ebből eredeztethető, hogy élete nem szól másról csak szórakozásról és megtévesztésről, mivel az az egyetlen dolog, ahol még akad számára kihívás, főleg mikor egyre abszurdabb dolgokkal próbálkozik meg. Úgy gondolja, hogy elméleti tudásával akárki fölé kerekedhet, azonban elég intelligens ahhoz, hogy meggondolja minden egyes lépését és frázisát. Tervei sokszor keszekuszák és abszurdak, de számára teljesen érthetőek, annak ellenére, hogy néha képtelen normálisan elmagyarázni őket, révén annak, hogy amint valaki nem ért valamit magyarázási stílusa gúnyosabbá válik. Szereti a rendet és a tisztaságot, de csak akkor jegyzi meg, ha ezzel nem veszélyeztetheti magát. Bár kiváló kapitányi nevelést kapott, semmi szándéka használni eme tudását és nem is osztja meg senkivel, nehogy aztán arra kérjék, hogy irányítson valami hadsereget... elég volt neki az iskolában.
_________________________________________________________
Szint: 4
Vérdíj: 250.000 ß
Pénz: 290.000 ß

Felszerelések: Kiváló minőségű, drága kard; nemesi ruházat; szemfedő (mindkét szeme jó, de csak úgy)
1x Reject Dial

Képességek: Gyors gondolkodás (másodperceket tud elemezni), hamis arcmimika (rendkívül meggyőzően tud beszélni, hazudni/megtéveszteni, egész testével, lelkével és létével azt sugallva, hogy igaza van, legyen az akármi), kiváló hadsereg/flottavezénylési képességek (kapitánynak képezték)

Neve: One Handed Defensive Profit
Típusa: védekező/ß alapú
Képességei: Minden elszenvedett támadás után a képesség használója 1.000 ß-t lop el a támadótól vagy egy nála hordott tárgyat vesz el. Az elvett tárgy nem lehet ß-be kerülő (pl.: dial, ördöggyümölcs), egy pisztoly méreténél nagyobb tárgy (pl.: egy második kard, egy puska) vagy ß-t, esetleg több tárgyat tartalmazó tárgy (pl.: egy táska), de lehet például egy ajtóhoz szükséges kulcs, esetleg egy személynek sokat jelentő kabala. Természetesen az így elcsent pénz vagy tárgy a használónál marad, a lopást nem lehet észrevenni a használó kézügyességének köszönhetően meg annak a ténynek, hogy az ellenfél a támadásra koncentrál. (Csak akkor tudja meg, hogy kirabolták, ha a használó közli vele vagy megszámolja pénzét, esetleg megnézi zsebeit.) Amennyiben a használónak nem szándéka visszaadnia a pénzt vagy az ellopott tárgyat, a ß vagy a tárgy tranzakcióként a játék végén átkerül hozzá.
Hátrányai: A használó védelme jelentősen gyengül. Mivel egy kezében fogja a kardot, ezért könnyű kiütni belőle, nagy erejű támadásokat képtelen megállítani. Elugrani is (a lopás folyamata miatt) csak a szabad keze felé, vagy a célpont felé képes, használat közben kikerüléssel nem tud egy karnyújtásnyinál messzebb kerülni célpontjától. (Bár ezt az ellenfél elsőre nem tudja.) Az egyensúlyát bár elég gyorsan tudja változtatni előre-hátra, az állás nem elég stabil, egy nagyobb lökés teljesen a földre ejti. Miközben a lopásra koncentrál képtelen visszatámadni, csupán szavakkal tud reagálni, ha az ellenfél védtelen helyzetbe kerül. (A rendes pozícióba visszaállás körülbelül 3-4 másodpercig tart.) Ilyen védekezéskor a használó ereje felével kell számolni. Természetesen csak közelharci támadások ellen hat. Magasabb intelligenciával rendelkező célpontok ellen nem hatásos a képesség, emellett többszöri használattal romlik a siker esélye.
Használata: A képesség használója egy kézben fogja meg a kardját, a szabad kezét pedig körülbelül negyvenöt fokos szögben lefelé tartja, a nadrágzsebek vagy egyéb pénz és tárgyrejtő zugok irányába. (Amennyiben az elrejtett dolgok máshol rejlenek, a harc során a kéz pozíciója változhat.) A kinyújtott kezével egy vonalban lévő lábát előre nyújtja, a másik lábát pedig kissé behajlítva, kissé maga mögé tartja az egyensúly könnyű és gyors változtatásának kedvéért. A használó a támadó szemébe néz támadáskor, a lopás közeledéskor kezdődik és a fegyverek érintkezésekor, a leghangosabb pillanatban történik meg. A tárgy saját zsebbe való elrakása gyorsan ezután történik meg, miközben egy képzett támadó a célpontján lévő támadás hatékonyságát és a gyenge pontokat méri fel.
_________________________________________________________
Pénzügy:
Kezdeti összeg - 50.000 ß
Augusztus - 240.000 ß

Szerencsekerék:
Dial - felhasználva
10%-os kedvezmény - talonban
5%-os kedvezmény - talonban

Multik: nincs
Utoljára módosítva: 2015. 08. 11.
Vissza az elejére Go down
 
Coen Marier
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Nyilvántartás :: Adatlapok-
Ugrás: